Widgets Magazine

 

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας, στον έρωτα και την αγάπη. Από 20-11 έως 26-11-2017

 

 

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

 

Η εβδομάδα μας ξεκινάει αισιόδοξα με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, τρίγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Ερμή. Θα έχουμε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, καλή διάθεση και έντονη την επιθυμία για επικοινωνία. Ξαφνικές λύσεις μπορεί να βρούμε σήμερα σε προβλήματα που μας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Επίσης, πολύ καλή μέρα να βγούμε, να φλερτάρουμε, να δούμε φίλους και άτομα που αγαπάμε. Περισσότερο ευνοούνται: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Ζυγοί, Υδροχόοι.

 

Τρίτη 21 Νοεμβρίου

 

Σήμερα το πρωί η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και για τις δύο περίπου ημέρες που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα εστιάσουμε στα οικονομικά μας και τις συνεργασίες μας. Η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο και για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει αυτή η όψη ίσως έχουμε μια δυσκολία με τις σχέσεις μας και συναισθηματικά δε θα είμαστε και στα καλύτερά μας. Περισσότερο ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί, Ιχθύες.

 

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

 

Στον Αιγόκερω βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Πλούτωνα. Η διαίσθησή μας θα είναι πολύ αναπτυγμένη και θα έχουμε τάση για ονειροπόληση. Θα είμαστε γενναιόδωροι προς τους άλλους και θα έχουμε την επιθυμία να τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε σε κάποιο πρόβλημά τους. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα αγαπημένα μας άτομα γιατί μπορεί να βγάλουμε ζήλεια και ανασφάλεια και να διαταράξουμε τις σχέσεις μας.

 

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

 

Στον Αιγόκερω θα βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη μέχρι τις 12:50 μμ. και στη συνέχεια θα περάσει στον Υδροχόο. Με τη σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη θα έχουμε ευχάριστα συναισθήματα και ερωτική επιθυμία. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό θα πρέπει να προσέξουμε διαφωνίες, βιασύνη και ακραίες αντιδράσεις. Περισσότερο ευνοούνται: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί και Τοξότες.

 

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

 

Στον Υδροχόο έχει περάσει η Σελήνη και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο και τετράγωνο με το Δία. Θα έχουμε ζωτικότητα, ευεξία, ψυχολογικά θα αισθανόμαστε πολύ καλά και δυνατοί να βρούμε λύσεις σε όποιο πρόβλημα μας απασχολεί. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με το Δία η υπεροπτική συμπεριφορά ίσως να δημιουργήσει πρόβλημα με τα άτομα γύρω μας.

 

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

 

Στον Υδροχόο βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με την Αφροδίτη. Θα έχουμε αισιοδοξία, καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση. Πολύ καλή μέρα να βγούμε, να κάνουμε νέες γνωριμίες και να βρεθούμε με τα άτομα που αγαπάμε.

 

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

 

Στους συναισθηματικούς Ιχθύες πέρασε το πρωί η Σελήνη και θα σχηματίσει πολλές όψεις. Θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ουρανό, τον Κρόνο, τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ήλιο. Θα υπάρχει έντονη ευαισθησία, ανάγκη για επικοινωνία και διάθεση να κάνουμε αλλαγές όπου χρειάζεται. Ίσως αισθανθούμε συναισθηματική πίεση και αυτό δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μας.

 

Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣε ποιο ριάλιτι θα έπαιρνες μέρος, ανάλογα με το Ζώδιό σου!
Επόμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα  20–26/11/2017
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here