Widgets Magazine

O Απρίλης ξεκίνησε με τον Ερμή να βρίσκεται σε ορθή πορεία αλλά ακόμα αγκαλιά με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς από το σημείο που είχε ξεκινήσει την αναδρομή του και ενώ μας πλημμυρίζει συναισθήματα ταυτόχρονα μας δημιουργεί ακόμα ψευδαισθήσεις και μπερδέματα. Παρόλα αυτά ο Απρίλιος είναι “άνοιγμα” γιατί ανθίζουν τα πάντα στη φύση και ξεκινά ένας νέος κύκλος ζωής.

Ευχές για καλό μήνα σε όλους.

Σημαντικά Αστρολογικά γεγονότα Απριλίου 2019.

Δίας: Ξεκινά στις 10 Απριλίου την Ανάδρομη πορεία του έως 11/8/2019 στην 24η μοίρα του Τοξότη. Το διάστημα αυτό προδιαθέτει για εξωτερική αυτοσυγκράτηση και εσωτερική επέκταση και ανάπτυξη.

Κρόνος: Ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 29/4 έως 18/9/2019 στην 20η μοίρα του Αιγόκερω. Αυτό το διάστημα δημιουργούνται εμπόδια,  καθυστερήσεις ή και αναθεωρήσεις των σχεδίων μας.

Πλούτωνας: Ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 24/4 έως 3/10 στην 23η μοίρα του Αιγόκερω. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα θα δώσει τη δυνατότητα να επανεξεταστούν σχέδια και να ανασυγκροτηθεί η δύναμη για την υλοποίηση στόχων.

Ας δούμε επιγραμματικά τις πιο σημαντικές αστρολογικές όψεις του Απριλίου 2019.

Νέα Σελήνη στον Κριό:  5 Απριλίου

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 15η μοίρα του Κριού και αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και η διάθεση για νέα ξεκινήματα. Ενώ η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα ανακόπτεται η παρόρμηση καθώς  σχηματίζει όψη τετραγώνου με Κρόνο ,  Πλούτωνα και αυτό υποδεικνύει πιέσεις σε προσωπικές σχέσεις με αυξημένες υποχρεώσεις , δυσκολίες σε επαγγελματικές δραστηριότητες, μελαγχολική διάθεση.

Πανσέληνος στην 29η Κριού-Ζυγού: 19 Απριλίου.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται  στην τελευταία μοίρα του Ζυγού σχηματίζει αρνητικές γωνίες(Τ-τετραγώνου)  με τον Κρόνο και τον Ουρανό και προμηνύει απαιτητικότητα, δυσάρεστες εκπλήξεις, αβεβαιότητα και έντονη νευρικότητα. Στις επόμενες 15 μέρες θα δεχόμαστε την επιρροή της Πανσελήνου συνεπώς θα πρέπει να αναζητούμε  την χρυσή τομή και την ισορροπία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις,  ανάμεσα στις ανάγκες μας και τις επιθυμίες των άλλων. Κατάλληλη εποχή για να διακοπούν σχέσεις που δεν μας εκφράζουν πλέον και μας κρατούν πίσω. Προσοχή απαιτείται καθώς υπάρχει τάση για ατυχήματα.

2 Απριλίου: Ερμής σύνοδος Ποσειδώνα 17° 09’ Ιχθύων

Τάση για ονειροπόληση που θέλει κάποια όρια, κολακεία, τάση για ψευδαισθήσεις, ψέματα και μη καλή επαφή με την πραγματικότητα. έμφαση σε  καλλιτεχνικές ιδέες. Ευνοούνται οι παρασκηνιακές δραστηριότητες. Επηρεάζει κυρίως σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου  δεκαημέρου. 

4 Απριλίου: Ο Άρης εξάγωνο με το Χείρωνα.

Η όψη αυτή δημιουργεί μια κινητοποίηση και μια έντονη αίσθηση πόνου για πράγματα που έχουν πληγώσει, η κινητοποίηση αυτή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να θεραπεύσει ό,τι έχει πληγώσει και να επουλωθούν τραυματικές εμπειρίες.

7 Απριλίου: Ερμής εξάγωνο Κρόνος 20° 06’ Ιχθύων – Αιγόκερω

Ενισχύεται η ικανότητα συγκέντρωσης και διευθέτησης  υποθέσεων η ενασχόληση με αγορές, γραφειοκρατικά θέματα, συζητήσεις  για επαγγελματικά θέματα . Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού Σταυρού που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο. 

10 Απριλίου: Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνα 17° Ιχθύων

Αυξάνεται ο ρομαντισμός , τα ειδύλλια οι εξιδανίκευση ανθρώπων. Θέλουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε αυτές τις μέρες. Ευνοούνται ρομαντικές συναντήσεις  και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Επιφυλακτικότητα  σε νέες γνωριμίες για να μην αναπτυχθούν υψηλές προσδοκίες που θα είναι ανέφικτες αργότερα. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί το 2° δεκαήμερο. 

 Ήλιος τετράγωνο Κρόνος 20° Κριού – Αιγόκερω

Η όψη αυτή δημιουργεί δυσκολίες και περιορισμούς. Κυριαρχούν τα πρέπει και οι υποχρεώσεις τα οποία δημιουργούν πιέσεις και εξάντληση, για αυτό και είναι ανάγκη να δοθεί προσοχή στην υγεία. Ταυτόχρονα δίνεται η πρόκληση μέσα από απανωτές δοκιμασίες , να ξεπεράσουμε ανασφάλειες και φοβίες και να σταθεροποιηθούν σχέδια και καλοσχεδιασμένοι στόχοι που έχουν με υπευθυνότητα και κόπο επιτευχθεί. Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τέλη του 2ου  και αρχές του 3ου  δεκαημέρου. 

11 Απριλίου: Ερμής εξάγωνο Πλούτωνα 23° Ιχθύων-Αιγόκερω

Αυξημένη παρατηρητικότητα και καλή κρίση, καλή στιγμή για εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση. Ευκαιρίες για αποκάλυψη μυστικών μέσα από βαθιά  διερευνητική σκέψη και διαίσθηση. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού Σταυρού, που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο. 

12 Απριλίου: Ερμής τετράγωνο Δίας  24°  Ιχθύων – Τοξότη

Έντονο πείσμα και απαιτητικότητα, υπερβολές και αναξιόπιστες συζητήσεις που απλά προκαλούν εντυπώσεις. Επιφυλακτικοί σε ότι ακούμε καθώς ψέματα και κουτσομπολιά  μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύων που ανήκουν στο 3° δεκαήμερο. 

 Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο 20° Ιχθύων – Αιγόκερω

Ευνοούνται σχέσεις για σταθεροποίηση, σχέσεις με διαφορά ηλικίας και ενισχύεται η λήψη αποφάσεων σε οικονομικά θέματα που θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων.  Επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού Σταυρού 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου. 

 Σελήνη αντίθεση με Κρόνο 20° Καρκίνου-Αιγόκερω . 

Μελαγχολική διάθεση και συναισθηματική απομόνωση προκαλεί αυτή η όψη και νιώθουμε πως υπάρχουν εμπόδια στην ικανοποίηση των επιθυμιών μας και των αναγκών μας. Διαφωνίες με άτομα της οικογένειας.

13 Απριλίου: Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας 23°  Κριού-Αιγόκερω

Η όψη αυτή βγάζει αυταρχική συμπεριφορά και ανταγωνισμό , ενώ μπορεί να εντείνει και να προκαλέσει  ζήλειες και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές με δυσάρεστες συνέπειες. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι  που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. 

14 Απριλίου: Ήλιος τρίγωνο Δίας 24°  Κριού – Τοξότη

Πολύ βοηθητική όψη που φέρνει βοήθεια , τύχη, προοπτικές για ανάπτυξη ευκαιρίες για κέρδη, σχέσεις με καλές προοπτικές και υποσχέσεις για το μέλλον. Ευνοούνται τα ταξίδια. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού(Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι  )και Μεταβλητού Σταυρού  ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες)  του 3ου δεκαημέρου.

 15 Απριλίου: Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας 23°Ιχθύων –Αιγόκερω.

Η όψη αυτή  δημιουργεί πάθη και μοιραίους έρωτες, έντονη ζήλεια και κτητικότατα. Έντονη ερωτική έλξη. Επηρεάζονται τα ζώδια του Παρορμητικού(Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) και Μεταβλητού Σταυρού  ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες)  του 3ου δεκαημέρου.

16 Απριλίου:  Αφροδίτη τετράγωνο Δίας 24°  Ιχθύων – Τοξότη

Όψη που δίνει ροπή προς  τις απολαύσεις και την υπερβολή. Τάση για σπατάλες και επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις και σκάνδαλα ερωτικά. Επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. 

17 Απριλίου:  Ερμής στον Κριό. 

Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο των Ιχθύων και περνά στο ζώδιο του Κριού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 6 Μαΐου. Οι επικοινωνίες παίρνουν φωτιά το διάστημα αυτό, η επικοινωνία αυξάνεται μετά από την περίοδο περισυλλογής και εσωστρέφειας στους ιχθύες  και γινόμαστε πιο εκφραστικοί , ενθουσιώδης. Νέα ξεκινήματα και αποφασιστικότητα για νέα σχέδια και γρήγορες αποφάσεις.

20 Απριλίου: Ήλιος στον Ταύρο. Χρόνια Πολλά στους Ταύρους!Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου και για το μήνα αυτό θα στοχεύουμε και θα αναζητούμε να δημιουργήσουμε πιο σταθερά και πρακτικά πράγματα στην καθημερινότητα μας αποφεύγοντας τα ρίσκα. Θα νιώθουμε την ανάγκη για μεγαλύτερη σταθερότητα και για οικονομική – συναισθηματική ασφάλεια. Μας απασχολούν τρόποι για να βγάλουμε περισσότερα χρήματα, μας απασχολεί η «ανάκαμψη» των οικονομικών μας. Η ισχυρογνωμοσύνη είναι αυξημένη. Τα φετινά γενέθλια των Ταύρων έχουν μια διαφορετική μορφή καθώς εκεί ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό ταυτόχρονα με την Πανσέληνο και θα ανατρέψει το σταθερό ,λογικό και εξασφαλισμένο. Νέοι τρόποι διαχείρισης των καταστάσεων στη ζωή των Ταύρων και των σταθερών Ζωδίων.

 Αφροδίτη στον Κριό. Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο της έξαρσης της και περνά σε θέση αδυναμίας στο ζώδιο του Κριού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 15 Μαΐου. Αυτό το διάστημα θα υπάρχει μια παρορμητική και ανυπόμονη Κριαρίσια συμπεριφορά στις σχέσεις και τις επιθυμίες μας και δυσκολίες σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης.

23 Απριλίου:  Ήλιος σύνοδος Ουρανός στην 2° Ταύρου

Απροσδόκητες καταστάσεις μας αλλάζουν τα δεδομένα και μας κάνουν να αναθεωρήσουμε τα προγράμματα μας και τους στόχους μας , ανοίγοντας νέους πρωτότυπους και διαφορετικούς δρόμους στη ζωή μας. Έντονες τάσεις ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης από οτιδήποτε καταπιέζει και περιορίζει την προσωπική έκφραση. Νέες ιδέες , φρέσκες ενέργειες βοηθούν για να ανανεώσουμε την ενέργεια μας και να πετύχουμε προσωπική αναβάθμιση. Επηρεάζονται  κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί αρχές του 1ουδεκαημέρου. 

 27 Απριλίου:  Άρης τετράγωνο Ποσειδώνα  17°Διδύμων -Ιχθύων

Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, δόλο, κλοπές και απώλειες. Προσοχή σε αποφάσεις και δραστηριότητες που γίνονται αυτό το διάστημα καθώς είναι θολό το τοπίο και υπάρχει αποπροσανατολισμός από την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Ροπή προς την παρανομία. Επηρεάζονται κυρίως Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 1 ως 7 Απριλίου 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας 8 έως 14 Απριλίου 2019
Ράνια Μαρκέλλη
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here