Widgets Magazine

Φτάσαμε στο Δεκέμβριο και ετοιμαζόμαστε για το τέλος του έτους 2018.. Δεκέμβριος!! ο μήνας που όλα είναι πιο φωτεινά ,πιο στολισμένα , πιο χαρούμενα πιο γιορτινά. Έφτασε ο μήνας της ανασκόπησης και του απολογισμού προκειμένου να ολοκληρώσουμε, να διορθώσουμε και να προχωρήσουμε στα δεδομένα της νέας χρονιάς.

Ευχές για ένα θετικό μήνα για το κλείσιμο της χρονιάς γεμάτο Υγεία, Αγάπη, Συμπόνια, Δύναμη, Πίστη και Ελπίδα!

Πλανητικά Γεγονότα του μήνα:

2/12:  Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στο Ζώδιο του Σκορπιού.
3/12:  Η Αφροδίτη σε ορθή φορά μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού.
6/12:  Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή κίνηση.
7/12:  Νέα Σελήνη στο ζώδιο στην 15η μοίρα του Τοξότη
22/12:Είσοδος Ηλίου στον Αιγόκερο
Πανσέληνος στην 00 μοίρα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερο.

 Ας δούμε επιγραμματικά τις αστρολογικές όψεις του Δεκεμβρίου 2018

3 Δεκεμβρίου: Ήλιος στον Τοξότη τετράγωνο με Άρη στους Ιχθύες.

Αυξάνονται οι εσωτερικές μας εντάσεις και δημιουργείται μία τεταμένη ατμόσφαιρα. Κάποια μπλοκαρίσματα στο να εκφράσουμε τον εαυτό μας και τα θέλω μας όπως ακριβώς τα νιώθουμε πιθανόν να μας δημιουργήσουν  προβλήματα που θα μπερδέψουν τους γύρω μας, ενώ οι εντάσεις  εξαντλούν σωματικά και ψυχολογικά και εμάς τους ίδιους. Προσοχή σε ατυχήματα λόγω ψυχικής εξάντλησης.  Προσοχή σε Διδύμους και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

6 Δεκεμβρίου: Ήλιος στον Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Μια αρκετά εξαντλητική όψη που θέλει προσοχή καθώς μας απομυζεί την ενέργεια μας και δημιουργεί διάψευση προσδοκιών, λανθασμένες εκτιμήσεις άστοχες ενέργειες που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε άμεσα. Επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαήμερου.

7 Δεκεμβρίου:  Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Δημιουργείται η ανάγκη να λειτουργήσουμε περισσότερο ρομαντικά και με περισσότερο συναίσθημα στις ερωτικές σχέσεις. Μπορεί επίσης να νιώθουμε μια κακή διάθεση και κόπωση. Ο Άρης από τους Ιχθύες ενεργοποιεί παρασκηνιακές πράξεις, οι οποίες μπορεί να αποκαλυφθούν.

16 Δεκεμβρίου: Αφροδίτη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με Κρόνο στον Αιγόκερο.

Καλή στιγμή για λήψη αποφάσεων και εκπλήρωση συναλλαγών με συμφέρουσες λύσεις. Σχέσεις που βρίσκονται σε περιορισμό ενισχύονται και δίνεται η δυνατότητα να σταθεροποιηθούν. Επηρεάζονται Σκορπιοί Λέοντες, Ταύροι, Υδροχόοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

17 Δεκεμβρίου: Άρης στους Ιχθύες σε εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερο.

 Ευνοούνται ερωτικές στιγμές , ερωτική αναγέννηση μέσα από βαθιά αλλαγή και εμπειρίες που πιθανόν να έχουν επώδυνα χαρακτηριστικά.  Επηρεάζονται κυρίως Μεταβλητά και Παρορμητικά ζώδια των αρχών του 3ου δεκαημέρου.

20 Δεκεμβρίου: Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό.

Θετική όψη σε ανατρεπτική 28η μοίρα Τοξότη-Κριού,  που φέρνει ευνοϊκές ανατροπές με τρόπο που δεν περιμένουμε απρόβλεπτα και αιφνιδιαστικά. Μπορούμε να δοκιμάσουμε νέους τρόπους διαχείρισης των θεμάτων που μας παρουσιάζονται και να βρούμε διεξόδους με νέες ιδέες που θα μπορέσουμε να βάλουμε σε εφαρμογή. Επηρεάζονται κυρίως Μεταβλητά και Παρορμητικά ζώδια των αρχών του 3ου δεκαημέρου.

21 Δεκεμβρίου: Αφροδίτη στο Σκορπιό σε  τρίγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Ειδύλλια και εξιδανικεύσεις σε έρωτες δίνουν μια ιδιαίτερα ευνοϊκή και ρομαντική διάθεση σε Σταθερά και Μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου. Βαθιές επιθυμίες που αγγίζουν την ψυχή,  μας απογειώνουν και εκπληρώνονται ερωτικές προσδοκίες. Ταυτόχρονα ο Ερμής σε σύνοδο με Δία στον Τοξότη φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις , ταξίδια και είναι μια καλή στιγμή για να διευθετήσουμε συναλλαγές εμπορικές ή αγορές ιδιαίτερα για τα ζώδια μεταβλητού σταυρού του 1ου δεκαημέρου.

22 Δεκεμβρίου: Πανσέληνος σε κρίσιμη μοίρα των παρορμητικών ζωδίων στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερο άξονα οικογένειας και κοινωνίας. Μια ανατρεπτική πανσέληνος που θα αλλάξει το κλίμα και θα δώσει το φωτεινό κλίμα των ημερών και τις θετικές διαθέσεις στις επαφές που μας περιβάλλουν.

24 Δεκεμβρίου: Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Προσοχή θέλει αυτή η μέρα καθώς εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να υπάρξουν καθυστερήσεις, ενώ μπορεί να μην  μπορούμε να συγκεντρωθούμε και αυτό να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις. Επηρεάζονται τα μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου. 

29 Δεκεμβρίου : Αφροδίτη στο  Σκορπιό σε εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερο.

Ερωτικές γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε παθιασμένους έρωτες  έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τα σταθερά και παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου. Έντονες επιθυμίες και κτητικές διαθέσεις μπορεί να εκφραστούν με σκηνές ζήλιας και ελέγχου μέσα σε σχέσεις.

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο 2018
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 3 έως 9 Δεκεμβρίου 2018
Ράνια Μαρκέλλη
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here