Widgets Magazine

Κάθε χρονιά κλείνει με τις εμπειρίες του χθες , κάθε Νέα Χρονιά έρχεται για να ζήσουμε στο Σήμερα και να ελπίζουμε , να ονειρευόμαστε για το Αύριο. Κάθε χρονιά είναι ένα νέο κεφάλαιο της ζωής που περιμένει να γραφτεί στις επόμενες 365 ημέρες.

Ολόθερμες ευχές για υγεία και ευτυχία στο 2019.

Αυτή τη χρονιά με υπομονή και επιμονή να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σας και να γράψετε το πιο όμορφο και ευχάριστο κεφάλαιο της ζωής σας!

 Πλανητικά Γεγονότα του μήνα:

1/1:  Ο Άρης περνά στον Κριό
5/1:  Ο Ερμής εκτός ορίων μπαίνει στον Αιγόκερο.

6/1:  Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στην 15η Αιγόκερο.
Ουρανός γυρνά σε ορθή κίνηση στην 28η μοίρα του Κριού.
20/1:Είσοδος Ηλίου στον Υδροχόο.
21/1: Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα –Υδροχόου.

  Ας δούμε επιγραμματικά τις αστρολογικές όψεις του Ιανουαρίου 2019.

1 Ιανουαρίου: ο Άρης στον Κριό.

Ο Νέος Χρόνος ξεκινά με την  αλλαγή ζωδίου του Άρη στο ζώδιο του Κριού , ζώδιο της κυβέρνησης του μέσα από το οποίο μπορεί να εκφράσει όλη την δυναμική του και την φλόγα του. Στην έναρξη του έτους δίνει το σπόρο και την προοπτική για να τολμήσουμε να ρισκάρουμε και να διεκδικήσουμε  αυτά που ποθήσαμε το προηγούμενο διάστημα. Στις ερωτικές σχέσεις έχει την τάση να δημιουργεί κτητικότητα και ζήλεια ενώ θα δυναμώσει την ερωτική φλόγα. Ωστόσο πρέπει να αποφεύγονται οι βιαστικές κινήσεις και η επιθετικότητα που χαρακτηρίζουν  τον Άρη .

2 Ιανουαρίου: Ήλιος σύνοδος με Κρόνο στην 11η Αιγόκερο. Θέματα υπευθυνότητας  και καριέρας έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να αντιμετωπιστούν με σύνεση και ωριμότητα.  Αισθήματα ευθύνης και η προσπάθεια της κατάκτησης  μιας φιλοδοξίας μπορεί να  επιφέρουν κούραση και εξάντληση . Πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις θα προκαλούν νεύρα και περιορισμό. Θέματα με μεγάλα άτομα της οικογένειας θα πρέπει αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα.

5 Ιανουαρίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και τα πράγματα σοβαρεύουν. Θέματα επαγγελματικών κανόνων και κοινωνικών ορίων  μπαίνουν σε εφαρμογή.  Η επικοινωνία γίνεται αυστηρή και μετρημένη.

Στις   8/1 θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Άρη από τον Κριό και εντείνει καβγάδες λόγω μαχητικής διάθεσης,  κάποιες  ανατροπές φέρνουν καθυστερήσεις και προκαλούν νεύρα και εντάσεις.

Ωστόσο στις 13/1 σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο είναι μας υποχρεώνει να φερθούμε με υπευθυνότητα σε ότι αφορά κυρίως επαγγελματικά ζητήματα ή σχέση με το δημόσιο.

6 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στην 15°25′ του Αιγόκερου. Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου  δεκαημέρου. Περίοδος με σημαντικές αλλαγές στα θέματα διαχείρισης της εξουσίας και οικογενειακά, στις φιλοδοξίες, τους στόχους και κάθε είδους ιεραρχική δομή. Νέες καταστάσεις αρχίζουν να χτίζονται και να γκρεμίζονται όσες δεν αξίζουν να υπάρχουν.

 Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στην 28η μοίρα του Κριού και επιτρέπει πλέον την ελευθερία κινήσεων σε θέματα που είχαν παγώσει από 11/8/2018 όπου είχε γυρίσει σε ανάδρομη κίνηση.

18 Ιανουαρίου: Τρίγωνο Άρη στον Κριό- Αφροδίτης στον Τοξότη.

Ερωτική διάθεση αυξημένη, σε ζώδια φωτιάς ( Κριοί-Λέοντες-Τοξότες) και αέρα (Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι)του 2ου δεκαημέρου και εύνοια σε δημιουργικές σχέσεις, δημιουργούνται ευχάριστα συναισθήματα. Ευνοείται κινητικότητα σε οικονομικά θέματα.

20 & 21 Ιανουαρίου: Τετράγωνο Άρη με τον Κρόνο

Δύσκολη η συναναστροφή των δυο πλανητών από ζώδια της κυβέρνησης του ο καθένας,  με μια ισχυρή δυναμική στο ποιος θα επικρατήσει. Μας βιάζει ο Άρης να πράξουμε χωρίς πολύ σκέψη, φρενάρει ο Κρόνος από την άλλη την βιασύνη του Άρη και περιορίζει την παρορμητικότητα στις κινήσεις μας.  Με τη γνώση και τη σοφία του Κρόνου θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιέσεις και εμπόδια και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις . Επηρεάζονται άμεσα τα παρορμητικά ζώδια( Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου.

20 Ιανουαρίου: Είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο.

Χρόνια πολλά στους Υδροχόους! Ξεκινά ένας μήνας με τον Ήλιο να εισέρχεται στο αέρινο, σταθερό ζώδιο του Υδροχόου, ζώδιο του Ουρανού, το οποίο αποδυναμώνει την δυναμική της ατομικής  έκφρασης του Ήλιου και τον  αναγκάζει να σκέφτεται πιο αόριστα και να εκφράζεται πιο συλλογικά. Η συμπεριφορά μας  αυτό το μήνα επηρεάζεται και γίνεται πιο ασυνήθιστη και απρόβλεπτη , η περιέργεια μας αυξημένη, ενώ η διάθεση για να ασχοληθούμε με ομαδικές προσπάθειες μπορεί να είναι τονισμένη. Στα θέματα που μας απασχολούν μας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουμε μια προοδευτική δράση, με  εφευρετικό πνεύμα πιο συλλογικά , και να ξεφύγουμε από συντηρητικές συμπεριφορές , ενώ ξυπνά τον επαναστάτη μέσα μας και ωθεί σε ριζοσπαστικές αλλαγές , τάσεις ανεξαρτησίας και αποδέσμευσης.

21 Ιανουαρίου: Πανσέληνος και Ολική Έκλειψη Σελήνης στην 0° 52′ του Λέοντα.  Η Έκλειψη στον άξονα Λέων-Υδροχόου επηρεάζονται έντονα Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους  του 1ου  δεκαημέρου και προκαλεί συναισθηματική ένταση και εκνευρισμό με αρκετές προκλήσεις για αντιπαραθέσεις , αμετακίνητη διάθεση ενώ καλούνται οι Σταθεροί, να κλείσουν υποθέσεις ανοικτές από το παρελθόν. Για να μην ζημιωθείτε από αυτή την επίδραση δείξτε υπομονή και υποχωρητικότητα.

Ταυτόχρονα με την Έκλειψη Σελήνης,  σχηματίζεται τρίγωνο σε ζώδια της Φωτιάς , από την  Αφροδίτη – Δίας που βρίσκονται σε σύνοδο στον Τοξότη  με τον  Άρη από τον Κριό, έτσι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαήμερου ευνοούνται στο  να βρεθούν κερδισμένοι  αισθηματικά και οικονομικά.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας 31 Δεκεμβρίου 2018-6 Ιανουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΜερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019
Ράνια Μαρκέλλη
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here