Widgets Magazine

Καλό Καλοκαίρι! Ξεκινά ο Ιούνιος, κατά την επικρατέστερη εκδοχή Juno (από Ήρα- σύζυγος του Δία) ,  πρώτος μήνας του καλοκαιριού φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις, παγίδες.

Σημαντικά  αστρολογικά γεγονότα του μήνα

 Ερμής: 4 Ιουνίου  περνά στο ζώδιο του Καρκίνου  η έκφραση γίνεται πιο αγαπησιάρα και τρυφερή . Από την 27 Ιουνίου θα περάσει στο Λέων δίνοντας αυτοπεποίθηση και παθιασμένη δυναμική στις απόψεις μας.

Αφροδίτη: 9 Ιουνίου θα περάσει  στο ζώδιο των Διδύμων  και μια  διάθεση αισιοδοξίας θα κάνει την καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα.

Ήλιος στο Καρκίνο: 21 Ιουνίου  ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και η προσοχή μας εστιάζεται  στο σπίτι, στην οικογένεια και σε οτιδήποτε αφορά την ασφάλεια μας . Η ανάγκη να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε αυτούς που αγαπάμε τονίζεται καθώς και  το ενδιαφέρον μας να ασχοληθούμε με το σπίτι, τους γονείς και την περιουσία.

Ποσειδώνας:  21 Ιουνίου σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση στις 16 ° 29΄ Ιχθύων έως 27 Νοεμβρίου.  Εσωτερική επεξεργασία των θεμάτων μας και αντιμετώπιση της πραγματικής εικόνας και της αλήθειας  σε σχέση με την υλοποίηση  των ονείρων μας.  Διαλύονται κάποιες  ψευδαισθήσεις και αντιμετωπίζουμε  κατάματα φόβους , ανησυχίες και  κάποιες αλήθειες το προηγούμενο διάστημα αποφεύγαμε να επεξεργαστούμε.

Δίας  Τετράγωνο –Ποσειδώνα: Κερδοσκοπία, σκάνδαλα, λάθος κριτήρια που ωραιοποιούν τις καταστάσεις , υπεραισιοδοξία, οράματα, συκοφαντίες, αποπροσανατολισμός.

Ας δούμε επιγραμματικά τις πιο σημαντικές αστρολογικές όψεις του Ιουνίου 2019.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους:  3 Ιουνίου στις 12ο 33΄

Το φεγγάρι της Νέας Σελήνης τονίζει την ανάγκη για επικοινωνία και αναζήτηση ποικίλων πληροφοριών που θα μπορέσουν να μας δώσουν πιθανές λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Διπλωματικές κινήσεις και έξυπνοι χειρισμοί , η  έντονη ενέργεια των Διδύμων και το θάρρος μας δίνουν δυνατότητες να εκμεταλλευτούμε νέες ευκαιρίες. Κοντά στην Ν.Σελήνη βρίσκεται ο σταθερός αστέρας Aldebaran ο οποίος φέρνει αρκετή τύχη, θάρρος και επιμονή στις κινήσεις μας αλλά ταυτόχρονα φέρνει και έντονο άγχος, αυξημένη πίεση. Επισημαίνεται η προσοχή στην υπερβολή.

Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων –Τοξότη: 17 Ιουνίου στις 25ο 50΄

 Ο Τοξότης σηματοδοτεί την ανάγκη για επέκταση, για περιπέτεια για μακρινά ταξίδια και την διεύρυνση των οπτικών μας οριζόντων. Δίνετε η δυνατότητα να βιώσετε και να μοιραστείτε εμπειρίες , να εφαρμόσετε γνώσεις και  ιδέες που θα οδηγήσουν σε προσωπική ανάπτυξη. Η Πανσέληνος φέρνει αισιοδοξία, γενναιοδωρία και καλή τύχη, είναι υποστηρικτική στο να φέρει  νέες φιλίες μέσα από ταξίδια μακρινά. Ο σταθερός αστέρας Aculeus βρίσκεται κοντά στη Σελήνη της Πανσελήνου και υποδηλώνει κάποιο παρασκήνιο και την τάση  να βλέπουμε το χειρότερο και όχι το καλύτερο σε καθετί, ταυτόχρονα όμως στον Τοξότη λειτουργεί με την αντίληψη και δίνει ένα αιχμηρό μυαλό και μια αυξημένη αντίληψη σε επίπεδα που βρίσκονται πιο βαθιά από την εξωτερική εικόνα.

1 Ιουνίου: Αφροδίτη Χιαστί Δίας

Ξεπερνώντας τα όρια από ενθουσιασμό –υπεραισιοδοξία και φτάνοντας στα άκρα μπορεί να προκύψουν τριβές κυρίως σε σχέσεις και κοινωνικές επαφές αλλά και σε κάποιους άλλους τομείς της ζωής.

2 Ιουνίου:  Αφροδίτη τρίγωνο με Πλούτωνα 22° 48΄ Ταύρου – Αιγόκερω

Έντονα συναισθήματα και πάθη βρίσκουν διέξοδο και εκφράζονται με ευκολία. Ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος, η ευκαιρία ενός μεγάλου έρωτα ή μια νέας γνωριμίας. Ζήλεια και  κτητικότητα αλλά και παιχνίδια ελέγχου σε σχέσεις. Δυσκολίες θα βιώσουν όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέσεις που τους καταπιέζουν Καλή περίοδος για σχέσης βαθιάς αγάπης για να εκφράσουν βαθιές επιθυμίες τους και να ολοκληρωθούν. Τα οικονομικά ευνοούνται. Επηρεάζει τους Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους, και Παρορμητικούς του  3ου  δεκαήμερου.

 7 Ιουνίου: Ερμής εξάγωνο με Ουρανό 4° 59΄ Καρκίνου – Ταύρου

Νέες ανακαλύψεις και πρωτότυπες ιδέες, μας βοηθούν να αντιληφθούμε νέες διαστάσεις  των πραγμάτων  προκειμένου να βρούμε  λύσεις. Ξαφνικές επικοινωνίες , αλλαγή σε συμπεριφορές. Οξυμένη αντίληψη και διορατικότητα μας επιτρέπουν να δούμε κάποιες καταστάσεις διαφορετικά.Επηρεάζονται  τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού Σταυρού, που ανήκουν στο 1° δεκαήμερο.

9 Ιουνίου: Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας στις 18° 41΄ Διδύμων – Ιχθύων

Εξασθένιση των δυνάμεων προκαλεί η σκληρή αυτή όψη με Ποσειδώνα. Στις  προσωπικές σχέσεις προκαλούνται  διαψεύσεις , λανθασμένες εκτιμήσεις παρασκήνιο και εξαπατήσεις. Προκαλείται σύγχυση και απογοήτευση ενώ η εξιδανίκευση μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες και σκάνδαλα. Επηρεάζει  Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους το 2° δεκαήμερο. 

 10 Ιουνίου: Ήλιος αντίθεση Δίας στην  19° 29΄ Διδύμων -Τοξότη

Τονίζεται η υπεραισιοδοξία και η επιθυμία για επέκταση , υπάρχει μια τάση  επιπολαιότητας  και υπερβολής. Ωστόσο μπορεί να έρθει βοήθεια από άλλα άτομα που είναι ευνοϊκά απέναντι μας. Επηρεάζει Διδύμους -Παρθένους-Τοξότες-Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. 

 14 Ιουνίου: Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας στην 18° 43΄ Καρκίνου – Ιχθύων

Ενδιαφέρον διάστημα για  καλλιτεχνικές δραστηριότητες  , ιδιαίτερα σε μουσική και χορό και οτιδήποτε έχει να κάνει με θαλάσσια σπορ.  Θέματα που σχετίζονται με νερό και υδραυλικά στο σπίτι είναι καλή στιγμή για να γίνει κάποια συντήρηση. Αποκαλύψεις σε παρασκηνιακές ενέργειες.  Ταυτόχρονα ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω σηματοδοτεί συγκρούσεις, ρήξεις και βίαιες συμπεριφορές , απώλεια ενέργειας , φέρνει απογοητεύσεις και θυμό. Απαιτείται αυτοπειθαρχία , υπομονή και αποφασιστικότητα για να έχουμε κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα και λιγότερες απώλειες. Πισώπλατες ενέργειες ευνοούνται και είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την υπομονή μας στις αντιδράσεις μας.Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι  και Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες- Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

16 Ιουνίου:  Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα 18° 43΄ Καρκίνου -Ιχθύων

Ο όψη αυτή διεγείρει τη δημιουργικότητα, εξάπτει τη φαντασία, την ευαισθησία, την ενσυναίσθηση και την πνευματικότητα. Μπορείτε να προωθήσετε υψηλά ιδανικά και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Ψυχικές ικανότητες και η διαίσθηση θα είναι ισχυρά καθώς όλες οι αισθήσεις είναι ενεργοποιημένες και συντονισμένες αρμονικά. Από την άλλη αυτό έχει δυσκολία να εκφραστεί σε ένα περιβάλλον αρνητικό καθώς ο Ερμής συναντά σε αντίθεση τον Κρόνο και προκαλεί διαφωνίες, απογοήτευση και θλίψη καθώς περιορίζει την έκφραση, δημιουργεί αδιέξοδα.Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι  και Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες- Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου

Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας στην  18° 43΄ Τοξότη – Ιχθύων

Το δεύτερο τετράγωνο του Δία-Ποσειδώνα μέσα στο έτος 2019 στις 16 Ιουνίου έρχεται να προκαλέσει υπερβολική αισιοδοξία η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες και σημαντικές απογοητεύσεις. Η πίστη  σε καταστάσεις και άτομα δοκιμάζεται σημαντικά καθώς ο κίνδυνος εξαπάτησης είναι αρκετά μεγάλος.  Προσοχή στη διάρκεια αυτής της όψης να μην ρισκάρετε να επενδύσετε σε πλάνα και υποσχέσεις ή να διακινδυνεύσετε κεκτημένα,  για να μειώσετε τις τυχόν απώλειες. Επιθυμία για απόδραση από την πραγματικότητα και τάσεις φυγής θέλει προσοχή καθώς μπορεί να ωθήσει σε ποτά και εξαρτήσεις.

18 Ιουνίου:  Κρόνος εξάγωνο Ποσειδώνας στις 18° 44΄ Αιγόκερω – Ιχθύων

Προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και στο ρεαλισμό και αν έχετε προσπαθήσει πολύ για κάποιο στόχο δίνεται η ευκαιρία να γίνει ένα όνειρο πραγματικότητα είτε σε επαγγελματική είτε σε προσωπική ζωή.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον  Άρη 21° 32΄ Καρκίνου υποδηλώνει έντονο δυναμισμό, ταχύτητα στην γλώσσα και στην κίνηση, αυθόρμητη και απότομη συμπεριφορά , βιαστικές κινήσεις αποφασιστικότητα και γρήγορη δράση είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης. Το κλειδί για την δημιουργία αρμονικής  επικοινωνίας είναι ο αυτοέλεγχος της επιθετικής πλευράς του Άρη.

Επηρεάζει  Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τέλη του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου. 

19 Ιουνίου: Ερμής αντίθεση Πλούτωνας  στις 22° 29΄ Καρκίνου – Αιγόκερω

Το μυαλό και η σκέψη γίνονται έντονα διερευνητικά και καχύποπτα , αρνητικές σκέψεις δημιουργούν άγχος και σενάρια συνομωσίας, τα οποία πραγματικά μπορεί και να υπάρχουν. Μπορεί να υπάρξουν διάφοροι εκφοβισμοί και παιχνίδια ελέγχου που δημιουργούν κάποιας μορφής ψυχολογική πίεση. Είναι μια καλή στιγμή για έρευνα . Πιθανές συκοφαντίες  μπορεί να φτάσουν στα αυτιά μας και να αποκαλυφθούν υποχθόνιες συμπεριφορές. Ο  Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 22° 28’ Καρκίνου – Αιγόκερω δημιουργεί  υψηλή ένταση που  μπορεί να προκαλέσει αρκετές δυσκολίες και βίαιες συμπεριφορές. Υποκινούνται ενέργειες οι οποίες μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες, δυσάρεστα γεγονότα και την ολική εκτίναξη μιας κατάστασης που πιθανόν να βγει με τη μορφή μιας έντονης αντιπαράθεσης, σύγκρουσης, εκδίκησης. Ανεξέλεγκτες σεξουαλικές επιθυμίες προκαλούν πάθη που καλό είναι να διοχετευτούν  σωστά. Θα πρέπει να συνδυαστεί σωστά η καλύτερη δημιουργική έκφραση του Άρη με την μεταμορφωτική ενέργεια του Πλούτωνα για να μην υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες. Επηρεάζονται Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι  του 3ου  δεκαημέρου.

23 Ιουνίου: Αφροδίτη αντίθεση Δίας  στις  17° 51΄ Διδύμων – Τοξότη

Υπάρχει μια τάση επιπολαιότητας και υπερβολής σε οικονομικές σπατάλες, ροπή σε απολαύσεις , έντονη απαιτητικότητα σε κοινωνικές δραστηριότητες. Τονίζεται η επιθυμία να εκφράσουμε στην αγάπη μας με όμορφες πράξεις αγάπης , στοργής και να περάσουμε καλά με παρέες απολαμβάνοντας όμορφες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.  Επηρεάζει Διδύμους –Παρθένους -Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. 

 24 Ιουνίου: Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας στις 18° 44΄Διδύμων – Ιχθύων

Νιώθουμε έντονη ανάγκη για τρυφερότητα , έρωτα και εξιδανίκευση και έτσι μπορεί να δημιουργούνται ψευδαισθήσεις σε ερωτικά αλλά και οικονομικά θέματα με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε απογοητεύσεις και διαψεύσεις. Επικρατεί σύγχυση στις σχέσεις και πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι χωρίς να δείχνουμε υπερβολική εμπιστοσύνη. Επηρεάζει  Διδύμους –Παρθένους -Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. 

 27 Ιουνίου: Ήλιος εξάγωνο Ουρανός στις 5° 47΄ Καρκίνου – Ταύρου

Εφευρετικότητα και διορατικότητα βοηθούν στο να ανακαλύψουμε νέους τρόπους και λύσεις για να πραγματοποιηθούν αλλαγές στη ζωή μας που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Έντονη διάθεση για να σπάσει η ρουτίνα και να υπάρξουν αλλαγές που θα απελευθερώσουν από πράγματα που μας κρατούν πίσω στο παρελθόν. Επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού Σταυρού του 1ου δεκαημέρου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου
Επόμενο άρθροΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 3 εως 9 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ράνια Μαρκέλλη
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here