Widgets Magazine

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας της ανανέωσης, της αναγέννησης, της νέας ζωής, της επανάστασης και πήρε το όνομα του από το λατινικό όνομα του θεού Άρη (Mars = Άρης). Είναι αναποφάσιστος μήνας, με το ένα πόδι του να είναι στο Χειμώνα και με το άλλο στην Άνοιξη επιβεβαιώνοντας μια παροιμία που λέει: «Μη σε γελάσει ο Μάρτης το πρωί και χάσεις την ημέρα». Ο μήνας πραγματικά έχει ανατροπές  με τον Ουρανό αλλά και παγίδες,  πλάνες με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς.

Να έχετε ένα όμορφο μήνα και μια γλυκειά Άνοιξη!

Σημαντικά Αστρολογικά γεγονότα Μαρτίου 2019.

Αφροδίτη.  Η Αφροδίτη από 1-26/3 εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Την περίοδο αυτή η ανάγκη για ανεξαρτησία είναι έντονη και θα προκαλέσει εντάσεις σε προσωπικές σχέσεις. Ενισχύονται οι φιλικές επαφές αυτό το διάστημα και οι κοινωνικές επαφές με ομάδες. Στις 26/3 περνά στους Ιχθύες και από αυτή την ζωδιακή θέση λειτουργεί θετικά, αυξάνοντας την προσωπική γοητεία, τα ρομαντικά συναισθήματα και ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Ερμής. Στις 5/3 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του έως τις 28/3.  Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και μπερδέματα. Εμπόδια εμφανίζονται στις μετακινήσεις , επικοινωνίες και κάθε είδους συναλλαγές.

Ουρανός.  Στις 6/3 περνά πλέον οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου όπου θα παραμείνει για τα επόμενα επτά χρόνια. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα φέρει ανατροπές σε δομές και αξίες, κρίσεις σε θέματα διατήρησης συντηρητικών καταστάσεων. Οικονομικές ανατροπές και σημαντικές αλλαγές που θα επηρεάσουν ιδιαίτερα τους Σκορπιούς, Λέοντες ,Ταύρους και Υδροχόους, βγάζοντας τους από την επιμονή  διατήρησης καταστάσεων που δεν λειτουργούν και έτσι να αλλάξουν τελικά τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού 20/3. Η έναρξη της Εαρινής Ισημερίας μας δίνει κίνητρα για να δραστηριοποιηθούμε σε νέα ξεκινήματα με μεγαλύτερη δύναμη για να αγωνιστούμε με την μαχητικότητα του Κριού και να επιτύχουμε σημαντικούς στόχους.

Ερμής 28/3 επιστρέφει σε ορθή πορεία, αλλά η προσοχή μας αυξημένη έως 18/4 όπου θα διανύσει τις μοίρες της αναδρομής και έτσι θα εντοπιστούν τα λάθη της περιόδου αναδρομής.

Άρης στις 31/3 εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και έτσι δραστηριοποιούμαστε περισσότερο σε εμπορικές συναλλαγές και υποθέσεις σε επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες γινόμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και υπάρχει έντονη διανοητική λειτουργία. Προσοχή σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες σε μετακινήσεις και επικοινωνιακά ατυχήματα.

Ας δούμε επιγραμματικά τις πιο σημαντικές αστρολογικές όψεις του Μαρτίου 2019.

Νέα Σελήνη

6/3/2019:  Νέα Σελήνη στην 15η μοίρα του Ιχθύ τονίζει την ευαισθησία αλλά δημιουργεί και ένα κλίμα ιδιαίτερα θολό και απατηλό. Κυριαρχεί το συναίσθημα και ο ρομαντισμός. Προσοχή στα νέα ξεκινήματα σε αυτή την Νέα Σελήνη καθώς βρίσκεται και ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες και θα υπάρχει πλάνη και ασάφεια. Σημαντικές εξελίξεις αυτή την περίοδο θα έχουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

Πανσέληνος

21/3/2019: Πανσέληνος στην 00° 09’ Ζυγού. Μια πολύ έντονη πανσέληνος όπου τα γεγονότα κορυφώνονται, φωτίζονται οι σχέσεις και όπου αυτές μας πονάνε καθώς σε αυτή την μοίρα βρίσκεται σε αντίθεση από τον Κριό και ο Χείρωνας ανακινώντας συναισθήματα που μας πονάνε ζητώντας επούλωση. Το διάστημα αυτό είναι δύσκολο αλλά και επίπονο για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους.  Τα γεγονότα που κορυφώνονται τώρα στη ζωή των παραπάνω ζωδίων, τους ανακινούν αρνητικά συναισθήματα τα οποία καλούνται τώρα να επουλώσουν. Εντάσεις που προκύπτουν εξαρτάται από την διαχείριση που ο καθένας θα έχει προκειμένου να αποφύγει τυχόν δυσάρεστες συνέπειες.

1 /3: Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό  στην 29° 47’ Αιγόκερω – Κριού.  Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Ξαφνικές γνωριμίες και ξαφνικοί χωρισμοί σε προβληματικές σχέσεις. Διάθεση ανεξαρτησίας και επαναστατικότητα,  ασυμβίβαστη συμπεριφορά. Ρήξεις σε συνεργασίες.

Σελήνη σύνοδο με Κρόνο στον Αιγόκερω. Μελαγχολική διάθεση και ψυχικός περιορισμός, αποστασιοποίηση συναισθηματική και πιθανά προβλήματα με ηλικιωμένα άτομα.

Σελήνη στον Αιγόκερω τρίγωνο με Άρη στον Ταύρο.  Η όψη αυτή δίνει θέληση και αποφασιστικότητα να δράσουμε και να εκφράσουμε τις ψυχικές μας ανάγκες και αυτά που νιώθουμε.

3 /3: Σελήνη σύνοδος Αφροδίτη στον Υδροχόο: ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και φροντίδα με πιο φιλική και φιλελεύθερη διάθεση.

Σελήνη στον Υδροχόο τετράγωνο Άρης στον Ταύρο: Διαφωνίες και εντάσεις με το οικογενειακό περιβάλλον, συναισθηματική βιασύνη που οδηγεί σε ρήξεις και ατυχήματα.

6 /3:  Ποσειδώνας 16° 10’ Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ήλιο της Νέας Σελήνης δίνει αυξημένη φαντασία, τάση φυγής από την πραγματικότητα και ρομαντικές διαθέσεις. Είναι ενδεικτική όψη για χαλάρωση. Προσοχή σε αφηρημάδα και μη σαφή αντίληψη της πραγματικότητας. Τονίζεται η υπερευαισθησία και απαιτείται προσοχή στην τάση για εξαρτήσεις και κατανάλωση αλκοόλ.

9 /3:  Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο  στην 18° 25’ Ιχθύων – Αιγόκερω, επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού, που έχουν γεννηθεί το 2° δεκαήμερο. Τονίζεται η φιλοδοξία και η αίσθηση καθήκοντος. Αποκτούμε υπευθυνότητα και οι προσπάθειες μας γίνονται ποιο οργανωμένες για την επίτευξη των στόχων.

Η Σελήνη στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με Κρόνο βγάζοντας απαισιόδοξη διάθεση και δυσκολίες στις σχέσεις και με τον Πλούτωνα παρασύροντας μας σε έντονα πιεστικές καταστάσεις.

10 /3: Ο Άρης εξάγωνο με Ποσειδώνα στην 16° 18’ Ταύρου -Ιχθύων. Διεγείρεται η ερωτική φαντασίωση με αυτή την όψη και ευνοείται η αποκάλυψη παρασκηνιακών κινήσεων. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού, που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

13 /3:  Ήλιος εξάγωνο με Πλούτωνα στην 22° 44’ Ιχθύων – Αιγόκερω. Έντονη ενεργητικότητα και  συγκέντρωση, αυξημένη παρατηρητικότητα και  αποκάλυψη μυστικών υποθέσεων και παρασκηνιακών πράξεων. Επιτυχία σε σχέδια που έχουν δομή και είναι καλά οργανωμένα. Επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού, που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο. .

 14 /3: Ήλιος τετράγωνο με Δία στην 23° 11’ Ιχθύων – Τοξότη. Προσοχή σε έξοδα και σε υπερβολικές σπατάλες λόγω υπεραισιοδοξίας σε ευκαιρίες που παρουσιάζονται σαν εύκολες λύσεις. Αφορά κυρίως τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες  που έχουν γεννηθεί το 3° δεκαήμερο.

Άρης τρίγωνο με Κρόνο στην 18° 48’ Ταύρου-Αιγόκερω. Είναι καλή μέρα για δραστηριοποίηση σε στόχους και στρατηγικές κινήσεις για την επίτευξη αυτών. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού, που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

15 /3:  Ερμής τετράγωνο με Δία στην  23° 20’ Ιχθύων –Τοξότη.  Η όψη αυτή δημιουργεί αναξιοπιστία και υπερβολική αισιοδοξία , επιπολαιότητα και κουτσομπολιά . Αφορά κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί το 3° δεκαήμερο. Προσοχή σε ότι φτάνει στα αυτιά μας καθώς μπορεί να είναι μόνο φήμες.

Ήλιος σύνοδο Ερμής στην  24° 11’ Ιχθύων. Ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και καλό είναι να ελέγχουμε πολύ καλά πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση , ή να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Αρκετές συζητήσεις και καλές πνευματικές δυνατότητες σε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.  Αφορά κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που ανήκουν στο 3° δεκαήμερο.

16 /3: Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα  22° 47’ Ιχθύων – Αιγόκερω. Υπάρχει μια  τάση για μυστικές επαφές , αυξημένη παρατηρητικότητα, ευκαιρίες για να εμβαθύνουμε την σκέψη μας για κάποιο ζήτημα και να διερευνήσουμε σε βάθος θέματα και δεδομένα. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού, που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

17 /3:  Ερμής εξάγωνο με Άρη 21° 17’ Ιχθύων – Ταύρου. Η όψη δίνει δυναμισμό και κινητοποίηση για πολλές συζητήσεις. Αυξημένη θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού του 3ου δεκαημέρου.

Σελήνη στο Λέων τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο.  Προσοχή σε συναισθηματικές εντάσεις , ατυχήματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κίνδυνος απρόβλεπτων καταστάσεων και ξαφνικών διαθέσεων .

19/3: Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό. Καλύτερη διάθεση και αυξημένη φιλοδοξία, Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες.

20/3:  Άρης τρίγωνο Πλούτωνας στην 22° 51’ Ταύρου – Αιγόκερω. Η όψη αυτή αυξάνει την ενέργεια μας και δίνει σθένος και δύναμη για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Προσοχή στην δύναμη να διοχετεύεται σωστά προκειμένου να αποφευχθούν σοβαροί κίνδυνοι και  βίαιες συμπεριφορές . Μεγάλη ερωτική ένταση και αντοχή αλλά ,μπορεί και να προκαλέσει συμπεριφορές ζήλιας. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού που ανήκουν στο 3° δεκαήμερο.

Ερμής ανάδρομος εξάγωνο Κρόνος στην  19° 13’ ΙχθύωνΑιγόκερω. Υπάρχει διάθεση για οργάνωση και  τακτοποίηση εκκρεμοτήτων αλλά η ικανότητα συγκέντρωσης λόγω ανάδρομου δεν είναι ικανοποιητική . Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού, που ανήκουν στο τέλος του 2ου δεκαημέρου.

21 /3:  Αφροδίτη τετράγωνο Άρης στην 23° 25’ Υδροχόου – Ταύρου. Εντάσεις σε ερωτικά θέματα, ερωτικοί ανταγωνισμοί και προκλήσεις ζήλειας. Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Αφροδίτη εξάγωνο Δίας στην  23° 44’ Υδροχόου – ΤοξότηΕυνοούνται τα οικονομικά και υπάρχει αισιοδοξία για οικονομική ανάπτυξη και για χαρά και καλοπέραση με κοινωνικές επαφές και σχέσεις.  Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού, που έχουν γενέθλια το 3° δεκαήμερο.

24 /3:  Ερμής ανάδρομος σύνοδο Ποσειδώνας 16° 49’ Ιχθύων. Η όψη αυτή δίνει αυξημένη φαντασία σε καλλιτεχνικές ή πνευματικές δραστηριότητες αλλά θέλει πολύ προσοχή καθώς  ευνοεί παρασκηνιακές δραστηριότητες, τάση για ψέματα και εξαπατήσεις, απώλειες. Αφορά κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου  δεκαήμερου.

27 /3:  Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός  στην 1° 03’ Ιχθύων – Ταύρου. Ιδιαίτερα θετική όψη που ευνοεί έρωτες φέρνοντας ανέλπιστες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και σε  οικονομικά θέματα. Εποχή για αλλαγές στην εμφάνιση και στην επιλογή διαφορετικού στυλ εμφάνισης προσφέροντας ανανέωση.  Επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού των αρχών του 1ου δεκαημέρου.

28/3: Ο Ερμής σε ενάμισι τετράγωνο με τον Ουρανό θέλει προσοχή να μην υπερβούμε τα όρια, προσοχή σε αντιδράσεις αλλοπρόσαλλες, φέρνει μπερδέματα και σκέψεις που δημιουργούν περίεργες καταστάσεις και εντάσεις με επικοινωνιακούς διαπληκτισμούς.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου ως 3 Μαρτίου 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 4 ως 10 Μαρτίου 2019
Ράνια Μαρκέλλη
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here