Widgets Magazine

Λοιπόν, νομίζω ότι ακόμη προσπαθούμε να να βρούμε τους ρυθμούς μας. Έ, σιγά σιγά, πού θα πάει, θα το καταφέρουμε κι αυτό. Η εβδομάδα αυτή, έχει αρκετά καλές επιρροές, και είναι πολύ βοηθητική για όλους. Στην προσπάθεια λοιπόν να τακτοποιήσουμε πάλι τους χρόνους μας, θα έρθουμε σε επαφή, με αρκετό κόσμο. Άλλοι θα κάνουν κάποιες,συμφέρουσες γνωριμίες, κάποιοι θα καταφέρουν να βρουν λύσεις σε θέματα που τους απασχολούσαν καιρό, κάποιοι άλλοι, θα κλείσουν συμφωνίες που επίσης πάλευαν για καιρό. Φυσικά εδώ παίζει μεγάλο ρόλο, και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11/01. Γενικώς το κλίμα μπορούμε να το πούμε έως και, πολύ ευχάριστο. Το πιο καλό σε αυτή την υπόθεση, και ο λόγος όπου τα πράγματα είναι στρωτά, είναι ότι δεν υπάρχει πλανήτης ανάδρομος. Είναι λίγο σπάνιο αυτό, και όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αναλόγως. Ας δούμε λοιπόν, πώς, θα το κάνει το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή, Κριάρια μου, για να αρχίσετε να τρέχετε, και να βλέπετε και αποτελέσματα αναλόγων των ταχυτήτων σας. Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται άνετα, για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά και εργασιακά σας θέματα. Πρέπει να βγείτε έξω και να ψάξετε τρόπους και ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τα οικονομικά σας, ή ότι άλλο σχετίζεται με την καριέρα σας, ο καθένας στον δικό του κλάδο. Οι άνθρωποι που θα επιδιώξετε να γνωρίσετε, θα είναι και οι κατάλληλοι, για την επίτευξη του στόχου σας. Αν πάλι δεν έχετε εργασία, ψάξτε τώρα, και το πιο πιθανό είναι να βρείτε. Η άνοδος, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, είναι σε ποσοστό παραπάνω του 70%. Προς το τέλος της εβδομάδας, κάποια ευκαιρία θα παρουσιαστεί, την οποία πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι μου, εσείς, έχετε την εύνοια του Ηλίου, του Ερμή από τις 12 του μηνός, της Αφροδίτης, του Κρόνου και του Πλούτωνα, στο ζώδιο του Αιγόκερω όλοι. Οι πλανήτες βρίσκονται μέσα στον 9ο οίκο σας, που σημαίνει ότι τα θέματα που αφορούν ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό, ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με άτομα που είναι ή πηγαινοέρχονται στο εξωτερικό, με εταιρείες που κάνουν εισαγωγές εξαγωγές, με θρησκευτικά θέματα, με σπουδές, πτυχία, εξετάσεις, διδασκαλία, δικαστήρια και αποφάσεις κλπ, τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε κατά το δικό σας συμφέρον και να πετύχετε θετικά αποτελέσματα.  Επίσης, στον αισθηματικό τομέα, κάποια σχέση σας, μπορεί να επισημοποιηθεί, ή μια γνωριμία, να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά σοβαρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτά που θα σας απασχολήσουν Δίδυμοι αυτή την εβδομάδα, είναι τα οικονομικά. Οικονομικά παντός τύπου και είδους. Θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια, ασφάλειες, τράπεζες, κληρονομικά, φορολογικά, και γενικώς το χρήμα που έχει να κάνει με τρίτους. Όλα αυτά θα πρέπει να τα διακανονίσετε και να τα φέρετε σε έναν λογαριασμό, τώρα που μπορείτε να κλείσετε αρκετά συμφέρουσες για εσάς, συμφωνίες. Το σπίτι, η οικογένεια και το εργασιακό περιβάλλον, θα έχουν κάποιες απαιτήσεις από εσάς, που σημαίνει ότι χρειάζεται ψυχραιμία στην ιεράρχηση και στην έρευνα πάνω στο, τι έχει προτεραιότητα και αν, αυτός που φωνάζει έχει πραγματικά την ανάγκη σας, γιατί υπάρχει η πιθανότητα, απλά να θέλει να σας αποσυντονίσει, για τους δικούς του λόγους. Ίσως, να χάνει της προσοχής σας, είναι ένας λόγος ας πούμε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με εσάς Καρκίνοι μου, εδώ τα πράγματα είναι ιδιαίτερα θα έλεγα. Το στέλιουμ όπως λέγεται, αυτή η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω απέναντί σας, λέει ότι η προσοχή σας θα είναι στους άλλους. Δηλαδή, σε ότι έχει να κάνει με εσάς και τις σχέσεις σας, είτε είναι επαγγελματικές, είτε αφορούν τον-την  σύντροφο, είτε είναι φιλικές. Οι προσκλήσεις και οι προκλήσεις σε αυτούς τους τομείς θα είναι αρκετές, και εσείς θα πρέπει να τις αδράξετε. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν διότι θα υπάρχει χαρακτήρας και υπόσταση σε κάθε μια απ΄ αυτές. Να βγείτε λοιπόν, και να αποδεχθείτε οποιαδήποτε πρόσκληση, διότι κάτι καλό θα βγεί και που θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Από την άλλη, λίγη προσοχή μέσα στην εργασία σας, γιατί ίσως να υπάρξει κάποιος εκνευρισμός. Αφήστε την ημέρα να περάσει, και συζητήστε κάποια άλλη στιγμή, πιο ήρεμα για να εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή φαίνεται ότι είναι η εβδομάδα των λύσεων Λιοντάρια μου. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, έρχεται για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους τρόπους ή και άτομα που θα σας βοηθήσουν, να σταματήσετε να βασανίζετε το μυαλό και το σώμα σας. Οι τομείς εργασία και υγεία, οι οποίοι είναι από τους πιο σοβαρούς, χρειάζονται την προσοχή σας και οργάνωση. Θέματα που σας απασχολούσαν καιρό τώρα και δεν γνωρίζατε τι να κάνετε, σε πράγματα που τάραζαν ακόμη και τον ύπνο σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε και να βρείτε λύσεις ή κάποιον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης που λόγω άγχους ή έλλειψης ηρεμίας, δεν είχατε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε.  Προσοχή ιδιαιτέρως στον τομέα της υγείας σας. Βάλτε και λίγη άσκηση στην ζωή σας, θα βοηθήσει και το μυαλό και το σώμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολυαστρία στον τομέα της διασκέδασης, της αγάπης, των οικονομικών, Παρθένοι μου. Φυσικά είχαμε κάτι χρόνια να δούμε κάτι τόσο καλό σε εσάς. Να βγείτε, να μην αφήσετε πρόσκληση για πρόσκληση, διότι όπου και να πάτε, θα χαρείτε πάρα πολύ. Ό,τι θέμα σας ήταν βάρος, τώρα κάντε τα βήματα που πρέπει για να τελειώσετε και να κλείσετε καταστάσεις  που αιωρούνταν καιρό. Αυτό σημαίνει ότι, θα πρέπει να υποχρεωθείτε να πάρετε αποφάσεις. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, μπαίνει στον Αιγόκερω, που αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος σκέψης σας, πρέπει να σοβαρέψει. Όχι ότι δεν ήταν, αλλά τώρα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, η ανάγκη της προσοχής σας, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι σε πράγματα, ή σε όποιον στόχο είχε ο καθένας από εσάς, και σε όποιον τομέα, ακόμα και στα αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγοί μου, η πολυαστρία στον Αιγόκερω και στους τομείς που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ή ακόμα, και σε ότι αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με το κράτος, ζητούν την προσοχή σας. Η ακίνητη περιουσία, κάποιο πρόσωπο μεγάλο σε ηλικία, θα είναι κάποιες παραπάνω ευθύνες που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Τα οικονομικά θα   χρειαστούν λίγο πιο σωστή και συνετή διαχείρηση, αφού είναι πιθανά κάποια έκτακτα έξοδα που αφορούν τους παραπάνω πιθανούς παράγοντες. Ότι είναι να κάνετε για την καλύτερη διαυθέτηση των πραγμάτων, βιαστείτε να το κάνετε για να έχετε και το μεγαλύτερο όφελος, τώρα που οι συνθήκες επιτρέπουν την πιο άνετη έκβαση. Αυτό αφορά φυσικά και τα αισθηματικά σας, κάποιες σοβαρές αποφάσεις που είναι να πάρετε, μην τις καθυστερείτε, γιατί μπορεί να σας προλάβει κάποιος άλλος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαφές, έξοδοι, επικοινωνία και δεν συμμαζεύεστε Σκορπιοί. Πρόγραμμα δεν υπάρχει όσο και αν προσπαθείτε εσείς να το βάλετε. Η καθημερινότητα είναι τόσο γεμάτη που δεν θα προλαβαίνετε να φτύσετε. Όμως, παν μέτρον άριστον. Κρατήστε όσο μπορείτε τα ηνία, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να μην εξοντωθείτε. Χρειάζεται να βάλετε προτεραιότητα στις ανάγκες, στις εξόδους και τις επαφές.  Αγοραπωλησίες γενικώς, ακόμα και ενός μεταφορικού μέσου, είναι πιθανές. Εξετάστε τα πάντα με σύνεση και σοβαρότητα. Οι εξελίξεις εξακολουθούν να τρέχουν και η ζωή σας πια έχει μπει σε ρυθμούς <<ξέφρενους>> συγκριτικά με το πολύ μεγάλο διάστημα απραξίας και σταθερότητας που βιώσατε. Σκέψη σοβαρή λοιπόν, σε όλους τους τομείς, και όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας εύχομαι Τοξότες μου, αυτή η πολυαστρία στον τομέα των οικονομικών σας, να είναι μόνο σε καλό. Έσοδα, έξοδα, μπαίνουν στο μικροσκόπιο και εσείς πλέον έχετε καταλάβει ότι πρέπει να μαζέψετε τα χέρια σας. Όσο κι αν δεν σας αρέσει αυτό, δυστυχώς είναι απαραίτητο τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να βάλετε οικονομικό πρόγραμμα. Οι κόποι σας θα αμοιφθούν, και θα δεχθείτε προτάσεις εξελικτικού για εσάς χαρακτήρα, διότι φαίνεται ότι το προηγούμενο διάστημα, η διαγωγή σας έδειξε ότι, κάποιοι σοβαροί άνθρωποι, που παρακολουθούσαν την πορεία σας, μπορούν να στηρίζονται πάνω σας. Ο έρωτας συνεχίζει να σας περιμένει στην γωνία, αλλά μόνο τους ελεύθερους, διαφορετικά δεν θα βγεί σε καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νομίζω ότι, τα πράγματα, έχουν έρθει τούμπα για εσάς Αιγόκεροι. Από εκεί που είσασταν παρέα με τους απέναντί σας τους Καρκίνους σε καβούκι, τώρα σας ψάχνουμε. Η πολυαστρία στο ζώδιο το δικό σας, δείχνει ότι πάτε από αλλαγή σε αλλαγή και εύχομαι σε όλους να είναι μόνο καλό. Η πρόοδός σας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη, πλην όμως, συν Αθηνά και χείρα κίνει. Μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, και συνεχίστε να αποδέχεστε τις προσκλήσεις για εξόδους και νέες γνωριμίες, χωρίς να φέρνετε την γνωστή δικαιολογία του τύπου <<είμαι πτώμα>> στην κούραση. Δεν πειράζει, κάντε μια υπέρβαση, γιατί όλα για κάποιον λόγο γίνονται, και είναι για καλό σας. Αποφύγετε μόνο την εστίαση στον εαυτόν σας, στο επίπεδο που να γίνετε εγωκεντρικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή Υδροχόοι μου, είναι πάρα πολύ επικοδομητική. Τα πράγματα δείχνουν ότι ανεβαίνετε με ρυθμούς γοργούς όσον αφορά τον τομέα της εργασίας σας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, έρχεται να σας δώσει αυτό που χρειάζεστε στην εργασία σας κατά πρώτον, και κατά δεύτερον στον αισθηματικό τομέα. Τι εννοώ! Χρειάζεται η κάθαρση και μάλλον ήρθε η ώρα. Σε όλους τους τομείς,  ό,τι  νομίζετε ότι δεν πάει άλλο, υπό αυτές τις συνθήκες, πρέπει να φύγει, και θα φύγει. Είτε αυτό είναι παλιοί φόβοι και απωθημένα, είτε είναι φάρμακα που πρέπει να κοπούν, είτε είναι σχέσεις οι οποίες δεν σας ικανοποιούσαν καιρό τώρα αλλά κάνατε υπομονή για πολλούς και διάφορους λόγους. Τελειώστε με τις παλιές καταστάσεις, γιατί έρχονται νέα πράγματα που θα σας υποχρεώσουν να ασχοληθείτε με τον εαυτόν σας, άρα θα πρέπει να έχετε τελειώσει με το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω Ιχθύες μου, μαζί και με τον Ερμή που μπαίνει και αυτός, στο ζώδιο του Αιγόκερω,  έρχονται να σας μαζέψουν γενικώς. Αυτό που λέω είναι ότι, ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα πράγματα πλέον, πρέπει να είναι άκρως σοβαρός, (καταλαβαίνετε την έννοια που το λέω), διότι ως άτομα που βάζετε πρώτα το συναίσθημα και μετά το συμφέρον σας, είσασταν στο πλείστον χαμένοι ή τουλάχιστον προδομένοι. Λοιπόν, όλοι αυτοί οι Αιγόκεροι, απαιτούν από εσάς τώρα να πάρετε αποφάσεις, με τελευταίο κριτήριο το συναίσθημα για μπορέσετε επιτέλους να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας, να αξιοποιήσετε την τύχη που σας έρχεται, και να βάλετε την ζωή σας σε μια τάξη, χωρίς να υπάρχει πλέον ο κίνδυνος του να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης. Πρακτικοί λοιπόν οι στόχοι και οι αποφάσεις, και όχι φανταστικοί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα. Από 8- έως 14-1-2018
Επόμενο άρθροΆστρα και Έρωτας 8-15 Ιανουαρίου 2018
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here