Widgets Magazine

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στην 17η μοίρα της Παρθένου την Κυριακή 9/9/2018 το βράδυ. Είναι μια θετική Νέα Σελήνη και όπως κάθε Ν. Σελήνη δίνει την έναρξη μιας νέας περιόδου γεγονότων , καταστάσεων, διαθέσεων  που θα ολοκληρωθούν ως την επόμενη Πανσέληνο.

Αρχίζει μια θετική περίοδος για να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες, πράγματα, συνθήκες  και συνήθειες που μας ταλαιπώρησαν και να μεταμορφώσουμε καταστάσεις στη ζωή μας. Η παρατηρητικότητα,  η επιμονή της Παρθένου θα μας κινητοποιήσουν και καλούμαστε με καθαρό νου να κάνουμε έξυπνες επιλογές,  να χρησιμοποιήσουμε με  μεθοδικότητα τα δεδομένα που υπάρχουν  για την επίλυση αρκετών προβλημάτων, για να αποκατασταθεί η τάξη και να σταθεροποιηθούν καταστάσεις.

Όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη:

Η Δυσκολία

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει μια δύσκολή όψη της αντίθεση με Ποσειδώνα. Είναι μια δύσκολη επιρροή που φέρνει αρκετές πλάνες, προκαλεί σύγχυση, φόβο , εξαπατήσεις . Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, ύπουλες συμπεριφορές κουτσομπολιά , μυστικά και ψέματα και θέλει προσοχή να διατηρήσουμε όσο μπορούμε την διαύγεια και την κρίση μας καθαρή και ζωντανή.

Η Ευκολία

Η Ν.Σελήνη σχηματίζει ταυτόχρονα το βοηθητικό εξάγωνο Δία Πλούτωνα το οποίο λειτουργεί με την μορφή ευκαιρίας και δίνει λύσεις στα προβλήματα που έχει την τάση να δημιουργήσει η αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Η αρμονική γωνία αυτή βοηθά στο να επιτύχουμε πράγματα που μας ενδιαφέρουν , να ξεπεράσουμε τους φόβους και το άγχος, να νιώσουμε πιο δυνατοί και αισιόδοξοι,  βοηθά επίσης στην αποκάλυψη μυστικών . Το τρίγωνο της Ν.Σελήνης με τον Πλούτωνα ευνοεί και  δίνει ευκαιρίες  για να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας δίνοντας δύναμη και αισιοδοξία για την αντιμετώπιση των καταστάσεων και την διερεύνηση και επίλυση ζητημάτων.

Το Αποτέλεσμα

Το εξάγωνο Δία Πλούτωνα βοηθά στην πνευματική και οικονομική ανάπτυξη, είναι σαν να δίνεται μια δυνατότητα αναβάθμισης της ζωής σε ένα υψηλότερο επίπεδο υλικά και πνευματικά . Δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα εφόδια σας  για την προώθηση σχεδίων για να μεταβείτε στάδιο και να δείτε μια σημαντική πρόοδο, ενώ άτομα με δύναμη και εξουσία μπορεί να μεταμορφώσουν καταστάσεις. Επίσης Ψυχική ενδυνάμωση και αυτοβελτίωση και πίστη στον εαυτό μας.  Επίλυση προβλημάτων και αλλαγές προς το καλύτερο.

Από την Ν. Σελήνη ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της Γής Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Λίγα λόγια για τα 12 ζώδια

Σημαντικό να διαβάζετε το  Ζώδιο και τον ωροσκόπο σας ή όσοι γνωρίζεται αν έχετε προσωπικούς πλανήτες στα αντίστοιχα ζώδια για μια πλήρη εικόνα.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί υπάρχει μια διάθεση να οργανωθείτε και να βάλετε σε τάξη εργασίες και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας. Καλή περίοδος για να τακτοποιήσετε το σπίτι σας, να φροντίσετε παραπάνω το σώμα σας και τη διατροφή σας. Εργασιακά θέματα θα απορροφήσουν την προσοχή σας και μια νέα δυνατότητα μπορεί να προκύψει για δουλειά.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή η περίοδος ξεκινά με μια έντονη δημιουργικότητα για σας και τα σχέδια σας με νέες ευκαιρίες, ερωτική διάθεση και χαρές σχετικά με τα παιδιά σας. Κάποια νέα σχέση πιθανόν να σας προκύψει αυτή την περίοδο και γενικά δραστηριοποιείστε έντονα στο πως θα περάσετε καλά.

Δίδυμοι

Φιλαράκια μου Δίδυμοι, θέματα οικογένειας και σπιτιού σας καλούν να εστιάσετε την προσοχή σας. Αλλαγές και τακτοποιήσεις που αφορούν το χώρο σας θα σας απασχολήσουν και θα θελήσετε να τον βελτιώσετε όπως επιθυμείται, ή ακόμα αν θέλετε να αλλάξετε κατοικία.

Καρκίνος

Αγαπητά Καρκινάκια, Συναντήσεις και μετακινήσεις, ευχάριστες ειδήσεις σας κάνουν να δραστηριοποιηθείτε. Οικονομικές συμφωνίες που πιθανόν προκύπτουν θα διαχειριστείτε  με ξεκάθαρο τρόπο, ενώ βοηθητική περίοδος είναι για να προβάλλεται τον τρόπο σκέψη σας. Έντονη επιθυμία να βρεθείτε με αδέλφια και άτομα του κοντινού και άμεσου περιβάλλοντος σας

Λέων

Αξιολάτρευτα Λιοντάρια, στα οικονομικά σας γίνεται η Ν.Σελήνη και φαίνεται να αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση και να τακτοποιούνται σιγά- σιγά  εκκρεμότητες που είχαν προκύψει. Έχετε τη δυνατότητα να θέσετε νέους οικονομικούς στόχους, να μπορέσετε να αναζητήσετε νέους πόρους οικονομικούς, ενώ ευνοείστε και για καλές και αξιόπιστες αγορές

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι,  Νέα ξεκινήματα και στόχοι που θέλετε να πετύχετε μπαίνουν δυναμικά στο πρόγραμμα σας για να εφαρμοστούν. Είναι καλή στιγμή για τα προσωπικά σας θέλω, την βελτίωση της προσωπικής σας εικόνας είτε κάνοντας  αλλαγές στην εμφάνιση σας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα γιατί ανανεώνεστε.

Ζυγός

Ζυγάκια σε σας κινούνται εσωτερικές αλλαγές μέσα από αναλύσεις και σκέψεις σε θέματα που σας προβληματίζουν μέσα από αρνητικές εμπειρίες που σας προκάλεσαν στρες και έρχεται η ώρα να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη ευστροφία, να τα αφήσετε πίσω και να πιστέψετε περισσότερο στην εσωτερική σας δύναμη. Έτσι θα μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις σε καταστάσεις και λάθη και παραλείψεις που πιθανόν έγιναν.

Σκορπιός

Σκορπιοί η κοινωνική σας διάθεση είναι ανεβασμένη και αναζητάτε περισσότερες επαφές με έντονη επιθυμία για δικτύωση με ομάδες και φίλους. Ενισχύονται οι κοινωνικές σας επαφές  και οι ομαδικές δραστηριότητες, ενώ ευνοούνται και στηρίζονται οι στόχοι και τα όνειρα σας μέσα από αυτές. Καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάποιο γυμναστήριο.

Τοξότης:

Τοξότες μου, θέματα επαγγελματικών υποχρεώσεων για τα οποία πιθανώς έχετε δουλέψει αρκετά, αρχίζουν να προωθούνται και δραστηριοποιείστε περισσότερο ενώ και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν. Αν στοχεύετε  για προαγωγή σας στον εργασιακό χώρο θα μπορούσε να σας δοθεί η δυνατότητα να αποδείξετε τις ικανότητες σας.

Αιγόκερος

Αγαπητοί Αιγόκεροι, εσείς θα ασχοληθείτε με νομικά θέματα, ταξίδια, θέματα σπουδών και οτιδήποτε αφορά την πνευματική εξέλιξη και ανάπτυξη. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τις πεποιθήσεις που έχετε να τις αναθεωρήσετε και να έρθετε σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά είτε άτομα που έχουν μια φιλοσοφία ζωής που θα σας βοηθούσε να αναπτυχθείτε και εσείς.

Υδροχόος

Φίλοι Υδροχόοι,  κατάλληλη στιγμή για να διώξετε ότι σας βαραίνει την ψυχολογία και δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Οικονομικά που μοιράζεστε με τρίτους θα τακτοποιηθούν και εκκρεμότητες με φορολογικά και κληρονομικά θα δρομολογηθούν ενώ η προσωπική σας ερωτική διάθεση ενεργοποιείται βοηθητικά και αισθάνεστε καλύτερα.

Ιχθύς

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η ερωτική σας διάθεση ανεβασμένη ενώ φλερτ προκύπτουν για τους αδέσμευτους για να περάσετε καλά. Στήριξη σε νέες συνεργασίες. Προσπάθειες για να βρείτε την ισορροπία στις σχέσεις σας για περισσότερη αρμονία και δυνατότητα να κάνετε πιο εποικοδομητικές συνεργασίες.

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 3 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΤο αστρολογικό δελτίο προβλέψεων για το διάστημα 10-23/9/2018
Ράνια Μαρκέλλη
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here