http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-astrology-love-image26700029
Widgets Magazine

Είσοδος του Άρη στο Σκορπιό, μαχητικότητα, επίτευξη στόχων, παιχνίδια εξουσίας.

 

Ερμής σε ορθή πορεία. Αποκατάσταση σχέσεων, επικοινωνιών και συγκοινωνιών.

 

Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη. 

 

Δίας σύνοδος Αφροδίτη, εκδήλωση αγάπης και ομόνοιας, τάση για επιτυχία σε θέματα εργασίας, μεγάλοι έρωτες.

 

Άρης αντίθεση με Ουρανό, κόντρες, εντάσεις, πάθη, βιασύνη, τάση για ατυχήματα.

 

 

Κριός

Η τακτοποίηση καταστάσεων και πραγμάτων που αφορούν την δουλειά σας αλλά και την καθημερινή σας ζωή, είναι αυτό που θα σας απασχολήσει. Αρχίζετε να βάζετε σε τάξη πράγματα, γιατί  το προηγούμενο διάστημα, αφού το μυαλό σας ήταν σε ένα κομφούζιο και δυσκολευόσασταν να προσαρμοστείτε σε καταστάσεις. Από τις 22 του μήνα, αρχίζετε να νιώθετε μια ανανέωση ψυχολογική και σωματική και σας διακατέχει μια αισιοδοξία. Οτιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές ή με μακρινά ταξίδια ή και θέματα εξωτερικού, είναι η περίοδος όπου βλέπετε τα πράγματα να κινούνται. 23 και 24 του μήνα, ευχάριστες εκπλήξεις με άτομα που δεν περιμένατε, ωστόσο επειδή οι μέρες κρύβουν μια μορφή έντασης, μην νιώσετε απογοητευμένοι αν το πρόγραμμά σου πάρει άλλη τροπή από αυτή που υπολογίζατε.

Προσοχή σε αυτές τις μέρες, στα έκτακτα έξοδα.

 

 

 

Ταύρος

Οι καταστάσεις γύρω σας, δείχνουν πως νιώθετε ένα κλίμα ανταγωνιστικό με τους γύρω σας. Η διάθεσή σας, έχει μαχητικότητα και ο χαρακτήρας σας δείχνει πώς πολλές φορές θα βρίσκεστε μπερδεμένος και μπλεγμένος με παιχνίδια εξουσίας από τους άλλους.              20 του μήνα και μετά, μια ένταση αρχίζει να αμβλύνεται στην καθημερινότητά σας και βλέπετε τα πράγματα κυρίως με το σύντροφο ή με τα άτομα της δουλειάς σας, πώς δεν πάνε καλά. 22 του μήνα, μπαίνετε σε δράση, τακτοποιώντας εκκρεμότητες σε σχέση με χρέη και δάνεια.                                                                                                      Στους ελεύθερους του ζωδίου, ίσως υπάρξει και μια επανασύνδεση από το παρελθόν. 23 και 24 του μήνα, προσπαθήστε να δώσετε χώρο και χρόνο στα θέλω σας. Για αυτό χρειάζεται να αποσυρθείτε κάπου και να ξεκουραστείτε, κάνοντας τις δικές σας προετοιμασίες για πράγματα που περιμένατε τόσο καιρό να ανοίξουν. Ευκαιρία για αυτές τις μέρες, θα έχετε για έκτακτα χρήματα.

 

 

Δίδυμοι

Εβδομάδα τακτοποιήσεων για σας. Από τις 20 του μήνα, νιώθετε πώς κάποια πράγματα μπαίνουν στην θέση τους και μπορείτε να εργαστείτε με τους ρυθμούς που θέλετε. Αρχίζετε να αναλαμβάνετε ευθύνες τόσο μέσα στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η οποία πλέον μπαίνει σε μια φάση αποκατάστασης θεμάτων που είχαν κολλήσει εδώ και καιρό.                                                                                                                    Η υγεία σας, από δω και πέρα θέλει προσοχή, γιατί πολλές φορές θα το παρακάνετε ή στη δουλειά ή στο ότι θα υπερτιμάτε τις ικανότητές σας και θα κάνετε πιο πολλά από αυτά που μπορείτε. 23 και 24 του μήνα, έχετε την τύχη με το μέρος να αρχίσετε μια νέα συνεργασία. Ένα δεν έχετε σχέση, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον νέο ερωτικό σύντροφο. Αν και όλη τη βδομάδα, οι εντάσεις θα είναι σε βαθμό που δεν θα αντέχεται, θα νιώθετε όμως πώς πάντα υπάρχει κάποιος δίπλα σας, να σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις.

 

 

Καρκίνος

Έντονη δραστηριότητα για σας, που είναι περίοδος μαχητικότητας, για να πετύχετε  κάποιο στόχο σας. Έχετε διάθεση για φλερτ και θα δείχνετε έναν έντονο μαγνητισμό στους χώρους που κινείστε. Εάν είστε γονείς, θα βρείτε άκρη σε μια κατάσταση που σας δυσκόλευε σε σχέση με το παιδί σας.                                                                               Είναι όμως κατάλληλες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, κάνοντας αυτά που σας αρέσουν. Δεν θα λείψουν οι συναντήσεις με παρέες που πλέον εσείς επιλέγετε για να περάσετε όμορφα. Από τις 20 του μήνα και μετά, μια σχέση που είχατε περνάει σε ένα άλλο στάδιο, αφού πλέον επικοινωνιακά προβλήματα με σύντροφο, δείχνουν να μπαίνουν σε μια τάξη.                                                                                                              Στις 23 και 24 του μήνα, είναι στιγμή που μπορείτε να κυνηγήσετε μια πρόταση στη δουλειά σας, ή να αποδείξετε στους άλλους την αξία σας. Προσοχή όμως αυτές τις μέρες, στο να μη συγκρουστείτε με άτομα που αγαπάτε και μετανιώσετε μετά για τη στάση σας.

 

 

 

Λέων

Μια περίοδος για σας, όπου το σπίτι και οι εκκρεμότητες μέσα σε αυτό, είναι η άμεση προτεραιότητα σας.                                                                                                    Ενώ υπήρχε μια κατάσταση που δυσκόλευε τα επαγγελματικά σας και τις συμφωνίες με τους γύρω σας, από τις 20 του μήνα και μετά σιγά-σιγά καταλαβαίνετε πώς μπορείτε να προχωρήσετε αυτό που ήταν για καιρό παγιωμένο. 22 του μήνα, καταφέρνετε να περάσετε καλά με δικά σας άτομα και να πετύχετε ένα στόχο που για καιρό σας δυσκόλευε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.                                       23 και 24 του μήνα, ίσως να έχετε έκτακτα έξοδα σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια και να βγείτε εκτός προγράμματος. Ιδίως στις 24 του μήνα, μην αφήσετε προσωπικά προβλήματα να επηρεάσουν τα δικά σας άτομα και τους χαλάσετε τη διάθεση.

 

 

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή βοηθά να επικοινωνήσετε συγκρατημένα και συγκροτημένα καθώς το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα για σας, λειτουργούσαν μέσα από ένα κομφούζιο. Και ενώ από τη μία πρέπει και επιβάλλετε να κάνετε συναντήσεις και επαφές, από την άλλη, θα πιάνετε τον εαυτό σας, να θέλει να απομακρυνθεί από τον πολύ κόσμο και να δουλέψετε σωστά για τα δικά σας πράγματα. Από τις 20 του μήνα και μετά, μπορείτε να οργανώσετε τη καθημερινότητά σας πιο μεθοδικά και να κάνετε τις κινήσεις που θέλατε εδώ και καιρό. 23 και 24 του μήνα, θα έχετε όμορφες στιγμές με άτομα που αγαπάτε και θα νιώσετε γενναιοδωρία συναισθημάτων από δικά σας άτομα. Τις ίδιες μέρες όμως προσέξτε τη λεκτική επικοινωνία, καθώς ίσως πληγώσετε κάποιον χωρίς να το θέλετε.

 

 

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή είναι το διάστημα που ασχολείστε έντονα με τα οικονομικά σας. Από τη μία σας πιάνει μια τάση να τακτοποιήσετε τις εξωτερικές σας υποχρεώσεις. Από την άλλη όμως σας φέρνει υλικά αγαθά ή χρήματα που δεν τα υπολογίζατε. Μια νέα εργασία ή μια νέα συνεργασία μπορεί να προκύψει και να σας φέρει ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας.                                                                                                                                     Από  τις 20 του μήνα και σιγά-σιγά βρίσκετε άκρες σε σχέση με το πώς θα χειριστείτε κάποια πάγια έξοδά σας.                                                                                            23 και 24 του μήνα, ίσως κάνετε ένα ταξίδι που θέλατε να κάνετε εδώ και καιρό, αλλά και να συναντήσατε άτομα που θέλατε πολύ αλλά πολλές φορές δυσκολευόσασταν. Τις ίδιες ημέρες θα προσέξετε όμως τις εντάσεις σας με τρίτους, γιατί γίνεστε προκλητικοί και καχύποπτοι χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος.

 

 

 

Σκορπιός

Εβδομάδα μαχητικότητας για σας, κυρίως σε θέματα δράσης. Είναι διάστημα τώρα που νιώθετε ελκυστικοί και παράλληλα δυνατοί και από τις 19 του μήνα, τα πράγματα κινούνται γύρω από το όνομά σας. Αρχίζετε να αποδεικνύετε την αξία σας και να διεκδικείτε κεκτημένα, λόγω του ότι είναι μια στιγμή που νιώθετε ατρόμητοι. Και από τις 20 του μήνα και μετά, βλέπετε πώς και με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις τα πράγματα καλυτερεύουν, καθώς τώρα μπορείτε να συνεννοηθείτε με λειτουργικό τρόπο. 23 και 24 του μήνα, είναι στιγμή να βγάλετε προς τα έξω πάθη και να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σας. Όμως προσοχή γιατί τις ίδιες μέρες είστε ετοιμοπόλεμοι σε ότι λέτε και κάνετε. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και προσοχή στο να μη βιάζεστε τόσο σε οδήγηση όσο και στην καθημερινότητά σας.

 

 

 

Τοξότης

Αυτό το διάστημα είναι μια περίοδος για σας μοναχικότητας και περισυλλογής καταστάσεων και δεδομένων. Από τη μία φιλτράρεται τι περάσατε ως τώρα και από την άλλη προετοιμάζεται το έδαφος για αργότερα. Η καθημερινότητά σας, πολλές φορές θα περικλείει ένα μυστήριο καθώς μέσα από αυτά που σας συμβαίνουν, προσπαθείτε να βρείτε το γιατί των πραγμάτων. Από τις 22 του μήνα και μετά, αρχίζει μια περίοδος όπου δεν θα περνάτε απαρατήρητοι. Νιώθετε μια ζωντάνια και αυτό το εκφράζετε γύρω σας. 23 και 24 του μήνα, πολύ πιθανό να έρθει ένας μεγάλος έρωτας ή και να κλείσετε μια μεγάλη δουλειά που θέλετε εδώ και καιρό. Προσοχή όμως καθώς όποια και από τις δύο σχέσεις προκύψει, θα έχει ένα μυστηριακό χαρακτήρα και θα λειτουργήσει μέσα από μυστικότητα.

 

 

Αιγόκερως

Έντονο αυτό το διάστημα κυρίως μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Από τη μία βλέπετε πώς έχετε βοήθεια και από την άλλη προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας, κόντρες και αντιδράσεις. Το αποτέλεσμα αυτών σημαίνει πώς οι άλλοι νιώθουν πώς πετυχαίνετε πράγματα αφού σας ευνοεί η τύχη και  έτσι χωρίς να το θέλετε γίνεστε αυτός που οι άλλοι ζηλεύουν. Στις 20 του μήνα, ίσως αποκαταστήσετε σχέσεις με ένα άτομο που δεν τα πηγαίνατε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Από τις 22 του μήνα και μετά, αρχίζετε να δουλεύετε στο παρασκήνιο και οι επαφές σας έχουν ένα μυστικό χαρακτήρα. 23 και 24 του μήνα, μια μοιραία συνάντηση θα έχετε έναν απρόσμενο χαρακτήρα. Προσοχή όμως γιατί ότι κάνετε πρέπει να το κάνετε με μυστικότητα.

 

 

Υδροχόος

Από τις 22 του μήνα και μετά, νιώθετε μια αισιοδοξία και πώς έχετε τη στήριξη φίλων για κάτι που θέλετε. Ίσως μέσα από αυτούς,  έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο ερωτικά.              Μέσα στην εβδομάδα από την καθημερινότητά σας βλέπετε πώς η κούραση σας είναι μεγάλη καθώς συνεχόμενα δουλεύετε έντονα.                                                      Προσέξτε τις συγκρούσεις στο χώρο της δουλειάς κυρίως στις 22 23 24 του μήνα.               24 του μήνα μπορείτε να περάσετε όμορφα, αλλά προσοχή καθώς το πρόγραμμά σας μπορεί να έχει ανατροπές που θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία. Προσοχή στην οδήγηση και στον τρόπο που κινείστε.

 

 Ιχθύες

Το διάστημα, από αυτή την εβδομάδα και μετά, βοηθά στην εκπλήρωση στόχων σας. Είστε αρκετά μαχητικοί στο να βγείτε μπροστά και να κυνηγήσετε πράγματα που σας έχουν στερηθεί. Θέματα δικαστικά ή νομικά,  τείνουν να είναι προς το πλευρό σας. Μπορεί ακόμη να δεχθείτε και μια πρόταση αλλαγή πόλης ή και χώρας ακόμη.                                  Αλλά δεν λείπουν και ευκαιρίες για ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα έρωτα ακόμη από το εξωτερικό. 23 και 24 του μήνα, μέσα από μια ευκαιρία στο χώρο της εργασίας για κάτι που έχετε κάνει, είναι η στιγμή να δικαιωθείτε. Αλλά είναι κατάλληλη φάση για να πετύχετε μια διάκριση που θέλετε, αρκεί να μη έχετε προκλητική συμπεριφορά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας, από 11 έως 17 Νοεμβρίου
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο 2019
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here