Widgets Magazine

 

 

Ανάδρομος Ερμής σύνοδος ¨Ηλιος, υποκειμενισμός, συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.

 

Άρης εξάγωνο Δίας, βοήθεια σε επέκταση δραστηριοτήτων, επαγγελματική άνοδος.

 

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρο-Σκορπιό στις 19,51 μοίρα.

 

Ερμής εξάγωνο Κρόνος, πρακτικές λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας.

 

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας, χρήματα, βοήθεια στα επαγγελματικά.

 

 Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας, έμπνευση στο καλλιτεχνικό κομμάτι, ανθρωπιστικές τάσεις.

 

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας, τάση για εξαπάτηση και μη αντικειμενική όψη των καταστάσεων γύρω μας.

 

Κριός

Οι μέρες αυτές έρχονται να σας δώσουν έναν αέρα ανανέωσης. Μια κατάσταση που δεν έχει κλείσει στη ζωής σας, μπορείτε να την εξετάσετε με νέα δεδομένα και να βρείτε μια μέση οδό. Αν και το οικονομικό είναι ένα θέμα που θα σας καίει έντονα αυτές τις μέρες. Και είναι στιγμή να συνειδητοποιήσετε πιο ήταν πραγματικά το λάθος σας πίσω από τα πράγματα και να μην το επαναλάβετε. 11 και 12 του μήνα, νιώθετε πώς είστε τυχεροί στο χώρο που κινείστε και μπορείτε να διαφημίσετε τον εαυτό σας. Ίσως καταλάβετε πώς είστε το άτομο κλειδί για μια κατάσταση. 14 του μήνα, ίσως θέλετε να το ρίξετε έξω και να ξοδέψετε περισσότερο από ότι υπολογίζετε, γιατί θα έχετε μια φυσική αισιοδοξία. Μην το παρακάνετε.

 

Ταύρος

Με μια Πανσέληνο αυτή την εβδομάδα, που έχει να κάνει με το ζώδιο σας, βλέπετε μια έντονη κινητικότητα και μια κατάσταση, του να σας θυμούνται άτομα που δεν το περιμένατε. Οι πρώτες μέρες τις εβδομάδας, ευνοούνται για συζητήσεις και επαφές. Αν και θα υπάρξουν και στιγμές που θα θέλετε να εκραγείτε και όσο μπορείτε θα πρέπει να συγκρατείτε τον θυμός σας.

Τα πράγματα κινούνται με μαγικό τρόπο για σας και μια ερωτική επανασύνδεση με ένα άτομο, είναι πολύ πιθανή.  12 και 13 του μήνα είναι θετικές μέρες, για να αυξήσετε τα έσοδά σας. 14 του μήνα, προσοχή σε οποιαδήποτε μορφής επένδυση θέλετε να κάνετε από κάτι απλό ως κάτι μεγάλο, γιατί μπορεί να ξεγελαστείτε.

 

Δίδυμοι

Εβδομάδα κατάλληλη να δουλέψετε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με μικρά καθημερινά πράγματα, που όμως σας κλέβουν χρόνο και ενέργεια, κάνοντας σας να είστε σε ένα διαρκές κομφούζιο.

Μέσα  στην εβδομάδα θα πιάνετε τον εαυτό σας, να θυμάται έντονα το παρελθόν και καταστάσεις που ζούσατε όμορφα με δικά σας άτομα. Μη κολλήσετε όμως σε καταστάσεις και αφήστε τη ζωή να δώσει το καινούριο μήνυμα που έχει για σας. 14 του μήνα, προσέξτε τα άτομα που θα συναντάτε τη διάρκεια της μέρα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην είναι όπως τα περιμένετε. 16 και 17 του μήνα, αφήστε τη γκρίνια σας πίσω και προσπαθήστε να μην είστε ελεγκτικοί με δικά σας άτομα.

 

Καρκίνος

Θα σας απασχολήσουν θέματα με φίλους και γνωστούς και ίσως κάνετε ένα ξεκαθάρισμα ανθρώπων και καταστάσεων. Κυρίως μαθαίνετε πληροφορίες

Και φιλτράρετε τα πράγματα, ανάλογα με το πόσο χρήσιμα είναι κάποια άτομα στη ζωή σας.

Έρωτας από παλιά, ξανάρχεται στο προσκήνιο για να ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς σας. Όμως θέλει προσοχή καθώς ίσως τελικά, υποκύψετε στον πειρασμό. 14 του μήνα, θα ακούσετε όμορφα λόγια και υποσχέσεις από ένα άτομο και ίσως σας εντυπωσιάσει ο τρόπος του. Μην πιστέψετε όσα ακούσετε.

16 και 17 του μήνα, αφεθείτε στο τώρα και βγείτε έξω να περάσετε καλά.

 

 

 

Λέων

Αρκετές υποχρεώσεις στο χώρο σπιτιού σας πήγαιναν πίσω για καιρό τώρα καταλαβαίνετε πώς ήρθε η στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, για να κερδίσετε χρόνο από την καθημερινότητα σας.

12 και 13 του μήνα, μπορείτε να προβληθείτε σε ένα χώρο που θέλετε και να κερδίσετε εντυπώσεις.  Τις ίδιες μέρες θα αντιληφθείτε πώς στο παρασκήνιο έχετε υποστήριξη από ένα άτομο, σε σχέση με ένα σας σχέδιο.

14 του μήνα, ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσετε θέματα με το σπίτι και για αυτό το λόγω ίσως ξοδέψετε χρήματα για αυτό.

16 και 17 του μήνα ίσως γίνετε ανταγωνιστικοί καθώς θα έχετε την τάση να ασκείτε στους άλλους πίεση.

 

 

 

 

Παρθένος

Η εβδομάδα για σας, δείχνει αρκετή κίνηση και δραστηριότητα. Κυρίως κάνετε επαφές με άτομα που παλιότερα σχεδιάζατε να κάνετε πράγματα μαζί και κάποια έμειναν πίσω. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε τάξη, κουβέντες σχεδιάζοντας έτσι πράγματα για μακροπρόθεσμα. Μπορεί τώρα να έχετε επαφή με άτομα από το εξωτερικό ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι μακρινό. 14 του μήνα, προσοχή σε επαφές και συζητήσεις, καθώς το τοπίο είναι λίγο θολωμένο και εσείς κάνετε λάθος εκτίμηση σε ανθρώπους ή καταστάσεις που σας αφορούν.

Ένα άτομο που δεν το περιμένατε, δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον και γενικά το όλο concept θα σας φανεί απρόσμενο.

Οι αντιλήψεις και οι πράξεις σας, θα έχουν στη διάρκεια της εβδομάδας, έχουν μια τάση φανατισμού, για αυτό προσοχή στα λόγια σας.

 

 

Ζυγός

Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και χωρίς να το θέλετε βγάζετε μια ζήλια και μια εμμονή ως προς τα δικά σας άτομα. Γίνεστε πιεστικοί και βάζετε πολλές φορές μπροστά τον εγωισμό, ξεχνώντας τον άλλον. Θα αναγκαστείτε να κάνετε μια αναπροσαρμογή κυρίως στα οικονομικά σας, καθώς καταλαβαίνετε πώς πρέπει να αλλάξετε είτε συνήθειες ή και τον τρόπο που σπαταλάτε.

Στην εργασία σας ίσως βρείτε κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε μια εργασία που έχετε, ωστόσο μη βασιστείτε τελείως, γιατί κάποιοι δεν θα είναι τόσο φερέγγυοι όσο δείχνουν.

 

 

Σκορπιός

Βιώνετε έντονες καταστάσεις τελευταία και ότι και να συμβαίνει είστε το άτομο που πρέπει να βγείτε μπροστά για να λύσετε καταστάσεις. Η κινητικότητά σας θα είναι έντονη καθώς συνέχεια καλείστε να χειριστείτε καταστάσεις που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις. Ως τις 13 του μήνα, είναι ευνοϊκά τα πράγματα ώστε να

κάνετε συζητήσεις με το σύντροφο ή και με συνεργάτες, ώστε να λύσετε παρεξηγήσεις που σας έχουν μπερδέψει το τελευταίο διάστημα. 14 του μήνα, προσοχή κυρίως στις σχέσεις καθώς τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα, ώστε να βγάλετε συμπεράσματα. 16 και 17 του μήνα, περνάτε όμορφα με δικά σας άτομα και ίσως μέσα από αυτά, να έρθει κάποια έκτακτη πηγή εσόδων.

 

 

Τοξότης

Η εποχή αυτή σας βοηθά, να κλείσετε εκκρεμότητες κυρίως στην εργασία σας, αλλά και να απελευθερωθείτε από μια χαοτική κατάσταση, ξεκαθαρίζοντας και προχωρώντας για μια νέα εποχή.  Καταλαβαίνετε γενικά, πώς πρέπει να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, αρχίζοντας πολλές φορές από τα κατώτερα επίπεδα της προσωπικότητάς σας. Δεν μπορείτε να βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε, αν δεν αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε πράγματα τόσο στο σπίτι όσο και μικρές κακές συνήθειες που δεσμεύουν την εξέλιξή σας. 14 του μήνα, προσοχή σε συναντήσεις που φαίνονται πώς έχουν ωραίες προδιαγραφές, ωστόσο όμως κρύβουν κάποιες μικρές παγίδες. Κυρίως μια πρόκληση σε μια δουλειά, απαιτεί από σας, να εξετάσετε καλά τα πράγματα πριν πάρετε μια απόφαση.

 

 

 

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα με κούραση βέβαια για σας, αλλά και με σταδιακή ανταμοιβή των κόπων σας. Όσοι έχετε θα παιδιά, θα πάρετε μια χαρμόσυνη είδηση από αυτά, ή θα υπάρξει μια στήριξη από αυτά που δεν την περιμένετε. Μια κατάσταση που παλεύατε εδώ και καιρό, είναι το κατάλληλο timing να ανθίσει και να αρχίσει να σας δίνει καρπούς. Από τις 11 έως τις 14 του μήνα, κινείστε πολλές φορές με μια μυστικότητα, καθώς θέλετε να μάθετε πληροφορίες από τα κατάλληλα άτομα.

Με ένα κοντινό σας άτομο, βλέπετε πώς τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται διαφορετικά και να υπάρχει μια ερωτική έλξη μεταξύ σας. Όλη την εβδομάδα, έχετε δυνατότητες να χειριστείτε συμφωνίες και συζητήσεις και να περάσετε σιγά-σιγά στην επόμενη φάση, αφού τώρα νιώθετε πώς η κατάσταση είναι πλέον στα δικά σας χέρια.

 

 

 

Υδροχόος

Για σας, έχει προτεραιότητα το σπίτι και η οικογένεια. Το ενδεχόμενο αλλαγής σε θέματα σπιτιού τόσο για μετακόμιση, ή και αλλαγές μέσα σε αυτό είναι πολύ βασικό για σας. 12 και 13 του μήνα, βρίσκεστε σε φάση που ψάχνεστε για να πάρετε μια απόφαση.  Κάποιο άτομο από την οικογένεια θα είναι ίσως αυτό όμως που σας ζορίζει τελευταία και θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα μαζί του. 14 του μήνα, μπορεί να κάνετε έξοδα που δεν τα υπολογίζατε. Στην εργασία σας, μπορεί να είστε αυτός που θα βάλει το «φυτίλι» σε κάποια άτομα για να αλλάξει μια κατάσταση, αλλά προσοχή με το παρατραβήξετε.

 

 

Ιχθύες

Θα θέλετε να συμμετέχετε παντού και να είστε παρόν σε κάθε δραστηριότητα που προκύπτει στο δρόμο σας. Πιστεύετε πώς έχετε ένα μεγάλο όφελος μέσα από αυτό και όντως ήρθε η στιγμή που πρέπει να κινηθείτε. Στις 12 και 13 του μήνα, ίσως κάνετε και ένα ταξίδι που δεν το υπολογίζατε για να πετύχετε κάποιο σκοπό σας. Αλλά δεν θα λείψουν προτάσεις με άτομα που είχατε χαθεί από παλιά, να ξαναβρεθείτε. 14 του μήνα, προσοχή μη κάνετε λάθη στο χώρο της δουλειάς σας είτε από απροσεξία, είτε επειδή υπερτιμάτε τις ικανότητές σας. 15 και 16 του μήνα, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία, αλλά κρατήστε μια επιφυλακτικότητα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Νοέμβριο 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 18 έως 24 Νοεμβρίου 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here