Widgets Magazine

15 Αυγούστου, στις 22 μοίρες Λέων Υδροχόου Πανσέληνος.

  Τετράγωνο Ερμής Ουρανός 4 και 6, Προσοχή στην οδήγηση. Νεύρα και απότομες αντιδράσεις καθώς και προσοχή στον τρόπο οδήγησης.

Τρίγωνο Ερμής με Χείρωνα, ξεπερνά καταστάσεις, λύνω θέματα που μου προκαλούσαν μπλοκάρισμα.

Άρης στην Παρθένο, Πρακτικότητα σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας.

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη, ευκαιρία σε ερωτικά αλλά και οικονομικά θέματα.

Κριός

Από την αρχή της εβδομάδας, νιώθετε λίγο μπερδεμένοι και προσπαθείτε να δείτε κάποια σημάδια από το σύμπαν, ώστε να προχωρήσετε ένα σχέδιο σας. Κάποια πράγματα σε θέμα εργασίας καταλαβαίνετε πώς δεν είναι πλέον λειτουργικά και ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, είναι το κατάλληλο timing που θα τους εμφανιστεί ένας νέος έρωτας, ή ένας έρωτας που ήταν στα σκαριά να αρχίσει να ευδοκιμεί. Όσοι είστε γονείς θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από παιδιά, ενώ αντίστοιχα ισχύει αυτό σε όσους η δουλειά τους εμπλέκεται με διδασκαλία. Προς το Σαββατοκύριακο καταλαβαίνετε, πώς ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε σταδιακά σε νέα φάση σχεδίων που έχει αρκετή δουλειά και τρέξιμο.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, σας δίνει ευκαιρία για διασκέδαση και δημιουργικότητα, καθώς και να βρείτε την κρυμμένη χαρά που ίσως σας έλειπε αλλά και παράλληλα να κρατήσετε τη λεπτή γραμμή απέναντι σε φιλίες.

Ταύρος

Ένα διάστημα όπου νιώθετε πώς κάποια “κλισέ” δεν λειτουργούν για σας σε σχέση με την εικόνα σας και γενικότερα στο πώς “πλασάρετε” τον εαυτό σας προς τα έξω. Ίσως καταλάβετε πώς για να είστε και να συνεχίσετε να διατηρείτε μια κατάσταση, θα πρέπει να συγκρουστείτε με κάποια άτομα, αλλά  με τρόπο ανοδικό και εποικοδομητικό, ώστε να βρείτε επιτέλους τη θέση που σας αρμόζει. Μπορεί βέβαια κάποια άτομα στα οποία βασιζόσασταν να νιώσετε πώς πλέον δεν είναι σε θέση να σας στηρίζουν και θα πρέπει να στραφείτε προς τις δικές σας δυνάμεις. Στο τέλος της εβδομάδας, καταλαβαίνετε πώς ένα θέμα πλέον δεν προχωράει όπως θα θέλατε και θα πρέπει να το οργανώσετε καλύτερα.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, σας φέρνει σε καταστάσεις ξεκαθαρίσματος και προγραμματισμού ώστε να δείτε τι είναι αυτό που “αξίζει” και τι όχι.

Δίδυμοι

Αυτές τις μέρες, θα βρεθείτε με άτομα δικά σας ή με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος και οι συζητήσεις ίσως δεν θα είναι και τόσο ήρεμες καθώς προσπαθείτε να βρεις μια μέση λύση σε μια κατάσταση. Ένας έρωτας ή μια σχέση που σας προβλημάτιζε, ήρθε η στιγμή, να πάρετε αποφάσεις για αυτήν ή τουλάχιστον να κάνετε ένας ξεκαθάρισμα των ρόλων. Μέσα από κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε, ίσως νιώσετε μια επιθετική στάση από κάποιο δικό σας άτομο, όμως αν μετριάσετε τα νεύρα και τις εντάσεις σας, θα  αποκομίσετε κάτι καλό από όλο αυτό.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, σας βοηθά να ξεφύγετε από διάφορα θέματα της καθημερινότητας, μέσα από κάποια ταξίδια που ίσως να κάνετε ή με το να βρεθείτε με άτομα που έχετε καιρό να δείτε.

Καρκίνος

Από αυτή τη βδομάδα, ησυχάζετε κατά μια έννοια και ασχολείστε πλέον με δικά σας θέματα χωρίς να νιώθετε πώς τρίτοι σας κλέβουν τον χρόνο σας. Βέβαια εάν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, ίσως να νιώθετε μια κούραση και μια εξάντληση αλλά ωστόσο από δω και πέρα θα δείτε κάποια πράγματα να προχωρούν ή θα βρείτε τρόπο να διορθώσετε θέματα δικά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, μια συνάντηση με κάποιο ή κάποια άτομα θα σας βοηθήσει στο να δείτε μια νέα αντίληψη για τα πράγματα είτε αυτό αφορά τη δουλειά σας ή ακόμη και την προσωπική σας ζωή. Προσοχή στα έξοδα το Σαββατοκύριακο.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, σας κινητοποιεί ώστε να βρείτε μια λύση σε θέμα οικονομικών αλλά και επίσης να νιώσετε ότι έχετε ένα στήριγμα δίπλα σας για να ξεπεράσετε τα καταστάσεις που σας έχουν επιβαρύνει ψυχολογικά.

Λέων

Μια εβδομάδα όπου οι δημόσιες σχέσεις για σας είναι η πρώτη προτεραιότητά σας. Η δράση σας αυτή τη βδομάδα θα είναι έντονη και μπορεί εκεί που δεν το περιμένετε να σας έρθει μια νέα εργασία ή μια νέα συνεργασία. Αλλά μια ήδη υπάρχουσα συνεργασία μπορεί να δείξει πώς παγιώνεται ή είναι η στιγμή να αλλάξετε κάποια πράγματα σε σχέση με αυτή. Μια συζήτηση που θα κάνετε προς το τέλος της εβδομάδας, σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε πράγματα και να βρείτε μια νέα οπτική στα σχέδια σας. Επειδή νιώθετε ότι μαγνητίζετε στους χώρους που θα κινείστε προσοχή να μην το παρακάνετε με θέματα εγωκεντρικότητας καθώς μπορεί να χαλάσετε αυτό που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Προσοχή στην οδήγηση και γενικά σε ότι έχει σχέση με ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά μέσα.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, δείχνει την ολοκλήρωση μιας συνεργασίας ή σχέσης.

Παρθένος

Μια κατάσταση έρχεται να σας θυμίσει πώς πρέπει να αναλύσετε μια κατάσταση από την αρχή και να κάνετε έναν γενικά έναν απολογισμό ώστε να διορθώσετε τα “κακώς” κείμενα στη ζωή σας. Προσοχή γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια σχέση που δεν φαίνεται να θέλετε να είστε. Μια συζήτηση που θα κάνετε ίσως δεν έχει την εξέλιξη που θέλετε και ίσως βγείτε εκτός εαυτού που μετά πιθανόν να το μετανιώσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, αρχίζετε να γίνεστε μαχητικοί και να παίρνετε τα πάνω σας. Ταυτόχρονα μπαίνετε σε έντονους ρυθμούς και πρέπει να έχετε τακτοποιήσει εκκρεμότητες γιατί ίσως να μην προλαβαίνετε.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, σας ωθεί σε σχέσεις και συζητήσεις μυστικές. Και σας συνιστά να μη κάνετε υπερβολές σε ό,τι αφορά τη διατροφή και την υγεία σας.

Ζυγός

Εβδομάδα, όπου δραστηριοποιείστε και προσπαθείτε να ελιχθείτε στον τομέα των επαγγελματικών σας. Κάποια πράγματα είναι καλό να μην τα φανερώσετε και να προσπαθήσετε να “φιλτράρετε” αυτά που θα σας τύχουν μέσα στην εβδομάδα. Ένα άτομο που εμπιστεύεστε ώστε να σας βοηθήσει σε μια κατάσταση στη ζωή σας, βλέπετε πώς πλέον δεν είναι σε φάση να σας στηρίξει και ίσως τελικά ο τρόπος που λειτουργεί αυτό, δεν είναι στα άμεσα αλλά στα μελλοντικά σχέδια σας. Το Σαββατοκύριακο ίσως ακούσετε μεγάλα λόγια από κάπου και καλό θα είναι να έχετε μια επιφυλακτικότητα.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, θα σας φέρει μια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σας αφορά, ή σε όσους έχουν παιδιά θα έχουν μια ευχάριστη είδηση μέσα από αυτά.

Σκορπιός

Η περίοδος για σας, κρύβει πολύ παρασκήνιο, καθώς φαίνεστε αρκετά σε κάποιο τομέα της ζωής σας και πολλές φορές άθελά σας προκαλείτε αντιζηλίες. Ένα θέμα που αφορά το σπίτι ή γενικά που έχει σχέση με την οικογένεια, μπαίνει προς το παρόν σε φάση παγίωσης. Το Σαββατοκύριακο, βρίσκεστε στο στόχαστρο συζητήσεων και ίσως βγείτε εκτός ορίων σε κάποιες από αυτές. Τις ίδιες μέρες αρχίζει μια περίοδος έντονου τρεξίματος  που θα πρέπει να βγάλετε εις πέρας πολλές εκκρεμότητες.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε μέσα από μια διαφορετική οπτική ένα θέμα που αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον και να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε σχέση με αυτό.

Τοξότης

Αυτές τις μέρες, θα έχετε αρκετές δραστηριότητες, καθώς συνέχεια θα μετακινείστε και θα είστε σε μια κατάσταση όπου δεν θα βρίσκετε ησυχία, καθώς θα έχετε αρκετές συναντήσεις. Προσοχή όμως στα αλόγιστα έξοδα καθώς πολλές φορές πιθανόν να το παρακάνετε. Αν έχετε σχέδια για κάποιο ταξίδι μεγάλο, καλό θα είναι να έχετε τακτοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες, καθώς τα πράγματα είναι έτσι ώστε να γίνουν μικρομπερδέματα. Ήδη αυτό το διάστημα η τύχη σας ξαναχαμογελά και “στρώνουν” κάποια πράγματα στη ζωή σας, που τα είχατε βάλει στην άκρη.

Η  Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, μπορεί να σας φέρει ένα μικρό ταξίδι ή μια μετακίνηση, καθώς και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις από κοντινά ή συγγενικά άτομα.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα κατάλληλο, να μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας μέσα από απομόνωση και ξεκούραση, η οποία αν τη χρησιμοποιήσετε σωστά θα είναι δημιουργική για σας. Το οικονομικό θα είναι η προτεραιότητα σας και απαιτείται να επιστήσετε την προσοχή σας στο πώς θα διαχειριστείτε κάποια πράγματα που έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη κατάσταση. Θα κάνετε αρκετές συζητήσεις όμως θα είστε σε φάση εντάσεων και ίσως δεν χειριστείτε κατάλληλα τα πράγματα, δημιουργώντας ίσως αντιπαλότητες. Το Σαββατοκύριακο, ξαναβρίσκετε τη διπλωματία σας και μπορείτε να διορθώσετε πράγματα.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, σας βρίσκει να προσπαθείτε να διευθετήσετε καταστάσεις με χρήματα και γενικά σας προβληματίζει δίνοντας σας όμως και λύσεις μέσα από εφευρετικότητα.

Υδροχόος

Το διάστημα αυτό σκορπάτε παντού θετικά συναισθήματα και είστε η πηγή της χαράς για πολλούς. Θέλετε να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και είστε εκεί όταν και όπου σας χρειάζονται. Φίλοι και γνωστοί αναζητούν την παρέα σας, αλλά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μια σχέση ή μια συνεργασία μέσα από ένα άτομο που δεν περιμένατε. Προσοχή βέβαια γιατί στα μέσα της εβδομάδας, μια σχέση σας περνάει από δοκιμασία και είναι στο χέρι σας αν θα τη συνεχίσετε ή θα τη διακόψετε. Προσοχή στις εντάσεις και στον τρόπο που οδηγείτε.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, θα επηρεάσει τον τομέα μιας σχέσης σας που θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις σε ότι αφορά την εξέλιξή της.

Ιχθύες

Μια εβδομάδα όπου θέλετε να είστε παρόν στο να βοηθήσετε σε θέματα που αφορούν άλλους και πολλές φορές το βλέπετε ως υποχρέωση καθώς θέλετε να τελειώσετε με πράγματα που είτε υποσχεθήκατε αλλά και επειδή βάζετε το προσωπικό σας στοιχείο στις σχέσεις ως κάτι που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξετε κυρίως στις συναναστροφές σας, να μη χρησιμοποιήσετε σκληρή γλώσσα και πείτε πράγματα που μετά πιθανόν να μετανιώσετε.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, σας βάζει σε μια κατάσταση να δείτε τι αξίζει και τι όχι κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα. Επίσης, θα σας βοηθούσε να ξεκινήσετε ένα είδος διατροφής ή δίαιτας ή ακόμη και γυμναστικής.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 31 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου .
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 21 έως 26 Αυγούστου
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here