Widgets Magazine

Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας, πέφτουμε πολλές φορές θύματα εξαπατήσεων κάποιων καταστάσεων ή ατόμων, υπερβολική αισιοδοξία στο ότι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα που δεν φτιάχνονται, λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων.

 Κρόνος ορθόδρομος. Αποκατάσταση καταστάσεων που ήταν παγιωμένες.

Άρης τρίγωνο Πλούτωνας, εμμονή σε θέματα που αφορούν ώστε να πετύχουμε μέσα από σκληρή εργασία.

Ερμής τετράγωνο Κρόνος, δύσκολη η λεκτική επικοινωνία, ρίχνουμε τα βάρη στους άλλους, ευθιξία, πεσιμισμός.  

Κριός

Η έντασή σας είναι μεγάλη αυτές τις μέρες, καθώς κάποια προβλήματα που υπάρχουν τα βλέπετε με λάθος τρόπο και ξεχνάτε πώς έχετε τη δύναμη να τα καταφέρετε. Η Αφροδίτη όμως που έχει μπει στο Ζυγό, σας  βοηθά κυρίως το πρώτο δεκαήμερο στο να κάνετε μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία και να πάρετε δύναμη από κει. Επίσης όσοι έχετε σχέση θα περάσετε σε άλλο στάδιο, καθώς μπορεί να επισημοποιήσετε μια κατάσταση ή να αποφασίσετε πχ για συγκατοίκηση με το ταίρι σας. 18  και 19 του μήνα και μετά, ξαναπαίρνετε τα ηνία στα χέρια σας σε μια κατάσταση και αρχίζετε να παλεύεται για αυτή. Στο τέλος της εβδομάδας, αποφύγετε εκνευρισμούς και διαπληκτισμούς.

Ταύρος

Η δημιουργικότητά σας είναι στην καλύτερη φάση της. Περνάτε όμορφα στους χώρους που κινείστε και δίνετε έναν αέρα έμπνευσης στους άλλους. Κάποιες φορές θα διαπιστώσετε πώς θα έχετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σας και θα χρειαστεί να μπορέσετε να κάνετε διαλείμματα που και που, καθώς πέφτετε με τα μούτρα για να κλείσετε εκκρεμότητες. Το τελευταίο διάστημα παρόλο που κάποιες φορές είχατε κάποιες καταστάσεις που έμειναν πίσω στη ζωή σας. βέβαια τώρα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα κάποια πράγματα και να κάνετε τις αντίστοιχες επιλογές. 18 και 19 του μήνα, μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι, που θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα, αρκετά έντονη που και να θέλετε να πλήξετε δεν μπορείτε. Αρχίζουν οι επαφές και οι συναντήσεις να γίνονται έντονες αυτό το διάστημα. Θα υπάρχουν στιγμές μέσα στη βδομάδα που θα αναζητάτε την ησυχία σας και δεν θα τη βρίσκεται. Όμως προσοχή, καθώς όλη αυτή η κατάσταση πολλές φορές θα κρύβει παγίδες. Είτε από έντονο ενθουσιασμό δικό σας, ή επειδή βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα, προσέξτε μην πέσετε θύματα καταστάσεων και μετανιώσετε για τις επιλογές σας. και αυτό γιατί κάποιες φορές πιστεύετε πώς νιώθετε τους άλλους και θέλετε να γίνετε αυτός που θα βρει λύση στα προβλήματά τους. Οικονομικά αρχίζει να στρώνει μια κατάσταση στη ζωή σας και να μπορείτε να βασιστείτε τουλάχιστον σε κάτι.

Καρκίνος

Η εβδομάδα είναι ιδανική στο να κάνετε αλλαγές. Κυρίως πράγματα που δεν τολμούσατε και απλά τα συζητούσατε, τώρα είναι η στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε πράξη τα θέλω σας. Ευνοϊκή για θέματα σπουδών και γενικά για νέα αρχή σε ότι αφορά το συγκεκριμένο τομέα και αν και τα πράγματα δεν φαίνονται εύκολα, εσείς μπορείτε να πετύχετε με καλή θέληση. Πολλές φορές μέσα στη βδομάδα, θα πιάσετε τον εαυτό σας να είναι αντιδραστικός σε κανόνες και πρέπει, αλλά όσο μπορείτε μη τον παρακάνετε. Μια σχέση ή μια συνεργασίας που είχατε, αρχίζει να εξελίσσετε με έναν σταθερό ρυθμό. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, προσοχή στον τρόπο που αντιδράτε αλλά κυρίως στις εκφράσεις σας. Μπορεί άθελά σας, πληγώσετε κάποιον ή πείτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε.

Λέων

Συναντήσεις και καινούριες επαφές με άτομα, σας βοηθούν να βγείτε προς τα έξω και να κάνετε την “επανάστασή” σας, εφόσον τώρα νιώθετε αρκετή δύναμη.  Ένα σχέδιο σας, θα μπει σε εφαρμογή ή θα αρχίζετε σιγά-σιγά να βλέπετε πώς μπορείτε να το κάνετε πράξη, καθώς αυτό το διάστημα, λειτουργεί για σας υποστηρικτικά. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για τα οικονομικά σας. μπορείτε με έξυπνο τρόπο, να εκμεταλλευτείτε μια κατάσταση που έρχεται στη ζωή σας και να νιώσετε επιτέλους πώς μπορείτε να βασιστείτε σε μια νέα πηγή εισοδήματος. Μια πίεση θα νιώθετε 21 και 22 του μήνα και κάποιες φορές καταλαβαίνετε πώς βγαίνετε εκτός ορίων.

Παρθένος

Το διάστημα αυτό, έχει πολύ κούραση για σας, καθώς συνεχόμενα εργάζεστε όχι μόνο για σας ή τη δική σας δουλειά αλλά και επειδή προκύπτουν αρκετά που πρέπει να βγάλετε εις πέρας. Είστε διεκδικητικοί και πολλές φορές βάζετε ένα πείσμα και μια εμμονή στο να πετύχετε αυτά που θέλετε. Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σας βάλουν λόγια για ένα θέμα που σας αφορά και οι αντιδράσεις σας θα είναι έντονες. Προσοχή όμως γιατί πολλές φορές βλέπετε τα πράγματα από λάθος οπτική και το να βρεθείτε σε άλλο μονοπάτι από αυτό ξεκινήσατε, είναι κάτι που δεν θα το αντέξετε. Προς τα μέσα της εβδομάδας, αν είστε ελεύθεροι,  ένας νέος έρωτας υπάρχει στον ορίζοντα.    21 και 22 του μήνα, θα έχετε μια απαισιοδοξία καθώς κάτι που περιμένατε μπορεί να έχει διαφορετική εξέλιξη.

Ζυγός

Αντιμετωπίζετε όμορφες εκπλήξεις αλλά και προκλήσεις. Ο Ερμής στο ζώδιο σας, καθοδηγεί τη σκέψη και τη λεκτική επικοινωνία σας, βάζοντας σε κατάσταση έντονη κινητικότητας αλλά και διάθεσης χειρισμού των καταστάσεων με διπλωματικό τρόπο. Από την άλλη η Αφροδίτη στη θέση σας, ισχυροποιεί έρωτες και συνεργασίες, καθώς ενδείκνυται για αλλαγές, κυρίως σε θέματα ομορφιάς ή γενικά εξωτερικής εμφάνισης. Ο μαγνητισμός που εκπέμπεται στους χώρους που κινείστε, είναι το δυνατό σας σημείο και βλέπετε ότι τα πράγματα ακόμη και αν υπάρχουν τυπικές δυσκολίες, κάτι γίνεται και φαίνονται υποστηρικτικά απέναντί σας. Προσοχή τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, καθώς η γλώσσα σας θα είναι περισσότερο  καυστική από ότι συνήθως και ίσως πληγώσετε κάποιον, χωρίς να το επιδιώξετε.

Σκορπιός

Βλέπετε γύρω σας ευκαιρίες που σας βοηθούν για διεύρυνση οριζόντων και στην ουσία βελτίωση της ζωής σας. Παρόλο που τα πράγματα είναι και φαίνονται θετικά, κυρίως πάνω στο εργασιακό σας κομμάτι, αποφύγετε επενδύσεις και νέες συνεργασίες αν δεν εξετάσετε πρώτα όλες τις πτυχές μιας κατάστασης.  Ότι αφορά με παιδιά, έχετε την τάση να το παρακάνετε και ίσως ξοδέψετε πιο πολλά από ότι θέλετε για κάτι που αφορά αυτά, πιστεύοντας έτσι πώς κάνετε την κατάλληλη επένδυση. 20 και 21 του μήνα, μπορείτε να πιάσετε μια ευκαιρία που θα εμφανιστεί μέσω από ένα κύκλο ανθρώπων, πχ συλλόγους ή ομάδες. 22 του μήνα, ίσως υπάρξει μια ένταση από μέρους σας με κάποιο άτομο που θεωρείται πώς σπαταλάει το χρόνο σας. Μια σχέση κρυφή, ερωτική ή προσωπική μπορεί να έρθει εκεί που δεν το περιμένετε.

Τοξότης

Κάποια πράγματα βλέπετε με υπερβολικό συναίσθημα και είστε πολλές φορές επιρρεπείς λόγω υπερχείλισης συναισθημάτων. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται να επικυρωθούν καθώς κάποια πράγματα που χτίζατε, είναι η στιγμή να μπουν σε πράξη. Γενικά βλέπετε πώς έχετε μια πέραση και είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις για να βγάλετε περισσότερα χρήματα ή να επεκταθείτε σε θέματα εργασίας. Ότι αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με υπογραφές ή συμβόλαια, βάλτε τα για λίγο καιρό στην άκρη. 21 και 22 του μήνα, μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις και διαφωνίες σε σχέση με άτομα που έχουν να κάνουν στην εργασία σας ή με άτομα που έχουν κάποια θέση. Μην φτάσετε την κατάσταση στα άκρα και καλύτερα αποφύγετε διαπληκτισμούς.

Αιγόκερως

Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να φανείτε προς τα έξω δείχνοντας τον καλύτερο εαυτό σας. Η Αφροδίτη και ο Ερμής από το Ζυγό, σας βάζουν σε μια διαδικασία να δουλέψετε έξυπνα και πιο μεθοδικά σε πράγματα που αφορούν τη εικόνα και τη δουλειά σας για να πάρετε αναγνώριση. 18 και 19 του μήνα, χρησιμοποιείτε την ενεργητικότητα και τη μαχητικότητά σας για να πετύχετε κάτι που θέλετε. Φυσικά αυτό που είναι να κάνετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όσο γίνετε την ευθεία οδό. 21 και 22 του μήνα, προσπαθήστε να μην μπλέξετε με  άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να σε εκνευρίζουν.

Υδροχόος

Μια  εποχή όπου νιώθετε πώς οι γνωριμίες και οι επαφές που κάνετε, έχουν επιτέλους ένα αποτέλεσμα και όχι μόνο περνάτε όμορφα βλέποντας άτομα από παρελθόν.  Είναι διάστημα όπου κάποια γνωριμία που κάνετε, θα αναπτυχθεί σε μια πολύ όμορφη φιλία, αλλά δεν αποκλείεται και ο έρωτας. Οικονομικά θα νιώθετε μια πίεση και πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη για να ανοίξουν κάποιες ευκαιρίες. Κάποιες στιγμές θα νιώθετε πώς λόγια αλλά και πράξεις παίζουν πίσω από την πλάτη σας κυρίως σε θέμα δουλειάς. Κυρίως μην εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας σε άλλους και γενικά αποφύγετε οτιδήποτε είναι να υπογράψετε, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι.

Ιχθύες

Οι μέρες αυτές για σας,  είναι βοηθητικές σε σχέση  με το ότι  μπορείτε να τακτοποιήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες, αλλά και τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε πώς είστε μοναδικοί και κανείς δεν μπορεί να σας ξεπεράσει. Κάντε κινήσεις τη σωστή στιγμή και μην αφήνετε μια συναισθηματική έπαρση να σας παρασύρει. Οι κόλακες θα είναι αρκετοί και θα θελήσουν “να κλέψουν το χρόνο σας” προσπαθώντας να σας παρασύρουν στα δικά τους θέλω. Αν και θα έχετε την ανάγκη να βοηθήσετε από καρδιάς, όσο μπορείτε βάλτε τη λογική στα πράγματα. 21 και 22 του μήνα, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε σχέση με το ταίρι σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας, από 2 έως 8 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here