Widgets Magazine

Κρόνος  αντίθεση Βόρειος Δεσμός, καταστάσεις πίεσης και δυσκολία στη λήψη τους. Σοβαρότητα και ωρίμανση.

–  Ήλιος Ουρανός εξελίξεις μέσα από ανατροπές, αλλαγές σχεδίων. Πρωτοτυπία σε ιδέες και πράξεις.

 – Ο Πλούτωνας μπαίνει σε φάση ανάδρομης πορείας. Περίοδος για εσωτερίκευση συναισθημάτων και καταστάσεων, προσωπική μεταμόρφωση.

– Ο Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα προσοχή σε εξαπατήσεις, και αρρώστιες, αλλά και ξαφνικοί έρωτες.

Κριός

Αυτές τις μέρες νιώθετε πώς κερδίζετε ολοένα μάχες με τους γύρω σας, αλλά κυρίως γιατί γοητεύετε με το πέρασμά σας. Πολλές φορές άθελά σας θα κερδίζετε δύναμη και εύνοια από τους γύρω σας. Τώρα είναι μια περίοδος όπου βάζετε τα θεμέλια για νέες συνεργασίες ή γενικότερα για νέα ξεκινήματα σε σχέση με το προσωπικό σας επάγγελμα. Σε κάποιους κυρίως στους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου, ένας έρωτας είτε ανθρώπινος είτε και συμβολικός θα  σας χτυπήσει την πόρτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτή τη βδομάδα θα βρεθείτε μπροστά σε ξαφνικά γεγονότα που άλλοτε τα πράγματα θα παίρνουν μια θετική τροπή και θα είναι υπέρ σας ενώ κάποιες φορές μπορεί να νιώθετε πώς παρά τρίχα θα είχατε μια εύνοια. Προσοχή σε άτομα τόσο συγγενικά όσο και του κοντινού περιβάλλοντος σας καθώς από τη μία θα χρειάζονται τη βοήθειά σας καθώς μπορεί απλά να δώσετε την ενέργειά σας για κάτι που δεν αξίζει.

Ταύρος

Μια εβδομάδα όπου αρκετοί από σας είστε μπροστά σε μια εβδομάδα με εκπλήξεις που θα σας δώσουν μια νότα ότι πρέπει να κάνετε την αλλαγή εκεί που απαιτεί η κατάσταση αν θέλετε να πετύχετε. Αν και κάποιοι από σας θα θελήσετε να κάνετε μόνοι σας μια αλλαγή είτε σε στάση ζωής ή σε κάποια συνήθεια ή το να φύγετε από μια κατάσταση που σας επιβάρυνε, θα είναι το δυνατόν καλύτερο που θα πρέπει να κάνετε. Προσπαθήστε τις όποιες ευκαιρίες που θα σας έρθουν να τις αξιοποιήσετε και να μην κάνετε πίσω. Απλά το καλύτερο θα ήταν να βρείτε έναν δικό σας ρυθμό στα πράγματα. Προς τα μέσα της εβδομάδας, μια κατάσταση που έχει σχέση είτε με ένα δικό σας άτομο ή γενικά με το χώρο του σπιτιού και απαιτεί αλλαγή θα πρέπει να σκεφτείτε πώς θα δράσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσοχή σε έκτακτα έξοδα καθώς νιώθετε πώς έχετε την ανάγκη να δώσετε χρήματα για εσάς γιατί το αξίζετε, ωστόσο μην το παρακάνετε.

Δίδυμοι

Εβδομάδα εσωτερικών αναζητήσεων, καθώς πλέον είστε σε μια φάση που διερευνάτε εις βάθος τα πράγματα και προσπαθείτε να δείτε τι θα κάνετε από δω και πέρα. Βέβαια από τη μία τα πράγματα σας πιέζουν από την άλλη όμως όποιο βήμα και αν κάνετε, θα είναι λάθος αν δεν πάρετε το χρόνο σας και δεν σκεφτείτε τα συν και τα κατά στις καταστάσεις που θέλετε να προχωρήσετε. Αν και θα σας βγουν προς το τέλος της εβδομάδας προτάσεις για να βγείτε και να περάσετε καλά, βγείτε αλλά μη μπερδέψετε το επαγγελματικό με τη διασκέδαση. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ως έχουν και μη στηριχθείτε σε προτάσεις ή υποσχέσεις που δεν θα εξελιχθούν τελικά όπως θα θέλατε.

Καρκίνος

Θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας είναι η κατάλληλη περίοδος να τα προωθήσετε καθώς έχετε τη δυναμική αλλά και την εύνοια της Αφροδίτης ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Επαφές και γνωριμίες με άτομα από παλιά, σας βοηθούν τώρα εφόσον και εσείς κινηθείτε και κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις. Κάποιοι από σας, θα περάσετε μια σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο. Κυρίως ερωτικά όσοι είναι δεσμευμένοι, ίσως δεχτούν μια πρόταση γάμου ή μια πρόταση συμβίωσης με το ταίρι τους. 24 και 25 του μήνα, θα μάθετε μια σημαντική πληροφορία που αφορά την προσωπική σας ζωή και εξέλιξη και θα πρέπει να χειριστείτε κατάλληλα ότι μάθετε. 25 του μήνα και μετά γίνεστε λίγο υπερβολικοί και ίσως μιλάτε παραπάνω από ότι πρέπει.

Λέων

Μια εβδομάδα όπου θέματα δουλειάς έχουν προτεραιότητα για σας. Προσπαθείτε να διεκπεραιώσετε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και πολλές φορές οι καταστάσεις θα είναι τόσο πιεστικές για σας, που πιθανόν να κάνετε λάθη ή να αναβάλλετε πράγματα. Η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, βέβαια σας ευνοεί σε θέματα κυρίως αισθηματικά. Η δημιουργικότητά σας είναι σε ανεβασμένα επίπεδα, για αυτό είναι μια περίοδος τώρα που μπορείτε να δείξετε και να τολμήσετε αλλαγές που φοβόσασταν να κάνετε. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ίσως σας πιέσει παραπάνω και μάθετε κάποιες αποκαλύψεις στο ότι αυτό το άτομο δεν είναι ακριβώς όπως το βλέπατε.

Παρθένος

Εβδομάδα κρύβει, ξαφνικές εκπλήξεις με φίλους και γνωστούς, θα σας φέρει μπροστά σε έκπληξη στο να πραγματοποιηθεί με κάποιο τρόπο ένας στόχος σας. Κυρίως ότι αφορά θέματα είτε σπουδών είτε επαφές με το εξωτερικό ή ακόμη και σπουδές, είναι η κατάλληλη στιγμή να τολμήσετε να κάνετε αυτά που θέλετε με τους συγκεκριμένους τομείς, αν θέλετε να δείτε αποτέλεσμα. Ακόμη και ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε είτε μακριά είτε στο εξωτερικό, μέσα από μια επαφή που θα κάνετε, θα δείτε πώς ανοίγουν οι δρόμοι για να το πραγματοποιήσετε. Μια πληροφορία που θα πάρετε ως τα μέσα της εβδομάδας και αφορά το άτομο σας, θα σας βάλει σε ένα προβληματισμό και θα πρέπει να τη χειριστείτε με διπλωματικό τρόπο. Προς το τέλος της εβδομάδας, ένα δικό σας θα θελήσει να σας πιέσει στο να πάρετε μια απόφαση ή να κάνετε κάτι δραστικό. Ωστόσο καλό είναι να αναβάλλετε πράγματα και να μην πάρετε αποφάσεις.

Ζυγός

Εβδομάδα όπου γεμίζετε αρκετά με όσα ακούτε από τους γύρω σας, κυρίως επειδή μπορείτε να λάμπετε και να ξεχωρίζετε μέσα από αυτά που κάνετε. Είτε στην εργασία είτε σε συνεργασία, αν κάνετε ελεύθερο επάγγελμα, θα τολμήσετε να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν μια ευκαιρία στο να σας δείξουν οι άλλοι παραπάνω εμπιστοσύνη ή να εκπλήξετε τόσο με τη συμπεριφορά σας, που τελικά να βγείτε κερδισμένοι. Μια κατάσταση που έχει σχέση με το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά κυρίως με τα οικονομικά σας, σας πιέζει και θα καταλάβετε πώς πρέπει να αναβάλλετε κάποια πράγματα που είχατε στο πρόγραμμα να τακτοποιήσετε άμεσα. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσέξτε λίγο να μην είστε αφελείς τόσο σε θέματα εργασίας όσο και στην οδηγική σας συμπεριφορά. Προσοχή τις ίδιες μέρες με άτομα που νιώθετε πώς σας εξυψώνουν πολύ και σας δίνουν την εντύπωση πώς είστε μοναδικοί.

Σκορπιός

Μια εβδομάδα, όπου είναι μια στιγμή που θα πρέπει να μπορέσετε να διώξετε ότι θυμό ή οργή είναι μέσα σας και να τα αφήσετε πίσω για να μπορέσετε να ανεβείτε ψυχολογικά. Άτομα ή καταστάσεις σας θυμίζουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που περάσετε και αν καταλάβετε πώς όλα αυτά έχουν τελειώσει, θα είναι η απάντηση στο ψυχολογικό σας διέξοδο. Μια κατάσταση που αφορά το σύντροφο ή ένα συνεργάτη σας και προκύπτει ως πρόβλημα, είναι μια φάση που θα σας περάσει σε ένα άλλο επίπεδο της σχέση σας και τελικά θα βγει μια πρακτική λύση μέσα από όλο αυτό. Στις 26 του μήνα και μετά, θα βρεθείτε με γνωστούς και φίλους, καθώς έχετε την ανάγκη να νιώσετε ζεστασιά με δικά σας άτομα. Προσοχή σε αλόγιστα έξοδα.

Τοξότης

Είστε σε μια φάση που πρέπει να προσέχετε για τυχόν λάθη που είναι να κάνετε. Λόγω ότι θα βιάζεστε σε θέματα που είναι καθημερινά καθώς ενδέχεται να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Νιώθετε βέβαια πώς κάποιο άτομο πίσω από την πλάτη σας λειτουργεί όχι και με τόσο ευθύ τρόπο όπως πιστεύατε και να νιώσετε μια απογοήτευση. Σχέσεις ή συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν , θα πρέπει να τις περάσετε από “κόσκινο”, για να δείτε αν τελικά αξίζουν ή όχι.  Θα πρέπει να προσέξετε λίγο την υγεία σας και μάλιστα να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση, όσο και αν σας πιέζουν οι καταστάσεις. Κάποιοι σκέφτεστε για οικονομικά ανοίγματα και κάποια πράγματα τα βλέπετε  ως ευκαιρία. Μην όμως αρχίσετε κάτι από τώρα απλά μελετήστε το για αργότερα.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα όπου έχετε την ανάγκη δικών σας ανθρώπων και πολλοί θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Οι μέρες είναι ιδιαίτερες για σας, γιατί για κάποιους θα έρθει μια αναπάντεχη γνωριμία-ευκαιρία που να είναι κάτι ερωτικό το οποίο θα τους συναρπάσει. Θα συμβεί και μια κατάσταση που έχει σχέση με τα οικονομικά σας, αλλά δεν θα πρέπει να το δείτε ακριβώς σαν ευκαιρία γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε και άλλο να είναι στο τέλος από αυτό που δείχνει. Από τις 24 του μήνα ως τέλος  της εβδομάδας, ένα θέμα που είχατε βάλει μπροστά σε σχέδιο, θα πρέπει να το καθυστερήσετε και να το επανεξετάσετε. Σε σχέση με την οδηγική σας συμπεριφορά θα πρέπει να προσέχετε τόσο στο πώς οδηγείτε ως προς και το πώς χειρίζεστε γενικά τα μηχανήματά σας.

Υδροχόος

Διανύετε ένα διάστημα που είστε αρκετά κοινωνικοί και τραβάτε ως πόλος έλξης άτομα που θα σας δώσουν μια πνοή ανανέωσης μέσα και έξω σας. Θα προκύψουν κάποια έκτακτα θέματα που αφορούν ή τα οικονομικά σας ή γενικά τα περιουσιακά σας και προσέξτε τον τρόπο που θα το χειριστείτε. Νιώθετε μαχητικοί και είστε ερωτεύσιμοι, αλλά προσοχή σε σχέση με το σύντροφο όσοι έχετε σχέση ή για όσους είστε σε κατάσταση φλερτ και θέλετε να δημιουργήσετε κάτι καινούριο. Είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε υπερβολή σε αγορές και έξοδα, ωστόσο προσέξτε να μην ξεμείνετε. Κυρίως είστε σε ελεύθερο επάγγελμα, μπορεί να εκτιμήσετε μια κατάσταση ότι είναι η τέλεια ευκαιρία για σας και τελικά να αποδειχθεί πώς δεν αξίζει. Προσεκτικά βήματα, για να έχετε κέρδος.

Ιχθύες

Την εβδομάδα αυτή είστε μαχητικοί και θέλετε σε πράγματα που κάνατε πίσω να βγείτε μπροστά και να δείξετε τη δύναμή σας. Είναι κατάλληλη εποχή για να βγάλετε χρήματα. Από τα μέσα της εβδομάδας, έρχεται μια ευκαιρία μέσα από κάποια άτομα που γνωρίζετε, να βρείτε το κατάλληλο έδαφος για να κάνετε υλοποιήσιμο ένα σχέδιο σας. 25 του μήνα και ως τέλος της εβδομάδας, μια κατάσταση που έχει σχέση με το σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον, θα σας βγάλει εκτός προγράμματος καθώς είναι μη διαχειρίσιμο. Για αυτό αφήστε τα πράγματα ως έχουν και μη κάνετε λάθος κινήσεις.  Προσοχή βέβαια καθώς ενδέχεται να μάθετε μια πληροφορία και προσπαθήστε όσο μπορείτε να την κρατήσετε κρυφή.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 15 ως 21 Απριλίου 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 29/4 ως 5/5/2019.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here