Widgets Magazine

Ήλιος στο Δίδυμο, επικοινωνία, ευελιξία, διπλωματία.

Ερμής στο Δίδυμο, ευφράδεια λόγου, άνεση στην επικοινωνία, ξεκινήματα σε θέματα σπουδών.

΄Αρης εξάγωνο Ουρανός, μέσα από δράση μπορώ να πετύχω την αλλαγή που θέλω. Τάση για ανεξαρτησία.

Ήλιος Ερμής εξάγωνο Χείρωνας, ξεπερνώ καταστάσεις είτε με άτομα από παλιά είτε με κάποιο τρόπο(επικοινωνία, γράψιμο κτλ).

Κριός

Με αρκετές συναντήσεις και επαφές ξεκινά η εβδομάδα, οι ακόμη και επαφές με συγγενείς, κυρίως για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου καθώς θα νιώθουν συνεχώς πώς πρέπει να κάνουν αυτές τις επαφές.  Από τις πρώτες μέρες τις εβδομάδες νιώθετε πώς μαθαίνετε πράγματα και παίρνετε πληροφορίες οι οποίες θα είναι χρήσιμες και ουσιαστικές για το επόμενο διάστημα. Κυρίως ως τις 22 του μήνα, όποια κατάσταση θέλετε να βρείτε λύση για ένα σας πρόβλημα, ευνοείται αρκετά. Σε θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας, θα αρχίζουν να προκύπτουν ταξίδια ή και μικρές μετακινήσεις. Μια κατάσταση σε σχέση με τα οικονομικά σας, φαίνεται να αρχίζει να βρίσκει λύση.

Ταύρος

Μια εβδομάδα που θα σας ξεβολέψει και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς η ευελιξία πάει πακέτο με την επιτυχία, οπότε θέλετε ή όχι, αναγκάζεστε να γίνετε ευέλικτοι για να πετύχετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Βέβαια θα υπάρξει μια ευκαιρία που έχει σχέση με τα οικονομικά σας και για το συγκεκριμένο θέμα, θα κάνετε επαφές και συναντήσεις. Θέματα παιδιών θα σας προβληματίσουν και θα κάνετε κάποιες δραστικές ενέργειες για να καλύψετε τις μελλοντικές τους ανάγκες. Γενικά αρκετά πράγματα πάνε θετικά προς τη μεριά σας και στους χώρους που κινήστε καταλαβαίνετε πώς οι άνθρωποι δείχνουν υποστηρικτικοί στα σχέδια σας. Αρκεί να μην ποντάρετε μόνο σε κάποιον και αποφύγετε τους άλλους που σας βοηθούσαν εδώ και καιρό. 23 και 24 του μήνα, θα έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα επαγγελματικών.

Δίδυμοι

Εβδομάδα που νιώθετε αρκετή ενέργεια και η κίνηση σας σε όλα τα επίπεδα είναι έντονη. Προσοχή βέβαια καθώς πολλές φορές θα χάνετε το παιχνίδι , επειδή πιστεύετε πώς τα ξέρετε όλα και χάνετε την αντικειμενικότητά σας. Όσοι από σας είστε αδέσμευτοι, ευνοούνται οι γνωριμίες και κυρίως η αρχή μιας νέας ερωτικής σχέσης. Δεν θα λείψουν βέβαια και οι προτάσεις για μια νέα συνεργασία. Μπορεί βέβαια αυτές οι καταστάσεις να έχουν και μια σχέση με το παρελθόν σας. Σε σχέση με τα οικονομικά σας, θα υπάρξει ένας άνθρωπος που θα θελήσει να σας στηρίξει για κάποιο κάτι που θέλετε ή ακόμη και να σας βρει τον τρόπο να καταφέρετε αυτό που είναι για σας, αλλά μέσα από ένα πρακτικό τρόπο.

Καρκίνος

Τα πράγματα για σας είναι λίγο διφορούμενα. Πολλές φορές πιέζεστε αρκετά όχι τόσο από το εξωτερικό περιβάλλον αλλά από σας και κάποιες φορές θα έχετε το αίσθημα ανικανοποίητου. Είναι όμως η κατάλληλη περίοδος να επαναπροσδιορίσετε πράγματα, τελειώνοντας και ξεκαθαρίζοντας με κάποια πράγματα. Πλέον τα πράγματα με τον Άρη στο ζώδιο σας, σας δίνουν τη δυνατότητα, πώς είναι στιγμή να μπείτε σε δράση και να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας. Βέβαια ίσως και να αλλάξετε πορεία ως προς τον τρόπο που κινείστε ή αντιληφθείτε πώς η ζωή σας πάει προς μια άλλη κατεύθυνση. Θα βρεθείτε πολλές φορές στο στόχαστρο ανθρώπων και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πώς μόνο αν δράσετε ομαδικά σε σχέση με άλλους, θα καταφέρετε αυτά που θέλετε.

Λέων

Μια εβδομάδα που βλέπετε πώς μπορείτε για λίγο να ξεκουραστείτε, καθώς κάποια πράγματα έχουν μπει ήδη σε μια τάξη. Θα βρεθείτε με άτομα που θέλετε και θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Και επειδή εδώ και καιρό “χτίζατε” καταστάσεις γύρω σας, φαίνεται πλέον η δουλειά σας να είναι αναγνωρίσιμη και να σας ανοίγουν οι πόρτες σε αυτά που επιθυμείτε. Προσοχή βέβαια στην υγεία, καθώς νιώθετε πολλές φορές κουρασμένοι και αδύναμοι. Προς τα μέσα της εβδομάδας, μια πρόταση ή συζήτηση που είχε σχέση με θέμα καριέρας με ένα άτομο από το παρελθόν, τώρα εμφανίζεται η ίδια πρόταση και είναι ευκαιρία να το ξανασκεφτείτε.

Παρθένος

Οι μέρες αυτές ενδείκνυται να κάνετε απαραίτητες κινήσεις για την προβολή και την επιτυχία σας σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Μέσα από ένα κοντινό ή φιλικό σας άτομο, είναι πιθανή η εύρεση εργασίας(για όσους ψάχνετε), ενώ παράλληλα όσοι ασχολείστε με δική σας δουλειά, θα έχετε κάποιες προτάσεις για μια μορφή συνεργασίας. Θέματα επίσης που αφορούν εξωτερικό ή σπουδές ή ακόμη και ταξίδια μακρινά είναι η κατάλληλη περίοδος να τα διευθετήσετε.  Προσοχή βέβαια καθώς θα θέλετε να επικοινωνείτε έντονα και μέσα από τις επαφές σας ίσως να ξεφύγουν κάποια πράγματα που δεν θέλετε να πείτε. Όσοι κάνετε δουλειά με παιδιά είναι καλή περίοδος για δημιουργικότητα.

Ζυγός

Η εβδομάδα για σας, έχει τόσο εντάσεις και πιέσεις από κάποια θέματα, αλλά και διέξοδο μέσα από τη σωστή λεκτική επικοινωνία. Θα βρεθείτε αρκετές φορές στο κέντρο των πραγμάτων και θα είστε και ο πόλος έλξης, μόνο που θα πρέπει να προσέχετε πώς λέτε και τι λέτε καθώς και κάποια από τα άτομα που θα πρέπει να συναντηθείτε δεν θα είναι πάντα αυτοί που θέλετε. Θα μάθετε αρκετά νέα ή ειδήσεις για κάποιο θέμα που σας απασχολεί και αν είστε αρκετά οργανωμένοι, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε σωστά τις ειδήσεις αυτές. Φυσικά μέσα από αυτές, θα βρεθεί και μια νέα ευκαιρία. Ένα δικό σας άτομο μπορεί και θα σας στηρίξει σε μια καινούρια φάση της ζωής σας. όσοι έχετε υπόψη σας να κάνετε πράγματα σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια κτλ, είναι κατάλληλη φάση. Όσοι είναι σε σοβαρή ερωτική σχέση, θα πάρουν απόφαση να περάσουν σε επόμενο στάδιο.

Σκορπιός

Τα πράγματα για σας, είναι πώς πολλές φορές νιώθετε πώς καταστάσεις στη ζωή σας είναι λίγο μπερδεμένες. Για το λόγο αυτό θα μιλάτε και θα λέτε ευθέως πράγματα που κάποιες φορές θα σας λείπει η αντικειμενικότητα. Προσοχή λοιπόν στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο σας. Είστε σε φάση αναζήτησης σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και προσπαθείτε να βρείτε τα άτομα που θα παίξουν ρόλο σε αυτό που θέλετε και θα αποφύγετε άτομα που απλά χάνετε το χρόνο σας. Ένα άτομο ή μεγάλης ηλικίας ή που θα έχει μια θέση εξουσίας κάπου, θα είναι ίσως το κατάλληλο άτομο που θα βοηθήσει στο να βρείτε μια λύση σε μια κατάσταση. Ένα έκτακτο ταξίδι ή μια μικρή μετακίνηση θα είναι ίσως κάτι απαραίτητο που μπορεί να βοηθήσει σε ένα σας πρόβλημα.

Τοξότης

Είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να βρείτε μια λύση που αφορά τα οικονομικά σας. Παρόλο που θέλετε πολύ να ξοδέψετε και να αφιερώσετε χρόνο και χρήμα στον εαυτό σας. Μέσα στη δουλειά θα έχετε αρκετή ένταση και ίσως μπερδέψετε κάποια πράγματα, οπότε προσοχή να διπλοτσεκάρετε αυτά που είναι να κάνετε. Όσοι είστε ελεύθεροι είναι καλή περίοδος για να μπορέσετε να κυκλοφορήσετε και ίσως να βρείτε κάτι σημαντικό. Μια κατάσταση που έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, υπάρχει περίπτωση να βρείτε μια άκρη μέσα από ένα κοντινό σας άτομο. Κάποιες φορές θα έχετε μια κόντρα με θέματα που  αφορούν την εργασία ή και κάποια συνεργασίας σας, ωστόσο θα πρέπει να μιλήσετε για να βρεθεί μια μέση λύση.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις για σας είναι έντονες και η πίεση μεγάλη, ωστόσο μια κατάσταση που έχει σχέση με τη δουλειά σας, θα δείτε πώς βρίσκει μια άκρη και ξεκαθαρίζετε με μια παλιά δύσκολη υπόθεση. Πλέον μπορείτε να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα άλλο πρίσμα και μέσα από νέες ιδέες και τρόπους μπορεί να γίνετε αρκετά δημιουργικοί, αρκεί να τα ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας.  Προσοχή βέβαια καθώς μπορεί να έχετε αρκετές συγκρούσεις εκεί που δεν το περιμένετε και ίσως αυτό που χτίζετε να το χαλάσετε μονομιάς λόγω ασυνεννοησίας με τους άλλους ή λόγω ότι εσείς επιμένετε να υποστηρίζετε κάτι που για κάποιους δεν είναι κατανοητό. Μια νέα ευκαιρία για έκτακτα κέρδη θα εμφανιστεί και θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό.

Υδροχόος

Είναι δημιουργική περίοδος για σας και βλέπετε πώς ξαναβάζετε τη καλή διάθεση και τη χαρά στο πώς βλέπετε τα πράγματα. Δεν θα λείψουν συναντήσεις και επαφές με κοντινά σας άτομα. Κάποιοι θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, είτε μέσα από ένα χόμπι ή με κάποια ενασχόληση με κάτι πρωτότυπο. Τα πράγματα έρχονται έτσι πλέον στη ζωή σας, που βοηθούν να βρείτε τον παλιό καλό εαυτό σας. Κάποιες καταστάσεις και σημάδια, σας δίνουν να καταλάβετε μια αλλαγή πλάνου ζωής.  Η έμπνευση και η δημιουργικότητα σας θα είναι μεγάλη, οπότε μη διστάσετε να τολμήσετε για τις αλλαγές που σκέφτεστε. Μέσα από το χώρο της εργασίας σας, μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ ή και να γεννηθεί ένας έρωτας.

Ιχθύες

Τα πράγματα για σας είναι αρκετά ευχάριστα, καθώς γίνεστε διεκδικητικοί στις παρέες και στις γνωριμίες σας και εκεί που είχατε κάποια πράγματα που ήταν στάσιμα τώρα μπορείτε να πάρετε μπροστά και να δράσετε, υλοποιώντας πράγματα που θέλετε. Φλερτ μικρά και μεγάλα, δεν θα λείψουν από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Οι δεσμευμένοι θα κάνουν πράγματα μαζί με το ταίρι τους και θα έρθουν πιο κοντά. Σε θέματα επαγγελματικά θα κρατάτε χαμηλό προφίλ και ίσως έτσι προκαλέσετε και την περιέργεια των γύρω σας. Ένα άτομο από το συγγενικό περιβάλλον ή κάποιο φιλικό κοντινό άτομο, θα βοηθήσει σε κάτι που δεν το περιμένατε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στον Σκορπιό στις 19/5/ 2019.
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here