Widgets Magazine

Αφροδίτη και Ήλιος περνούν στο ζώδιο της Παρθένου.

Ερμής τρίγωνο Δίας, προβολή και υλοποίηση ιδεών. Συμφωνίες, νομικές υποθέσεις παίρνουν αίσιο τέλος.

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός, έκτακτα χρήματα, ένας έρωτας εκεί που δεν το περιμένουμε.

Αφροδίτη σύνοδος Άρης, έρωτας με την πρώτη ματιά. Εμμονή και επιμονή σε θέματα εργασίας.

Κριός

Μια εβδομάδα όπου μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στις σχέσεις σας. Θα είστε το άτομο που μπορεί να βάλει σε τάξη τις ιδέες άλλων και να τους οδηγήσει σε πρακτικές λύσεις.Ένα θέμα που σας αφορά και οι σκέψεις σας στρέφονται, γύρω από αυτό, τώρα είναι η στιγμή να τολμήσετε να δώσετε την τελική μάχη και να πάρετε ριζικές αποφάσεις.  Στα μέσα της εβδομάδας μια είδηση που θα έχετε, θα αποτελέσει το θεμέλιο λίθο ώστε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στη ζωή σας. Κυρίως μια κατάσταση έρχεται να σας δικαιώσει, δίνοντας σας παράλληλα και μια ευκαιρία.  

Ταύρος

Μια εβδομάδα όπου η καλοπέραση και η διασκέδαση εμφανίζεται σε πολλά πράγματα της καθημερινότητας σας και περνάτε καλά στους χώρους που κινείστε καθώς απρόσμενες συναντήσεις με άτομα που σας ευχαριστούν, δίνουν χαρούμενη νότα στη καθημερινότητά σας. 21 του μήνα, είναι κατάλληλη για να μπορέσετε να βγείτε μπροστά και να ρισκάρετε στο να διεκδικήσετε μια κατάσταση που σας αφορά. Ένας έρωτας μπορεί να ανθίσει στη δουλειά σας, εκεί που δεν το περιμένετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να επιδιώξετε οποιαδήποτε συνάντηση έρθει από κάπου, καθώς θα έχετε ένα άμεσο κέρδος από αυτή.

Δίδυμοι

Επαφές με άτομα της οικογένειας σας, θα βοηθήσουν να περάσετε καλά και να ξεχαστείτε από τα καθημερινά. 21 του μήνα, είναι αρκετά καλή μέρα για να κλείσετε μια συμφωνία ή μια νέα ευκαιρία που θα τύχει εάν και εφόσον δραστηριοποιηθείτε. Αρχίζετε να ασχολείστε με το χώρο σας τόσο με την καλαισθησία όσο και με την τακτοποίηση πραγμάτων μέσα σε αυτό που τα είχατε αφήσει. Στις 23 και 24 του μήνα, μια ερωτική πρόκληση εμφανίζεται και έχετε έναν προβληματισμό στο πώς θα το χειριστείτε. Τις ίδιες μέρες, μια έντονη διαφωνία με ένα δικό σας άτομο, προσπαθείτε να την σταματήσετε και να μη πάρει διάσταση.

Καρκίνος

Η εβδομάδα αρχίζει για σας, με αρκετό ενδιαφέρον. Το να ξεκινήσετε κάτι  καινούριο,  ίσως είναι κάποιο σεμινάριο ή κάποιο κύκλο μαθημάτων είναι στα άμεσα σχέδια σας. βέβαια μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε για τον ίδιο λόγο. Από τις 21 του μήνα, αρχίζουν τα τηλέφωνα και οι συναντήσεις με άτομα που καιρό θέλατε να βρεθείτε και η ζωή σας είναι γεμάτη από επαφές. Από τα μέσα της εβδομάδας  εμφανίζεται μια νέα πηγή είτε εισοδήματος ή γενικά κάποια έκτακτα χρήματα που δεν τα περιμένατε. Πολλές φορές θα νιώσετε πώς ξεχωρίζετε σε μια παρέα ή στο χώρο δουλειάς και εμπνέετε πιο ειδικά εμπιστοσύνη στους άλλους στους χώρους που κινείστε.

Λέων

Αυτές τις μέρες προσπαθείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με διαφορετικό τρόπο. Θα θέλετε να επενδύσετε σε καινούριες γνωριμίες και ανθρώπους και να βάλετε κάποια πράγματα σε πρόγραμμα. Από τις 21 του μήνα και μετά, το οικονομικό θα είναι ένας τομέας που θα δείτε αύξηση. Είτε μέσα από μια νέα δουλειά, είτε ακόμη στο να λάβετε έσοδα που δεν το περιμένατε. 23 του μήνα και μετά, έρχεται μια νέα ευκαιρία που μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά, αν πρώτα την ερευνήσετε από όλες τις πλευρές. Όσοι είστε γονείς θα μάθετε μια χαρμόσυνη είδηση από τα παιδιά. Σιγά-σιγά περνάτε σε ένα άλλο στάδιο και αρχίστε σταδιακά να ασχολείστε με την υγεία σας.

Παρθένος

Το διάστημα αυτό για σας, βοηθά στο να ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις. Πλέον η πρακτικότητα σας είναι αυξημένη και σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα που θα έχετε από δω και πέρα μπορεί να κάνετε και θαύματα. Αρκεί μόνο να μη βιάζεστε και να μην είστε εριστικοί. 20 και 21 του μήνα, είναι ιδανικές στο να λύσετε μια κατάσταση που σας αγχώνει και γενικά δημιουργεί εντάσεις. Το να δείτε τα πράγματα πλέον πιο σφαιρικά και βγάζοντας το υποκειμενικό στοιχείο, ίσως είναι το κλειδί για τις απαντήσεις που ψάχνατε. Και επειδή δείχνετε στοιχεία ομορφιάς στο χαρακτήρα σας, αρχίζουν σταδιακά να έρχονται τα δώρα από το σύμπαν.

Ζυγός

Εβδομάδα όπου ελίσσεστε ανάλογα με τις συνθήκες και ανοίγετε πόρτες εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν θα λείψουν όμως οι μυστικές συναντήσεις ή γενικά σχέσεις που γίνονται για κάποιο λόγο χωρίς όμως να πρέπει να αποκαλυφθούν. Μην στηριχθείτε όμως σε αυτές γιατί δεν θα έχουν καλή εξέλιξη. Μια εμπλοκή σας σε ένα σύνολο ή ομάδα ανθρώπων, θα είναι το τροχοπέδη, ώστε να ανακαλύψετε κάτι που θα είναι χρήσιμο για σας. Αν και οι υποχρεώσεις στον τομέα του σπιτιού είναι αρκετές και θα νιώθετε μεγάλη πίεση, βρίσκετε τρόπο να “στρώσετε” εν μέρη κάποιο θέμα που σας ταλαιπωρεί σε σχέση με αυτό.

Σκορπιός

Η εβδομάδα για σας, αρχίζει με αρκετές συναντήσεις και επαφές, που έχουν σκοπό την άμεση εξέλιξή σας. αυτό το διάστημα οποιαδήποτε μορφή συζήτησης, μπορεί να σας δώσει τροφή για να πραγματοποιήσετε πράγματα το επόμενο διάστημα. 21 του μήνα ευκαιρία για έκτακτα έσοδα μέσα από την εργασία σας, ή μέσα από μια έκτακτη δουλειά που θα σας τύχει. Γνωριμίες με νέα άτομα και παρέες, συμβάλλουν στο να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα. Το να οργανώσετε θέματα που αφορά την επαγγελματική σας πορεία, είναι η λύση σε ένα σας πρόβλημα. Κάποιες εντάσεις με τον ή τη σύντροφο, θα είναι η αφορμή για ξεκαθαρίσματα.

Τοξότης

Ένα διάστημα όπου αναμένατε για διάφορα πράγματα και δεν ξέρατε προς τα που να στρέψετε την προσοχή σας. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη σε νέα ξεκινήματα και κάτι που γενικά προγραμματίζατε ή είχατε υπόψη σας, βλέπετε να ανοίγει και να σας δίνετε μια ευκαιρία για νέα πράγματα. Το να βελτιώσετε θέματα prestige και γενικά πώς παρουσιάζεστε σε χώρους επαγγελματικούς είναι κάτι που θα σας απασχολήσει και επιβάλλεται. Προσοχή στα έξοδα γιατί ξεφεύγετε αρκετά. Το Σαββατοκύριακο, χρειάζεστε ξεκούραση και απομόνωση ώστε να μπείτε δυναμικά στην επόμενη εβδομάδα.

Αιγόκερως

Τα πράγματα για σας, βοηθούν να τακτοποιήσετε μια κατάσταση που αφορά τα οικονομικά σας, είτε έχουν σχέση με σας είτε με άλλα άτομα. Ακόμη και νομικά θέματα ευνοούνται. Κυρίως όμως είναι κατάλληλη εποχή να ανοίξετε τα φτερά σας και να δώσετε ώθηση στον τομέα που επιθυμείτε. Χάνετε όμως ενέργεια καθώς δίνεστε με υπερβολική προσπάθεια στην εργασία σας και αφήνετε την προσωπική σας ξεκούραση και ευχαρίστηση. 23 έως και 25 του μήνα, είναι ευκαιρία για μια νέα σχέση, ενώ οι δεσμευμένοι δίνετε τον κατάλληλο χρόνο στο ταίρι σας και αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Μια μικρή καθυστέρηση σε κάποια χρήματα που περιμένατε ή μια συμφωνία που θέλατε να γίνει, θέλει λίγο ακόμη χρόνο για να γίνει.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα διφορούμενη για σας. Από τη μία βλέπετε το οικονομικό σας να αυξάνετε και να παρουσιάζονται κέρδη από το πουθενά. Από την άλλη όμως, θα πρέπει να μην ξεχαστείτε και σπαταλάτε αλόγιστα ή επενδύετε κάπου, γιατί μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο έξοδο εκεί που δεν το περιμένατε. 21 και 22 του μήνα, μια ευκαιρία παρουσιάζεται. 23 και 24 του μήνα, μια αναπάντεχη άνθιση στα ερωτικά σας, βοηθά ζήσετε στο έπακρο και να ανανεωθείτε ψυχολογικά και σωματικά. Είναι η στιγμή που μπορείτε να νιώσετε πράγματα, αφήνοντας τη φαντασίας και δημιουργώντας.   

Ιχθύες

Βλέπετε πώς αρχίζετε να επηρεάζεστε από λόγια τρίτων και πολλές φορές θα παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Ο σύντροφος ή οι συνεργάτες θα είναι πιεστικοί ως προς εσάς και ίσως θίγεστε λίγο παραπάνω από ότι πρέπει. Ξεκαθαρίσματα και λόγια που πρέπει να ειπωθούν, θα πρωτοστατήσουν. Σε ότι αφορά την εργασία σας, εμφανίζεται μια ευκαιρία που μπορείτε να ξεχωρίσετε, δείχνοντας τώρα πώς τα ηνία σε μια κατάσταση είναι στα χέρια σας και θα λειτουργήσετε ως η “σωτήρια λύση” για τους άλλους.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 12 εώς 18 Αυγούστου.
Επόμενο άρθροAφροδίτη στην Παρθένο από 21 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here