Widgets Magazine

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας, έρωτες αλλά και αυταπάτες, εξαπατήσεις και οικονομικές παγίδες. Προσοχή στα πράγματα μας και στα ψηλά γράμματα σε ότι αφορά υπογραφές κτλ.

Ερμής κάνει την είσοδο του στο Λέων. Πρακτικότητα και άμεση επίλυση καταστάσεων.

Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό. Ξαφνικές λύσεις και αλλαγές. Ευκαιρία  για απελευθέρωση.

Κριός

Η εβδομάδα είναι έντονη και έχει αρκετή κίνηση αλλά και φασαρία. Για αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις. Βέβαια δεν λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως σε θέματα που προετοίμασες το προηγούμενο διάστημα, έρχονται οι κατάλληλες για σένα ευκαιρίες, να σου δώσουν τη λύση που επιθυμείς. Κυρίως από τις 26 ως και τις 28 του μήνα, μη διστάσεις να επενδύσεις κάπου.  Επίσης οποιαδήποτε ευκαιρία βρεθεί στο δρόμο σου, θα ήταν καλό να μην την πολυσκεφτείς και να περάσεις κατευθείαν στη δράση. Είναι μια κατάλληλη εποχή, στο να τολμήσεις να κάνεις το βήμα, που θα σε φέρει πιο κοντά στην ελευθερία που επιθυμείς.

Ταύρος

Θα νιώσεις μια ένταση μέσα στην εβδομάδα και θα θελήσεις αρκετές φορές να δείξεις ένα “γκρινιάρικο” προφίλ ως προς τους γύρω σου. Όσο μπορείς, δείξε έναν καλό εαυτό και όταν έχεις θέματα, προσπάθησε να μην τα βγάζεις με έντονο τρόπο. Σε θέματα που αφορούν την εργασία σου, μπορεί να φορτωθείς ευθύνες, θέλοντας να δείξεις ένα καλό πρόσωπο σε τρίτους, που όμως θα φανεί αργότερα ότι όλο αυτό τελικά δεν είναι όπως το περίμενες. Από τις 26 ως και τις 28 του μήνα, θα έχεις μια ευκαιρία μέσα από μια συνάντηση-επαφή, να μπορέσεις να ανοιχτείς ψυχολογικά και συναισθηματικά και να λάβεις τη κατάλληλη στήριξη από ένα ή και περισσότερα άτομα. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να κάνεις έκτακτα έξοδα.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα, όπου θέλεις να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να κάνεις πράγματα για σένα και ίσως αφήσεις πίσω κάποιες υποχρεώσεις. Θα αισθάνεσαι από την αρχή της εβδομάδας κάποιες φορές ένα μπέρδεμα στο τι να κάνεις και ίσως λειτουργήσεις κάποιες φορές με διαίσθηση. Ωστόσο η δική σου προσωπική αλήθεια δεν θα είναι πάντα αυτή που νομίζεις. Από τις 27 του μήνα ο Ερμής, σε βοηθά να γίνεις επικοινωνιακός και να μπορέσεις να κάνεις νέες επαφές και γνωριμίες. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, που δεν την είχες προγραμματίσει. Στα μέσα της εβδομάδας, μέσα από μια παρέα ανθρώπων, θα μπορέσεις να βρεις μια στήριξη, για ένα σου σχέδιο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα για σένα αρχίζει με έντονους ρυθμούς και γενικά κινείσαι αρκετά, προσπαθώντας να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια. Οι επαφές και συναντήσεις θα έχουν έντονο χαρακτήρα και όσο και αν το επιδιώκεις δεν θα βρεις την ξεκούραση που επιθυμείς. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, θα φανεί θετικό προς ένα σχέδιο σας και εκεί που δεν το περιμένεις θα δείξει πώς έχει τη λύση που επιθυμείς. Στο μέσα της εβδομάδας, αρχίζεις να δρομολογείς ένα σχέδιο που έχει σχέση με τα επαγγελματικά σου. Καλό θα ήταν να κλείνεις υποθέσεις, γιατί το επόμενο διάστημα, θα προκύψουν καταστάσεις που θα πρέπει να βγάλεις εις πέρας.

Λέων

Μια εβδομάδα, με εντάσεις, επικοινωνίες αλλά και αρκετό τρέξιμο, αρχίζει κυρίως από τις 27 του μήνα. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για μια σειρά συναντήσεων και συζητήσεων που θέλεις να κάνεις. Ο Ερμής που κάνει την είσοδο στο ζώδιο σου, βοηθά να τακτοποιήσεις επαφές και επικοινωνίες, ωστόσο πρόσεχε να μην είσαι εριστικός και να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Για όσους είστε γονείς, θα επικεντρωθείτε σε ένα θέμα που έχει να κάνει με παιδιά, το οποίο απαιτεί γρήγορη κινητοποίηση από μεριάς σας. Στις 27 του μήνα, προγραμμάτισε αυτά που θέλεις να κάνεις και απόφυγε βιαστικές κινήσεις.

Παρθένος

Μια εβδομάδα όπου τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή και δεν θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ότι προκύψει, αλλά να διπλοτσεκάρεις τα πράγματα ζυγίζοντάς τα και βλέποντας τα θετικά και τα αρνητικά μιας κατάστασης. Αν είσαι ελεύθερος και προκύψει ένας νέος έρωτας, χρειάζεται να μην ενθουσιαστείς ιδιαίτερα και να κρατήσεις όσο μπορείς “μικρό καλάθι” σε γνωριμία που θα σου προκύψει. Στα μέσα της εβδομάδας, θα προκύψει μια ευκαιρία-πρόκληση που έχει σχέση με τα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να μπεις σε δράση, αν δεν θέλεις να τη χάσεις.

Ζυγός

Η εβδομάδα για σένα είναι καθοριστική στο να τακτοποιήσεις πράγματα που αφορούν την καθημερινότητά σου και να βρεις πρακτικές λύσεις, τακτοποιώντας κάποιες μικρές αλλά σημαντικές εκκρεμότητες. Ένα φιλικό άτομο, θα βοηθήσει μέσα στην εβδομάδα με μια είδηση-πληροφορία, να πάρεις μια απόφαση στο να κάνεις μια κίνηση σε θέμα εργασίας που σε άλλη περίπτωση δεν θα έκανες. Από τις 27 του μήνα και μετά, προσπάθησε να συγκρατείς τον ενθουσιασμό σε καινούρια πράγματα, γιατί πιθανόν να ποντάρεις σε μια κατάσταση ή σε ένα σύνολο ανθρώπων που δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν. Παρόλα αυτά, πολύ κοντινά σου άτομα, θα σου δώσουν τη στήριξη που περιμένεις σε πρακτικά ζητήματα.

Σκορπιός

Το να αλλάξεις πράγματα που αφορούν τη δουλειά σου και να κάνεις κινήσεις για να προχωρήσεις μπροστά αποδεσμευόμενος από το παρελθόν είναι αυτό που σε ωθεί η μοίρα να κάνεις. Στους ελεύθερους του ζωδίου, μπορεί να προκύψει μια σχέση από το παρελθόν που ζητά πλέον να ξαναμπεί στη ζωή σας. Στις 27 και 28 του μήνα, ενδέχεται να βγει στον ορίζοντα μια νέα συνεργασία, η οποία θα είναι σαν μια μορφή έκπληξης και παράλληλα ευκαιρίας για σένα. Ωστόσο οι εντάσεις με διάφορα άτομα που θα προκύψουν, προσπαθώντας να σου χαλάσουν το πρόγραμμα δεν θα λείψουν, οπότε πρέπει να το χειριστείς με διπλωματία.

Τοξότης

Τα οικονομικά σου τώρα είναι σε καλύτερη φάση και μπορείς να κάνεις τις κινήσεις που προγραμμάτιζες. Θέματα με υπογραφές και συμβόλαια, καθώς και αγοροπωλησίες ευνοούνται. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είναι η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι τους, αφού επιδιώκεται αμφότερες πλευρές να οδεύσετε προς ανανέωση. Από τις 26 ως τις 28 του μήνα, μια είδηση, αφορά τρόπους που μπορείς να προχωρήσεις δίνοντας σε σένα νέες προκλήσεις. Αρκεί όμως να το τολμήσεις. Ενώ είναι καλή περίοδο για ανανέωση σε θέματα γενικά εξωτερικής εμφάνισης και αλλαγή του τρόπου διατροφής.

Αιγόκερως

Το διάστημα αυτό το έχεις ρίξει στη δουλειά και προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες. Κάποια πράγματα όμως δεν θα πάνε τόσο καλά όσο πιστεύεις και ίσως να ανατραπούν κάποιες καταστάσεις. Όσο πιο οργανωμένος είσαι τόσο ευκολότερα θα διαχειριστείς. Στις 27 ως τις 29 του μήνα, τα πράγματα είναι ιδανικά για σας, στο να κάνετε μια ερωτική γνωριμία, η οποία μπορεί να εξελιχθεί από φιλία ως κάτι πραγματικό έντονο ερωτικά. Σε ότι αφορά θέματα που έχουν σχέση με ομάδων ανθρώπων, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς ή και δρας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να διαρρεύσουν πράγματα για το πρόσωπό σου.

Υδροχόος

Η αναδιοργάνωση τρόπων και μεθόδων στον τρόπο που κινείσαι ή εργάζεσαι, είναι αυτό που θα σε απασχολήσει. Γενικά ψάχνεις να δεις τι είναι αυτό που φταίει και δεν μπορείς να πετύχεις τα πράγματα όπως πραγματικά θα ήθελες. Το οικονομικό είναι ένας τομέας όπου υπάρχουν αρκετά έξοδα. Θα θελήσεις να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, αλλά προς το παρόν και καλό θα ήταν να το κρατήσεις κρυφό από πολύ κόσμο. Θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις με κόσμο που αφορούν να κλείσεις μια εκκρεμότητά σου. Δεν θα λείψουν όμως οι έκτακτες ευκαιρίες, να αποδράσεις και να περάσεις καλά με δικά σου άτομα.

Ιχθύες

Μια εβδομάδα που νιώθεις  ανανέωση και τη μεταδίδεις  στο περιβάλλον σου. Αν και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα έχεις μεγάλη ένταση για να πετύχεις πράγματα. Προσοχή σε σχέση με τα οικονομικά, καθώς έχεις την τάση να είσαι σπάταλος και να ξεφεύγεις πολλές φορές από τον προϋπολογισμό σου. Θα ξοδεύεις, παρόλα αυτά, χρόνο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, καθώς έχουν προκύψει καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Προσοχή γενικότερα όλη τη βδομάδα μη κάνεις λάθη απροσεξίας λόγω βιασύνης. Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για σένα, αν ενωθείς με τους άλλους και μάθεις να ακούς, αυτό που σου ζητείται και όχι αυτό που θέλεις εσύ να δώσεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 17 ως 23 Ιουνίου
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 2 εώς 7 Ιουλίου
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here