Widgets Magazine

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός, ευχάριστες γνωριμίες, έκτακτα χρήματα, συναισθηματική ανανέωση.

Ήλιος τρίγωνο Ουρανός, θετικές ανατροπές, αναπάντεχες εκπλήξεις από το πουθενά. Λύσεις σε θέματα που μας αφορούν.

Ερμής τρίγωνο Ουρανός, εφευρετικότητα, επινοητικότητα, δημιουργική έκφραση μέσα από πρωτοτυπία, έξυπνες λύσεις.

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος, δικαίωση σε θέματα εργασίας, έρωτας με άτομα καταξιωμένο ή με διαφορά ηλικίας, στήριξη σε ένα θέμα που μας αφορά.

Η Νέα Σελήνη στις 30 του μήνα, στην 6,46 μοίρα του Παρθένου.

Κριός

Ξεκινάτε ενεργητικά αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας πίσω ότι περάσατε και θέλοντας να δώσετε μια ώθηση στην καθημερινότητά σας. Προσπαθείτε να στρώσετε πράγματα και ίσως οι υποχρεώσεις σας, να είναι παραπάνω από ότι υπολογίζατε. Για αυτό μην επαναπαύεστε. Στον τομέα της εργασίας σου, θα πρέπει να είσαι τυπικοί όσο γίνεται και να μη δημιουργείτε ανταγωνισμό, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εμπλοκής σε συγκρούσεις. 29 και 30 του μήνα, μπορεί να σας έρθει μια πρόταση για μια νέα δουλειά. Είναι ιδανική περίοδος να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να κόψετε κάποια κακή συνήθεια.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά για σας, με θετικά σημάδια. Κατάλληλη εποχή να βρείτε αυτό που σας αρέσει. Να κάνετε πραγματικά αυτά που λατρεύετε και να δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας. Δεν θα λείψουν όμως και οι μυστικές συζητήσεις και οι κρυφές συναναστροφές στα μέσα της εβδομάδας. Και ίσως κάποιο άτομο που δεν περιμένατε, σας εκμυστηρευτεί τον έρωτα του προς το άτομό σας. Από τις 29 του μήνα, έως και την 1 Σεπτεμβρίου, κυρίως αν είστε γονείς, θα προκύψουν θέματα με τα παιδιά σας. Τις ίδιες μέρες μπορεί να βρεθείτε με συγγενικά άτομα ή να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι.

Δίδυμοι

Αυτό το διάστημα, θα πρέπει να δώσετε σημασία στο πώς και με ποιον τρόπο να προχωρήσετε τις δικές σας προτεραιότητες και εργασίες και να αφήσετε για λίγο στην άκρη θέματα που αφορούν τρίτα άτομα. Κυρίως ότι έχει σχέση με το σπίτι,  σε θέματα οργάνωσης του, θα σας βοηθήσει να είστε λειτουργικοί και πρακτικοί το επόμενο διάστημα. Από τις 29 του μήνα έως και 1 Σεπτεμβρίου, ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον, θα σας βοηθήσει να στηρίξετε ή ακόμη και να προχωρήσετε ένα σας στόχο. Προσοχή στη βιασύνη και στις απότομες κινήσεις.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, βάζετε μπρος όλα τα όπλα σας, επιστρατεύοντας τον πιο δυνατό σας, που είναι η άμεση επαφή με τους άλλους. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε σχέσεις και να διορθώσετε καταστάσεις γύρω σας και καθόλου απίθανο, να πετύχετε κάτι που θέλετε στα επαγγελματικά σας. Κάποιο ταξίδι που ίσως κάνετε θα έχει ως στόχο την καριέρα σας και βοηθά στο να βελτιώσετε κάποια πράγματα που γενικά είχατε αφήσει πίσω. Φίλοι και γνωστοί, εμφανίζονται από το πουθενά και κυρίως 29 έως 1 Σεπτεμβρίου, δεν θα πρέπει να αφήσετε ευκαιρία στο να κυκλοφορήσετε καθώς θα έχετε κάποιο όφελος. Επίσης προσοχή στον τρόπο που οδηγείτε ή κινείστε.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση ανανέωσης για σας, καθώς ήδη τις πρώτες μέρες βλέπετε κάποια ευνοϊκά σημάδια που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας αλλά και γενικά με θέματα καριέρας. Αυτό όλο έχει να κάνει πώς θα προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, οπότε όσες ευκαιρίες έχετε μην τις χάσετε. Ψυχολογικά αισθάνεστε μια ανακούφιση καθώς οι εντάσεις έχουν μαλακώσει και τα πράγματα ήδη κινούνται μέσα από ομαλές συνθήκες. 30 του μήνα, ίσως προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Το ερωτικό κομμάτι σας είναι στο φόρτε του και για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.

Παρθένος

Οργανώνετε πράγματα, προχωρώντας ολοένα προς τους στόχους σας. Η εβδομάδα λειτουργεί βοηθητικά για σας σε διάφορους τομείς, αρκεί να κρατήσετε την αγωνιστικότητά σας και να μη παραιτείστε από καταστάσεις. Κάποια χρήματα που περιμένατε καιρό είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκδικήσετε. 30 του μήνα, θα έχετε αρκετή κινητικότητα σε διάφορα θέματα και δεν θα προλαβαίνετε να πάρετε ανάσα. Ωστόσο αν διαχειριστείτε σωστά μια κατάσταση που σας αφορά άμεσα, μπορείτε να καταφέρετε κάτι που σε άλλη φάση δεν θα τολμούσατε. Στις 1 του μήνα, μια στήριξη από ένα άτομο μεγαλύτερο, θα είναι για σας το έναυσμα, για ένα νέο ξεκίνημα.

Ζυγός

Τα πράγματα για σας, συνεχίζουν να λειτουργούν μέσα από μυστικές συζητήσεις και επικοινωνίες που έχετε. Και επειδή τελευταία έχετε προκαλέσει με τη συμπεριφορά σας, ίσως ξεφύγουν λόγια από κάποιους και μάθετε πράγματα που σας αφορούν. Στα μέσα της εβδομάδας, μέσα από ένα φίλο ή ακόμη και πολύ κοντινό πρόσωπο, θα λάβετε μια άμεση βοήθεια. 29 του μήνα, μέσα από μια κρυφή συνάντηση που θα έχετε θα έχετε μια ευκαιρία για μια λύση ενός θέματος σας. Αν και νιώθετε πολλές φορές πίεση και τα νεύρα σας δεν είναι σε καλή κατάσταση, οι αλλαγές που θα έρχονται, σας βοηθούν να χτίσετε πράγματα για το μέλλον.

Σκορπιός

Η εβδομάδα για σας, σας βρίσκει να κινείστε μέσα σε ομάδες ανθρώπων και με συλλογική δουλειά να χτίζετε πράγματα. Από τις 29 του μήνα και μετά, θα νιώθετε περισσότερη δύναμη και θα αισθάνεστε πώς “φωτίζονται” πλευρές σας, που ως τώρα δεν μπορούσαν να φανούν. Κάποιες συζητήσεις που είχατε κάνει και αφορούσαν τα επαγγελματικά σας, βλέπετε τώρα πώς κατά περίεργο τρόπο επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορείτε να βγάλετε ένα αποτέλεσμα. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας, με ένα φιλικό άτομο ή ένα άτομο που το γνωρίζετε μέσα από μια ομάδα ανθρώπων.

Τοξότης

Αυτή τη βδομάδα, κάνετε ότι είναι πιο δυνατό στο να ενισχύσετε το προσωπικό σας προφίλ και να βελτιώσετε την εικόνα σας κυρίως σε θέμα επαγγελματικών. Παρόλα αυτά ίσως κάνετε και κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας, οι οποίες θα είναι τολμηρές για εσάς. Μια ευκαιρία έρχεται στα επαγγελματικά σας, που δεν είναι και τόσο συμβατή σε σχέση με αυτά που κάνατε ως τώρα. Και επίσης είναι πολύ ευνοϊκό στο όσους δεν έχουν εργασία, τώρα να κάνουν τις περισσότερες επαφές που μπορείτε, γιατί έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε. Στις 30 και 31 του μήνα, αποφύγετε τις εντάσεις και τους τσακωμούς.

Αιγόκερως

Αυτές τις μέρες βγάζετε προς τα έξω τη δημιουργικότητα σας, χτίζοντας έτσι καταστάσεις γύρω σας που σας κάνουν περιζήτητους. Φυσικά η πίεση που δέχεστε είναι αρκετή, αυτό όμως σας βάζει σε διαδικασία να μη τα παρατάτε και να αποδεικνύετε την αξία σας. Μια στήριξη σε ένα θέμα οικονομικών που σας αφορά, θα είναι η αιτία, να βρείτε νέες μεθόδους στο να μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Στις 30 του μήνα, θα πρέπει να είστε τυπικοί σε ότι συναλλαγές κάνετε, ή γενικά στον τρόπο που κινείστε ή και οδηγείτε. Το Σαββατοκύριακο θα μάθετε μια νέα πληροφορία, που θα είναι υπέρ σας.

Υδροχόος

Αυτή τη βδομάδα, προσπαθείτε να κλείσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και ταυτόχρονα να βρείτε διέξοδο, σε μια κατάσταση που δεν πάει άλλο. Εκεί που η ψυχολογία σας είχε ανέβει, ακούτε λόγια τρίτων και μπερδεύεστε. Το να μπείτε δυναμικά σε ένα νέο ξεκίνημα, θα σας δώσει νέα ώθηση για τα πράγματα. Ένα ταξίδι, που ίσως κάνετε, θα βοηθήσει στο να βρείτε μια λύση που αφορά ένα δίλημμα που έχετε. 29 και 30 του μήνα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση κυρίως κάτι που έχει σχέση με οικονομικά σας.  Το Σαββατοκύριακο περνάτε καλά με φίλους και παρέες, ωστόσο προσοχή μη ξεφύγετε αρκετά.

Ιχθύες

Ένα διάστημα κατάλληλο για εσάς, να κλείσετε μια νέα συμφωνία ή να ξεκινήσετε μια  συνεργασία.Για τους αδέσμευτους, μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας συναρπάσει είναι πολύ πιθανή. Ενώ οι δεσμευμένοι, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα με το σύντροφό σας. Οι εκφράσεις και οι λέξεις σας, θα είναι κάποιες φορές καυστικές και θα πρέπει να προσέξετε να μη πληγώνετε άθελά σας τους άλλους. Στις 31 και 1 του μήνα, αν χειριστείτε μια κατάσταση με οργάνωση και λεπτότητα, θα πάρετε τη στήριξη ενός ατόμου για το σχέδιο σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροAφροδίτη στην Παρθένο από 21 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here