Widgets Magazine

 Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας, αυταπάτες, προσοχή στο πώς βλέπουμε τους άλλους, στο πώς θα εκτιμήσουμε κάποια πράγματα, επικοινωνίες και δυσκολία στην οδήγηση.

Βοήθεια σε καλλιτεχνικά και δημιουργικά επαγγέλματα.

 Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας, κάποια ερωτική γνωριμία ή κάποια οικονομική βοήθεια.

 Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος, γνωριμία με ένα άτομο που έχει μια ανώτερη θέση, οικονομική στήριξη, ερωτική γνωριμία με προοπτική.

 Ερμής αντίθεση με Δία. Μια κατάσταση ότι πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα πιο εύκολα από ότι είναι στα αλήθεια.

Κριός

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς επικοινωνείτε με τους άλλους. Κυρίως σε θέματα που αφορούν την εργασία σας, καλό θα ήταν να μην είστε παρορμητικοί και αν αποφασίσετε κάτι, μπορείτε να το κάνετε αργότερα. Η τόλμη όμως σε κάτι που θέλετε πολύ, καθώς και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Πολλές φορές μέσα στη βδομάδα, θα βρεθείτε με κοντινά ή και συγγενικά άτομα, όμως προσοχή σε αυτά που λέτε. 29 και 30 του μήνα, υπάρχει η ευκαιρία να πάρετε μια βοήθεια από ένα άτομο. Τις ίδιες μέρες, πιθανόν κάποιο άτομο να σας προσφέρει κάτι σε θέμα επαγγελματικό. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορεί να έρθουν χρήματα εκεί που δεν το περιμένετε.

Ταύρος

Νιώθετε πολύ καλά τελευταία και κάποιες φορές παρασύρεστε και βγαίνετε από την πραγματικότητα. Θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα είτε στα επαγγελματικά σας ή τα προσωπικά σας. Μπορεί ωστόσο για αυτό να χρειαστεί να θέλετε να ξοδέψετε πολλά, αλλά προσοχή γιατί οι αλόγιστες αγορές ή οι επενδύσεις που θα κάνετε είτε σε μια παρέα είτε στον εαυτό σας, θα είναι κάτι που μετά μπορεί να μετανιώσετε. 30 και 31 του μήνα, μια είδηση που έρχεται στη ζωή σας, σας βοηθά να πάρετε τα πάνω σας και να προσπαθήσετε για νέα πράγματα. Για τους αδέσμευτους κυρίως σε όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο, ο έρωτας μπορεί να τους χτυπήσει την πόρτα εκεί που δεν περιμένουν, ενώ όσοι έχετε σχέση, περνάτε σε φάση επισημοποίησης.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα για σας, από την αρχή σας φέρνει πολλές φορές σε μια έπαρση καθώς μιλάτε ασταμάτητα για τα δικά σας επιτεύγματα. Προσοχή όμως σε ότι λέτε καθώς βγάζετε μια δόση υπερβολής σε ότι λέτε και οι άλλοι το εισπράττουν ως ψέμα. ¨Η απλά δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Προς τα μέσα της εβδομάδας ένα άτομο εμφανίζεται για να στηρίξει ένα σας σχέδιο. Αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους προτού δεχθείτε τη βοήθειά του.  Ωστόσο το τρέξιμο που θα έχετε θα είναι αρκετό για να μπορείτε να πετύχετε κάτι που θέλετε. Ένα έκτακτο ταξίδι είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ή και να πετύχετε κάτι μέσα από αυτό.

Καρκίνος

Η εβδομάδα, σας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν και αναλογίζεστε τα λάθη που έχετε κάνει. Μην μπείτε όμως σε φάση κολλήματος, απλά κοιτάξτε πώς ότι ζήσατε τόσο καιρό, πρέπει να το βάλετε σε μια “κασέλα” εμπειριών, καθώς η εβδομάδα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Μέσα από μια συνάντηση με κάποια άτομα,  κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας, θα συμβεί μια ευχάριστη γνωριμία, που αυτή θα έχει σχέση είτε με επαγγελματικά είτε με ερωτικά. Ίσως κάνετε ένα έκτακτο ταξίδι, ωστόσο θα πρέπει να είστε οργανωτικοί από πριν. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα έχετε αρκετή εύνοια σε θέματα εργασίας ή και μιας νέας συνεργασίας.

Λέων

Μια εβδομάδα που πλέον για σας, μετά από τόσο καιρό τρεξίματος, νιώθετε μια δημιουργικότητα και αυτά που κάνετε πλέον σας βάζουν μπροστά και σας δίνουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσετε σε πράγματα. Θα υπάρξουν άτομα καταξιωμένα που θα έχετε πρόσβαση και ίσως μέσα από τόλμη και ρίσκο να βγείτε κερδισμένοι. Ωστόσο μέσα στη βδομάδα, θα ακούσετε αρκετές ειδήσεις και σχόλια που αφορούν άλλους, αλλά δεν πρέπει να πάρετε θέση αλλά να κρατήσετε μια αποστασιοποίηση από τα πράγματα. 30 και 31 του μήνα, μπορείτε να φανείτε και δείξετε τα ταλέντα σας στους χώρους τους οποίους κινήστε. Το Σαββατοκύριακο, καταλαβαίνετε πώς ένα άτομο δικό σας, παρόλο που δεν ζητάτε τη βοήθειά του, είναι στο πλευρό σας.

Παρθένος

Σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να έχετε μεγάλη προσοχή με τα άτομα που συνεργάζεστε. Ότι πρόταση προκύψει, θα πρέπει να τη μελετήσετε προτού αποφασίσετε κάτι. Θα βρεθείτε αρκετές φορές σε συναντήσεις ή συζητήσεις και θα ζητηθεί η γνώμη σας για θέματα. Προσοχή όμως όσο λιγότερο εκφέρετε τη γνώμη σας, τόσο  προφυλαγμένοι είστε. Έχετε όμως αρκετά ρομαντική διάθεση και ονειροπολείτε για πράγματα που θέλετε. Όσοι είναι σε σχέση ίσως αποφασίσουν να περάσουν στο επόμενο βήμα . Οι ελεύθεροι κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου θα κάνουν μια ευχάριστη γνωριμία. Ένα ευχάριστο έκτακτο ταξίδι θα προκύψει το οποίο θα βοηθήσει για ανανέωση.

Ζυγός

Αυτές τις ημέρες η προσοχή σας θα πρέπει να είναι στραμμένη προς τη δουλειά σας. Κυρίως να συγκεντρωθείτε για να μη κάνετε σημαντικά λάθη. 29 και 30 του μήνα, ενώ νιώθετε πολύ πίεση και δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, ένα άτομο λειτουργεί υποστηρικτικά απέναντί σας και σας ξαλαφρώνει από ένα μέρους τους βάρους σας, αρκεί να το θελήσετε. Τα πράγματα με το σπίτι και τα οικονομικά τις επόμενες μέρες της εβδομάδας, να μπουν σε μια σειρά. Κάποιο άτομο από το εξωτερικό, μπορεί να σας στηρίξει σε ένα θέμα που θέλετε είτε αφορά οικονομικά, είτε επαγγελματικά, αλλά ακόμη ευνοούνται και θέματα σπουδών για σας. ένα έκτακτο ταξίδι θα είναι η έκπληξη που θα συντελέσει σε μια προσωπική ανανέωση.

Σκορπιός

Αναζητάτε λύσεις για πράγματα αλλά δεν τις βρίσκετε εύκολα. Πολλές φορές η λύση στο πρόβλημα σας θα πιστεύετε ότι είναι να περάσετε καλά ξοδεύοντας χρήματα και κάνοντας αγορές, ωστόσο αυτό θα αποδειχτεί πώς είναι κάτι που δεν θα λειτουργήσει ουσιαστικά. Οι ελεύθεροι του  ζωδίου, μέσα από μια συνάντηση ή ένα είδος επαφής με ένα σύνολο ανθρώπων, θα συντελέσει θετικά, ώστε να βρείτε ένα νέο έρωτα. 29 και 30 του μήνα, θα υπάρξουν προτάσεις για μια νέα εργασία ή ακόμη και μια συνεργασία, εφόσον όμως είστε σε δράση και κίνηση. Αυτό το διάστημα είναι ευεργετικό για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο κυρίως, να μπορέσουν να πετύχουν κάτι που αφορά ένα όραμά τους.

Τοξότης

Νιώθετε κάπως περίεργα σε θέματα που αφορούν τόσο την καθημερινότητα όσο και καταστάσεις που αφορούν κοντινά σας άτομα. Πολλές φορές η κούραση στο  ψυχολογικό επίπεδο, θα σας οδηγεί σε λανθασμένες καταστάσεις καθώς το ότι έχετε βιώσει έντονα πράγματα το τελευταίο διάστημα, σας κάνει λιγότερο αντικειμενικούς. Ωστόσο μέσα από ξεκούραση και απλή λογική, μπορεί να καταλήξετε σε πιο σωστά συμπεράσματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο και όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικό επάγγελμα, είναι η στιγμή να μπορέσετε να ξεχωρίσετε και να διαπρέψετε, καθώς θα έχετε αρκετή έμπνευση και δημιουργικότητα.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα έχετε μπερδέματα και δυσκολίες για σας. Πολλές φορές αισθάνεστε μοναξιά και πώς κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως εσείς θέλετε. Καλείστε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας καταστάσεις και να αποφύγετε όσο μπορείτε τις αντιδράσεις των άλλων. Θέματα εγγράφων και συμβολαίων, καθώς ότι αφορά δικαστικά και νομικά θέματα, δεν είναι η ιδανική στιγμή να τα προχωρήσετε. 29 και 30 του μήνα, μπορείτε να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τις δυσκολίες. Όσοι έχετε παιδιά, θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από τα παιδιά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μέσα από μια συλλογική εργασία.

Υδροχόος

  Η εβδομάδα για σας, βοηθά να τακτοποιήσετε ένα σας θέμα ή να ανακαλύψετε κάτι που θα σας δώσει τη λύση που επιζητείτε εδώ και καιρό. Αν και το τρέξιμο που κάνετε για διάφορα θέματα είναι αρκετό, σας βοηθά να ανεβείτε σε αυτοεκτίμηση τόσο στα μάτια των άλλων όσο και στα δικά σας. Μπορείτε τώρα να αποβάλλετε αρνητικά συναισθήματα ή μπλοκαρίσματα που είχατε.   29 και 30 του μήνα, θα έχετε τη διάθεση να ευχαριστήσετε τα δικά σας άτομα, πολλές φορές ξοδεύοντας χρήματα. Μην το παρακάνετε όμως γιατί αυτά που θα δώσετε ίσως δεν εκτιμηθούν κατάλληλα. Έκτακτα χρήματα εμφανίζονται προς το τέλος της εβδομάδας.

Ιχθύες

Η δημιουργικότητα και η έμπνευση που θα έχετε σε κάποιο τομέα, σας βοηθά να ανανεωθείτε και να λάμψετε. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να ελπίζετε σε μια γνωριμία που θα σημαίνει πολλά για σας. 29 και 30 του μήνα, είστε έτοιμοι να κάνετε λεκτική επίθεση, καθώς θέλετε να στηρίξετε τη θέση σας, σε κάποιο ή κάποια άτομο, αλλά καλό θα είναι να το αποφύγετε. Παρόλα αυτά μια συνάντηση με ένα κοντινό άτομο, σας βοηθά στο να μάθετε μια είδηση ή μια ουσιώδη πληροφορία. Το Σαββατοκύριακο είναι κατάλληλο να στραφείτε προς  κάτι που αφορά μια κοινωνική δράση. Μια καινούρια γνωριμία που θα κάνετε, θα έχει πολύ καλή μελλοντική εξέλιξη.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2019
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Ιούνιος 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here