Widgets Magazine

Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο.

Άρης στο Λέων, δυναμισμός, μαχητικότητα αλλά και κάποιες φορές ξεροκεφαλιά.

Αφροδίτη στον Καρκίνο, συναισθήματα με έντονη χροιά.

Ο Ερμής μπαίνει σε στάση και ετοιμάζεται να αναδρομίσει.

Κριός

Εβδομάδα όπου πολλές φορές θα νιώθεις πώς δεν σε χωράει ο τόπος. Κυρίως πιέσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, είναι έντονα. Ωστόσο έχεις τη δύναμη να βρεις εναλλακτικές και πρακτικές λύσεις, για να λύσεις αυτά που σε δυσκολεύουν. Ιδιαίτερα το ψυχολογικό σας κομμάτι είναι αρκετά πιεσμένο, για αυτό θα πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου  και να προσπαθήσεις να λες τα πράγματα όσο γίνεται με το όνομά τους.Από τις 3 του μήνα και μετά, κυρίως οι γεννημένοι  το πρώτο δεκαήμερο, τολμάτε να κάνετε αλλαγές που θέλετε και να προχωρήσετε σε νέα κομμάτια στη ζωή σας. Στις 7 του μήνα, θα αρχίσετε να αναθεωρείς κάποια πράγματα για άτομα της οικογένειας ή κοντινών ατόμων.

Η έκλειψη στις 2 Ιουλίου, θα φέρει καταστάσεις σε σχέση με το σπίτι, που μέσα από κάποιες τύπου παγίδες ή δυσκολίες,  καταφέρνεις να βρεις τη λύση που επιθυμείς.

Ταύρος

Τα πράγματα για σένα έχουν έντονο χαρακτήρα. Πολλές επαφές και επικοινωνίες στο να χειριστείς καταστάσεις.

Ίσως και να είσαι όλη τη μέρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι, προσπαθώντας να βρεις τη λύση σε κάποιον ή και σε κάποιους. Κάποιο ταξίδι που μπορεί να προκύψει, ίσως δυσκολέψει μια κατάσταση και δεν μπορείς να κάνεις τα πράγματα όπως εσύ τα θέλεις. Για όσους σπουδάζουν ή είναι στη διαδικασία αυτή, θα πρέπει να προσέξουν τις επιλογές τους και να μην κάνουν τα πράγματα βιαστικά, χωρίς σύνεση και λογική. Μια ευκαιρία μέσα από ένα άτομο, θα δώσει μια λύση για κάτι που αφορά τα επαγγελματικά.

Η Έκλειψη στις 2 Ιουνίου, θα φέρει θέματα με κάποια συγγενικά πρόσωπα ή θέματα με ταξίδια ή μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Το οικονομικό συνεχίζει να σε προβληματίζει και κάποιες φορές, πέφτει η ψυχολογία σου καθώς πολλές φορές πιστεύεις πώς φταίνε οι άλλοι γιατί κατάσταση σου.  Προσοχή στην ευθιξία, καθώς και το να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά και πώς οι άλλοι κάνουν κόμμα εναντίον σου. Η περίπτωση να διακόψεις μια συνεργασία ή μια εργασία που πλέον δεν σου αποφέρει αυτό που επιθυμείς, θα είναι κάποιες φορές η λύση σε μια κατάσταση που πλέον έχει γίνει αφόρητη. Από τις 3 του μήνα και μετά, θα νιώσεις στήριξη από ένα δικό σου άτομο, με το οποίο ίσως κάνετε και κάποια σχέδια για να μπορέσεις να αποφορτιστείς. Προς το τέλος της εβδομάδας, έκτακτα χρήματα ή μια έκτακτη εργασία εμφανίζεται..

Η Έκλειψη στις 2 Ιουνίου, θα είναι η έναρξη μιας κατάστασης ώστε να βρεις λύσεις σε θέματα οικονομικά.

Καρκίνος

Το τρέξιμο είναι όλο και πιο έντονο. Πολλές φορές θα νιώθεις ένα κομφούζιο στο κεφάλι σου, μη γνωρίζοντας που να πρωτο-δώσεις την προσοχή σου. Βλέπεις φίλους, γνωστούς ή και συνεργάτες, να σε περιορίζουν και να ζητούν πράγματα τα οποία, δεν μπορείς να γίνεις χίλια κομμάτια για να τους ικανοποιήσεις. Και όμως η λύση είναι στο χέρι σου, καθώς μπορείς να αντιστρέψεις τους όρους και να δείξεις πώς είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Κυρίως απαιτείται από σένα, να ξεπεράσεις πράγματα του παρελθόντος και κυρίως να βγάλεις προς τα έξω έναν νέο και πιο δυνατό χαρακτήρα. Στις 3 του μήνα και ως το τέλος της εβδομάδας, αρχίζεις να λειτουργείς δυναμικά και να τραβάς τα βλέμματα.

Η Έκλειψη στις 2 Ιουνίου, φέρνει συγκρούσεις και θέματα με τον σύντροφο ή με συνεργάτες.

Λέων

Η εβδομάδα για σένα, έχει έντονο χαρακτήρα καθώς γίνεσαι ολοένα και πιο τολμηρός σε αυτά που είναι να πεις, σε αυτούς που πρέπει. Από τις 3 του μήνα, νιώθεις αρκετή δύναμη και αρχίζεις να ξανακυνηγάς στόχους και καταστάσεις. Αρχίζει για σένα μια περίοδος δικαιοσύνης, που μπορείς να πάρεις πίσω πράγματα που σου στερήθηκαν, οι ακόμη και ευκαιρίες που φαινόντουσαν χαμένες. Προς το τέλος της εβδομάδας, αρχίζεις να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά, προσπαθώντας να οργανώσεις τα θέματα αυτά στη ζωή σου που χολένεις, για να προχωρήσεις αργότερα με ένα πιο στοχευμένο και μεθοδικό τρόπο.  Νιώθεις πώς έχεις κουραστεί και πρέπει να πάρεις το χώρο και το χρόνο σου, που σου ανήκουν.

Η Έκλειψη στις 2 Ιουνίου, σου δίνει την απομόνωση που χρειάζεσαι ώστε να ξαναβγείς στο προσκήνιο δημιουργικά.

Παρθένος

Κάποιες φορές θα νιώσεις πώς κάποιο ή κάποια άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, δεν αξίζει να τα έχεις και ίσως θα πρέπει να διακόψεις μια μακροχρόνια σχέση. Αρχίζουν να παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου και παρόλο που νιώθεις ή καταλαβαίνεις κάτι, δεν είναι ακόμη ο καιρός να αντιδράσεις σε κάποια πράγματα, απλά να κρατάς χαμηλό προφίλ και να φεύγεις εκεί που νιώθεις πώς δεν πάνε καλά τα πράγματα.  Στο ερωτικό κομμάτι, έχεις την τύχη με το μέρος σου, καθώς θα κάνεις μια πολύ ωραία γνωριμία που θα σε γοητέψει και θα νιώσεις το λεγόμενο κλικ.

Η Έκλειψη στις 2 Ιουνίου, δείχνει το δρόμο για διακοπή μιας φιλικής σχέσης και αρχή μιας άλλης.

Ζυγός

Τα πράγματα πλέον για σένα, πνέουν με έναν άλλο αέρα. Έχεις δημιουργήσει το έδαφος εδώ και καιρό για αλλαγές και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τις πραγματοποιήσεις. 3 του μήνα, βλέπεις και ακούς καλά λόγια γύρω από το όνομά σου και αυτό είναι κάτι που σε ανεβάζει στο χώρο που θέλεις να φανείς. Κάποιες σχέσεις που έχουν σχέση με τη δουλειά σου ίσως κλονιστούν, καθώς θα είσαι αυτός που θα αντιδράσεις και θα θέλεις να επιβάλλεις τα πράγματα στους γύρω σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, κάποια πράγματα δεν δρομολογούνται με τους ρυθμούς που θα ήθελες και για αυτό ίσως πρέπει να επαναεξετάσεις τις κινήσεις που είναι να κάνεις.

Η Έκλειψη στις 2 Ιουλίου, θα ασχοληθείς με θέματα καριέρας και δουλειάς και ίσως και ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφο.

Σκορπιός

Θα νιώσεις πώς κάνει ένα restart στη ζωή σου, αφού αφήνεις κάτι πίσω σου που ήταν για σένα οδυνηρό και προχωράς μπροστά. Στα επαγγελματικά σου είσαι αρκετά ανταγωνιστικός και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, είναι καλή στιγμή να προωθήσεις τα σχέδια σου, παρόλες τις δυσκολίες που μπορείς να βρεθούν στο δρόμο σου.  Προσοχή στον τρόπο οδήγησης και γενικά ότι κάνεις δεν θα πρέπει να βιάζεσαι. Μια ευκαιρία θα προκύψει σε σχέση με ένα ταξίδι μακρινό που θέλεις να κάνεις ή με κάποιες επαφές από το εξωτερικό.

Η Έκλειψη στις 2 Ιουλίου, σε βοηθά σε θέματα επιλογών σε σχέσεις με σπουδές ή εξωτερικό καθώς και νέα ξεκινήματα στο συγκεκριμένο χώρο.

Τοξότης

Οι άσχημες κριτικές είναι πολλές αυτό το διάστημα και νιώθεις πολλές φορές την ψυχολογία σου πεσμένη. Προσπαθείς όμως και ξέρεις πώς η κάθε προσπάθεια σου, δικαιώνεται ακόμη και αν έχεις γύρω σου άτομα που δεν θέλουν το καλό σου. Τα οικονομικά σου και θέματα που έχουν να κάνουν με νόμο ή δικαστικά, απαιτούν τώρα προτεραιότητα, καθώς μια εκκρεμότητα που έχεις, σε δυσκολεύει να προχωρήσεις σε επόμενα σχέδια. Και ενώ κάποια πράγματα βλέπεις πώς είναι δύσκολο να τακτοποιηθούν, από τις 3 του μήνα και μετά θα έχεις ευκαιρίες καθώς βγάζεις μια δυναμική οπτική του χαρακτήρα σου.

Η Έκλειψη στις 2 Ιουνίου, σε ωθεί να τακτοποιήσεις θέματα με κληρονομικά, δικαστικά-νομικά. Καθώς και κάτι καλό γίνεται από τα χρήματα του συντρόφου σου.

Αιγόκερως

Οι καθημερινές σου σχέσεις περνούν τώρα μια περίοδο δοκιμασίας. Κάποια άτομα δεν είναι όπως τα περίμενες και γενικά συνεργασίες ή θέματα με το σύντροφο, είναι η προτεραιότητα σου. Ότι δεν αξίζει και δεν πάει άλλο, θα χαλάσει καθώς δεν μπορείς να κουβαλάς πλέον τα βάρη άλλων. Κάποιοι βέβαια θα είστε οι τυχεροί, καθώς μέσα από μια νέα γνωριμία, κυρίως ερωτική, μπορεί να προκύψει κάτι πολύ μεγάλο. Προς το τέλος της εβδομάδας, ότι είναι δυνατόν να τακτοποιηθεί σε θέμα χρημάτων θα ήταν καλό να το κάνεις, καθώς αρχίζουν θέματα που δείχνουν πώς θα σε προβληματίσουν το επόμενο διάστημα.

Η Έκλειψη στις 2 Ιουλίου, θα φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος

Είσαι σε μια φάση αλλαγών. Κυρίως θέματα εργασίας σε προβληματίζουν. Μπορεί να νιώθεις μια πίεση σε θέμα δουλειάς και προσπαθήσεις να αλλάξεις τομέα ή και εργασία. Η υγεία σου θέλει προσοχή, καθώς χρειάζεται να ξεκουράζεσαι παραπάνω και ίσως να ξεκινήσεις μια μορφή δίαιτας ή διατροφής. Μια ανακαίνιση ή μετακόμιση κυρίως στο χώρο δουλειάς είναι πολύ πιθανή. Εκεί που δεν το περιμένεις, θα έχεις τη στήριξη ενός ατόμου που θα σε βοηθήσει σε πράγματα που τόσο καιρό έβγαζες μόνο σου εις πέρας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητα να λύσετε θέματα με το σύντροφο.

Η Έκλειψη στις 2 Ιουνίου, σε ωθεί να προσέξεις την υγεία σου και να κάνεις μια αλλαγή σε θέματα εργασιακό.

Ιχθύες

Προσπαθείς τελευταία να βρεις τι σου ταιριάζει και πολλές φορές μπερδεύεσαι με τις ίδιες σου τις επιλογές. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να βγεις και να επικοινωνήσεις με κόσμο, ωστόσο  κάποιες φορές δεν αντέχεις άλλο δημόσιες σχέσεις.  Πρέπει να βγεις γιατί θα έχεις κάποιο κέρδος. Ένα θέμα με παιδί, σε όσους έχουν θα υπάρχει και ψάχνεις να βρεις την άμεση λύση. Από τις 3 του μήνα και μετά, θα έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση. Προς το τέλος της εβδομάδας, η υγεία θα έχει προτεραιότητα.

Η Έκλειψη στις 2 Ιουλίου, δίνει τη δυνατότητα να βρεις τρόπους να γίνεις δημιουργικός και να ασχοληθείς με τα παιδιά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 24 ως 30 Ιουνίου.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here