Widgets Magazine

Οι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 31 Ιουλίου εώς 4 Αυγούστου

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός, ανατροπές και απρόβλεπτες καταστάσεις μας αποπροσανατολίζουν και φέρνουν συγκρούσεις.

Νέα Σελήνη στον άξονα Λέων-Υδροχόου.

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός, απρόοπτα έξοδα, αλλά και ξαφνικοί έρωτες.

Ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος, η επικοινωνία αρχίζει σταδιακά να βελτιώνεται.

Κριός

Η εβδομάδα για σένα, έχει τάσεις διασκέδασης καθώς θέλεις και χρειάζεσαι  τώρα να απολαύσεις πράγματα. Νέος έρωτας που θα χτυπήσει την πόρτα σου, ίσως σε προβληματίσει καθώς τόσο η γνωριμία όσο και η τροπή που θα πάρει, θα είναι μέσα από περίεργες συνθήκες. Αν είσαι γονιός, θα ασχοληθείς με ένα θέμα που αφορά το παιδί σου αλλά και αν θέλεις να αποκτήσεις απόγονο, είναι η κατάλληλη περίοδος ώστε να προσπαθήσεις. Βέβαια από 31 ως και 1 του μήνα, θα πρέπει να μην δώσεις ενέργεια σε καταστάσεις απρόβλεπτες που θα σου έρθουν και μαλώσεις άδικα ή διαλύσεις πράγματα που τόσο καιρό έχτιζες.

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις ένα σχέδιο σου καθώς θα έχεις έντονη δημιουργικότητα και θα βάλεις βάσεις σε μια νέα σχέση.

Ταύρος

Αυτό το διάστημα, καταλαβαίνεις πώς θα αναγκαστείς να κάνεις πράγματα μόνος σου και πώς κάποιο άτομο που θεωρούσες δεδομένο πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά ως προς εσένα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις πίσω σε ένα σου σχέδιο, καθώς θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι ή με κάποιον από τους γονείς σου να σε πάνε πίσω. Προσοχή βέβαια στις εντάσεις που βγάζει στο συγκεκριμένο χώρο, γιατί μπορεί αυτό να είναι η αφορμή να πεις λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις. Από τις 2 του μήνα και μετά μια κατάσταση που σε προβλημάτιζε βλέπεις πώς αλλάζει θετικά. 

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, θα σου φέρει μια καθυστέρηση και ένα πρόβλημα μέσα στο σπίτι που όλο όμως αυτό θα σου φανεί πώς είναι τελικά η λύση για μια κατάσταση.

Δίδυμοι

Εβδομάδα όπου οι επαφές και οι κοινωνικές σου σχέσεις πρωταγωνιστούν. Μια μικρή μετακίνηση ή ένα ταξίδι αστραπή δεν θα λείψει και θα είναι μια πηγή ανανέωσης για σένα. Προσοχή στις σχέσεις με συγγενικά άτομα καθώς μπορεί να δημιουργήσεις ρίξεις και εντάσεις με άτομο ή άτομα του συγκεκριμένου περιβάλλοντος και να πεις λόγια βαριά. Από την αρχή της εβδομάδας ως και τις 2 του μήνα, να είσαι προσεκτικός σε θέματα οδήγησης και γενικά προσοχή στον τρόπο που χρησιμοποιείς τα μηχανήματα. Προσπάθησε επίσης να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες, γιατί μπορεί να αφεθείς και μετά να υπάρξουν θέματα.

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, θα σε φέρει μπροστά σε μια νέα συμφωνία ή ένα ταξίδι που έχει επαγγελματικό χαρακτήρα.

Καρκίνος

Ένα διάστημα όπου τα οικονομικά σου είναι ευκαιρία να μπουν σε μια τάξη.Μέχρι το τέλος του μήνα τα πράγματα είναι ευνοϊκά στο να γυρίσεις σε μια παλιά σχέση ή σε μια συνεργασία. Από 1 του μήνα, αρχίζεις να γίνεσαι περισσότερο εκδηλωτικός και να δείχνεις τα όποια συναισθήματα σου που κρατούσες για καιρό κρυφά. Μια οικονομική ευκαιρία προς το τέλος της εβδομάδας είναι κατά κάποιο τρόπο πιθανή, η οποία μπορεί να έχει σχέση και με το παρελθόν, θα σε βοηθήσει σε μια αύξηση των οικονομικών σου.

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, μπορεί να σου φέρει κάποια έκτακτα έξοδα, αλλά μέσα από αυτό βρίσκεις μια νέα ευκαιρία για τα οικονομικά σου.

Λέων

Οι δυνατότητές σου και το δυναμικό σου είναι απίστευτο αυτό το διάστημα. Μπαίνεις απότομα σε έντονη δράση, παίρνοντας καθοριστικές αποφάσεις για το επόμενο διάστημα. Η δημιουργική φαντασία σου είναι σε πολύ καλή φάση, γεγονός που δείχνει πώς μπορείς να αναμοχλεύσεις πράγματα που είχες και να τα βάλεις σε δράση. Βέβαια θα αναγκαστείς να συγκρουστείς με ένα άτομο, λόγω του ότι πρέπει να αποκαταστήσεις το όνομά σου είτε σε μια δουλειά ή μια συνεργασία που σε αφορά άμεσα. Εξελίξεις και ανατροπές που συμβαίνουν μέσα σε καθημερινά πράγματα που βιώνεις, σου δείχνουν πώς πλέον πρέπει να ακολουθήσεις όχι την πεπατημένη οδό, αλλά ένα νέο τρόπο αντίληψης των θεμάτων γύρω σου.

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, δίνει την ευκαιρία να βγεις μπροστά στα πράγματα δείχνοντας έναν άλλο εαυτό σε σχέση με κάτι που σε είχαν συνηθίσει καιρό. Έτσι και μόνο αποδεικνύεις τη δυναμική σου στις καταστάσεις και στους γύρω σου.

Παρθένος

Τα πράγματα για σένα, κινούνται μέσα από ένα πέπλο μυστηρίου. Επαφές και σχέσεις έχουν να κάνουν με ένα κρυφό παρασκήνιο και μυστικές καταστάσεις ευνοούνται. Χρειάζεσαι όμως το χώρο να δράσεις και το να δείξεις προς τα έξω τις προθέσεις σου δεν είναι και η καλύτερη για σένα λύση. Αυτές τις μέρες κάνεις ένα ξεκαθάρισμα με το παρελθόν και βλέπεις πώς πρέπει επιτέλους να απελευθερωθείς από μια κατάσταση. Δεν είναι απίθανο να αποφασίσεις πλέον πώς κάποια δεδομένα στη ζωή σου δεν ισχύουν και πώς πρέπει να προχωρήσεις με άλλα εφόδια και εργαλεία που έχεις αποκτήσει.

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, σου δίνει την ευκαιρία για ξεκούραση, ώστε να λειτουργήσεις δημιουργικά το επόμενο διάστημα.

Ζυγός

Η εβδομάδα για σένα λειτουργεί υποστηρικτικά. Κυρίως το περιβάλλον σου και φίλοι και γνωστοί, θα είναι ο κρίκος ή οι κρίκοι για να κάνεις πράγματα που θέλεις. Το να δείξεις την αξία σου και τα  ταλέντα σου στα κατάλληλα άτομα, είναι η εποχή που αναγνωρίζεται. Ίσως βέβαια να καταλάβεις πώς μια δουλειά που ήσουν δεν αξίζει ιδιαίτερα και ίσως μέσα από κάτι καινούριο, κάνεις στροφή προς κάπου αλλού. 1 και 2 Αυγούστου θα είναι κατάλληλα για ξεκαθαρίσματα αλλά κυρίως στο να εκφράσεις ανοιχτά τις απόψεις σου σε ένα θέμα που δίσταζες ως τώρα.

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, έρχεται να σου δώσει το έναυσμα πώς μέσα από ομαδική εργασία, μπορείς να ανακτήσεις τη χαμένη σου δύναμη.

Σκορπιός

Ένα διάστημα έντονο για σένα, τρέχεις αρκετά και οι υποχρεώσεις είναι πολλές σε σημείο που δεν προλαβαίνεις να ξεκουραστείς. Μέσα όμως από αυτά που κάνεις, θα έρθουν πράγματα που χτίζεις νέες σχέσεις οι οποίες θα βοηθήσουν για συνεργασίες και γενικά δουλειές. Οι εντάσεις όμως θα είναι μεγάλες και ίσως καταλάβεις πώς πρέπει να κάνεις αλλαγή πορείας και να στραφείς προς ένα νέο μονοπάτι που θα σε εξελίξει. Λόγω εντάσεων και απρόοπτων καταστάσεων μέσα στην εβδομάδα, όσο μπορείς ανέβαλλε σημαντικά πράγματα καθώς ο χειρισμός του λόγου σου μπορεί να είναι λίγος τραχύς και να χαλάσεις πράγματα.

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, σε οδηγεί σε μονοπάτια τα οποία είναι άγνωστα σε σένα και κάνεις το μεγάλο βήμα για νέα πράγματα, αποδεσμευόμενος από το παρελθόν.

Τοξότης

Τα πράγματα για σένα, δείχνουν έναν δρόμο ανοιχτό και μια πορεία ζωής προς νέα ξεκινήματα. Ευνοούνται θέματα σπουδών ή ακόμη και η έρευνα και μαθήματα προς νέα πράγματα. Δεν θα λείψει βέβαια και η ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι που έχει σχέση με εξωτερικό ή να συναντηθείς με άτομα του εξωτερικού. Ίσως υπάρξουν ανατροπές σε θέματα καθημερινότητας και μπερδευτείς λίγο να οργανώσεις αυτά που θέλεις. Κυρίως για κάποιους θα υπάρξει μια εξέλιξη με έναν έρωτα από μακριά, η

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, σου φέρνει ευκαιρίες ώστε να ανοίξεις τα φτερά σου για νέα πράγματα.

Αιγόκερως

Οι διαθέσεις σου είναι άκρως ερωτικές και διαθέτεις τη λάμψη ώστε να μπορείς να γοητεύεις με το πέρασμά σου. Παρόλα αυτά κάποιες φορές θα νιώθεις στο περιθώριο και θα κρατάς τα πράγματα μυστικά ως προς το πώς αισθάνεσαι. Όμως κάποια πράγματα ανοίγουν στο επαγγελματικό και κυρίως μια βοήθεια οικονομική έρχεται εκεί που δεν το περιμένατε. Μια ερωτική γνωριμία που είχες κάνει έρχεται τώρα να δείξει πώς θα υπάρξει μια συνέχεια. 1 και 2 του μήνα, γίνεσαι σπάταλος και θέλεις να ξοδέψεις πιο πολλά από ότι υπολόγιζες, γιατί χρειάζεται να διασκεδάσεις και δεν σε νοιάζει το κόστος.

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, ενισχύεις φοβίες και ανασφάλειες αλλά σε κάνει και δημιουργικό αν εκμεταλλευτείς καταστάσεις και ρισκάρεις.

Υδροχόος

Σχέσεις και συνεργασίες περνούν από το στόχαστρο και βλέπεις να γίνονται ανατροπές ενώ είχες στρώσει κάποια θέματα. Με άτομο της οικογένειας θα σε προβληματίσει μια κατάσταση και χρειάζεται να έχεις ευελιξία για να βρεις τη λύση. Κάποιο άτομο από τα παλιά, εμφανίζεται στη ζωή σου και έχει να κάνει με ένα κύκλο που τον άφησες στη μέση. Ενώ τα οικονομικά σου είναι πιεσμένα, θα υπάρξει μια επαγγελματική ευκαιρία που αν την επεξεργαστείς κατάλληλα, να είναι μια προσωρινή λύση στα θέματά σου.

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, σου δείχνει ανατροπές σε σχέσεις ή θέματα με το σύντροφο που όμως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση.

Ιχθύες

Ο τομέας εργασία είναι αυτό που προέχει για σένα. Προσπαθείς να δείξεις την αξία σου και επιμένεις στο να εκμεταλλευτείς κάθε δυνατή ευκαιρία που σου ανοίγεται. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με την υγεία σου και να τακτοποιήσεις μια κατάσταση που εκκρεμεί εδώ και καιρό.  Ένα άτομο από το παρελθόν σου επανέρχεται και ζητά μια δεύτερη ευκαιρία. Το να αποφασίσεις αμέσως δεν θα είναι και η καλύτερη λύση καθώς πρέπει να επανεξετάσεις αν αξίζει.  Η κατάσταση αυτή σου δημιουργεί γενικά μια ένταση καθώς αλλιώς τα περίμενες και αλλιώς σου έρχονται.

Η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου, σε βάζει σε μια φάση τακτοποίησης εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 12 εώς 18 Αυγούστου.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here