Widgets Magazine

 Ήλιος σύνοδος ΄Αρης, νεύρα, επιθετικότητα, θέματα στην υγεία αλλά και στην εργασία.

  Αφροδίτη τετράγωνο  Δίας, έρωτες ή οικονομικές ευκαιρίες μέσα από δύσκολες καταστάσεις, θέματα στις προσωπικές ή ερωτικές σχέσεις.

Ερμής σύνοδο Άρης, συγκρούσεις, λεκτική επικοινωνία, λύσεις μέσα από συγγενείς ή και μπερδέματα με κοντινά άτομα.

 Ήλιος σύνοδος Ερμής,  ανταλλαγή πληροφοριών, αλλά και έλλειψης αντικειμενικότητας.

Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνας, εξιδανίκευση ενός έρωτα ή μιας οικονομικήςευκαιρίας, ωστόσο λάθος αντίληψη της πραγματικότητας. να μην είναι αυτό που φαίνεται.

 Ερμής τρίγωνο Κρόνος, υποστήριξη από άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία, αναγνώριση για ένα μας έργο.

Ερμής τετράγωνο Δίας, υπερβολική ανάλυση, μεγένθυση καταστάσεων που οδηγεί στην εκτίμηση λάθος αντιλήψεων.

 Ήλιος τρίγωνο Κρόνος, επιτυχία μέσα από σκληρή προσπάθεια, στήριξη μεγαλύτερων ατόμων.

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας, λύσεις και βοήθεια στα οικονομικά, σε θέματα που φαίνονται δύσκολα, ένας έρωτας που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας.

Ήλιος τετράγωνο Δίας, υπερβολή στη διαχείριση συναισθημάτων, αλλά και έκτακτα έξοδα.

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας, αντικειμενική λύση θεμάτων. Αποφάσεις μέσα από καθαρό μυαλό.

Άρης τρίγωνο Κρόνος, μαχητικότητα σε θέματα που μας αφορούν, πάλη για τα θέλω μας.

Κριός

Προσπαθείτε να ξαναμπείτε σε ρυθμούς καθημερινότητας και όλα αυτά που οργανώνετε τόσο καιρό, αρχίζετε να τα κάνετε δράση. Κάποιες φορές όμως λειτουργείτε αναβλητικά, λόγω του ότι παρασύρεστε και ακούτε γνώμες τρίτων και αυτό σας κάνει να υπερεκτιμάτε τις ικανότητες σας. Στηριχθείτε στο δικό σας ένστικτο και μπορείτε να τα καταφέρετε. 3 έως 5 του μήνα, προσοχή τις εντάσεις στο χώρο εργασίας. Στον ίδιο τομέα θα έχετε την ανάγκη να μιλήσετε και λόγω του αυθορμητισμού σας, ίσως πείτε πράγματα παραπάνω που δεν πρέπει και δημιουργήσετε κλίμα αντιπάθειας. 6 και 7 του μήνα, αυτοπροβάλλεστε και γίνεστε διεκδικητικοί στους χώρους που κινείστε και κάποιο άτομο ή κάποια κατάσταση λειτουργεί υπέρ σας. 8 του μήνα, τολμήστε να χρησιμοποιήσετε νέους τρόπους στον τρόπο που λειτουργείτε.

Ταύρος

Τα αισθηματικά σας είναι στην καλύτερη φάση τους και νέοι έρωτες με την κυριολεκτική ή τη μεταφορική τους σημασία, εμφανίζονται στη ζωή σας. 3 έως 5 του μήνα, προσοχή στα μπερδέματα καθώς πολλές φορές πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα από ότι σας έχει ζητηθεί και πέφτετε σε παγίδες, καθώς διαχειρίζεστε λάθος το χρόνο σας. Ένα άτομο που νιώθετε πώς θα στηρίξει ένα σας σχέδιο, δεν είναι αυτό που δείχνει και μην στηριχτείτε τελείως σε αυτό. Βρείτε μια λύση μέσα από τις δικές σας δυνάμεις. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνική εργασία ή κινείστε σε χώρους καλλιτεχνίας, μπορείτε να δείτε πώς βγάζετε αρκετό δυναμικό και δημιουργικότητα και πετυχαίνετε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων πάνω στη δουλειά σας. 5 έως 7 του μήνα, μια κατάσταση είτε με τη δουλειά ή μια σχέση αλλά ακόμη που αφορά και παιδιά, μπαίνει σε μια τάξη και νιώθετε μια ανακούφιση.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα για σας, που η κινητικότητα σας, θα είναι έντονη, καθώς διάφορες καταστάσεις, σας βάζουν σε επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Τα οικογενειακά βάρη ή τα βάρη του σπιτιού, σας πάνε πίσω και δυσκολεύεστε να κάνετε αυτό που είχατε προγραμματίσει. Ακόμη και σε θέματα εργασίας, αναλαμβάνετε κάποιες ευθύνες που μπορεί να μην είναι στην ουσία δικές σας. Ήρθε η ώρα να βάλετε το κεφάλι κάτω και να στρωθείτε στη δουλειά. Αν αναβάλλετε καταστάσεις, δεν θα σας βγει σε καλό, διότι κάποια πράγματα περνούν μόνο από το χέρι σας και δεν μπορούν να λυθούν από τρίτους. 3 και 4 του μήνα, προσοχή σε θέματα οδήγησης και γενικά χρήσης μηχανημάτων. Προς το τέλος της εβδομάδας, αρχίζεις να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πράγματα και να βρίσκετε μια κατευθυντήρια οδό.

Καρκίνος

Συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα, βοηθούν να αναπτύξετε το πιο επικοινωνιακό σας κομμάτι και να νιώσετε πώς ξαναζωντανεύετε. Δεν προλαβαίνετε από το να μαθαίνετε ειδήσεις και πληροφορίες, τόσο που είναι χρήσιμες για σας, αλλά που αφορούν και άλλους. Λειτουργείτε πολλές φορές, ως δέκτης και πομπός πληροφοριών. Στις αρχές της εβδομάδας, αναβάλλετε κάποια θέματα που έχετε προγραμματίσει, γιατί πιστεύετε πώς έχετε ανάγκη από  στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Από την αρχή της εβδομάδας έως τις 4 του μήνα, αποφύγετε να μπλεχτείτε σε συγκρούσεις ή να μπλέξετε σε μια συζήτηση που δεν βγάζει άκρη. Προς το τέλος της εβδομάδας, καταλαβαίνετε πώς μια σχέση με ένα κοντινό σας άτομο ή μια κατάσταση που αφορά για σας σπουδές, μπαίνει σε ευθύ πορεία.

Λέων

Οι εξελίξεις σας προλαβαίνουν και έτσι αναγκάζεστε να κινηθείτε με αρκετά έντονους ρυθμούς για να τα βγάλετε εις πέρας. Οικονομικές ευκαιρίες και λύσεις για το συγκεκριμένο θέμα, δεν λείπουν. Ωστόσο πολλές φορές και κυρίως στα μέσα της εβδομάδας, θα μπερδεύεστε στο ποια απόφαση πρέπει να πάρετε και σε ποιο τομέα θα πρέπει να επενδύσετε. Μια σχέση ή μια συνεργασία που δεν πηγαίνει πολύ καλά, ίσως να τη διακόψετε, ωστόσο μην απογοητευτείτε, καθώς μια νέα εμφανίζεται. 5 και 6 του μήνα, θα έχετε μια πρόταση που αφορά κυρίως το παρελθόν ή ένα άτομο από τα παλιά, εμφανίζεται για βοήθεια. Προς το τέλος της εβδομάδας, έκτακτα χρήματα ή μια έκτακτη εργασία, έρχεται να σας δώσει ώθηση στα οικονομικά σας. Επίσης ξεκαθαρίζει μια κατάσταση για σας, στο συγκεκριμένο τομέα.

Παρθένος

Εβδομάδα όπου μπορείτε να πετύχετε πολλά και να ανοίξετε νέα μονοπάτια στη ζωή σας, αρκεί να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να διπλοτσεκάρετε κάποιες καταστάσεις που θα σας εμφανιστούν ή ακόμη και άτομα.  Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσέξτε τόσο τα νεύρα, όσο και τη διατροφή στα πράγματα που κάνετε. Είτε άθελά σας, είτε και εσκεμμένα, μπαίνετε σε διαδικασία να διαφημίζεστε ως κάτι μεγαλύτερο από αυτό που είστε και προσοχή γιατί το ψέμα σας κάποια φάση θα αποκαλυφθεί. Ωστόσο προσέξτε και εσείς μη πέσετε “θύματα” άλλων, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Ο έρωτας χτυπά την πόρτα και είναι στο χέρι σας αν θα τον δεχτείτε ή θα του γυρίσετε την πλάτη. 7 και 8 του μήνα, μια κατάσταση στη ζωή σας, σταθεροποιείται.

Ζυγός

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, νιώθετε πώς ένα άτομο προσπαθεί να σας επιβληθεί έντονα και για αυτό όσο μπορείτε να το αποφύγετε. Μια κατάσταση από το παρελθόν, έρχεται να σας δείξει πώς κάτι δεν κάνατε σωστά και τώρα το βρίσκετε μπροστά σας. Προσοχή στο που μιλάτε και τι λέτε, γιατί καραδοκούν κρυφοί εχθροί. Κάποια σχέση που είχατε, εμφανίζεται ξανά στον ορίζοντα. Αυτές τις μέρες, καταλαβαίνετε πώς έχετε μεγάλη ανάγκη από απομόνωση και γενικά ησυχία καθώς χρειάζεται να κάνετε ένα είδος διαλογισμού και ίσως αναπροσαρμογής της ζωής σας. Η δημιουργική μοναξιά, θα αποδειχθεί κάποιες φορές, η σανίδα σωτηρίας, σε κάποιο σας πρόβλημα. 7 και 8 του μήνα, είστε σε κατάσταση εγρήγορσης ώστε να διορθώσετε κάτι που κάνατε λάθος.

Σκορπιός

Νέες γνωριμίες και συναναστροφές με πολύ κόσμο είναι  αυτό που χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή στη ζωή σας. Η δράση σας θα είναι έντονη και θα υπάρξει κάποια αναγνώριση, κυρίως αν κινείστε σε ομάδες ανθρώπων ή σε συλλόγους. Τελευταία, προκαλείται θαυμασμό με τη συμπεριφορά σας και στους χώρους που είστε συχνότερα, γνωρίζετε ένα νέο έρωτα αλλά κυρίως μέσα από φιλικό περιβάλλον. 6 και 7 του μήνα, μια πληροφορία με μορφή υποστήριξης για το άτομό σας, θα είναι μια κατάσταση που θα σας χαροποιήσει. Θα θέλετε να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε παραπάνω από ότι πρέπει, οπότε προσοχή κυρίως σε αλόγιστα έξοδα.

Τοξότης

Ένα διάστημα όπου οι ευθύνες είναι έντονες και πολλές φορές είστε το άτομο που καλείται να συντονίσει καταστάσεις, ωστόσο η ένταση δεν θα λείπει. Κυρίως τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, είστε εριστικοί και παίρνετε προσωπικά καταστάσεις που τελικά μπορεί και να μην ισχύουν. Ένα άτομο από το χώρο εργασίας σας, ίσως προσπαθήσει να σας δείξει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που ισχύει και για αυτό δεν πρέπει να αφεθείτε τελείως στα χέρια σου. Γενικά η λύση για αυτή την εβδομάδα, είναι να κάνετε τα πράγματα όπως τα ξέρετε, αποφεύγοντας νεωτερισμούς και πρωτοτυπίες. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε πώς μια κατάσταση, ξεκαθαρίζει στη ζωή σας και μπορείτε παράλληλα να αδράξετε και μια ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα για σας, σας βρίσκει μπροστά σε καταστάσεις που πρέπει να επιλύσετε και πρέπει έγκαιρα να δείτε τι θα κάνετε με αυτές. Πολλές φορές τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται, οπότε μη βασιστείτε απλά σε γνώμες τρίτων. Κατάλληλη στιγμή να αποφασίσετε να κάνετε μια μορφή συνεργασίας ή κάποιο είδους επαφής που έχει σχέση με το εξωτερικό, ώστε να οργανώσετε τα πράγματα για το άμεσο μέλλον σας. Προσεγγίζεστε από νέα άτομα που έχετε κάποιου είδους συναλλαγή, ωστόσο αν και τα πράγματα σύμφωνα με τη λογική σας βαίνουν καλώς, κάτι δεν πάει καλά. Προσέξτε και διπλοτσεκάρετε αυτούς, ώστε να βρείτε τι είναι αυτό που φταίει. Όσοι είστε γονείς, ή αντίστοιχα δάσκαλοι, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από παιδιά.

Υδροχόος

Εβδομάδα όπου τα οικονομικά σας πρέπει να μπουν σε τάξη άμεσα. Είτε αυτό έχει να κάνει με σας άμεσα, είτε τρίτους. Και επειδή νιώθετε ένα κομφούζιο στο μυαλό σας, όσο μπορείτε καθυστερήστε ή ελέγξτε διπλά και τριπλά, προτού κάνετε κινήσεις. Κάποιες φορές πιάνετε τον εαυτό σας, να ενθουσιάζετε με το παραμικρό, κυρίως τις πρώτες μέρες της εβδομάδας λειτουργείτε με έναν αστρικό ενθουσιασμό. Προσοχή όμως γιατί θα πέσετε σε παγίδες που δεν θα μπορείτε να βγείτε εύκολα από αυτές. Ίσως μπλέξετε σε μια σχέση κρυφή και προς το παρόν δεν δίνεται κανένα δικαίωμα στα δικά σας άτομα. Προς το τέλος της εβδομάδας, αρχίζετε να αναπτύσσετε τη διάκριση  σε ένα προσωπικό σας θέμα, οπότε μπορείτε να πάρετε αποφάσεις χρησιμοποιώντας μια αμεροληψία στα πράγματα.

Ιχθύες

Από την αρχή της εβδομάδας είστε έτοιμοι να κλείσετε μια συμφωνία ή να μπείτε σε κατάσταση, η οποία αφορά αρκετή σκέψη και πολλές φορές θα νιώθετε πώς είστε ήδη έτοιμοι. Όσο μπορείτε αφήστε να κυλήσουν λίγο οι μέρες, καθώς προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε πιο ξεκάθαροι με αυτά που είναι να κάνετε. Σε θέματα ερωτικών, αν είστε σε μια σχέση νιώθετε πώς κάτι δεν πάει καλά και πρέπει κάνετε μια συζήτηση καθώς κάποια πράγματα αιωρούνται και δεν υπάρχει μια σαφήνεια στην κατάσταση. Ενώ όσοι είστε σε φάση φλερτ ή γενικά παιχνιδιού, δεν μπορείτε να προσδιορίσετε ακριβώς τι έχετε με το άλλο άτομο.6  και 7 του μήνα, αποφασίζετε να επισημοποιήσετε μια σχέση, καθώς πλέον φαίνεται πώς μια κατάσταση στη ζωή σας, σταθεροποιείται  και μπορείτε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here