Widgets Magazine

 

Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας. έρωτες, οικονομικά κέρδη, όνειρα παίρνουν σάρκα και οστά.

 

Ο  Ήλιος κάνει την είσοδο στο Σκορπιό.

 

Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας, πάθη, έρωτες αλλά και εμμονή να πετύχουμε έναν στόχο.

 

Άρης τετράγωνο Κρόνος, προσοχή εντάσεις, ατυχήματα, λεκτική επίθεση.

 

 

Κριός

Μια εβδομάδα όπου διαχειρίζεστε τις δικές σας συγκρούσεις. Πολλές φορές αυτά που θέλετε δεν θα μπορείτε να τα αποκτήσετε από το περιβάλλον σας. Θα υπάρξουν φάσεις που θα τα βάζετε με όλα και με όλα, κυρίως όμως γιατί αυτό που είναι να μάθετε είναι πώς θα χειριστείτε καλά δικές σας καταστάσεις. Από τις 23 του μήνα και μετά, προσέξτε την τάση σας για ζήλια και κτητικότητα. Το να διεκδικείτε πράγματα, πιστεύοντας ότι όλα σας ανήκουν, είναι μια τακτική που θα σας οδηγήσει, σε συγκρούσεις με δικά σας άτομα, αλλά και με το σύντροφο. 22 και 23 του μήνα, βάλτε μπροστά την μαχητικότητα και διεκδικείστε αυτά που πραγματικά σας ανήκουν. Είναι καλή στιγμή να διευθετήσετε χρέη και να κάνετε συναλλαγές που αφορούν είτε δημόσιο είτε κάποια συμφωνία. Προσοχή στις εντάσεις στις εντάσεις και στον τρόπο που οδηγείτε, 26 και 27 του μήνα.

 

 

Ταύρος

Ένα διάστημα όπου τα φλέγον θέματα για σας, είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Είναι καιρός όπου θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα και ίσως τελειώσετε κάποιες σχέσεις ενώ αρχίσετε κάποιες άλλες που προετοιμάζατε. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας έχουν κλίμα χαράς και έρωτα. Δίνετε μια νότα χαράς σε ότι κάνετε αλλά και νιώθετε

¨εραστές ¨των καταστάσεων της ζωής σας. 24 και 25 του μήνα, μπορεί να καταφέρετε μέσα από αρκετή όμως προσπάθεια, να πετύχετε κάτι που έχετε βάλει στόχο εδώ και καιρό. Γενικά όμως στη διάρκεια της εβδομάδας, θα νιώθετε πώς πρέπει να αλλάξετε μια συμπεριφορά ή και νοοτροπία, απέναντι σε άτομο ή σε κατάσταση, γιατί δεν αλλιώς δυσκολεύεστε να προχωρήσετε. Στις 26 και 27 του μήνα, προσπαθήστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και μην φτάνετε τις καταστάσεις στα άκρα. Επίσης προσοχή στον τρόπο οδήγησης.

 

 

 

Δίδυμοι

Η φάση της ζωής σας, περνάει από δημιουργικότητα. Κυρίως το κομμάτι της εργασίας σας αλλά και της υγείας σας, είναι αυτό που θα πρέπει να βελτιώσετε και αναδιαμορφώσετε.  Ίσως μέσα στην εβδομάδα, γίνουν μικρομπερδέματα που αφορούν θέματα δουλειάς, για αυτό να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το απρόβλεπτο. Όμως θα υπάρξουν φάσεις, κυρίως στην αρχή της εβδομάδας, που θα λάβετε ευχάριστα νέα για το άτομό σας και θα νιώσετε ανανέωση.

Είναι στιγμή που θα ασχοληθείτε με υγεία, ώστε να αρχίζετε να λύνετε ένα θέμα, αλλά μπορεί και να αρχίσετε γυμναστική ή ένα σπορ που θα σας χαρίσει ευεξία.

Επειδή για καιρό είχατε θέματα με την εργασία σας, τώρα είναι η ιδανική περίοδος να αρχίσετε να τακτοποιείτε εκκρεμότητες και να βάλετε σε ένα πρόγραμμα, πράγματα που ήταν μισοτελειωμένα. 26 του μήνα, μπορεί να γίνετε υπερβολικοί, καθώς θα έχετε τάση να ξοδέψετε χρήματα. 27 του μήνα, προσοχή στην συμπεριφορά σας και στον τρόπο που κινείστε.

 

 

 

Καρκίνος

Η ζωή σας το τελευταίο διάστημα, κινείται μέσα από ιδιαίτερες εξελίξεις, τις οποίες δεν προλαβαίνετε καλά καλά να τις φιλτράρετε. Το κλίμα έχει χαρακτήρα έντονο. Η εβδομάδα αυτή, βοηθά πλέον στην κοινωνικότητα σας και έτσι μπορείτε με έντεχνο και γλυκό τρόπο, να δημιουργήσετε ξανά σχέσεις και καταστάσεις, που ήταν σε μια ρευστή μορφή.  23 του μήνα και μετά και κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, τα πράγματα στη ζωή σας φωτίζουν και νιώθετε πώς έρχεστε πιο κοντά με άτομα που θέλετε. Οι ελεύθεροι προς τα μέσα της εβδομάδας, ίσως κάνουν μια ερωτική γνωριμία, κυρίως μέσα από ταξίδι ή κάποια μετακίνηση.

Τα οικονομικά σας, θα αρχίζουν να παίρνουν μια ανοδική πορεία, καθώς θα τύχουν ευκαιρίες για έκτακτα κέρδη.

Προσοχή 26 και 27 του μήνα, καθώς νιώσετε πίεση στο οικογενειακό περιβάλλον και ξεσπάτε με άτσαλο τρόπο.

 

 

 

Λέων

Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές και είναι βδομάδα που θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Το γνωρίζετε ήδη πώς το πρόγραμμά σας είναι πιεστικό, αλλά θα τύχουν και θέματα που δεν είχατε προβλέψει. Όσο πιο οργανωμένοι είστε και  έχετε διάφορα εναλλακτικά σχέδια για το πρόγραμμά σας, θα είναι βοηθητικό και θα σας σώσει αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. 22 και 23 του μήνα, η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη

και μπορείτε να εντυπωσιάσετε μέσα από δουλειά. Προσοχή όμως γιατί πολλές φορές θα έχετε μια αστρική έπαρση και δεν θα θέλετε να ακούτε κανέναν. Το να χρησιμοποιήσετε μια ταπεινότητα, θα είναι η μόνη λύση. Στο οικογενειακό περιβάλλον, μπορεί να κάνετε κάποιες αλλαγές. Είτε να αποφασίσετε να αλλάξετε κατοικία ή να κάνετε μικρές αλλαγές στο χώρο που μένετε. Γενικά επειδή όμως το θέμα σπιτιού και οικογένειας θα είναι πολλές φορές, αυτό που θα σας πηγαίνει πίσω, συζητήστε με δικά σας άτομα και προσπαθήστε να κατανοήσετε τη θέση τους, ώστε να σας καταλάβουν και αυτοί με τη σειρά τους.

26 και 27 του μήνα, αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες.

 

 

 Παρθένος

Μια εβδομάδα με έντονη ενασχόληση και αρκετά επικοινωνιακό χαρακτήρα. Αρχίζουν ξανά οι επαφές και οι συναναστροφές, κάνοντας σας πιο κοινωνικούς και  σαγηνευτικούς, δημιουργώντας ένα κλίμα εμπάθειας από το περιβάλλον σας. Η ευελιξία που διαθέτετε, λειτουργεί ως το κλειδί για να ανοίξετε νέες πόρτες στη ζωή σας. 24 του μήνα, είναι μια στιγμή που θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε κάτι που αναζητάτε εδώ και καιρό. Αρκεί όμως να δραστηριοποιηθείτε και να μη μείνετε στο σπίτι. Μια νέα γνωριμία ή ένα άτομο που ήδη γνωρίζατε, αρχίζετε να το βλέπετε με ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Οικονομικά οφέλη θα έχετε εφόσον, τολμήσετε να μιλήσετε ή να εκφέρετε την άποψη σας, σε καταστάσεις που πριν δεν τολμούσατε.

26 και 27 του μήνα, χρειάζεται προσοχή στις συναλλαγές σας αλλά και στον τρόπο της συμπεριφοράς σας, προς τρίτα άτομα.

 

 

Ζυγός

Η περίοδος αυτή που σας χαρακτηρίζει είναι πώς πολλές φορές νιώθετε πώς τα πράγματα και οι καταστάσεις, κινούνται γύρω από σας. Άλλοτε ισχύει και άλλοτε όχι. Απλά πολλές φορές μπερδεύεστε και νιώθετε πώς οι άλλοι πρέπει να αποδεχτούν αυτό που είστε και ίσως παρατραβήξετε καταστάσεις καθώς νιώθετε πώς μόνο εσείς έχετε δίκιο. Μια μορφή ταπεινοφροσύνης σε ότι κάνετε, θα αποδειχθεί σωτήρια σε πολλές καταστάσεις της καθημερινότητάς σας. Θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας, ή να βρείτε ένα μικρό έξτρα εισόδημα, γιατί πάνω από όλα δείχνετε στους άλλους πώς σας αρέσουν οι προκλήσεις και μπορείτε να καταφέρετε πράγματα που είναι δύσκολα. 26 και 27 του μήνα, ίσως το παρακάνετε με τη συμπεριφορά σας αλλά και τη βιασύνη σας για να κάνετε πράγματα και μπορεί να δημιουργήσετε μπερδέματα στους γύρω σας.

 

 

Σκορπιός

Την εβδομάδα αυτή, αρχίζετε να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά για ότι κάνετε. Στους

χώρους που κινείστε, δείχνετε δυναμικά την παρουσία σας, καθώς ο Ήλιος που κάνει την είσοδο στο ζώδιο σας, σας δίνει χαρίσματα και λάμψη που τη χρειάζεστε. 25 του μήνα, μπορεί να καταφέρετε να πιάσετε μια ευκαιρία μέσα από κάπου που θα βρίσκεστε και έτσι να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και να βγείτε κερδισμένοι εκεί που δεν το περιμένατε. Κάποιες συζητήσεις όμως θα γίνουν, σε παρασκήνιο, οπότε δείτε πώς θα ελιχθείτε στο να πετύχετε τα σχέδια σας.

26 και 27 του μήνα, αλλά κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει να προσέχετε καθώς μια απρόβλεπτη κατάσταση θα σας ταράξει και μπορεί να αναγκαστείτε να ανατρέψετε τα σχέδια σας.

 

 

Τοξότης

Αυτό το διάστημα θα κινείστε με μυστικοπάθεια, καθώς προετοιμάζετε πράγματα που ακόμη δεν είναι έτοιμα για τον έξω κόσμο. Συζητήσεις και επαφές, γίνονται μέσα από ένα πέπλο μυστηρίου, αφού πολλές φορές άθελά σας, δημιουργείτε συνομωσίες και μυστικές επαφές για να μπορέσετε να πάρετε ή και να δώσετε πληροφορίες για κάτι που σας ενδιαφέρει.

Κάποιες μέρες θα αναγκαστείτε να αποσυρθείτε και θα θέλετε να απομονωθείτε γιατί η κούραση και η εξάντληση από το προηγούμενο διάστημα σας έχει βγάλει εκτός προγράμματος.  24 του μήνα, προσπαθήστε να είστε «σωστοί» σε τυχόν υποχρεώσεις που θα έχετε, γιατί αλλιώς θα δημιουργηθούν μπλεξίματα με τους γύρω σας που δεν θα βγάλετε εύκολα άκρη.

26 και 27 του μήνα, θα πρέπει να προσέξετε το τι και πώς θα το σπαταλήσετε.

 

 

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα που μπορείτε να ρίξετε κατά κάποιο τρόπο τις εντάσεις, καθώς βλέπετε πώς άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, δείχνουν να στηρίζουν τα σχέδια σας. Θα χρειαστεί κάποιες φορές να δείξετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, για να δουν οι άλλοι πώς δεν έχετε λύσεις για όλους, αλλά να βοηθήσετε αυτούς που πραγματικά αξίζουν και δείχνουν το πραγματικό ενδιαφέρον τους προς εσάς.

23 και 24 του μήνα, αρχίζετε να αυξάνετε την κοινωνικότητά σας και αν κινηθείτε σε κύκλους ή ομάδες ανθρώπων, θα βγείτε κερδισμένοι,

μέσα από το να δείξετε την αξία σας. 25 του μήνα, θα περάσετε καλά με δικά σας άτομα.

27 του μήνα, θα πρέπει να προσέξετε στο να είστε προσεκτικοί σε ότι κάνετε αλλά κυρίως και στην λεκτική επικοινωνία σας, απέναντι στους άλλους.

 

 

 

Υδροχόος

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία σε συνδυασμό με το πώς πλασάρετε τον εαυτό σας προς τα έξω, είναι αυτό που σας απασχολεί αυτή την περίοδο. Αυτές τις μέρες, οι υποχρεώσεις σας, σας ξεπερνούν, με αποτέλεσμα να βγαίνετε πολλές φορές εκτός προγράμματος.

Δεν λείπουν τα παράπονα από άτομα του δικού σας περιβάλλοντος, που δεν θα μπορούν να μπουν στη θέση σας, για να κατανοήσουν το τι περνάτε. Προσπαθήστε να δείξετε στους τρίτους πώς έχουν οι καταστάσεις στη ζωή σας, χωρίς εντάσεις και νευρικότητα. 21 και 22 του μήνα, μπορεί να καταφέρετε να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα που θέλετε πολύ. 24 και 25 του μήνα, κάποιες φορές οι καταστάσεις γύρω σας, δεν θα σας αρέσουν και ίσως προκαλέσετε με τη αρνητικότητα που θα βγάζετε. 26 και 27 του μήνα, ίσως δημιουργηθεί μια μικρή ανατροπή στα σχέδια σας, αλλά είναι κάτι που με ευελιξία μπορείτε να χειριστείτε.

 

 

 

 

Ιχθύες

Μια εβδομάδα όπου τα ταξίδια και οι σπουδές κάθε είδους ευνοούνται. Είναι στιγμή να ανοίξετε τα φτερά σας, κάνοντας νέα πράγματα, αφού οι ευκαιρίες που είχατε και αυτά που θέλατε να κάνετε, τώρα παίρνουν σάρκα και οστά. Αν και η διάθεσή σας θα είναι σε μια κατάσταση που θα έχετε εναλλαγές, δεν χάνετε το θάρρος και την πίστη σας να κάνετε πράγματα. 21 22 και 23 του μήνα, μπορείτε να βγείτε από ένα αδιέξοδο, πραγματοποιώντας κάτι που περιμένατε πολύ καιρό. Από τις 23 του μήνα και μετά, το μυαλό σας, νιώθετε πώς ανοίγει και μπορείτε να πετύχετε πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Τόσο σε μακρινά μέρη όσο και θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, μπορείτε να κερδίσετε μια μάχη που θέλετε να πετύχετε, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Στις 26 και 27 του μήνα, προσοχή στον τρόπο που φέρεστε και κινείστε. Αλλά κυρίως αποφύγετε εντάσεις με φιλικά πρόσωπα.

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροOι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 15 έως 20 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Νοέμβριο 2019
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here