Widgets Magazine

Ο Ερμής στον Ταύρο, δομημένος τρόπος σκέψης. Επικοινωνία με βαθιά σκέψη. Σοβαρές συζητήσεις.

Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο,  χωρισμοί, οικονομική ανασφάλεια, αίσθημα ανικανοποίητου.

Αφροδίτη τρίγωνο με Δία, επιτυχία σε γάμο, επιτυχία στα οικονομικά.

Ερμής Ουρανός σύνοδος, ξαφνικά νέα, απρόβλεπτες καταστάσεις. Βιασύνη σε μετακινήσεις.

Ήλιος εξάγωνο Ποσειδώνας, εκφραστικότητα, έρωτες, προσφορά και υπηρεσία για ανιδιοτελή σκοπό.

Ήλιος τρίγωνο με Δία, επέκταση οριζόντων. Άνοιγμα σε θέματα ευκαιριών.

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας, εμμονές σε καταστάσεις, χρήματα και δουλειά μέσα από επιμονή..

Ήλιος Κρόνος τρίγωνο, θεμελίωση σχέσεων, στήριξη από άτομα εξουσίας. Επανασυνδέσεις.

Κριός

Ένα διάστημα που βάζετε τα θεμέλια για να κάνετε κινήσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας.  Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα καταλάβουν πώς θα πρέπει σε κάποια καταστάσεις να μην βιάσουν τα πράγματα και να περιμένουν τη στιγμή που θα είναι έτοιμα. Προσοχή βέβαια σε άτομα που θέλουν να πάρουν πληροφορίες από σας με χειριστικό τρόπο. Μια σχέση ή μια συνεργασία που δεν πάει άλλο αποφασίζετε να της δώσετε τέλος, αφού πλέον δεν έχετε τίποτα να αποκομίσετε από αυτή. 9 και 10 του μήνα, θα έχετε τη δυνατότητα μέσα από μια νέα ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ενώ κάποιοι από σας θα έχουν έκτακτα έσοδα εκεί που δεν το περίμεναν. Το Σαββατοκύριακο είναι κατάλληλη στιγμή τόσο στα οικονομικά μέσα από μια επαφή που θα κάνετε, αλλά και στα ερωτικά μέσα από μια νέα γνωριμία.

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα έχετε τον άσσο στο μανίκι σας. Είστε αρκετά δημιουργικοί και έχετε ιδέες που θέλετε να κάνετε υλοποιήσιμες. Ο Ερμής στο ζώδιο που μπαίνει από την αρχή της εβδομάδας αλλά και ο Ουρανός που θα κάνει σύνοδο με αυτόν θα σας δώσει την ευκαιρία να πρωτοτυπήσετε και να βρείτε τρόπους και μεθόδους μέσα από καινοτομίες που άλλοτε δεν τολμούσατε. Η εβδομάδα για σας έχει αρκετό τρέξιμο κυρίως σε θέματα εργασίας και μπορείτε κυρίως στα μέσα αυτής, να πάρετε μέσα από ένα άτομο που θα θέλει να σας στηρίξει μια νέα πληροφορία. 9 και 10 του μήνα, θα έχετε μια γοητεία και λάμψη και μπορεί να πετύχετε κάτι ερωτικό. Σε θέματα που αφορούν το εργασιακό σας κομμάτι, θα θελήσετε προς το τέλος της εβδομάδας να αποκοπείτε  από μια σχέση στο συγκεκριμένο χώρο που πλέον ήταν μη συμφέρουσα. Το Σαββατοκύριακο ευνοείται για ταξίδια και εξορμήσεις στη φύση.

Δίδυμοι

Μια κατάσταση που εδώ και καιρό ήταν προβληματική και σας έκανε να είστε σε αδράνεια, πλέον δείχνει να τελειώνει και να απελευθερώνεστε από αυτήν βρίσκοντας τη ψυχολογική ισορροπία μέσα σας. Περνάτε σε μια φάση εσωτερικοποίησης και προσπαθείτε να βρείτε πλέον τις κινήσεις που θα κάνετε από δω και πέρα. Καλό θα ήταν να κρατήσετε για εσάς, τις όποιες σκέψεις σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος ή να σας κλέψουν μια ιδέα ή ακόμη και να σας αποθαρρύνουν. Ένα κοντινό σας άτομο, θα είναι κοντά σας, παρέχοντας σας υλική αλλά και ψυχολογική στήριξη. Προς τα μέσα της εβδομάδας ένα άτομο που υπολογίζατε ή μια σχέση που υπολογίζατε βλέπετε πώς δεν προχωρά. 9 και 10 του μήνα, κάποια επαφή από το παρελθόν, θα φανεί χρήσιμη και ωφέλιμη. Το Σαββατοκύριακο μπορείτε μέσα από φίλους και γνωστούς να ανανεωθείτε.

Καρκίνος

Είστε σε μια φάση, όπου βλέπετε κάποια κατάσταση που θέλατε να βάλετε σε εφαρμογή, αρχίζει να υλοποιείται και ένα σχέδιο σας  αρχίζει να βρίσκει μια διέξοδο. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα είναι υποστηρικτικοί απέναντί σας, αρκεί να τολμήσετε να μιλήσετε και να πείτε αυτά που θέλετε. Σε ότι έχει να κάνει σε ομάδες ή συλλόγους, θα δείτε πώς αρχίζει να εξελίσσεται μια όμορφη σχέση. Στις 8 του μήνα οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσουν έναν νέο έρωτα. 9 και 10 του μήνα, θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας ευνοούνται, για αυτό θα πρέπει με κάθε τρόπο να δείξετε στο συγκεκριμένο τομέα το όποιο ταλέντο διαθέτετε ή και κάποια ικανότητά σας που την είχατε κρυφή. Με ένα άτομο κυρίως από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα θελήσετε να απομακρυνθείτε  ή ακόμη και να ξεκόψετε σχέσεις. Το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να τολμήσετε επαφές και συζητήσεις κυρίως για μια νέα εργασία που θέλετε να κάνετε, καθώς μπορείτε να έχετε από ένα άτομο τη στήριξη που θέλετε.

Λέων

Οι καταστάσεις είναι πιεστικές απέναντί σας και δεν ξέρετε προς τα που να στρέψετε την ενέργειά σας. Φυσικά λόγω της έμφυτης γενναιοδωρίας σας δεν μπορείτε να πείτε όχι, απλά τώρα είναι μια στιγμή που αποφασίζετε να μιλήσετε ξεκάθαρα, αλλιώς θα χάσετε. Νέες προτάσεις για μια νέα εργασία. Κάποιοι όμως τακτοποιείτε την ήδη υπάρχουσα εργασία σας, για να κάνετε μια καινούρια. Είστε πόλος έλξης ατόμων και το προσωπικό σας στάτους, ανεβαίνει προς τα έξω. Σε ότι αφορά θέματα συνεργασίας, θέλει καλύτερη συνεννόηση καθώς ενδέχεται να υπάρξουν μπερδέματα. 8 και 9 του μήνα, θα βγει μια ευκαιρία που δεν την περιμένατε και αφορά την εξέλιξή σας. Το Σαββατοκύριακο, είναι μέρες όπου μπορείτε κάποια πράγματα που είχατε χτίσει ως τώρα, να τα εξωτερικεύσετε εκεί που πρέπει.

Παρθένος

Εβδομάδα που μπορείτε να βάλετε θεμέλια και να οργανώσετε τη ζωή σας μέσα από μια νέα οπτική που βλέπετε τα πράγματα. Μια κατάσταση που δεν προχωρά θα θελήσετε να την σταματήσετε και να βρείτε νέους τρόπους που να εκφράσετε αυτά που θέλετε να κάνετε. Ένα άτομο από το παρελθόν θα θελήσει να στηρίξει κάποια σας κίνηση. Για όσους είστε γονείς θα δώσετε βάση σε θέματα παιδιών και θα βοηθήσετε να υλοποιηθεί κάτι σε σχέση με αυτά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε έμπνευση και δημιουργικότητα και μια ιδέα σας, ή κάτι που είχατε γενικά στο μυαλό σας, μπορεί τώρα να γίνει πράξη. Κάποιοι θα κάνετε ένα μικρό ταξίδι ή μια μετακίνηση, που θα βοηθήσει να έχετε ένα όφελος μέσα από αυτήν . Μέσα στην εβδομάδα θα νιώθετε ένα αίσθημα ανικανοποίητου απλά αφήστε το και θα περάσει. 8 και 9 του μήνα, μια κατάσταση που αφορά την καθημερινότητά σας θα σας δώσει ξανά την χαμένη σας ενέργεια. Το Σαββατοκύριακο, να επιδιώξετε όποια συνάντηση σας τύχη καθώς βρίσκεται μέσα από αυτή μια λύση σε ένα σας πρόβλημα.

Ζυγός

Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικές ή νομικές υποθέσεις, είναι η κατάλληλη βδομάδα για διεκπεραίωσή τους. Μια πληροφορία που θα πάρετε στα μέσα της εβδομάδας και έχει να κάνει με τους παραπάνω τομείς, θα είναι για κάποιους “το μάννα εξ ουρανού”.  Η διάθεση σας θα είναι λίγο περίεργη αυτές τις μέρες, καθώς από την μία θα έχετε νεύρα και από την άλλη θα νιώθετε χαρούμενος. Προσοχή μη στεναχωρήσετε άθελά σας άτομα.  Καθώς οι άλλοι θα νιώθουν πώς είστε καταπιεστικός και θέλετε να γίνεται το δικό σας. 9 και 10 του μήνα, μπορεί θα κάνετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο προσωπικό.  Παρόλα αυτά είναι μια περίοδος όπου βάζετε τάξη στο σπίτι και στους γύρω σας και αρχίζετε να νιώθετε πώς κάποια πράγματα επιτέλους για σας, μπαίνουν σε μια σειρά.  

Σκορπιός

Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές για εσάς, καθώς έχετε την ικανότητα να έχετε καλύτερη συνεννόηση σε θέματα που αφορούν κυρίως τη δουλειά σας και να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις εκεί που δεν το περιμένετε. Μια συνεργασία που δεν είναι πλέον χρήσιμη, θα καταλάβετε πώς πρέπει να τη διακόψετε. Κάποιες παλιές γνωριμίες που είχατε, θα καταλάβετε πώς τώρα είναι χρήσιμες. Ένα άτομο που είχατε κάνει κάποτε μια συζήτηση για εργασία, ή μια συνεργασία που ήταν στα σκαριά και δεν έγινε τώρα είναι το κατάλληλο έδαφος για να επαναπροσδιοριστεί.  Οι επαφές σας αυτό το διάστημα είναι αρκετές. Αλλά επειδή είστε πολυάσχολοι, προσοχή στον τρόπο που μιλάτε και αυτά που λέτε. 8 και 9 του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. 9 του μήνα και μετά, μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση που θα βοηθήσει στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Τοξότης

Αυτές τις μέρες έχετε έντονο τρέξιμο και προσπαθείτε να καλύψετε όλα τα μέτωπα. Με αρκετά απρόοπτα αρχίζει η εβδομάδα και θα πρέπει να είστε ήδη εντάξει στις υποχρεώσεις σας για να καλύψετε αυτά που σας συμβαίνουν. Θα υπάρχει ένταση και ίσως να πιέσετε παραπάνω δικά σας άτομα, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας, κάτι που θα έχει κόστος για εσάς. Κάποια κατάσταση μέσα στην εβδομάδα ίσως σας κάνει να απογοητευτείτε, ωστόσο μην τα παρατήσετε και συνεχίστε να κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο. 8 και 9 του μήνα, θα έχετε μια ευκαιρία, μέσα από μια εργασία ή από ένα άτομο που θα σας προτείνει μια εργασία, για αυτό να είστε έτοιμοι. Τις ίδιες μέρες θα έρθετε πιο κοντά με δικά σας άτομα, κυρίως οικογένεια. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να οργανώσετε κάποια πράγματα για την εικόνα σας προς τα έξω.

Αιγόκερως

Είστε σε μια δημιουργική φάση και είναι η ευκαιρία για σας, να πάρετε αποφάσεις ζωής όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Κάποιοι θα κάνετε το επόμενο βήμα σε μια σχέση, ενώ όσοι είστε σε μια σχέση που δεν πάει άλλο θα θελήσετε να τη διακόψετε.  Ένα άτομο λειτουργεί σε σας, ως σύμβουλος και σας βοηθά να τακτοποιήσετε την προσωπική σας ζωή. Στο χώρο εργασίας σας, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, σε ότι λέτε ή κάνετε.  Ένα ταξίδι ή μια μικρή μετακίνηση θα σας φέρει ως προ εκπλήξεων. 8 και 9 του μήνα, μπορεί να έχετε μια ευκαιρία μέσα από μια κατάσταση όπου ευνοεί τα έσοδά σας. Τις ίδιες μέρες θα χρειαστεί να είστε πιο κοινωνικός και να δώσετε χώρο σε δημόσιες σχέσεις. Πολλά πράγματα κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι με το μέρος και θα μπορείτε να βρείτε τη λύση που περιμένατε ως “εκ δια μαγείας”.

Υδροχόος

Προσπαθείτε να κλείσετε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και για αυτό κάνετε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε λύσεις. Σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, θα πιεστείτε παραπάνω, απλά θα καταλάβετε πώς έτσι είναι τα πράγματα. Σε σχέση με την προσωπική σας ζωή κάποιοι μπορεί να βρείτε ένα νέο έρωτα, ή ακόμη και να έρθει ένας παλιός έρωτας στη ζωή σας. Μια μετακόμιση στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανή.Νιώθετε έντονα πώς έχετε πίεση από τρίτα άτομα στο τι κάνετε και πώς κινήστε. Μια πληροφορία που θα πάρετε στα μέσα της εβδομάδας, ίσως σας κάνει το κλικ στο να αλλάξετε συμπεριφορά. 8 και 9 του μήνα, μέσα από μια συνάντηση, θα έχετε ωφελιμότητα. Το Σαββατοκύριακο, είναι κατάλληλο για απομόνωση, ώστε να είστε το επόμενο διάστημα δημιουργικοί.

Ιχθύες

Είστε σε μια φάση που θέλετε να τα προλάβετε όλα και ενώ εδώ και καιρό έχετε βάλει σε εφαρμογή κάποια πράγματα τώρα είναι που βιάζετε καταστάσεις για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή καθώς πρέπει να δώσετε χώρο και χρόνο σε κάποιες καταστάσεις. Θα έχετε μεγάλη δημιουργικότητα και πρωτοτυπία σε ότι κάνετε για αυτό τολμήστε να δείξετε μια άλλη όψη του χαρακτήρα σας. Θα εκπλήξετε τους γύρω σας και μπορείτε να πετύχετε μέσα από αυτό κάτι που θέλετε ή ακόμη και τον σεβασμό και το θαυμασμού κάποιου ανθρώπου που θέλετε. Κάποιο παλιό σας σχέδιο θα το αφήσετε στην άκρη  γιατί αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να υλοποιηθεί. 8 και 9 του μήνα ίσως πάρετε έκτακτα χρήματα ή έχετε μια πρόταση για έσοδα. Προσοχή όμως μην αρχίσετε τις υπερβολές στα οικονομικά γιατί θα το μετανιώσετε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 29/4 ως 5/5/2019.
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Μάιο 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here