Widgets Magazine

Ερμής αντίθεση Ουρανός, εκρήξεις θυμού, εντάσεις, ξαφνικές ανατροπές καταστάσεων που δίνουν καλό ή χείριστο αποτέλεσμα.

Ήλιος τετράγωνο Κρόνος, δύσκολη στιγμή να περιμένουμε από άλλους κάτι που τελικά θα κάνουμε μόνοι μας.

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο Σκορπιό.

Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός, ξαφνικοί έρωτες ή και χωρισμοί, αναπάντεχες εκπλήξεις σε ερωτικά. Έκτακτα χρήματα.

Ήλιος εξάγωνο Δίας, ευκαιρίες για επέκταση, δημόσιες σχέσεις, καταστάσεις που μπορούμε να προβληθούμε.

Κριός

Η αρχή της εβδομάδας, σας φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που πρέπει να συγκρουστείτε για να βγείτε από ένα αδιέξοδο. Κάποιες φορές, νιώθετε ενοχλητική την παρουσία από το ταίρι σας και ίσως σας πνίγει ο τρόπος που σας συμπεριφέρεται. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς συνεργάτης ή συνεργάτες, γίνονται εριστικοί απέναντί σας και δεν μπορείτε να τους ανεχτείτε. Κυρίως θέματα σχεδίων που θα θέλετε να εφαρμόσετε, βλέπετε πώς δεν έχουν την στήριξη που θα θέλατε. Οικονομικά ενώ οι καταστάσεις σας αναγκάζουν να πάρετε αποφάσεις, παγώστε για λίγο τα πράγματα, γιατί ίσως πάρετε λάθος αποφάσεις.  Θα υπάρχουν στιγμές όπου νιώθετε πώς πρέπει να γίνεται καχύποπτοι και επιφυλακτικοί με τους άλλους. 11 και 12 του μήνα, μια λύση έρχεται ως θαύμα για εσάς, που θα δώσει την ευκαιρία στο να βγείτε από ένα αδιέξοδο.

Ταύρος

Οι αντιδράσεις είναι έντονες και διαρκώς αισθάνεστε πώς είστε σε μια μάχη με τους γύρω σας. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε μια νέα κατάσταση που θα ανατρέψει κάποια δεδομένα σας. Στα μέσα της εβδομάδας, θα αναλάβετε επιπρόσθετες ευθύνες για να βοηθήσετε σε μια κατάσταση. Αν ανήκετε σε σύλλογο ή σε κάποια ομάδα ή ακόμη και αν είστε σε ομάδα στο χώρο της δουλειάς σας, βλέπετε πώς πλέον δεν αντέχετε κάποιες καταστάσεις και ίσως είστε το άτομο που θα αντιδράσει με εκρήξεις θυμού, καθώς κάτι δεν πάει όπως το είχατε εσείς προγραμματίσει. Σε ένα σχέδιο που αφορά μια εργασία η οποία έπρεπε να είχε τελειώσει στο παρελθόν, εμφανίζεται πάλι και αυτή τη φορά νιώθετε πώς είστε ο μόνος που μπορεί να σώσει μια κατάσταση. 11 και 12 του μήνα, προτιμήστε την απομόνωση ή τη συντροφιά του αγαπημένου σας, για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τα προβλήματα.

Δίδυμοι

Επαφές και γνωριμίες, σας κάνουν να αποπροσανατολίζεστε και να χάνετε το στόχο σας. Μοιράζεστε σε πολλά κομμάτια και ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε αν τελικά χάνετε ή παίρνετε ενέργεια από όλα αυτά που κάνετε στην καθημερινότητά σας. Υπάρχουν στιγμές που βλέπετε  τα πράγματα με αισιόδοξη τάση και ίσως αυτό σας κάνει να εμπιστεύεστε πιο εύκολα ανθρώπους και καταστάσεις, από ότι θα έπρεπε.  Τα οικονομικά σας είναι σε κατάσταση που απαιτείται να γίνεται ολοένα και πιο οργανωτικοί, καθώς από τη μία παίρνετε αλλά πολλές φορές σπαταλάτε χωρίς να υπολογίζετε. 11 του μήνα, αισθάνεστε πώς έχετε μια διάθεση για φλερτ και επέκταση και δεν αφήνετε ευκαιρία χαμένη. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα πράγματα θα τα νιώθετε λίγο μπερδεμένα γύρω σας. Αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ευελιξία και την διπλωματία σας, θα βγείτε από ένα αδιέξοδο και θα νιώσετε μια μεγάλη νίκη.

Καρκίνος

Από τις αρχές της εβδομάδας, η Αφροδίτη θα είναι σε φιλικό για σας ζώδιο, δίνοντας μια λάμψη και μια γοητεία στους χώρους που κινείστε. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, είστε σε κατάσταση όπου μπορείτε να δείξετε την αξία σας και να προχωρήσετε σε βήματα που πριν διστάζατε. Είτε πρόκειται για ερωτικά είτε και για επαγγελματικά. Οι ελεύθεροι ευνοείστε στο να γνωρίσετε ένα άτομο και να προχωρήσετε σε μια σχέση που θα έχει προοπτική. Αν και ίσως για λίγο διάστημα θα είστε επιφυλακτικοί με αυτό το άτομο. Μια κατάσταση που έχει να κάνει με το σπίτι σας, είτε σαν οίκημα είτε με άτομα της οικογένειας σας, θα πρέπει να κάνετε υπομονή λίγο διάστημα και να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις. 12 και 13 του μήνα, αποφύγετε εντάσεις και μην είστε καχύποπτοι με τους γύρω σας.

Λέων

Η εβδομάδα αρχίζει με έντονους ρυθμούς κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μια κατάσταση στην καθημερινότητά σας,  έρχεται να ανατρέψει πράγματα που είχατε προγραμματίσει και ανάλογα την ευελιξία που θα δείξετε θα χειριστείτε αυτό το γεγονός. Τις επόμενες μέρες ίσως νιώσετε πώς δοκιμάζεστε από κάποιο ή κάποια άτομο ή στο χώρο εργασίας ή αν ανήκετε σε μια ομάδα ανθρώπων. Μην μπείτε στη διαδικασία να λογοφέρετε και να αφήσετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν, απλά κάντε αυτό που θεωρείται εσείς σωστό, αγνοώντας τη γνώμη τρίτων. Η ενασχόληση με το σπίτι ή κάποιο χόμπι που κάνετε από το σπίτι, θα σας ξεκουράσει και θα βοηθήσει να ξεφύγετε από προβλήματα.  Στις 11 και 12 του μήνα, έχετε έκτακτες αλλαγές στο πρόγραμμά σας που όμως μπορείτε να διαχειριστείτε αρκεί να μην αγχωθείτε υπερβολικά.

Παρθένος Συζητήσεις και επικοινωνίες με αρκετά έντονους ρυθμούς, είναι κάτι που θα προβληματίσει και θα δώσει μια περίεργη αίσθηση στην καθημερινότητά σας. Πρέπει να είστε έτοιμοι για λεκτικές αντιπαραθέσεις, ωστόσο ο τρόπος που θα πλασάρετε την εικόνα σας ίσως θα είναι η μισή δουλειά. Η δουλειά σας θα είναι αρκετή αυτές τις μέρες και μην αφήνετε πράγματα για μετά, γιατί πολλές φορές θα υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας.  Ο τρόπος που θα κινείστε και θα φέρεστε θα είναι κάποιες φορές προκλητικός και νιώθετε ένα αίσθημα αισιοδοξίας κάποιες φορές. Μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα καθώς θέλετε να επεκταθείτε σε τομείς όπως ο εαυτός σας ή πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. 13 του μήνα μπορείτε να κανονίσετε συζητήσεις ή συναντήσεις ώστε να βελτιώσετε τη σχέση σας με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός

Η διάθεση σας θα είναι περίεργη αυτές τις μέρες, καθώς θα νιώθετε έντονες αλλαγές στο χαρακτήρα σας, αλλά κυρίως προς τα έξω θα δείχνετε πώς τίποτα δεν σας ευχαριστεί. Παρόλο που τα πράγματα είναι για σας καλά, είστε στο κέντρο των συζητήσεων και μπορείτε μέσα από το λόγο σας να στηρίξετε αυτά που θέλετε, αλλά μην το παρακάνετε. Κάποιοι θα προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα μέσα από μια σχέση. Είτε ερωτική είτε ακόμη και μια νέα συνεργασία. Σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, προσπαθήστε να λύσετε καταστάσεις και μην αναβάλλετε πράγματα για αργότερα. Στις 12 και 13 του μήνα, είναι ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις και ίσως προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι.

Σκορπιός

Η εβδομάδα έχει έντονο δημιουργικό χαρακτήρα. Ξαφνικές ιδέες και εμπνεύσεις είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Η δημιουργικότητα όμως που θα βγάλετε προέρχεται κυρίως από ένταση και επειδή κάποιες φορές είστε το άτομο που θα πρέπει να βρει λύση στις καταστάσεις. Προσοχή όμως κυρίως στις 7 και 8 του μήνα, τις εκρήξεις θυμού και τις συγκρούσεις σας με τους άλλους. Από τις 9 του μήνα, η διάθεσή σας αλλάζει. Νιώθετε έντονα συναισθήματα και βλέπετε τα πράγματα με περισσότερη καχυποψία. Προσοχή σε θέματα εργασίας, καθώς προκαλείτε κάποιες φορές με τη συμπεριφορά σας. 11 και 12 του μήνα, μπορεί να έρθουν κάποια έκτακτα χρήματα, εκεί που δεν το περιμένατε.

Τοξότης

Η αγωνιστικότητά σας, είναι στα ύψη της αυτό το διάστημα. Τρόποι και μέθοδοι που χρησιμοποιείται, φωτίζουν πράγματα στη καθημερινότητά σας και σας δείχνουν τι λειτουργεί καλά και τι όχι. Ίσως καταλάβετε πώς κάποιο άτομο, δεν βοηθά στο σκοπό που έπρεπε πχ στα επαγγελματικά και στραφείτε προς άλλη κατεύθυνση για βοήθεια. Ένα φλερτ ή μια γνωριμία από κοντινό περιβάλλον, μπορεί να έχει εξέλιξη ερωτική και σαν αρχή θα πρέπει να μείνει κρυφό. Η υγεία σας θέλει προσοχή και θα πρέπει να βρίσκετε στιγμές να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε.  11 και 12 του μήνα, μια έκτακτη είδηση μπορεί να σας ανατρέψει τα σχέδια, αλλά μπορείτε να τα οργανώσετε όλα ευέλικτα.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις στην εργασία σας είναι αρκετές και πολλές φορές θα έχετε έντονα ξεσπάσματα. Προσοχή όμως γιατί άλλοι φταίνε και αλλού ρίχνετε το βάρος των ευθυνών. Οι συγκρούσεις κυρίως με άτομα που είναι καταξιωμένα ή πιο πάνω από σας ιεραρχικά, δεν βοηθούν αλλά αντίθετα γίνονται η αιτία για να ρίξουν οι άλλοι σε σας την ευθύνη. Μια πεποίθηση που είχατε για καιρό είτε στη δουλειά είτε και στα προσωπικά σας, πιθανόν να αρχίζετε να την αλλάζετε καθώς τα πράγματα έχουν πάρει πλέον άλλο δρόμο και η μόνη λύση για σας, είναι η ευελιξία. 12 και 13 του μήνα, μπορεί να έρθει στο δρόμο σας μια νέα πληροφορία που θα λειτουργήσει μετέπειτα, υπέρ σας.

Υδροχόος

Διάστημα δημιουργικότητας για σας, καθώς έχετε αρκετές ευκαιρίες που βλέπετε να εμφανίζονται μπροστά σας και δεν ξέρετε προς τα πού να στρέψετε την ενέργειά σας. Αν σπουδάζετε ή έχετε σκοπό να ξεκινήσετε κάτι τέτοιο, είναι η ιδανική περίοδος, όπως και καθετί που θέλετε να κάνετε με το εξωτερικό τώρα ευνοείται. Και επειδή θα έχετε αυτές τις μέρες μια έμφυτη μαχητικότητα, οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας μη σας πτοήσει, καθώς μπορείτε να βρείτε τη λύση. Οι γεννημένοι της πρώτες μέρες του ζωδίου, προσέξτε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τις εντάσεις σας. Επειδή όμως θα θέλετε να φανείτε και να ξεχωρίσετε για ένα στόχο που έχετε, κάποιο άτομο δεν θα είναι υποστηρικτικό απέναντί σας και για αυτό μη κολλήσετε σε σκέψεις και ματαιώσετε τα σχέδια σας. Στο τέλος τις εβδομάδας οι ευθύνες θα είναι αρκετές, για αυτό μοιράστε το χρόνο σας κατάλληλα.

Ιχθύες

Το διάστημα αυτό κρύβει για σας εναλλαγές εκπλήξεων. Στα προσωπικά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας, τα πράγματα κινούνται με τρόπο που αυτά που θέλατε τόσο καιρό συμβαδίζουν ώστε να έρχονται έτσι οι καταστάσεις προς τα εσάς. Οι συναντήσεις σας θα είναι αρκετές, κυρίως για τα επαγγελματικά σας. Αν και υπολογίζετε σε κάποια άτομα για να κάνετε κάποιες κινήσεις. Ίσως όμως επειδή δεν είναι όλα όπως φαίνονται προσπαθήστε να στηριχθείτε στα δικά σας πόδια. 12 και 13 του μήνα, είναι μέρες που μπορείτε να ανοίξετε τον κύκλο των δημοσίων σχέσεων σας και να βρείτε την άκρη που ψάχνετε εδώ και καιρό.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο 2019
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 14/10/2019 και προβλέψεις ζωδίων.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here