Widgets Magazine

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ στην 20η μοίρα. Προσοχή στο πώς εκτιμάμε τα πράγματα καθώς το τοπίο είναι λίγο θολό.

Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο.

Ήλιος εξάγωνο Δίας, καλή στιγμή για επέκταση καθώς και για ταξίδια ή μετακινήσεις.

Άρης εξάγωνο Ποσειδώνας, καλλιτεχνική όψη, συναισθήματα αλτρουισμού.

 Ήλιος εξάγωνο  Πλούτωνας, αναγνώριση και επιτυχία καθώς και ευκαιρία για χρήματα.

Κριός

Η εβδομάδα για σας, αρχίζει με μικρομπερδέματα, καθώς σας βρίσκει λίγο προβληματισμένους σε θέματα επαγγελματικών και οικονομικών. Και ενώ νιώθετε πώς μια κατάσταση έχει φτάσει σε τέλμα, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και στα θέλω σας, καθώς τις επόμενες μέρες τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά. 11 του μήνα και μετά, μπορείτε μέσα από συζητήσεις και επικοινωνίες, να βρείτε μια απάντηση που περιμένατε σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Κυρίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, από αυτή την ημερομηνία και μετά μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιο που είχατε αφήσει στη μέση. Κάποιος φίλος, θα έχει μια ιδέα ή λύση για έναν σας προβληματισμό.

Ταύρος

Η εβδομάδα για σας, ξεκινά με ευκαιρίες, δίνοντας σας τη δυνατότητα πώς αν κινηθείτε με σύνεση και πρακτικότητα, μπορείτε να έχετε όφελος για θέματα που θέλετε να πετύχετε. 9 του μήνα, τα πράγματα είναι λίγο στατικά για σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε. όμως μετά τις 10 έχετε ευκαιρίες για νέα ανοίγματα. 14-15 του μήνα, επαφές με σύλλογο ή μια ομάδα ανθρώπων, μπορεί να σας βγάλει από έναν προβληματισμό που έχετε. Το τέλος της εβδομάδας, σας βρίσκει κοντά με δικό σας άτομο που μπορείτε να βρείτε μια άκρη, σε ένα ζήτημα που είχατε προβληματιστεί. Επίσης μπορεί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι που επιθυμείτε εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Αρχίζει μια εβδομάδα, όπου θα νιώσετε πώς παίρνετε μια ανάσα από το προηγούμενο διάστημα και κάποια πράγματα θα αρχίσουν να εξελίσσονται με θετικούς ρυθμούς. 10, 11 και 14 του μήνα και αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, μπορείτε να καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε μια οικονομική ευκαιρία. Λύνοντας έτσι κάτι που σας δυσκόλευε αρκετά. Οι όποιες εσωτερικές συγκρούσεις είχατε, είναι ώρα να τις παγιώσετε, αφού οι πλανήτες βοηθούν στο να βγείτε μπροστά και να δείξετε τη δύναμή σας. 15 του μήνα, μην φτάνετε καταστάσεις στα άκρα και δείξτε με ωραίο τρόπο τι είναι αυτό που σας πειράζει, στα δικά σας άτομα.

 

Καρκίνος

Είστε σε μια φάση που σας απασχολούν έντονα κάποια θέματα που έχουν σχέση με εξωτερικό είτε αυτό είναι ταξίδι ή μια μετακόμιση. Ακόμη και κάποιοι έχετε έντονες ανησυχίες σε σχέση με σπουδές και ανοίγματα που θέλετε να κάνετε, από τις 11 του μήνα και μετά, μπορείτε να πλησιάσετε κοντινά σας άτομα και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. 14 του μήνα, κυνηγήστε την οποιαδήποτε μορφής ευκαιρία ακούσετε ή πιστεύετε πώς είναι ευκαιρία γιατί είναι ιδανική μέρα για να βγάλετε χρήματα. Είτε μέσα από μια νέα εργασία ή και συνεργασία αν είστε επαγγελματίες.

Λέων

Με αρκετές εντάσεις αρχίζει η εβδομάδα για σας, καθώς θα τρέχετε με έντονους ρυθμούς και πολλές φορές, προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μαζί για να μη σας προλάβει ο χρόνος. Προβληματίζεστε για το οικονομικό και ίσως να κάνετε κάποιες αναπροσαρμογές στα έξοδά σας. Η υγεία είναι ένα κομμάτι που θα σας απασχολήσει, καθώς το έντονο άγχος σας, δημιουργεί εμπόδιο, παραβλέποντας κάποιες μικρές ενοχλήσεις που μπορεί να έχετε. Και είστε επίσης και επιρρεπείς σε μικροατυχήματα. 10 και 11 του μήνα, κυνηγήστε συζητήσεις με άτομα που πριν λίγο καιρό οι καταστάσεις μεταξύ τους ήταν μπλεγμένες. 15  του μήνα, προσοχή στις συγκρούσεις με τους τρίτους.

 

Παρθένος

Το διάστημα αυτό, προσπαθείτε να βρείτε ποιοι είναι αυτοί που αξίζουν καθώς το λόγω και τις αιτίες, που σας οδηγούν σε σχέσεις ή σε διάλυσή τους. Πολλές φορές τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται, για αυτό μην είστε ανυπόμονοι και εξετάστε τις καταστάσεις γύρω σας, μέσα από ένα διπλό πρίσμα. Στις 11 του μήνα, ίσως προκύψει ένα ταξίδι που θέλατε να κάνετε αλλά και επαφές με άτομα που δεν προλάβατε να επικοινωνήσετε. Στις 14 του μήνα, προσπαθήστε να είστε οργανωτικοί, καθώς είναι η ευκαιρία στους χώρους που κινείστε, να διαφημίσετε αυτό που έχετε ως προσόν και γενικά να διαφημιστείτε. Η τάση σας για αλτρουισμό θα είναι αυξημένη και κάποιοι θα τρέξουν σε σας για βοήθεια. Την ίδια μέρα και τις επόμενες, είναι ευνοϊκά τα πράγματα για έκτακτα έσοδα.

 

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή, αποζητάτε λίγη ξεκούραση και απομόνωση από την καθημερινότητα, αλλά δυστυχώς το Σύμπαν δεν σας κάνει τη χάρη. Βρίσκεστε πολλές φορές στο κέντρο των εξελίξεων άθελά σας και προσοχή στον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε, καθώς κάποιοι περιμένουν τη στιγμή στο να κάνετε λάθος. Από της 11 του μήνα και μετά, μια κατάσταση στη ζωή σας σταθεροποιείται και μπορείτε να νιώσετε μιας μορφής ασφάλειας και ησυχίας, μετά από ένα έντονο κλίμα που ζήσατε. Από 14 έως 15 του μήνα, ίσως γνωρίσετε ένα άτομο που θα έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτήρα.

Σκορπιός

Εβδομάδα που απαιτεί να βγείτε προς τα έξω και να δείξετε αυτό που αξίζετε, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία μικρή ή μεγάλη. Αν εμπλέκεστε με ομάδες ανθρώπων ή συλλόγους, καταλαβαίνετε πώς τα πράγματα δείχνουν ένα δρόμο θετικής κατεύθυνσης και πώς οι επιλογές σας δεν σας διαψεύδουν, αρκεί να κρατάτε μια στάση ουδετερότητας. Από τις 11 του μήνα και μετά, αρχίζετε να τακτοποιείτε θέματα στο σπίτι που σας είχαν κουράσει και σας είχαν πάει πίσω. Από 14 έως τέλος της εβδομάδας, η καρδιά σας μπορεί να χτυπήσει δυνατά, γνωρίζοντας  ένα νέο έρωτα.

Τοξότης

H εβδομάδα αρχίζει  με κάποιες δυσκολίες, κυρίως πάνω στα επαγγελματικά σας, καθώς μπορεί να έχετε αρκετές εξωτερικές συγκρούσεις με άτομα, για να μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε. Προσπαθήστε να είστε επιφυλακτικοί και να μην δείχνετε τα χαρτιά σας σε ότι κάνετε. από τις 10 του μήνα και μετά, τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν και για αυτό αρχίζετε να παίρνετε αποφάσεις, βάζοντας καθετί στη θέση που του αρμόζει. Προσοχή στην υγεία, καθώς παραβλέπετε πράγματα σε σχέση με αυτή. 14 και 15 του μήνα, έχετε ευκαιρίες, για αύξηση εσόδων. Αυτό το διάστημα είναι καλό, για τόνωση της αυτοπεποίθησής σας.

Αιγόκερως

Οι παρεξηγήσεις με άτομα, είναι ένα στοιχείο που θα σας προβληματίσει από τις αρχές της εβδομάδας. Από τις 10 του μήνα και μετά, μπορείτε να επιδιώξετε συναντήσεις και συζητήσεις, που το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν καλό αποτέλεσμα ή δεν κάνατε τις συζητήσεις αυτές, όπως εσείς θέλατε. Στις 11 του μήνα, ξαναποκτάτε τη δύναμή σας και έχοντας τη στήριξη ατόμου, μπορείτε να πετύχετε, έναν σας, στόχο. Η διπλωματική σας ικανότητα και ο εμπεριστατωμένος, γεμάτος επιχειρήματα λόγος σας, μπαίνει σε δράση.  Στις 14 του μήνα, μη χάσετε την ευκαιρία για δραστηριοποίηση, καθώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα.

Υδροχόος

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, προσπαθείτε να λύσετε πράγματα από το παρελθόν και να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις. Το τοπίο όμως φαίνεται λίγο μπερδεμένο και έτσι οι αποφάσεις που παίρνετε δεν είναι τελείως αντικειμενικές. Κυρίως  αν έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου, ένα θέμα στη ζωή σας, δείχνει να λύνεται και να νιώσετε μια απελευθέρωση. Προσοχή στις οικονομικές κινήσεις που θα κάνετε, καθώς και θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία σας, γιατί νιώθετε εναλλαγή συναισθημάτων. Από τις 11 του μήνα και μετά, η διάκρισή σας σε θέματα που αφορά θέματα τρίτων είναι περισσότερο αντικειμενική και έτσι προχωράτε σε επίλυση καταστάσεων.

Ιχθύες

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι έντονη αυτές τις μέρες και είναι πιθανόν να κάνετε λάθη από σύγχυση συναισθημάτων. Φροντίστε την υγεία σας και προσπαθήστε να δώσετε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουράζεται, καθώς οι εξελίξεις σας αγχώνουν και σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Από τις 11 του μήνα και μετά, μια κατάσταση δείχνει να τελειώνει και να μπορείτε επιτέλους να προετοιμαστείτε για άλλα πράγματα. Προσοχή επίσης σε λάθη αφηρημάδας, καθώς θα βλέπετε τα πράγματα όχι ακριβώς όπως είναι και ίσως υπερεκτιμάτε τις ικανότητές σας. 14 του μήνα, είναι μια μέρα ευκαιριών για σας, καθώς μπορείτε να αποδείξετε την αξία σας, σε μια ομάδα ανθρώπων.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Μάρτιο 2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο 2020
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here