Widgets Magazine

Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 και ώρα 2:56 μ.μ.σχηματίζεται Πανσέληνος στις 3ο 12΄ στο ζώδιο των Ιχθύων. 

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι ο πιο ερωτικός,αφού φιλοξενεί τη πιο τραγουδισμένη, ερωτική, πανσέληνο του χρόνου, που κατά  καιρούς έχει αποτελέσει έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες και μουσικούς και στο πέρασμα των χρόνων έχει δημιουργηθεί ένα πλούσιο ρεπερτόριο για την φεγγαρόλουστη νύχτα του Αυγούστου.      Ο βασικότερους λόγους που το Αυγουστιάτικο φεγγάρι φημίζεται για την ομορφιά του και που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι πως τις περισσότερες φορές έχει κοκκινωπό χρώμα. Στην αστρολογία γνωρίζουμε ότι η είσοδος της Σελήνης στο εκάστοτε ζωδιακό σημείο δημιουργεί έντονη επιρροή και επίδραση στα ανθρώπινα συναισθήματα. Με αυτό το φεγγάρι στο ζώδιο των Ιχθύων θα πρέπει να προσέξουμε γιατί αυξάνει την ευαισθησία μας και μπορεί να παρασυρθούμε σε ψεύτικες υποσχέσεις. Κάθε Πανσέληνος συμβολίζει την ολοκλήρωση και η διάρκεια της θα είναι μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου που θα έχουμε την επόμενη  Νέα Σελήνη.

Μετά από μια ταραγμένη περίοδο με τρεις δύσκολες εκλείψεις στη σειρά, με ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα, με τον  Άρη ανάδρομο (για λίγο ακόμα) να δημιουργεί εντάσεις και ατυχήματα και τον Ερμή να έχει μόλις ορθοδρομήσει (από 19/8 )αποκαθιστώντας σταδιακά την καλή επικοινωνία, έρχεται μια όμορφη Πανσέληνος την Κυριακή  να πραγματοποίηση στόχους, επιθυμίες και όνειρα, σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, αφού δημιουργείται ο πολύ ευνοϊκός πλανητικός σχηματισμός ”Χαρταετός”.

Υπάρχουν λοιπόν σε αυτόν τον σχηματισμό πέντε θετικές όψεις και μία αντίθεση η οποία λειτουργεί ως σημείο εξόδου και κινητοποιεί όλο το σύστημα του σχηματισμού.

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζετε με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Ουρανό στις γωνίες, στο στοιχείο της γης, χαρακτηρίζετε από οικονομική ευμάρεια και σταθερότητα. Γενικά το μεγάλο τρίγωνο θεωρείτε πως φέρνει μεγάλη τύχη.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει επιτυχία και αναγνώριση στις προσπάθειες μας, ασφάλεια και σταθερότητα και διάρκεια σε ότι ξεκινήσουμε. Χρειάζεται όμως να είμαστε καλά οργανωμένοι, να έχουμε πειθαρχία και υπομονή.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό  προσφέρει ευκαιρίες, ξαφνικές εξελίξεις και έντονο ενθουσιασμό. Μας βοηθά να βρούμε νέες πρωτοποριακές ιδέες για την προώθηση των υποθέσεων μας.

 Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό χαρακτηρίζετε από μια μεταβατική περίοδο στη ζωή μας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνουμε τις αλλαγές που καιρό τώρα σκεφτόμασταν και δεν το αποφασίζαμε.

Η όψη της αντίθεσης  Ήλιου – Σελήνης  έρχεται να δημιουργήσει σύγκρουση με τους άλλους και μια εσωτερική ένταση. Όμως οι θετικές όψεις που προαναφέραμε,  μειώνουν την ένταση και βοηθούν να βρεθεί η ισορροπία και να ξεπεραστούν οι προκλήσεις.

Με το μικρό τρίγωνο που σχηματίζετε με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό, συμπληρώνετε ο σχηματισμός του χαρταετού. Δίνει ξαφνικές ευκαιρίες ,φέρνει στην ζωή μας πρόσωπα και βοηθά να αποκτήσουμε συναισθηματική σταθερότητα.

Από αυτή την Πανσέληνο θα επηρεαστούν περισσότερο, οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες ,Καρκίνοι και Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Η  πανσέληνος του καλοκαιριού, αποτελεί για τους ρομαντικούς μια ιδιαίτερη στιγμή και δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι το φως του φεγγαριού, κάνει πιο όμορφες και φωτεινές τις νύχτες μας και επομένως επιδρά εποικοδομητικά στη διάθεσή μας.               Ας  θυμηθούμε τους στοίχους του μεγάλου μας σύνθετη και ποιητή Μάνου Χατζιδάκι,        ”Διώξε τη λύπη,  παλικάρι  πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι” και ας αφήσουμε για λίγο πίσω την βαριά καθημερινότητα και ας επιλέξει ο καθένας  τον τρόπο και τον τόπο για να απολαύσει αυτή τη μοναδική  βραδιά.

 

Κριός. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δωδέκατο  οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τον συναισθηματικό σας κόσμο. Παρασκηνιακές κινήσεις  καλείστε να διαχειριστείτε και ζητήματα του παρελθόντος τώρα θα σας απασχολήσουν  ζητώντας να βρείτε λύση.

Ταύρος . Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με ομάδες και συλλόγους. Θα θέλετε να βρίσκεστε με άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και δεν αποκλείεται να έχετε επικοινωνίες με άτομα που έχετε καιρό να βρεθείτε.

Δίδυμοι. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τον τομέα της καριέρας σας. Θα έχετε θετικές αλλαγές και εξελίξεις  σε οικονομικά και επαγγελματικά. Επίσης θα σας απασχολήσει  η κοινωνική σας εικόνα και πώς θα τη βελτιώσετε.

Καρκίνος. Η Πανσέληνος επηρεάζει θετικά τον ένατο οίκο σας και βλέπετε το μέλλον σας πιο αισιόδοξα. Νομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα έχουν θετικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους ή να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε θέματα σπουδών. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σας και πολύ πιθανόν να έχετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Λέων. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει οικονομικά θέματα και τον όγδοο οίκο σας. Δάνεια, κληρονομιές και γενικά χρήματα που σχετίζονται με άλλους  θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Αν δεν αισθάνεστε καλά με κάποια σχέση σας ίσως να αποφασίσετε να την τελειώσετε.

Παρθένος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και είναι πολύ σημαντική για το ζώδιο σας. Θα φέρει εξελίξεις αφού ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ίσως να αποφασίσετε να αλλάξετε εργασία αν δείτε ότι αυτή που έχετε δεν σας καλύπτει και να ξεκινήσετε μια άλλη καλύτερη. Το διάστημα είναι θετικό και για μια ερωτική γνωριμία αν όμως διατηρείτε μια σχέση ίσως τώρα να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε.

Ζυγός. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την υγείας σας. Ίσως κάτι αλλάξει στην καθημερινότητά σας ή με τους συνεργάτες σας. Θα σας απασχολήσουν επίσης θέματα διατροφής και η φυσική σας κατάσταση. Οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας αλλά και στις δραστηριότητες σας.

Σκορπιός. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας, τα παιδιά σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Είναι μια περίοδος έντονης σεξουαλικότητας, γίνεστε  πιο ρομαντικοί, βγαίνετε διασκεδάζετε και περνάτε ευχάριστα.

Τοξότης.  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα σπιτιού. Θα σας απασχολήσει η σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα, το σπίτι ως ακίνητο και ίσως έχετε μια ανακαίνιση ή θα κάνετε μια μετακόμιση.

Αιγόκερως. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με αδέρφια, συγγενείς, το μεταφορικό σας μέσο και τις επικοινωνίες σας. Το επόμενο διάστημα θα είναι κουραστικό με πολλές υποχρεώσεις. Βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν και απομακρύνεστε από ανθρώπους που δεν σας εκτιμούν.

Υδροχόος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας, που αφορά τον οικονομικό σας τομέα και την αυτοεκτίμησή σας. Θα αναζητήσετε τρόπους ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και καλό θα ήταν να αποφύγετε να δανείσετε χρήματα και να δανειστείτε.

Ιχθύες. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας υποδηλώνει πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας, στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Αναγνωρίζεται η αξία σας στην εργασία και ίσως να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις. Προσέξτε τον εγωισμό και τις ανταγωνιστικές τάσεις με τους άλλους. Επίσης θα σας απασχολήσουν τα αισθηματικά σας και αν μια σχέση σας έχει φθαρεί θα αποφασίσετε να την τελειώσετε. Αν όμως ανήκετε σε αυτούς που έχουν μακροχρόνια σχέση θα θελήσετε να την περάσετε σε νέο επίπεδο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 13/8 ως 19/8
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here