Widgets Magazine

Λίγο μετά την Εαρινή Ισημερία που σηματοδοτεί την αρχή της Άνοιξης και την αρχή της νέας αστρολογικής χρονιάς, την Πέμπτη στις 21/3/2019 στις 03:40 τα ξημερώματα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στην 00°09΄ στο συντροφικό ζώδιο του  Ζυγού.

Με κάθε Πανσέληνο τα συναισθήματα είναι έντονα και η ενέργεια της ξεκινά αρκετές ημέρες πριν. Η Πανσέληνος συμβολίζει την ολοκλήρωση και επιρροή της θα έχει διάρκεια μέχρι την Ν. Σελήνη της 5ης Απριλίου.

Οι όψεις της Πανσελήνου και τι να περιμένουμε

Η Πανσέληνος αυτή σε κρίσιμη μοίρα στην 0η του Ζυγού σε αντίθεση με τον  Ήλιου στον Κριό, που είναι ο άξονας των σχέσεων, έρχεται να φωτίσει μέσα μας, τι χρειαζόμαστε και τι είναι αυτό που θέλουμε από τις σχέσεις μας με τους άλλους ώστε να βρούμε τις ισορροπίες.

Ο Ήλιος στον Κριό είναι ανυπόμονος, βιαστικός, και θέλει να επιβάλλεται στους άλλους,  ενώ η Σελήνη από τον Ζυγό επιδιώκει την αρμονία και την ισορροπία.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις λοιπόν σε πρώτο πλάνο το επόμενο διάστημα και τα ερωτήματα που τίθενται είναι, που θα πρέπει να αναλάβουμε δράση και να ρισκάρουμε και που θα πρέπει να συμβιβαστούμε;

Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις σε όλων των ειδών τις σχέσεις μας είναι πιθανές. Ας  μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και πολύ κοντά με τον Ποσειδώνα και θα κάνει την επικοινωνία δύσκολη, οπότε  θέλει ιδιαίτερη προσοχή το επόμενο διάστημα σε συνεργασίες, νομικά θέματα και υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ο Χείρωνας ο ‘’πληγωμένος θεραπευτής’’ θα βρίσκεται σε αντίθεση με την Σελήνη  και σε σύνοδο με τον Ήλιο και μας δείχνει πως όταν αρνούμαστε να δούμε τις ανάγκες του άλλου προσώπου, πληγώνουμε και πληγωνόμαστε.

Ας μην ξεχνάμε πως η ισορροπία στις σχέσεις έρχεται όταν δεν προβάλλουμε το Εγώ και λαμβάνουμε υπόψη μας τις ανάγκες του άλλου.

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου έχουμε και μια δύσκολη όψη μεταξύ του Άρη από τον Ταύρο και της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου, (κυβερνήτες του Κριού και του Ζυγού) σε δυο σταθερά ζώδια που δύσκολα αλλάζουν γνώμη και στερούνται ευελιξίας. Με αυτήν την όψη, είμαστε προσεκτικοί για να μην πληγούν οι ερωτικές μας σχέσεις και δεν παίρνουμε οικονομικά ρίσκα.

Ποιοι επηρεάζονται

Όλοι μας θα επηρεαστούμε κατά κάποιο τρόπο, αυτοί όμως που θα επηρεαστούν περισσότερο, είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού των αρχών του πρώτου δεκαημέρου, οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη και ωροσκόπο στις 0,1,2,3 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 11 ως 17 Μαρτίου 2019
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον Μήνα Απρίλιο 2019
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here