Widgets Magazine

Η Πανσέληνος και Blue Moon, που πραγματοποιείται στις 19/5/2019 τα ξημερώματα στην 27ο38’ του Σκορπιού, θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου δηλαδή, τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από την 25η έως την 29η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Κάθε Πανσέληνος συμβολίζει την ολοκλήρωση και η επιρροή της θα έχει διάρκεια  μέχρι την Ν. Σελήνη της 3ης Ιουνίου.

Οι όψεις της Πανσελήνου και τι να περιμένουμε

Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα μας απασχολήσουν υλικά και συναισθηματικά θέματα εφόσον αυτά αντιπροσωπεύει ο άξονας του Ταύρου – Σκορπιού.

Σε κάθε Πανσέληνο τα συναισθήματα είναι έντονα, πόσο μάλλον με αυτή την πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού που το συναίσθημα είναι πολύ δυνατό.

 Η Πανσέληνος έρχεται να φωτίσει μέσα μας και να μας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με το ασυνείδητο μας, τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού μας, τις κρυφές μας επιθυμίες, τα κρυμμένα ψέματα και τους φόβους μας. Να δούμε τι χρειαζόμαστε και τι είναι αυτό που θέλουμε από τις σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές ώστε να βρούμε τις ισορροπίες. Να ολοκληρώσουμε τα σχέδια μας, να κάνουμε τον απολογισμό μας και να αποδεσμευτούμε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν βοηθούν στην εξέλιξη μας.

Τώρα είναι η στιγμή να δουλέψουμε με τον εαυτό μας, να διώξουμε ζήλια, φόβο και εμμονές και να τον θεραπεύσουμε απ ότι μας πληγώνει. Αυτή είναι μια μυστηριώδη πανσέληνος και η αντίθεση της με τον Ερμή θα βγάλει στο φως μυστικά, θα υπάρξουν αποκαλύψεις για διαφθορά, πολιτικά σκάνδαλα, συκοφαντία, ψέματα και απάτη. Είναι μια περίοδος κάθαρσης μέσα μας και γύρω μας.

Για το πώς ακριβώς θα επηρεαστεί ο καθένας είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου. Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο.

Κριός. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους.

Ταύρος. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας  και με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Επίσης είναι και ο οίκος που δείχνει τους φανερούς εχθρούς σας.

Δίδυμοι. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την εργασίας σας, την καθημερινότητα σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Καρκίνος. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας, τους έρωτες σας, την χαρά και την απόλαυση της ζωής.

Λέων. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας. Δείχνει επίσης τον τρόπο με τον οποίον θα εξελιχθεί η οικογενειακή σας κατάσταση και τα γεγονότα που θα συμβούν στο σπίτι σας.

Παρθένος. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το κοντινό περιβάλλον, τους γείτονες, τα αδέρφια, τις μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια.

Ζυγός. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα υλικά αγαθά, τα χρήματα που βγάζετε από την εργασία σας και τον τρόπο που τα ξοδεύετε. Επίσης ο δεύτερος οίκος σχετίζετε και με την αυτοπεποίθηση σας.

Σκορπιός. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάσει  θέματα που σχετίζονται με το φυσικό σώμα σας, την εμφάνισή σας και το κομμάτι της προσωπικότητάς σας που προβάλλετε στους άλλους. Είναι μια μεταμορφωτική περίοδος που μπορείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας.

Τοξότης. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ανασφάλειες, το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να απομονωθείτε ώστε να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματα σας.

Αιγόκερως. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με οργανώσεις, σωματεία ή τις ομάδες στις οποίες ανήκετε ή είστε μέλη.

Υδροχόος. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το επάγγελμα σας, την καριέρα σας, τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας στην κοινωνία.

Ιχθύες. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με σπουδές, νομικές υποθέσεις και την φιλοσοφία της ζωής. Επίσης έχει να κάνει με την ανώτερη γνώση και τα μακρινά ταξίδια.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 13/5 ως 19/5.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 20 εως 27/5
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here