Widgets Magazine

Στις 30 Απριλίου 2018, ώρα 3.58 π.μ. σχηματίζεται η Πανσέληνος στην 9ο 38’ Σκορπιού.

Θα επηρεάσει κυρίως τα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή  μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια.

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που έχει σχέση με το θάνατο και τη γέννηση και αυτή η Πανσέληνος θα βοηθήσει, ώστε να μπορέσουμε να φωτίσουμε τα σκοτεινά σημεία μέσα μας και να θεραπεύσουμε την ψυχή μας.

Επίσης θα βοηθήσει να ψάξουμε βαθιά μέσα μας και να εντοπίσουμε τους φόβους μας, ώστε να μπορέσουμε να τους αποβάλλουμε. Θα μας βοηθήσει να αναγεννηθούμε να κάνουμε τον απολογισμό μας, να πάμε παρακάτω και να αποδεσμευτούμε από πρόσωπα και καταστάσεις που εμποδίζουν την εξέλιξή μας.

 

Κριός  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει οικονομικά θέματα και τον όγδοο οίκο σας.Δάνεια, κληρονομιές και γενικά χρήματα που σχετίζονται με άλλους  θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

Ταύρος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θα φέρει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ίσως να αποφασίσετε να αφήσετε κάποια άτομα πίσω σας  γιατί θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας καλύπτουν.

Δίδυμοι Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα εργασιακά και υγείας. Ίσως κάτι αλλάξει στην καθημερινότητά σας ή με τους συνεργάτες σας. Θα σας απασχολήσουν επίσης και θέματα διατροφής και η φυσική σας κατάσταση.

Καρκίνος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας, τα παιδιά σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Είναι μια περίοδος έντονης σεξουαλικότητας και αν ανήκετε στους αδέσμευτους ίσως να έχετε μια νέα μοιραία γνωριμία.

Λέων  Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα σπιτιού. Θα σας απασχολήσει η σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα,το σπίτι ως ακίνητο και ίσως έχετε μια ανακαίνιση ή κάνετε μια μετακόμιση.

Παρθένος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με αδέρφια, συγγενείς, το μεταφορικό σας μέσο και τις επικοινωνίες σας. Επίσης μπορεί να ταξιδέψετε για να πάτε σε αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό.

Ζυγός Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας, που αφορά τον οικονομικό σας τομέα και την αυτοεκτίμησή σας. Θα αναζητήσετε τρόπους ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και καλό θα ήταν να αποφύγετε να δανείσετε χρήματα και να δανειστείτε.

Σκορπιός Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σας θα σας αναγκάσει να βγάλετε από τη ζωή σας ότι σας έχει δυσκολέψει το τελευταίο διάστημα ώστε να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο.  Εξελίξεις θα έχετε σε συνεργασίες και ίσως σας απασχολήσουν και οικονομικά ζητήματα. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να προβάλετε τον εαυτό σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Τοξότης Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας ,τον συναισθητικό σας κόσμο και θα χρειαστεί να κάνετε ενδοσκόπηση. Παρασκηνιακές κινήσεις  καλείστε να διαχειριστείτε και ζητήματα του παρελθόντος  τώρα θα σας απασχολήσουν ζητώντας να βρείτε να λύση. Ίσως κάποια κρυφή σας σχέση να σας προκαλέσει νευρικότητα.

Αιγόκερος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και σχέσεις που έχουν να κάνουν με ομάδες και συλλόγους. Θα θέλετε να βρίσκεστε με άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και δεν αποκλείεται να έχετε επικοινωνίες με άτομα που έχετε καιρό να βρεθείτε.

Υδροχόος Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας. Ίσως προκύψουν θέματα με ανωτέρους σας στην εργασία και να βιώσετε επαγγελματικά προβλήματα. Επίσης θα σας απασχολήσει  η κοινωνική σας εικόνα και πώς θα τη βελτιώσετε.

Ιχθύες Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που αφορούν την ανώτερη εκπαίδευση και το εξωτερικό. Προσπαθείτε να βρείτε  νέους τρόπους διαφυγής γιατί είστε σε μια φάση που αλλάζετε την κοσμοθεωρία σας. Κλείνετε επαγγελματικές συμφωνίες και ίσως πραγματοποιήσετε και ένα ταξίδι για λόγους αναψυχής.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου 2018 και Προβλέψεις για τα ζώδια.
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here