Widgets Magazine

Η Σελήνη κυβερνάει την ψυχή μας και τις βαθιές μας επιθυμίες. Παραμένει σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 περίπου ημέρες και ανάλογα με τις όψεις που κάνει μας επηρεάζει. Η επιρροή της έχει να κάνει με την συναισθηματική μας κατάσταση. Θα παρακολουθούμε τις φάσεις της και θα σας ενημερώνουμε για την επίδραση που θα έχει πάνω στις σχέσεις μας,στον έρωτα και την αγάπη. Από 11-9 έως 17-9-2017

 

 

 

 

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

 

Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη σήμερα να υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Βρίσκεται στο Ταύρο και το βράδυ 10.30 θα περάσει στους επικοινωνιακούς Διδύμους. Θα σχηματίσει τρίγωνο με τον  Ήλιο και τα συναισθήματα μας θα είναι έντονα, θα έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, ερωτική διάθεση, ενεργητικότητα και θα θέλουμε να βρεθούμε κοντά στα άτομα που αγαπάμε. Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή θα μας δημιουργήσει την διάθεση να βγούμε να περάσουμε ευχάριστα όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις επικοινωνίες μας και να μην καταπιέζουμε τους άλλους.

 

 

 

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Σήμερα δεν θα είμαστε και στα καλύτερά μας θα υπάρχει κακή διάθεση και σύγχυση. Θα πρέπει να προσέξουμε τα νεύρα μας και τις βιαστικές ενέργειες γιατί μπορεί πολύ εύκολα να διαταραχθούν οι σχέσεις μας με τα άτομα γύρω μας. Η ευαισθησία και ο ρομαντισμός δεν θα μας αφήσει να βλέπουμε καθαρά τα πράγματα με αποτέλεσμα να εξαπατηθούμε από τους άλλους. Καλό θα ήταν σήμερα να μην κάνουμε κάποια σημαντική συνάντηση. Περισσότερο ευνοούνται:οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες.

 

 

 

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

 

Η Σελήνη και σήμερα βρίσκεται στους Διδύμους και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον  Ήλιο και αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτό αρχικά θα μας πιέσει  λίγο συναισθηματικά και ίσως να μας κάνει να έχουμε άσχημη συμπεριφορά με τα άτομα που βρίσκονται κοντά μας. Αργότερα η Σελήνη θα βρεθεί σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία. Αυτό θα μας φτιάξει την διάθεση θα θέλουμε  να βρεθούμε με τους φίλους μας να βγούμε να διασκεδάσουμε να φλερτάρουμε και να περάσουμε όμορφα. Προσοχή στις νέες γνωριμίες.

 

 

 

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

 

Η Σελήνη σήμερα πέρασε στον συναισθηματικό Καρκίνο. Τις δυο περίπου ημέρες που θα παραμείνει εδώ τα συναισθήματά μας θα είναι βαθιά και θα θέλουμε να βρεθούμε κοντά στην οικογένειά μας κ στους αγαπημένους μας .Η Σελήνη θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ερμή και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα .Η διαίσθηση μας θα είναι πολύ ανεπτυγμένη θα έχουμε όμορφα συναισθήματα καλή επικοινωνία με τις σχέσεις μας και θα έχουμε την επιθυμία να βοηθήσουμε τους άλλους  χωρίς να αποβλέπουμε σε κάποιο όφελος. Περισσότερο ευνοούνται:οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι, Παρθένοι.

 

 

 

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

 

Στον Καρκίνο βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό. Θα αισθανθούμε συναισθηματικά  πιεσμένοι και οι αντιδράσεις μας θα είναι υπερβολικές. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην είμαστε πνεύμα αντιλογίας και την τάση μας για ανεξαρτησία γιατί θα ενοχλήσει τα άτομα γύρω μας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα μας δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσουμε όποια δυσκολία παρουσιαστεί με τις σχέσεις μας.

 

 

 

Σάββατο 16  Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη τα ξημερώματα πέρασε στον Λέοντα και σήμερα δεν θα κάνει σημαντικές όψεις. Αυτές τις δυο ημέρες που θα παραμείνει εδώ τα συναισθήματά μας θα είναι ζεστά και έντονα. Η  Σελήνη στον Λέοντα είναι γενναιόδωρη , ρομαντική, δημιουργική και υπερήφανη. Της αρέσει η διασκέδαση οπότε είναι μια ωραία ημέρα να βγούμε να διασκεδάσουμε να φλερτάρουμε και να περάσουμε ευχάριστα. Να βρεθούμε κοντά στα παιδιά μας εάν έχουμε, στους αγαπημένους μας και να τους δείξουμε τα συναισθήματά μας. Περισσότερο ευνοούνται :οι Κριοί, Λέοντες ,Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί.

 

 

 

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Στον Λέοντα βρίσκεται και σήμερα η Σελήνη μας και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία. Θα είμαστε αισιόδοξοι, γενναιόδωροι με τα άτομα που βρίσκονται κοντά μας και πρόθυμοι να βοηθήσουμε αν κάποιος  χρειάζεται την βοήθειά μας. Θα θέλουμε να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας άτομα να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη. Να πάμε μια βόλτα με τους φίλους μας και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές.

 

 

Σημείωση: Η όψεις επηρεάζουν και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια που αναφέραμε.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠώς θα εξελιχθούν οι ερωτικές σχέσεις των ζωδίων τον Σεπτέμβριο 2017;
Επόμενο άρθροΤι δηλώνουν οι πλανήτες για την εξωτερική μας εμφάνιση;
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here