Widgets Magazine

 

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και προμηνύεται θερμό!

Θα είναι ένα καλοκαίρι αλλαγών και ταυτόχρονα προβληματισμού εφόσον θα πραγματοποιηθούν τρεις εκλείψεις, δύο σεληνιακές και μία ηλιακή. Ο Ιούνιος φιλοξενεί δύο εκλείψεις και ο Ιούλιος μία.  Θα έχουμε λοιπόν:

Έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη  στην 15η μοίρα,

Έκλειψη Ηλίου στις 21 Ιουνίου στο ζώδιο του  Καρκίνου στην 00°  μοίρα

Έκλειψη Σελήνης 5 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω στην 13η  μοίρα.

 

Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται 5 Ιουνίου 2020 στο ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που τον χαρακτηρίζουν.

Το ζώδιο του Τοξότη  αντιπροσωπεύει την ελευθερία, την ανώτερη γνώση, την εκπαίδευση, την επέκταση, την δικαιοσύνη, τα μακρινά ταξίδια και όπως βλέπουμε είναι όλοι οι τομείς που κλονίζονται από την πανδημία και τη συλλογική κατακραυγή για κοινωνική δικαιοσύνη.

Η περίοδος των  εκλείψεων έχει μεγάλη δυναμική, γιατί ενεργοποιεί σημαντικά γεγονότα ζωής με μακροπρόθεσμο αντίκτυπο.

Οι σεληνιακές εκλείψεις συμβαίνουν πάντα σε πανσελήνους, που είναι καιροί τερματισμού, κλεισίματος, εκδήλωσης, απελευθέρωσης και μετάβασης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιέσεις και  συγκρούσεις που εξαντλούν την ενέργειά μας.

Μια Πανσέληνος είναι η αντίθεση του Ήλιου-Σελήνης, που έρχεται να φωτίσει τι χρειαζόμαστε και τι είναι αυτό που θέλουμε από τους άλλους, την οικογένεια, τις αισθηματικές μας σχέσεις και τις συνεργασίες.

Είναι μια περίοδος εναλλαγής συναισθημάτων που δρα σε ασυνείδητο επίπεδο.

Συχνά μπορούμε να αισθανθούμε την ενέργεια της έως και 4 εβδομάδες πριν πραγματικά συμβεί..

Τα γεγονότα μπορεί συχνά να είναι απρόσμενα, συναισθηματικά φορτισμένα και συντριπτικά.

Στην  αστρολογία  πάντα ο Βόρειος και  Ν. Δεσμός συνδέονται με τις εκλείψεις. Έτσι , οι εκλείψεις συνδέονται με τις προηγούμενες ζωές, τα καρμικά μονοπάτια και φέρνουν ανατροπές της μοίρας.

Επίσης οι εκλείψεις έχουν συσχετιστεί με ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές και σεισμούς.

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον ήλιο και την Σελήνη θα προκαλέσει νευρικότητα, θυμό, απογοητεύσεις, και καλό θα είναι να έχουμε υπομονή και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην διαταράξουμε τις στενές μας σχέσεις. Το διάστημα αυτό θα ακούσουμε πολλά ψέματα, θα υπάρχει σύγχυση και αβεβαιότητα με τα γεγονότα που θα εμφανίζονται και θα είμαστε μπερδεμένοι κατά κάποιο τρόπο. Πιθανόν να έχουμε και κάποιο βίαιο γεγονός. Λόγω του Άρη- Ποσειδώνα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή και σε μολύνσεις.

Ο Ποσειδώνας που συμμετέχει έντονα σε αυτήν την έκλειψη και αντιπροσωπεύει την εκκλησία, τους ιερείς, μας προϊδεάζει για κάποιο σκάνδαλο που να αφορά την εκκλησία ή να προκληθεί κάποιο γεγονός θρησκευτικού εξτρεμισμού.

Ο Δίας κυβερνήτης της έκλειψης βρίσκεται ανάδρομος και σε ζώδιο πτώσης δυσκολεύοντας κάθε επεκτατική μας ενέργεια.

Η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης, του χρήματος και της απόλαυσης είναι ανάδρομη και συμμετέχει στην έκλειψη προκαλώντας οικονομικά  και αισθηματικά προβλήματα. Ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν που τέλειωσαν άδοξα πιθανόν να επανεμφανιστούν για να επιλύσετε καρμικά ζητήματα.

Πολλά κρυμμένα πράγματα θα βγουν στην επιφάνεια. Η έντονη δυσαρέσκεια είναι ήδη διάχυτη σε ολόκληρο τον κόσμο. Γενικά θα είναι ένα δύσκολο διάστημα σε παγκόσμιο επίπεδο και θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις και διαφωνίες. Αυτό ισχύει και για την χώρα μας που επηρεάζεται ο Άρης της Ελλάδας και θέλει προσοχή μήπως προκύψει κάποιο ζήτημα με την γειτονική μας χώρα. Πιθανόν από θαλάσσης αλλά γενικότερα θέλει προσοχή σε θαλάσσια ατυχήματα. Επίσης το επόμενο διάστημα να έχουμε προβλήματα στο κοινοβούλιο, αντιπαραθέσεις και ρήξεις μεταξύ των κόμματων. Με τον Β. Δεσμό στους Διδύμους ίσως να έχουμε προβλήματα με επικοινωνία και ταξίδια στο εξωτερικό.

Ζούμε σε αβέβαιους καιρούς, η  πραγματικότητα αλλάζει με ταχείς ρυθμούς και οι εκλείψεις μας προτρέπουν σε δράση  φέρνοντας σαρωτικές αλλαγές και ανατροπές  σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο.

Για το πώς ακριβώς θα επηρεαστεί ο καθένας θα πρέπει να θυμάστε πως είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την Έκλειψη είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο κοντά στην 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο 2020
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here