Widgets Magazine

 

1.Να έχεις ανοιχτό μυαλό
Δεν χρειάζεται ούτε να συμφωνείς, ούτε να συμπαθείς τους πάντες. Το ζήτημα είναι να τους αποδέχεσαι, να ακούς τις απόψεις τους και να σέβεσαι την γνώμη τους, χωρίς να κρίνεις!
Γιατί ο Τοξότης και ο Υδροχόος ξέρουν!

2.Να είσαι έντιμος
Το φιλότιμο, μία ελληνική λέξη που δεν… μεταφράζεται σε καμία άλλη γλώσσα, είναι προτέρημα για λίγους και αυτή η σπανιότητα του το κάνουν τόσο αξιοθαύμαστο! Ένας φιλότιμος, έντιμος και αξιόπιστος άνθρωπος, είναι αν μη τι άλλο, απόλυτα αγαπητός!
Σαν τον Ταύρο και τον Καρκίνο δηλαδή!

3.Να προσφέρεις
Μάθε να προσφέρεις, να εξυπηρετείς, να βοηθάς και να δίνεις ανιδιοτελώς! Δεν χρειάζεται να περιμένεις αντάλλαγμα, για να κάνεις κάποιον να χαμογελάσει!
Ακριβώς όπως κάνουν ο Παρθένος και ο Ιχθύς!

4.Να παραμένεις μυστηριώδης
Δεν χρειάζεται να ανοίγεις την ψυχή σου και το «είναι» σου παντού! Αυτό που θα σε κάνει ενδιαφέροντα άνθρωπο, είναι ναι μεν η ειλικρίνεια σου αλλά και το μυστήριο που αποπνέεις!
Κάτι σαν τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω!

5.Να πιστεύεις στον εαυτό σου
Μεγάλη υπόθεση η αυτοπεποίθηση! Αν δεν θαυμάσουμε εμείς πρώτα τον εαυτό μας, αν δεν τον αγαπήσουμε, αν δεν τον εκτιμήσουμε, πως θα το κάνουν οι άλλοι για εμάς;
Δες τον Κριό και τον Λέοντα… Ξέρουν!

6.Μάθε να προσαρμόζεσαι
Όλα και όλοι γύρω μας αλλάζουν! Δεν είναι κακό να προσαρμόζεσαι κάθε φορά στα νέα δεδομένα και τους καινούργιους ανθρώπους της ζωής σου!
Δες τους… χαμαιλέοντες Δίδυμο και Ζυγό!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23-29 Οκτωβρίου 2017
Επόμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα 23/10 – 29/10/2017
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here