Widgets Magazine

Από σήμερα 21 του μήνα έως και 14 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου.

Παραδοσιακά  η Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι μια θέση που έχει να κάνει με πτώση. Μια κατάσταση που ο άνθρωπος εδώ, έχει το βάρος των ευθυνών και ψάχνει όλο και περισσότερες. Επειδή ο Παρθένος συνδέεται με το ζώδιο της υπηρεσίας, η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, δεν θέλει τον άνθρωπο εγωιστή, δέσμιο των παθών του. Αλλά αντίθετα προβάλλει μια κατάσταση όπου αυτό που πραγματικά ευχαριστεί τον άλλο, είναι η υπηρεσία. Με λίγα λόγια δίνοντας, νιώθει το άτομο χρήσιμο στην κοινωνία. Πώς όμως αυτή η γενναιοδωρία τον βοηθά και τον κάνει να αισθάνεται πώς είναι ο εαυτός του.

Μέσα από την προσφορά που πολλές φορές είναι ανιδιοτελή. Το άτομο εδώ σε αντίθεση με μια Αφροδίτη στον  Ιχθύ, ψάχνει τρόπους και μεθόδους να προσφέρει. Πρακτικά κυρίως βγάζοντας τη συναισθηματική λογική και δίνοντας στον άλλο αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Αυτό όμως που χρειάζεται ο άλλος δεν σημαίνει απαραίτητα πώς θα του κάνει καλό. Είναι σαν το παράδειγμα που δίνεις στον άλλο έτοιμα ψάρια και δεν τον μαθαίνεις να ψαρεύει. Και τότε το άτομο πέφτει σε φαύλους κύκλους δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση πώς ενώ τα έκανε όλα καλά πέφτει σε λάθος άτομα. Πολλές φορές δημιουργεί και το ίδιο τις συνθήκες ώστε να μπλέξει με αυτούς που δεν πρέπει.

Τρόποι απελευθέρωσης.

  Συνήθως για να είναι χρήσιμος κάποιος θα πρέπει να βρει έναν ιδεαλισμό για τα πράγματα. Ένα γιατί. Να αναρωτιέται πάντα την αιτία που κάνει κάτι, δίνοντας έτσι νόημα και σκοπό στη ζωή του. Εδώ το συναίσθημα εκλογικεύεται χρησιμοποιώντας μια μάσκα του πρέπει. Το γιατί με το πρέπει θα πρέπει να “παντρεύονται” αφαιρώντας από τον ίδιο την έννοια του λογικού και βρίσκοντας κάποιος τη θέση του στην κοινωνία, ώστε να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του. Ένας άλλος τρόπος απελευθέρωσης είναι η προσφορά που συνδέεται με συλλόγους ή ομάδες ανθρώπων. Έτσι το άτομο εκτελεί το σκοπό του και δημιουργεί γέφυρες ώστε να βιώνει με καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά του.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 21 έως 26 Αυγούστου
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 26 Αυγούστου έως 1η Σεπτεμβρίου
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here