Widgets Magazine

 

Αυτή την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, ο Ερμής θα συναντήσει τον Πλούτωνα στον ουρανό, ενώ την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, θα μιλήσει σε αρμονία με τον Δία. Εξωτερίκευση συναισθημάτων, νέες παθιασμένες γνωριμίες αλλά και θετικές αλλαγές θα λάβουν χώρα αυτή την εβδομάδα.

 

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Θα μας βοηθήσει να έχουμε το θάρρος να κινητοποιηθούμε εκεί όπου θέλουμε την αλλαγή στην ζωή μας.

 

ΚΡΙΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ  

Αυτή είναι μία θετική εβδομάδα για εσάς, η οποία τονίζει την κοινωνικότητα σας. Άν είστε σε σχέση τότε τα πράγματα φαίνονται να είναι αρκετά θετικά για εσάς. Άν είστε ελεύθεροι, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ερωτισμό στην ζωή σας αυτή την εβδομάδα, ειδικά από τον κοινωνικό και φιλικό σας περίγυρο. Ευνοημένοι ιδιαίτερα οι Κριοί του 1 ου  και 2 ου  δεκαημέρου.

Από την Παρασκευή και μετά, οι Κριοί αρχές του 1 ου  δεκαημέρου ευνοήστε ιδιαίτερα. Είστε πιο διεκδικητικοί, αισιόδοξοι, ανοικτοί στο διαφορετικό και πιθανές οι σχέσεις με κάποια ιδιαιτερότητα, όπως άτομα πολύ διαφορετικά από εσάς ή σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό.

Από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, η Αφροδίτη έκανε την είσοδο της στον Υδροχόο και ευνοεί το 1ο και 2 ο δεκαημέρο για νέες ξαφνικές γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Τέλος της εβδομάδας, δύσκολη περίοδος για μέσα 2ου δεκαημέρου και ειδικά όσοι ανήκουν στην 14 ο.  Θα αισθάνεστε ότι αγωνίζεστε να πετύχετε αρμονία στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συγκρούσεις που πιθανόν να οδηγήσουν και σε χωρισμό. Δείξτε υποχωρητικότητα και διπλοματία.

Η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα θετική για αρχές του 3ου  δεκαημέρου με έντονη σεξουαλικότητα, πάθη και ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Αυτή την εβδομάδα οι Ταύροι τέλη του 1ου και αρχές του 2 ου  δεκαημέρου θα είστε πολύ συγκεκριμένοι στα θέλω σας και στον λόγο σας, ειδικά με σχέσεις εξ’ αποστάσεως ή με άτομα από το εξωτερικό. Θα υπάρξει ερωτισμός, συντροφικότητα και εύνοια επίσης στην ερωτική ζωή σας για Ταύρους αρχές του 3ου  δεκαημέρου.

Με την είδοσο του Άρη στον Τοξότη την Παρασκευή, οι Ταύροι γεννημένοι αρχές του 1 ου  δεκαημέρου, αισθάνεστε περισσότερη σεξουαλικότητα, ένταση και πάθος. Οι σχέσεις σας αναθερμένονται και οι ελεύθεροι ευνούντε για νέες παθιαμένες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ & ΕΡΩΤΑΣ

Αυτή είναι μία θετική εβδομάδα για τους Διδύμους τέλη του 2ου και αρχές 3 ου  δεκαημέρου. Θα υπάρξει ένταση και πάθος. Άν είστε ήδη σε σχέση τότε αυτή ενδυναμώνεται. Άν είστε ελεύθεροι, σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για πάθος και ένταση στην ζωή σας αυτή την εβδομάδα, για κάποιους με άτομα με τα οποία υπάρχει ήδη μία καθημερινή τριβή…

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο οι Δίδυμοι του του 1 ου  και αρχές του 2 ου  δεκαημέρου, ευνοούντε με νέες ξαφνικές γνωριμίες μέσα από ταξίδια ή με άτομα άλλης κουλτούρας.

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ο Άρης κάνει την είσοδο του στον τομέα των σχέσεων σας όπου θα παραμείνει εκεί για τις επόμενες 6 εβδομάδες. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι αρχές του 1ου δεκαημέρου θα αισθανθήτε ήδη έντονα την ανάγκη να είστε σε μία σχέση, ενώ οι δεσμευμένοι θα είστε πιο ανοικτοί και αποφασισμένοι για το πώς θέλετε να είναι η σχέση σας.

Οι Δίδυμοι μέσα του 2ου δεκαημέρου, θα θελήσουν να φτάσουν στην αλήθεια με κάποια πολύ στενή ερωτική τους σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Αυτή την εβδομάδα οι Καρκίνοι τέλη του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου, είστε πιο καυστικοί στον λόγο σας με το ταίρι σας. Επικοινωνήτε τα θέλω σας και τι είναι αυτό που θέλετε μέσα από την σχέση σας με ένα τρόπο κάθετο.

Οι ελεύθεροι πιθανόν να κάνετε κάποια νέα γνωριμία με κάποια άτομα με αυτοκαταστροφικό χαρακτήρα, με έντονο  όμως το πάθος και την ένταση, ενώ άλλοι θα κάνετε ή θα δεχθήτε μία ερωτική εξομολόγηση από κάποια νέα ερωτική γνωριμία, γεγονός που θα σας χαροποιήσει πολύ.

ΛΕΩΝ & ΕΡΩΤΑΣ

Πολύ θετική η εβδομάδα για εσάς. Οι Λέοντες του 1ου και του 2ου δεκαημέρου ευνοήστε αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σας. Έχετε την ευκαιρία αυτή την εδδομάδα να επουλώσετε πιθανές πληγές στην σχέση σας, να υπάρξει αρμονία. Οι ελεύθεροι είστε επίσης ευνοημένοι για νέες γνωριμίες και κατακτήσεις. Αυτή την εβδομάδα είστε και φαίνεστε πιο ερωτικοί και ερωτεύσιμοι.

Από την Παρασκευή οι Λέοντες αρχές του 1ου δεκαημέρου, αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, έχετε μαγνητισμό και έντονη σεξουαλικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Η αρχή της εβδομάδας θέλει του Παρθένους του 1ου δεκαημέρου να κάνετε κάποιες διαφοροποιήσεις στην καθημερινότητα τους με τον σύντροφο τους, που ώς αποτέλεσμα θα έχει να σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Επίσης από την Παρασκευή και μετά είστε αποφασισμένοι για κάποιου είδους αλλαγές στο σπίτι σας.Αυτές μπορεί να έχουν σχέση με το σπίτι σαν έννοια – κάποιου είδους αναβάθμιση μέσα στο σπίτι σας- ή με αλλαγές σε θέματα συμβίωσης. Η είσοδος του Άρη στον οίκο του σπιτιού για εσάς θα σας κάνει λίγο ανυπόμονους κάποιες φορές όμως και πολύ παραγωγικούς.

Θα υπάρξουν νέες καρμικές, παθιασμένες γνωριμίες για τους ελεύθερους τέλη 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου της Παρθένου αυτή την εβδομάδα. Οι δεσμευμένοι επικοινωνείτε με πάθος κάποιες ιδέες σας και βρίσκεται ανταπόκριση και θετικότητα από τον σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Από την αρχή του χρόνου, προβληματίζεστε για θέματα σπιτιού/συμβίων, θέματα κοινών αξιών στις σχέσεις σας ίσως και κάποιοι από εσάς και με το οικονομικό κομμάτι σε όλο αυτό, που φαίνεται να επηρέαζε με κάποιο τρόπο τις πολύ στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά οι Ζυγοί τέλη του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου θα ξεκινήσουν να αισθάνονται τις θετικές αλλαγές που τόσο περίμεναν.

Η Αφροδίτη κινείται στον Υδροχόο και στον τομέα του φλέρτ και της διασκέδασης για εσάς, δίνοντας σας μία ερωτική διάθεση για τέλη του  1ου  και αρχές του 2ου  δεκαημέρου του Ζυγού, αναθερμένοντας τις πολύ στενές σας ερωτικές σχέσεις και προσφέρόντας ευκαιρίες για νέα φλέρτ και γνωριμίες για τους ελεύθερους. Αυτό ενδυναμώνεται για το 1ο δεκαήμερο του Ζυγού, με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον 3ο σας οίκο κάνοντας σας πιό εξωστρεφής και ανοικτούς σε νέα φλέρτ, γνωριμίες και ερωτισμό. Τα πράγματα φαντάζουν πιο θετικά πιά…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Αν υπάρχει κάτι που σας βασάνιζει καιρό και έχετε την ανάγκη για ειλικρινής συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, τότε σίγουρα ευνοήστε αυτή την εβδομάδα ειδικά Τετάρτη και Πέμπτη, με ιδιαίτερη εύνοια να έχουν οι Σκορπιοί τέλη 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη, αυτή η περίοδος σας βρίσκει υπερβολικά ευαίσθητους και η ανάγκη σας για ασφάλεια, ηρεμία και συντροφικότητα είναι κάτι που θα αναζητήστε έντονα. Οι Σκορπιοί 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου θα το βιώσετε αυτή την εβδομάδα, μέσα από σχέσεις που σας ηρεμούν και σας να κάνουν να νιώθετε ήρεμα και όμορφα. Ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα αλλάζει, αναζητάτε σχέσεις και ανθρώπους που νιώθετε πιο άνετα πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Αυτή την εβδομάδα οι Τοξότες, τέλη του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου, λαμβάνετε κάποια νέα που σας χαροποιούν ιδιαίτερα, ή κάνετε μία νέα γνωριμία με έναν άνθρωπο με τις ίδιες αξίες και πιστεύω με εσάς. Οι συζητήσεις είναι ευχάριστες και επηρεάζουν τον ψυχισμό σας θετικά.

Τον τελευταίο καιρό σχέσεις από το παρελθόν, άλυτα προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις επηρέαζαν τον ψυχισμό σας αρνητικά. Τώρα ο Άρης κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο την Παρασκευή. Θα σας δώσει ενέργεια, θα σας κινητοποιήσει, θα είστε πιο εξωστρεφής και ερωτεύσιμοι. Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει πιο επικοινωνιακούς, θετικούς, ανοικτούς για νέες γνωριμίες και φλέρτ ειδικά το 1ο δεκαήμερο.

Τέλη του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου οι Τοξότες ευνοούντε με ερωτική επικοινωνία,γνωριμίες και μηνυματάκια αυτηή την εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Κάτι που σας ανησυχούσε τον τελευταίο διάστημα και σχετίζεται με προβληματισμούς σας, με την αγάπη που λαμβάνεται μέσα από τις σχέσεις σας, δέχεται τώρα μία θετική τροπή για Αιγόκερους τέλη 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.

Από την αρχή κιόλας της εβδομάδας, επικεντρώνεστε σε σχέσεις με ανθρώπους με τις ίδιες αξίες και πιστεύω με εσάς. Αναζητάτε την ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σας ειδικά οι Αιγόκεροι τέλη 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου.

Με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον 12ο σας οίκο, οι Αιγόκεροι αρχές του 1ου δεκαημέρου θα έρθουν αντιμέτωποι με την επιστροφή σχέσεων από το ερωτικό τους παρελθόν. Ερωτικά απωθημένα και μυστικά είναι όλα πιθανά….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Αν τον τελευταίο καιρό περάσατε μία φάση ανασκόπησης και επανεξέτασης της ερωτικής σας ζωής, τότε από αυτή την εβδομάδα σηματοδοτήτε μία καινούργια αρχή για εσάς. Αυτο δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι η σχέση σας έχει τελειώσει, πιθανόν να αλλάξατε εσείς προσωπικά στον τρόπο που βλέπετε ή αντιμετωπίζετε πια τις πολύ στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να κινούντε στο δικό σας ζώδιο, από την αρχή της εβδομάδας,  το 1ο δεκαήμερο ανανεώνεται σημαντικά. Υπάρχουν ευκαιρίες για έρωτα για τους αδέσμευτους και γενικά σας διακατέχει μία ερωτική διάθεση.

Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά κάποιο μυστικό αποκαλύπτεται για Υδροχόους τέλη 2ου με αρχές 3ου δεκαημέρου. Μία αποκάλυψη που θα είναι για καλό….

ΙΧΘΥΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανές οι κρυφές σχέσεις και επαφές για τέλη του 1ου  και αρχές του 2ου  δεκαημέρου του Ιχθύ. Μυστικές σχέσεις, απωθημένα και άτομα από το ερωτικό παρελθόν… Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά!  Ή ακόμα και εσείς οι ίδιοι να αισθάνεστε μία μοναχικότητα και την ανάγκη να αποσυρθήτε και να κλειστήτε για λίγο στον εαυτό σας.

Σε μία υπάρχουσα σχέση η ανάγκη σας για ειλκρίνια από το ταίρι σας και για συναισθηματική ασφάλεια μέσα στην σχέση σας, θα σας βοηθήσει να αφεθείτε, να είστε πιο ευάλωτοι και ανοικτοί και να σας φέρει ακόμα πιο κοντα. Αν δεν αισθάνεστε ασφάλεια, ή αμφισβητείτε την σχέση σας τότε θα αισθάνεστε φοβερά ανασφαλής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here