Widgets Magazine

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε κι όσοι δεν τον γνωρίζετε, αν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησής σας, στείλτε μου τα στοιχεία σας για να σας το πω, (δωρεάν).

Στις 2/8/18  ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει Υδροχόους-Ταύρους-Σκορπιούς και Λέοντες του 1ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη φέρνει εντάσεις, καυγάδες, ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα και  ανατροπές στα σχέδιά μας. Όσοι επηρεάζονται θα πρέπει να προσέχουν πολύ τα ατυχήματα με αιχμηρά αντικείμενα και το ρεύμα.

Στις  7/8/18  ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Δία και θα επηρεάσει τους Λέοντες-Σκορπιούς-Υδροχόους και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου.

Όσοι ανήκουν σ’ αυτά τα ζώδια και επηρεάζονται, να προσέχουν γιατί λόγω  υπέρ-αισιοδοξίας και εγωισμού, μπορεί να κάνουν λάθος κινήσεις και επιλογές, σε θέματα νομικά, δικαστικά, σε σχέση με τα παιδιά και στα οικονομικά.

Στις 8/8/18  η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Άρη και θα επηρεάσει Ζυγούς- Υδροχόους και Διδύμους που είναι γεννημένοι  τις πρώτες-πρώτες μέρες του ζωδίου.

Είναι μια πολύ ερωτική όψη, υπάρχουν ευκαιρίες για ερωτικές σχέσεις κι επειδή συμμετέχει κι  ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Άρη,  μπορεί να έχουμε ξαφνικούς και κεραυνοβόλους έρωτες , οι οποίοι θα έχουν ηλεκτρισμό και ένταση, αλλά θα είναι αμφιβόλου διάρκειας.

Στις 10/8/18  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και θα επηρεάσει Ζυγούς-Αιγόκερους-Κριούς και Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου.

Θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις, όπως ψυχρότητα, απομάκρυνση, ανάγκη για απομόνωση. Θα μας κάνει καχύποπτους και δεν θα δείχνουμε εμπιστοσύνη στους άλλους. Σε οικονομικά θέματα μπορεί να προκύψουν δυσκολίες, όπως το να πάρουμε λιγότερα χρήματα απ’ ότι υπολογίζαμε.

Στις 11/8/18  ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Δία και θα επηρεάσει τους Λέοντες-Σκορπιούς-Υδροχόους και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου.

Αυτές τις μέρες αποφύγετε να δώσετε σοβαρές υποσχέσεις γιατί πιθανόν μα μην τις κρατήσετε. Θα λέμε πολλά, θα θεωρούμε ότι εμείς τα ξέρουμε όλα και θα φαινόμαστε στους άλλους εγωιστές και αλαζόνες. Θα υπάρχει η τάση να υπερβάλουμε και να υπερεκτιμούμε τα πράγματα.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής από 24/7/18 είναι σε ανάδρομη πορεία έως 20/8/18, οπότε αυτό το διάστημα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και με τις σχέσεις μας  για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, να υπογράψετε συμφωνίες, να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα, ν’ αγοράσετε κινητά τηλέφωνα και γενικά ότι απαιτεί να ξοδέψετε χρήματα. Να ξέρετε πως ότι καινούριο κάνουμε με ανάδρομο Έρμη ,δεν έχει διάρκεια. Οπότε είναι στην κρίση του καθ’ ενός να πάρει τις αποφάσεις του. Προσοχή  χρειάζεται  και στην επικοινωνία μας με τους άλλους, γιατί  άλλα θα λέμε κι άλλα θα καταλαβαίνουν.  Γενικά θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε ταξίδια, δυσκολίες στην επικοινωνία, νευρικότητα και παρεξηγήσεις.

Είναι όμως ευκαιρία  να τελειώσετε πράγματα που έχετε σε εκκρεμότητα και  να κλείσετε παλιές υποθέσεις.

Την ίδια μέρα  θα έχουμε μια μερική έκλειψη Ηλίου στις 18 μοίρες του Λέοντα και επηρεάζει όσους έχουν πλανήτες από την 17η έως την 20η μοίρα στα σταθερά ζώδια, Λέοντες-Υδροχόους-Ταύρους και Σκορπιούς.

Αυτή η έκλειψη μας βοηθάει απομακρυνθούμε από άτομα που μας κρατάνε πίσω και  δεν μας βοηθούν  στην εξέλιξη μας.  Οδηγούμαστε να δημιουργήσουμε νέες καταστάσεις στη ζωή μας με προσπάθεια  και υπομονή.

Στις 19/8/18  ο Δίας θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα ευνοήσει τα ζώδια του νερού ( Σκορπιούς-Ιχθείς και Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου.

Είναι μια όψη που μας βοηθάει ν’ ασχοληθούμε με πιο πνευματικά θέματα, μας κάνει ευαίσθητους, ρομαντικούς, μας ωθεί να βοηθήσουμε ανιδιοτελώς και να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Όποιο τομέα του ωροσκοπίου μας επηρεάζει θα έχουμε εύνοια, καλοσύνη και αγάπη, να προσφέρουμε και να μας προσφέρουν.

Στις 25/8/18   έχουμε πανσέληνο στις 2 μοίρες του άξονα Παρθένου-Ιχθύων, όπου συμμετέχει με θετικές όψεις ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου  και ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερου.

Επηρεάζονται τα ζώδια της γης και του νερού. Θα έχουν ευκαιρίες για αλλαγές στη ζωή τους οι οποίες θα γίνουν με εύκολο και ανώδυνο  τρόπο, για να εξελιχθούν στους τομείς του ωροσκοπίου τους που επηρεάζονται.

Οι όποιες  επαναστατικές ιδέες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν. Οι γνωριμίες με άτομα ξεχωριστά, με καινοτόμα ενδιαφέροντα, θα έχουν διάρκεια και προοπτικές για εξέλιξη.

Στις 26/8/18  η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει Ζυγούς-Αιγόκερους-Κριούς και Καρκίνους του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Προσέξτε πως θα εκφράσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα νοιώθετε αυτές τις μέρες. Θα κυριαρχούν το πάθος, η ζήλεια, η ερωτική διάθεση, ο ανταγωνισμός και παιχνίδια εξουσίας. Θα μας διακατέχει η τάση για  οικονομικό και ερωτικό έλεγχο απέναντι στους άλλους. Είναι μια όψη χωρισμού για όσους δεν προσέξουν. Όσον αφορά θέματα υγείας, προσοχή στα γυναικολογικά. Μπορεί να υπάρξει συναισθηματική η ερωτική απομόνωση για κάποιους.

Στις 28/8/18  Ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Δία και θα επηρεάσει Λέοντες-Σκορπιούς-Υδροχόους και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου.

Προσοχή στις επιπολαιότητες του λόγου, θα κάνουμε ότι τα ξέρουμε όλα, θα μιλάμε πολύ, θα δίνουμε υποσχέσεις που πιθανόν να μην κρατήσουμε και θα έχουμε μεγαλεπήβολα σχέδια. Προσοχή στις εξαπατήσεις, όπου θ’  ακούτε πολλές υποσχέσεις μην δίνεται και πολύ βάση. Θα υπάρχει υπέρ-αισιοδοξία.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΈκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο 27 Ιουλίου: Προβλέψεις για τα Ζώδια.
Επόμενο άρθροΟ κυριότερες αστρολογικές όψεις ως 5 Αυγούστου & η επιρροή τους
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here