Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Αύγουστο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που αναφέρομαι, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για τους  προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιος-Σελήνη- Ερμής- Αφροδίτη-Άρης),  έχει διάρκεια  2-3 μέρες πριν και μετά.

Ας δούμε πρώτα τις θέσεις των πλανητών γι’ αυτόν τον μήνα.

Ο Ήλιος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 9η  μοίρα του Λέοντα  έως την 7η μοίρα της Παρθένου. Στις 23/8/21 θα περάσει στην Παρθένο.

Ο Ερμής  θα κινηθεί από την 8η   μοίρα του Λέοντα έως 1η του Ζυγού.  Στις 12/8/21  θα περάσει στην Παρθένο και στις 30/8/21 θα περάσει στον Ζυγό.

Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 11η   μοίρα της Παρθένου έως την 17η του Ζυγού. Στις 16/8/21 θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.

Ο Άρης από την 1η  μοίρα της Παρθένου έως την 20η .

Ο Δίας  θα κινείται ανάδρομα από την 29η   μοίρα του  Υδροχόου έως την 25η.

Ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα από την 10η   μοίρα του Υδροχόου έως την 8η.

Ο Ουρανός θα κινείται  στην 14η   μοίρα του Ταύρου και στις 21/8/21 θα γυρίσει στην φαινομενική ανάδρομη πορεία του .

Ο Ποσειδώνας   θα κινείται ανάδρομα στην 22η   μοίρα των Ιχθύων.

Ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα από την 25η  μοίρα του Αιγόκερου έως την 24η.

ΟΨΕΙΣ  ΠΛΑΝΗΤΩΝ

2/8/21 Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο ( 10η μοίρα του Λέοντα με 10η μοίρα του Υδροχόου) Θα επηρεαστούν Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί  στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 9,10,11, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι μια όψη που μπλοκάρει την σκέψη, αναστέλλει την δράση και μας ωθεί να λειτουργούμε με στενομυαλιά και κατ’ αυτόν τον τρόπο, εμποδίζει την εξέλιξη σε θέματα που επηρεάζει στο ωροσκόπιο μας. Υπάρχει έντονη πίεση, άγχος, μελαγχολία, κάνουμε αρνητικές και καταθλιπτικές σκέψεις και βλέπουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις με μεγάλη απογοήτευση και καθόλου αισιοδοξία. Θεωρούμε ότι όλα αυτά μας τα προκαλούν οι άλλοι και δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που νοιώθουμε έτσι.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα κάνει κι αυτός αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο, στα ίδια ζώδια.

Κατά την διάρκεια αυτής της όψης κάποιοι θ’ αντιμετωπίσουν κρίση και ψυχρότητα  στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Γενικά θα έχουμε πολλές υποχρεώσεις, καθυστερήσεις και ανασφάλεια.  Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Δεν ευνοούνται αυτές οι μέρες για νέα ξεκινήματα και  επενδύσεις. Προσοχή στην σωματική κούραση.

Όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολες αυτές οι δύο όψεις και μας επηρεάζουν εκτός από ψυχικά και σωματικά.

3/8/21 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ( 14η μοίρα Παρθένου με 14η Ταύρου). Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Ταύροι-Αιγόκεροι του 2ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 13,14, 15, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ευκαιρία να ξεφύγουμε από την ρουτίνα, να κάνουμε καινούριες και αρκετά εντυπωσιακές γνωριμίες με άτομα ¨αλλιώτικα¨.  Ζήστε τις συγκινήσεις μιας τέτοιας σχέσης, αν σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά μην επενδύετε συναισθηματικά γιατί μπορεί να διακοπή ( η σχέση) χωρίς καμία προειδοποίηση, είτε από εσάς είτε από το άλλο άτομο. Ουσιαστικά αναζητούμε σχέσεις ανεξάρτητες, από απόσταση και χωρίς πολλές δεσμεύσεις, που να μας προσφέρουν ελευθερία και ανεξαρτησία.

Όσοι ασχολούνται όμως με τα καλλιτεχνικά μπορεί να έχουν αρκετά εντυπωσιακές ιδέες.                                                                                                                                                       Αυτή η όψη δεν δίνει σταθερότητα ούτε στα συναισθηματικά αλλά ούτε στα οικονομικά, όπου πιθανόν να έχουμε ανατροπές ξαφνικές κι αναπάντεχες, που δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε.  Επίσης  ο Ουρανός φέρνει όχι μόνο απρόσμενα γεγονότα αλλά και η συμπεριφορά μας είναι εκρηκτική και επαναστατική.

4/8/21 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό ( 14η μοίρα Λέοντα με 14η Ταύρου) Θα επηρεαστούν Λέοντες- Ταύροι- Υδροχόοι- Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 13,14,15, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε  αυτό το διάστημα να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, προσέξτε τι λέτε γιατί μετά μπορεί να μετανιώσετε. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας γιατί θα είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείτε σε καυγάδες με τους ανθρώπους που σας περιβάλουν. θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε  γιατί θα υπάρχει υπερβολική νευρική ένταση και το μυαλό σας θα είναι σκορπισμένο σε πολλές κατευθύνσεις. Επίσης θα υπάρχει  η τάση να εκφράσετε μια ωμή και ίσως επιθετική ειλικρίνεια. Το να μην υπερφορτώνετε το μυαλό σας αυτές τις μέρες θα σας βοηθήσει ν’ αποφύγετε  τυχόν πονοκεφάλους και ημικρανίες. Διαλογισμός και ξεκούραση θα είναι ότι καλύτερο. Προσοχή στα ατυχήματα εξ αιτίας εκνευρισμού και νευρικής υπερέντασης. Φροντίστε τις τυχόν  βλάβες στο μεταφορικό σας μέσον.

7/8/21 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό ( 14η μοίρα Λέοντα με 14η Ταύρου). Θα επηρεαστούν Λέοντες- Ταύροι-Υδροχόοι- Σκορπιοί του 2ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 13,14,15, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη προκαλεί αναστατώσεις, νεύρα,  ένταση, ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα στις σχέσεις σας και στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Παρ’ όλο που μπορεί να είστε έτοιμοι για καυγά, φροντίστε να τον αποφύγετε αυτές τις μέρες,  για να μη χαλάσετε κάποια σχέση σας και μετά το μετανιώσετε.  Θα έχετε μια επαναστατική διάθεση και την ανάγκη  για ελευθερία, ανεξαρτησία και ν’ απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας καταπιέζει.

Προσοχή μεγάλη χρειάζεται για μην έχετε ατυχήματα με το ρεύμα, το αέριο, τις εκρήξεις, τα αεροπλάνα.

Καλό θα είναι  ν’ αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με αγάπη, για να έχουμε την λιγότερο πιθανή επιρροή από δύσκολες όψεις.

Πιστεύω ότι η γνώση, όταν την χρησιμοποιούμε, είναι πολύ καλός σύμμαχος.

Είναι εκρηκτικές αυτές οι μέρες.

8/8/21  Νέα Σελήνη ( δηλαδή Σύνοδος του Ήλιου με την Σελήνη), στις 16 μοίρες του Λέοντα στις 16,50 το απόγευμα. Θα επηρεαστούν Λέοντες- Ταύροι-Υδροχόοι- Σκορπιοί του 2ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 15,16,17, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Λόγω της επιρροής του Ουρανού θα έχουμε ριζικές αλλαγές με ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα. Ανάλογα βέβαια σε ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας γίνεται αυτή η Νέα Σελήνη εκεί θα έχουμε και τα ανάλογα γεγονότα. Να θυμάστε ότι κάθε φορά που έχουμε Νέα Σελήνη, ξεκινάει ένας νέος κύκλος πραγμάτων που εξελίσσονται και κορυφώνονται μέχρι την Πανσέληνο.

10/8/21  Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ( 22η μοίρα Παρθένου με 22η Ιχθύων). Θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι- Ιχθύες- Δίδυμοι-Τοξότες) του 3ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 21,22,23, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μας κάνει να εξιδανικεύουμε καταστάσεις και  ανθρώπους και μετά ν’ απογοητευόμαστε. Αν κάνουμε κάποια καινούρια γνωριμία, είναι αλήθεια ότι θα νοιώθουμε πολύ ερωτευμένοι, αν και το άλλο άτομο έχει την ίδια επιρροή , τότε θα πιστέψουμε και οι δύο ότι βρήκαμε την ιδανική σχέση.

Προσοχή να μην ξοδεύουμε απερίσκεπτα τα χρήματά μας. Θα νοιώθουμε υπέρ ευαίσθητοι συναισθηματικά και θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας.

11/8/21  Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία ( 28η μοίρα Λέοντα  με 28η υδροχόου). Θα επηρεαστούν  ( Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί ) του 3ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 27,28,29, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα λειτουργούμε με  επιπολαιότητα, απερισκεψία, υπέρ αισιοδοξία και  η συναισθηματική έκφραση  θα είναι υπερβολική. Θα έχουμε την τάση να μεγεθύνουμε τις πληροφορίες που θα μεταδίδουμε και θα μιλάμε πολύ.

Αυτά είναι σε γενικές γραμμές τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, οπότε όποιον τομέα του ωροσκοπίου μας επηρεάζει εκεί θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί.

Όσοι βέβαια ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά θα έχουν πολύ έμπνευση.

12/8/21  Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου.

Είναι μια πολύ καλή θέση αυτή για τον Ερμή γιατί βρίσκεται στην έξαρσή του, όπως λέμε στην αστρολογία. Η κρίση μας θα είναι αμερόληπτη. Βέβαια θα είμαστε και αρκετά αναλυτικοί, επικριτικοί αλλά και πρακτικοί.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ( 24η μοίρα Παρθένου με 24η Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Παρθένοι- Αιγόκεροι- Ταύροι του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 23,24,25, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη είναι θετική για τη δημιουργία αισθηματικών σχέσεων. Και τα δύο άτομα θα νοιώσουν μια πολύ δυνατή έλξη και θα αισθάνονται σαν να γνωρίζονται από το παρελθόν. Συνήθως  οι σχέσεις που δημιουργούνται μ’ αυτή την όψη έχουν μακροχρόνια διάρκεια. Θα υπάρχουν βαθιά και έντονα συναισθήματα, πάθος, αξιοπιστία. Καλή όψη για σχέσεις με έντονο το ερωτικό στοιχείο και το μυστήριο,  καλός δείκτης επίσης για γάμο.                                                                                                                                                                                                                             Αν είστε καλλιτέχνες μπορεί να έχετε επιτυχία και θα σας βοηθήσει να είστε πολύ δημιουργικοί.                                                                                                                                                                         Μπορούμε να κάνουμε καλή διαχείριση με τα οικονομικά μας και πιθανόν να λειτουργούμε περισσότερο με την διαίσθηση.

16/8/21 Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του Ζυγού, οπότε είναι μια πολύ θέση αυτή για την Αφροδίτη. Θα είμαστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, συντροφικοί και θα θέλουμε να περάσουμε καλά και ν’ απολαύσουμε με όλες τις αισθήσεις μας.

19/8/21  Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στην 12η μοίρα της Παρθένου.

Αυτή η όψη δίνει μεγάλη πνευματική ενέργεια αλλά μας κάνει και ανήσυχους, περίεργους και ανυπόμονους. Έχουμε την δυνατότητα να σκεφτούμε καθαρά αλλά και με οξυδέρκεια.

20/8/21 Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία ( 27η μοίρα Λέοντα με 27η Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 26,27,28, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Όσοι ανήκουν σ’ αυτά τα ζώδια και επηρεάζονται, θα πρέπει να προσέχουν γιατί λόγω  υπέρ-αισιοδοξίας και εγωισμού, μπορεί να κάνουν λάθος κινήσεις και επιλογές σε θέματα,  νομικά, δικαστικά, σε σχέση με τα παιδιά και τα οικονομικά. Θα πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας σε ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας γίνεται η όψη γιατί θα ενεργοποιούνται τα θέματα του συγκεκριμένου τομέα κι εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός γυρίζει στην φαινομενική ανάδρομη πορεία του. Οπότε θα επαναληφτεί το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που είχε γίνει στις 4/8/21 και θα μας ξανά απασχολήσουν τα ίδια θέματα. Μας δίνεται η ευκαιρία να τα ξανά σκεφτούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας και τις αποφάσεις μας, πάνω σ’ αυτά.

22/8/21 Θα έχουμε Πανσέληνο ( αντίθεση Ήλιου-Σελήνης) στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα στην 29η μοίρα, στις 15μμ.

Θα επηρεαστούν Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί του 3ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 28,29, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Επίσης θα επηρεαστούν Παρθένοι-Ιχθύες-Τοξότες-Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, δηλ. όσοι έχουν πλανήτες στις 0,1 μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αυτή η Πανσέληνος δίνει ευκαιρίες για να ολοκληρωθούν κάποια γεγονότα που αφορούν τον τομέα στον οποίο γίνεται, για τον καθ’ ένα από εμάς ξεχωριστά, με θετική εξέλιξη. Προσοχή χρειάζεται στο να μην κάνουμε υπερβολές λόγω της συμμετοχής του Δία που κάνει σύνοδο με την Σελήνη.

Την ίδια μέρα  ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό ( 14η μοίρα Παρθένου με 14η Ταύρου). Θα επηρεαστούν Παρθένοι- Ταύροι -Αιγόκεροι του 2ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 13,14,15, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα είστε πολύ δραστήριοι και δυναμικοί, θα έχετε πολύ ενέργεια και πρωτοποριακές ιδέες που θα βιάζεστε να τις υλοποιήσετε. Πολύ καλή όψη για τους αθλητές που θέλουν  ν αυξήσουν  τις επιδόσεις τους. Ανάγκη για ελευθερία , ταξίδια περιπέτεια και σεξουαλικές εμπειρίες.

23/8/21 Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου.

Για τον καθ’ ένα από εμάς ο Ήλιος θα φωτίσει τα θέματα του οίκου που η ακμή του βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο ( 8η μοίρα Ζυγού με 8η Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Ζυγοί-Υδροχόοι-Δίδυμοι του 1ου   δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 7,8,9, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι  μια καλή όψη που βοηθάει στο να σταθεροποιηθούν  σχέσεις, συνεργασίες και ότι αφορά τα οικονομικά. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και δίνει σταθερότητα και διάρκεια σε ότι δημιουργικό, κάνουμε. Λόγω του ανάδρομου Κρόνου μπορεί να υπάρχει κάποια καθυστέρηση αλλά πιστεύω ότι αυτό βοηθάει στο να αποφύγουμε να κάνουμε λάθη.

25/8/21  Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ( 22η μοίρα Παρθένου με 22η  Ιχθύων). Θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι- Ιχθύες- Δίδυμοι-Τοξότες ) του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 21,22,23, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε ότι ακούμε γιατί θα υπάρχει η τάση της εξαπάτησης του ψέματος και της  παραπληροφόρησης.

Ν’ αποφεύγουμε να δίνουμε υποσχέσεις που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσουμε. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε ότι συμφωνίες κάνουμε και σε ότι χαρτιά υπογράφουμε και καλό θα είναι να διαβάζουμε και τα ψιλά γράμματα. Μπορούμε όμως ν’ ασχοληθούμε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπου θα έχουμε πολύ έμπνευση.

26/8/21 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα ( 24η μοίρα Παρθένου με 24η Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Παρθένοι- Αιγόκεροι- Ταύροι του 3ου  δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 23,24,25, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει την ικανότητα της βαθειάς αυτοσυγκέντρωσης. Η διαίσθηση και η εσωτερική δύναμη βοηθούν να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα και κυρίως σωστά. Αποφύγετε όμως να προσπαθήσετε να επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους,  θα έχετε όμως την ικανότητα με διπλωματικό τρόπο να τους πείσετε για κάτι. Όσοι ασχολούνται με το γράψιμο μπορεί να έχουν επιτυχία και  αναγνώριση. Σε ότι μας επηρεάζει αυτή η όψη, μας δίνει μια ώθηση για να κάνουμε πράγματα, αρκεί να μην είμαστε απαιτητικοί και καταπιεστικοί.

30/8/21  Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.

Ο τρόπος που θα σκεφτόμαστε και θα επικοινωνούμε θα είναι ιδιαίτερα διπλωματικός και καθόλου επιθετικός. Θα θέλουμε δικαιοσύνη και θ’  αποφεύγουμε τις φασαρίες και τους διαπληκτισμούς.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο 2021
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο 2021
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here