Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα ζώδια, τον μήνα Οκτώβριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε κι όσοι δεν τον γνωρίζετε, αν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησή σας , στείλτε μου τα στοιχεία σας για να σας το πω, (δωρεάν).

Από την αρχή του μήνα στις 2/10/18  έχουμε το τετράγωνο του  Ερμή-Πλούτωνα, μια δύσκολη όψη.

Αυτή η όψη θα επηρεάσει τους Ζυγούς-Αιγόκερους αλλά και Κριούς-Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο-Μεσουράνημα στις 17,18,19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού δίνει μια δημιουργική σκέψη, ανάγκη για ομαδική εργασία, για απόδοση δικαιοσύνης. Κάνοντας όμως τετράγωνο με τον Πλούτωνα επηρεάζεται έντονα και μας κάνει να έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με δικτατορικό τρόπο, ακόμη και εις βάρος των άλλων.  Ο λόγος μας θα είναι σκληρός, απόλυτος αλλά και πειστικός. Θα μας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη,  φανατισμός και καχυποψία για τα λόγια και τις απόψεις των άλλων.  Νευρική υπερένταση θα μας διακατέχει  και ίσως να υπερεκτιμούμε τον εαυτό μας και τις ικανότητες μας σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν θα γνωστοποιούμαι τις προθέσεις μας και τις ιδέες μας αλλά θα θέλουμε να μάθουμε τις βαθύτερες σκέψεις των άλλων. Θα υπάρχει αρκετή νευρικότητα, ανυπομονησία και εριστικότητα. Θα έχουμε γρήγορη αντίληψη και την ικανότητα να διαχειριστούμε με πονηριά και διπλωματία κάποιες καταστάσεις.

Να προσέξουμε γιατί μπορεί να δείξουμε αχαριστία σε άτομα που μας έχουν βοηθήσει η και ευεργετήσει. Όλα αυτά προέρχονται από την ανασφάλειά  μας και  πιθανόν την έλλειψη αυτοκυριαρχίας.

Στις οικονομικές μας συναλλαγές με μεγάλα χρηματικά ποσά,  καλό θα είναι ν’ αποφύγουμε τα ρίσκα.

Μπορεί να  παρουσιαστεί κάποια ευαισθησία στην ακοή, την όραση, την ομιλία η και να έχουμε κάποιες εμμονές για να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες μας.

Στις 7/10/18  η Αφροδίτη από την 10η μοίρα του Σκορπιού  γυρίζει ανάδρομη, θα φθάσει μέχρι την 25η μοίρα του Ζυγού και στις 17/11/18  θα ορθοδρομήσει.

Η ανάδρομη πορεία της όμως θα μας επηρεάζει   έως 17/12/18 που θα περάσει από την 10η μοίρα όπου ξεκίνησε και η αναδρομή της.

Θα επηρεάσει τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου και τους Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου.

Στις 9/10/18  θα έχουμε Νέα Σελήνη που γίνεται στις 15 μοίρες του Ζυγού.

Το ενδιαφέρον μας θα εστιαστεί στις σχέσεις μας, στο γάμο μας, στην επικοινωνία μας με τους άλλους, στις συνεργασίες μας, μπορεί να θελήσουμε ν’ αλλάξουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας. Θα φροντίσουμε περισσότερο την εξωτερική μας εμφάνιση και γενικά θα θέλουμε να υπάρχει αρμονία και καλαισθησία γύρω μας.

Στις  10/10/18 ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό και θα επηρεάσει Σκορπιούς-Ταύρους-Λέοντες και Υδροχόους που έχουν πλανήτες στις 2,3,4 μοίρες των ζωδίων.

Εσείς αυτό το διάστημα μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις , προσέξτε τι λέτε γιατί μετά μπορεί να μετανιώσετε, μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας γιατί θα είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείτε σε καυγάδες με το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον . θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε γιατί θα υπάρχει υπερβολική νευρική υπερένταση και το μυαλό μας θα είναι σκορπισμένο σε πολλές κατευθύνσεις . Να προσέξουμε γιατί θα υπάρχει η τάση να εκφράσουμε μια ωμή και ίσως επιθετική ειλικρίνεια. Το να μην υπερφορτώνουμε το μυαλό μας αυτές τις μέρες θα μας βοηθήσει ν’ αποφύγουμε και τυχόν πονοκεφάλους και ημικρανίες. Διαλογισμός και ξεκούραση θα είναι ότι καλύτερο.

Την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη από τις 10 μοίρες του Σκορπιού θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη που είναι στον Υδροχόο. Θα επηρεαστούν και πάλι τα σταθερά ζώδια Σκορπιοί-Υδροχόοι-Λέοντες και Ταύροι που έχουν πλανήτες στις 9,10,11 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η όψη αυτή θα φέρει έντονο ερωτικό πάθος,  αλλά και πολλές ερωτικές συγκρούσεις, διαπληκτισμούς, προβλήματα στις  σχέσεις αλλά και στα οικονομικά μας, όπου θα πρέπει να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις γιατί μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές και να χάσουμε χρήματα. Θα είμαστε επιρρεπείς στο να  «ξενοπερπατήσουμε», γιατί η  ερωτική διάθεση θα είναι πολύ έντονη καθώς  και η τάση για απιστία. Οπότε χρειάζεται  περισσότερη προσοχή για να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας  από κάποια επιπολαιότητα. Σε θέματα υγείας να προσέξουμε το γεννητικό μας σύστημα, και οι άνδρες και οι γυναίκες.

Στις  12/10/18  Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα στις 18 μοίρες Ζυγού-Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν οι Ζυγοί-Αιγόκεροι-Κριοί-Καρκίνοι και όσοι έχουν πλανήτες στις 17,18,19  μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτές τις μέρες προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους γιατί θα είστε ιδιαίτερα εκρηκτικοί  και θα θέλετε να εξουσιάσετε και να ελέγξετε τους άλλους και μπορεί να έρθετε σε ρήξη με άτομα που συνεργάζεστε, με φίλους, με γονείς η με τα παιδιά σας. Θα υπάρχει πολύ έντονη  η επιθυμία για εξουσία και έλεγχο.  Θα θέλουμε να επιβληθούμε στους άλλους και  να υπερισχύσει η άποψή μας. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί θα λειτουργούμε πολύ εγωιστικά,  δεν θ’ ακούμε τι μας λένε οι άλλοι και πιθανόν να δημιουργήσουμε δύσκολες καταστάσεις  με άτομα κύρους στον εργασιακό μας χώρο η στο οικογενειακό μας περιβάλλον  και να έχουμε πρόβλημα.

Στις 19/10/18  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. 

Η 1η όψη θα επηρεάσει  αρνητικά Σκορπιούς-Υδροχόους-Ταύρους και Λέοντες του 2ου δεκαημέρου και η 2η  θετικά τα ζώδια του νερού Σκορπιούς-Ιχθύες  και Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου.

1η όψη

Μ’ αυτή την όψη υπάρχει η τάση  για  καυγάδες, φασαρίες, φιλονικίες. Θα θέλουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας, θα υπάρχει ισχυρογνωμοσύνη, πείσμα, ξεροκεφαλιά, νευρικότητα και ίσως  λανθασμένες αποφάσεις. Προσέξτε να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και  να μην προσβάλετε τους άλλους. Θα έχετε όμως  μια νευρικότητα και μια ανησυχία. Προσοχή στους καυγάδες. Οι δυσκολίες συνεχίζονται σε ότι αφορά την  επικοινωνία,  την δράση, τις διάφορες συναλλαγές μας σε επαγγελματικό αλλά  και σε προσωπικό επίπεδο.

2η όψη

Είναι ευνοϊκές οι μέρες για καλλιτεχνικές δημιουργίες. Η διάθεσή μας θα είναι καλοπροαίρετη, θα υπάρχει η επιθυμία να βοηθήσουμε, να συμπαρασταθούμε σε όσους έχουν ανάγκη, να φροντίσουμε τους άλλους, να κάνουμε κάποια αγαθοεργία, να συγχωρέσουμε όποιον μας πίκρανε.

Είναι μέρες χαλάρωσης, ονειροπόλησης  κι όχι για ν’ ασχοληθούμε με πράγματα που θέλουν δράση και ένταση.

Η φαντασία θα είναι γόνιμη, θα υπάρχει, ευαισθησία, διαίσθηση, έμπνευση που θα ευνοεί όσους ασχολούνται με τη συγγραφή, την ποίηση και γενικά με το γράψιμο. Προσοχή να μην παρασυρθείτε σε ουτοπικά σχέδια και καταστάσεις γιατί θα λείπει η πρακτική σκέψη. Στο ερωτικό κομμάτι προσέξτε τις παράλληλες σχέσεις.

Στις  24/10/18  έχουμε μια πανσέληνο, ο Ήλιος δηλαδή σε αντίθεση με την Σελήνη, όπου συμμετέχει και  ο Ουρανός που κάνει σύνοδο με την Σελήνη. Αυτή η όψη θα επηρεάσει Σκορπιούς-Ταύρους-Λέοντες και Υδροχόους που είναι γεννημένοι την 1η και 2η  μέρα του ζωδίου τους.

Αυτή η όψη προκαλεί συναισθηματικές εντάσεις αναστατώσεις, νεύρα,  ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα, στις σχέσεις μας και τις συναλλαγές μας με τους άλλους. Παρ’ όλο που μπορεί να είστε έτοιμοι για καυγά, φροντίστε να τον αποφύγετε αυτές τις μέρες,  για να μη χαλάσετε κάποια σχέση σας και μετά το μετανιώσετε.

Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές κι αναπάντεχες ανατροπές στα επαγγελματικά, οικογενειακά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Θα έχουμε μια επαναστατική διάθεση και την ανάγκη  για ελευθερία, ανεξαρτησία και ν’ απαλλαγούμε απ’ ότι μας καταπιέζει.  Η συμπεριφορά μας θα είναι απρόβλεπτη και εκρηκτική.

Στις 29/10/18  ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα επηρεαστούν οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στις 26,27,28 μοίρες του Σκορπιού.

Προσοχή στις υπερβολές του νου. Μπορεί να έχουμε μεγαλεπήβολα σχέδια τα οποία θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Επειδή θα υπάρχει υπέρ αισιοδοξία και δεν θα προσέχουμε τις λεπτομέρειες, μπορεί να κάνουμε λάθη. Πιθανόν να είμαστε πολύ καχύποπτοι, μυστικοπαθείς, θα έχουμε την τάση ν’ ανακαλύψουμε μυστικά εκεί που πιθανόν να μην υπάρχουν, γιατί η σύνοδος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα  είμαστε υπέρ κινητικοί, δραστήριοι και ιδιαίτερα επικοινωνιακοί.

Στις 30/10/18  η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Ταύροι-Λέοντες και Υδροχόοι που είναι γεννημένοι την 1η μέρα του ζωδίου τους.

Όσοι επηρεάζονται μπορεί να ερωτευθούν, η να γνωρίσουν  άτομα εκκεντρικά, πολύ φιλελεύθερα, που δύσκολα δεσμεύονται. Αυτές οι σχέσεις συνήθως δεν έχουν διάρκεια, είναι όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γιατί  έχουν έντονο ερωτισμό. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα είναι ασυνήθιστες, και πρωτοποριακές.  Υπό την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να συμβούν  ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα στα αισθηματικά μας και να μας αναστατώσουν.  Μπορεί να χαλάσουν κάποιες σχέσεις.  Η συμπεριφορά μας μπορεί να είναι απότομη η αδιάκριτη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες. Θα έχουμε την τάση να ντυθούμε εκκεντρικά και προκλητικά.   Θα πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και σοβαρότητα για ν’ αποφύγουμε τις εντάσεις. Προσοχή χρειάζεται και με τα οικονομικά μας  όπου πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά  έξοδα .

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερολόγιο όψεων Οκτωβρίου 2018
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 1/10 έως 7/10/18
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here