Widgets Magazine

Οι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 17/9 έως 23/9.

 

Άρης Ουρανός τετράγωνο, κορύφωση καταστάσεων μέσα από ένταση, συγκρούσεις εσωτερικές και εξωτερικές.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο, επαφές και μετακινήσεις καθώς και συζητήσεις που έχουν ένα στόχο και μια πρακτική ως προς την καθημερινότητα. Προσοχή όμως στις εμμονές κυρίως σε θέματα που έχουν σχέση με τους άλλους.

Ο Ερμής στο Ζυγό κάνει την είσοδό του στο τέλος της εβδομάδος, η επικοινωνία πρωτοστατεί με ένα τρόπο καλαίσθητο αλλά κυρίως διπλωματικό. Προσπαθούμε να δώσουμε ένα τακτ ως προς τις σχέσεις μας.

 

Κριός

Η νευρικότητα είναι αυτή που σας διακατέχει αυτή τη βδομάδα. Προσπαθείτε να τακτοποιήσετε υποθέσεις σας, μέσα σε ένα κλίμα έντονο και με καθόλου καλή διάθεση.

Στον τομέα της εργασίας σας, παρατηρείται συχνά πυκνά καταστάσεις που δεν μπορείτε να τις εκλογικεύσετε και καταλήγετε σε όχι και τόσο καλές λύσεις. Κάποιοι από σας ευνοείστε είτε μέσα από μια νέα θέση που θα αναλάβετε στην εργασία σας, είτε μέσα από μια ευκαιρία που από τη μία θα σας δώσει περισσότερες ευθύνες από την άλλη την ευκαιρία να αναδειχθείτε.

Σε θέματα υγείας θα προσπαθήσετε να ανατρέξετε λύσεις μέσα από συγγενικό περιβάλλον.

Τα ερωτικά σας φαίνεται να περνούν από αρκετά ευνοϊκές συνθήκες, καθώς εκπέμπετε λάμψη και αίγλη με το πέρασμά σας.

 

Ταύρος

Χρειάζεται να προσδιορίσετε και να επανατοποθετήσετε καταστάσεις στη ζωή σας. Το να κάνετε ένα pause και να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική είναι η ιδανική λύση.

Προς το τέλος της εβδομάδος, προκύπτουν αρκετές μετακινήσεις αλλά και επαφές τις οποίες δεν είχατε προγραμματίσει. Κάποιοι από σας θα δώσετε χρόνο στο ταίρι σας καθώς θέλετε να δείξετε παραπάνω αφοσίωση.

Για τους ελεύθερους, προκύπτει ένας περίεργος αλλά και ιδιαίτερος έρωτας, τον οποίο δεν έχετε ακόμη όλα τα δεδομένα στο πώς θα πρέπει να αντιδράσετε.

Ίσως προκύψει και ένα ταξίδι με ψυχαγωγικό σκοπό το οποίο δεν είχατε προβλέψει.

Πέμπτη και Παρασκευή, ευνοούνται οι συζητήσεις με το σύντροφο προς επίλυση προβλημάτων.

 

Δίδυμος

Εδώ και καιρό περιμένετε να κάνετε κινήσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και έχετε την ευκαιρία τώρα να βρείτε λύσεις σε θέματα που είχαν προκύψει στο παρελθόν, απλά δεν είχατε δώσει ιδιαίτερο βάρος.

Κάτι επαγγελματικό “σας κυνηγά” και πρέπει να αποφασίσετε, τι ακριβώς και με ποιο τρόπο θα κάνετε αυτό που επιθυμείτε.

Τα οικονομικά σας είναι στιγμή που μπορείτε να δείτε τη διαφορά και να τα αυξήσετε, χρησιμοποιώντας τις ευκαιρίες που έχετε στα χέρια σας και όχι ψάχνοντας νέες.

Προς το τέλος της εβδομάδος, μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα παιδιά σας και να προσπαθήσετε να βρείτε δημιουργικές λύσεις σε σχέση με αυτά.

 

Καρκίνος

Ένας φλερτ ή ένα ερωτικό παιχνίδι μέσα από το χώρο της δουλειάς σας, θα σας γεμίσει και θα σας κάνει ξανά να ονειρευτείτε και να εμπιστευτείτε.

Προς το τέλος της εβδομάδος, κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι και να βρεθεί με οικεία αλλά και συγγενικά άτομα ώστε να περάσει καλά.

Πιθανόν να μάθετε ένα μυστικό ή καταστάσεις που ακόμη λειτουργούν σε κρυφή φάση και ίσως και να εκπλαγείτε κιόλας από όλα αυτά.

Όσοι ασχολούνται με θέματα εκπαίδευσης θα είναι σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να ανοίξουν τα φτερά τους και να τολμήσουν.

Με το σύντροφό σας, το κλίμα θα είναι λίγο τεταμένο και θα πρέπει να βρείτε μια χρυσή τομή ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις.

 

Λέων

Αρκετή δουλειά και κινητικότητα είναι το χρώμα μιας εβδομάδος που θα δώσει λύση αν επιμείνετε σε καταστάσεις. Όσοι έχετε δική σας δουλειά ίσως και να χρειαστεί να ακυρώσετε μια συνεργασία που δεν είναι τόσο κερδοφόρα.

Σε σχέση με το σύντροφό σας ίσως είστε υπερβολικά εριστικοί και προκαλέσετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλετε.

Η υγεία σας θέλει προσοχή και σταδιακά θα πρέπει να αρχίσετε να κόβετε κακές συνήθειες ως προς την βελτίωση του ανοσοποιητικού σας.

Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετές επαφές ώστε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα δώσουν λύση σε καταστάσεις που αντιμετωπίζετε σε σχέση με αυτά.

 

Παρθένος

Περνάτε σε μια φάση αλλαγών κυρίως στα επαγγελματικά σας, το οποίο απαιτεί περισσότερη σοβαρότητα από μέρους σας. Θα χρειαστεί βέβαια να απομακρύνετε άτομα του παρελθόντος, καθώς τώρα περνάτε σε ένα άλλο στάδιο και χρειάζεται ωριμότητα και τόλμη.

Ένα άτομο από το οικείο περιβάλλον σας, ή κάποιος συγγενής, θα είναι η αιτία να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα σε σχέση με τα οικονομικά σας.

Η υγεία σας θέλει προσοχή καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι και είναι πιθανόν ένα μικρό πρόβλημα που είχατε να εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

Το Σαββατοκύριακο θα είστε αρκετά σπάταλοι με τα δικά σας άτομα και ίσως να το παρακάνετε.

 

Ζυγός

Εβδομάδα όπου θα βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα οικονομικά σας μέσα από μια νέα πηγή-ευκαιρία που προκύπτει και είστε το κατάλληλο άτομο να την εκμεταλλευτεί.

Προς το τέλος της εβδομάδος, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας και σας γεμίζει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Έλκετε άτομα και γνωρίζετε ίσως τους κατάλληλους ανθρώπους που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας.

Ταξίδια απρόβλεπτα και ίσως με κάποια μυστική μορφή μπορεί να γίνουν προς το τέλος της εβδομάδος.

Πιθανότητα για μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση.

 

Σκορπιός

Προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας και βρίσκετε ευκαιρίες εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν.

Επαφές με το εξωτερικό φαίνεται να δείχνουν μια νέα προοπτική στη ζωή σας και δεν θα πρέπει να τις απορρίψετε.

Υπάρχει μια τάση να θέλετε να προσκολληθείτε σε άτομα ή καταστάσεις που κατά κάποιο τρόπο σας προκαλεί η όλη σας συμπεριφορά, πρόβλημα.

Προς το τέλος της εβδομάδος θα βγείτε και θα διασκεδάσετε, αλλά παράλληλα θα νιώσετε πώς έχετε τη στήριξη κάποιου ατόμου σε αυτά που θέλετε να κάνετε.

Το Σαββατοκύριακο ίσως θα θελήσετε να έχετε το χώρο σας για να κάνετε αυτά που θέλετε και καλό είναι να απομακρύνετε ενοχλητικά άτομα.

 

Τοξότης

Εβδομάδα απολογισμού για σας, που σας βρίσκει σε κατάσταση πώς πρέπει να αλλάξετε πορεία και να βάλλετε νέα θεμέλια σε καταστάσεις. Κάποιοι πιθανόν να καταλάβουν πώς μια σχέση δεν προχωράει άλλο και να στραφούν προς κάτι καινούριο.

Πολλές από τις επαφές σας, μπορεί να σας βοηθήσουν σε πηγή νέων εσόδων, αρκεί να είστε στοχευμένοι και να μη ξεφεύγετε από αυτά που θέλετε.

Προς το τέλος της εβδομάδας είστε έτοιμοι πλέον να αλλάξετε παρέες και να καταφέρετε μετά από καιρό να προωθήσετε ένα σχέδιο σας στο χώρο που εσείς θέλετε.

Όσοι έχουν δική τους επιχείρηση είναι το διάστημα αυτό που θα επωφεληθούν μέσα από νέες συμφωνίες ή και συνεργασίες.

 

Αιγόκερως

Έντονες συζητήσεις με καταστάσεις που αφορούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Θα είστε αρκετά ανταγωνιστικοί, προκειμένου να πετύχετε κάτι, απλά προσέξτε γιατί θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους, προτού προχωρήσετε παρακάτω.

Το Σαββατοκύριακο έχετε καλές κριτικές από τους γύρω σας για όλα αυτά που κάνετε και μπορεί να προκύψουν θετικές καταστάσεις από όλο αυτό πιο γρήγορα από ότι θα περιμένατε.

Κάποιο άτομο θα σας προτείνει κάτι καινούριο που θα βοηθήσει στην αύξηση των οικονομικών σας.

 

Υδροχόος

Σχέδια που ήταν στάσιμα, έρχονται στην επιφάνεια μέσα από άτομα που θέλουν να σας προωθήσουν. Μη χάνετε ευκαιρίες και αμελήσετε να βρεθείτε με τα άτομα που πρέπει.

Με το σύντροφο προκύπτουν αλλαγές, για αυτό σχεδιάστε και προγραμματίστε αυτά που είναι να κάνετε για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μια εκδρομή θα βοηθήσει την κατάσταση.

Προς το τέλος της εβδομάδος μια είδηση που δεν θα είναι τόσο ευχάριστη, ίσως σας ταράξει και σας βγάλει εκτός ορίων. Μη αφήσετε τα συναισθήματα να σας κάνουν κουμάντο γιατί δεν γνωρίζετε ακόμη όλες τις πλευρές ενός θέματος.

 

Ιχθύες

Η προσωπική σας ζωή είναι αυτή που έχει προτεραιότητα. Περνάτε ήδη σε μια άλλη φάση όπου πράγματα που θα θέλατε εδώ και καιρό να κάνετε τώρα ήρθε η στιγμή να τα υλοποιήσετε.

Για όσους είναι σε σχέση θα θελήσουν να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω. Όσοι επίσης θέλετε να αποκτήσετε διάδοχο, τώρα είναι η κατάλληλη φάση να προχωρήσετε.

Τα θέματα υγείας που έχετε, τα έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα και τώρα βρίσκετε την στιγμή να τα βάλετε σε σειρά για να μη χειροτερέψουν.

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠροβλέψεις της εβδομάδας από 10 Σεπτεμβρίου ως 16 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 25/9/2018 και προβλέψεις ζωδίων.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here