Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα ζώδια ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις 3/11/17  ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεάσει Σκορπιούς και Ιχθείς που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου  με αρχές του 2ου δεκαημέρου. Μ’ αυτή την όψη αυξάνεται η ευαισθησία μας, η ανάγκη μας για φιλανθρωπία και αυτοθυσία. Χρειάζεται προσοχή όμως για να μην το παρακάνουμε η πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης. Θα έχουμε την τάση ν’ ασχοληθούμε με πνευματικά η θρησκευτικά θέματα. Όσοι ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά θα έχουν ιδιαίτερη έμπνευση και πολύ διαίσθηση.

Την ίδια μέρα θα έχουμε και το εξάγωνο Αφροδίτης –Κρόνου , το οποίο θα επηρεάσει Ζυγούς και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.  Υπό την  επιρροή αυτής της όψης οι συναλλαγές μας θα χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Στις κοινωνικές μας υποχρεώσεις θα είμαστε ιδιαίτερα συνεπείς. Επίσης σήμερα μπορούμε να διορθώσουμε κάποιος λάθος που ίσως  κάναμε τις προηγούμενες  μέρες.

Στις 4/11/17 θα έχουμε την αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στον άξονα Ζυγού-Κριού. Αυτή η όψη θα επηρεάσει  σε πρώτη φάση τους Ζυγούς και τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου και σε δεύτερη  τους  Αιγόκερους και Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου.  Υπό την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να συμβούν  ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα στα αισθηματικά μας και να μας αναστατώσουν.  Σχέσεις που δημιουργούνται αυτές τις μέρες πιθανόν να μην έχουν διάρκεια αλλά θα έχουν ηλεκτρισμό και ένταση . Η συμπεριφορά μας μπορεί να είναι απότομη η  αδιάκριτη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες. Θα έχουμε την τάση να ντυθούμε εκκεντρικά και προκλητικά.   Θα πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και σοβαρότητα για ν’ αποφύγουμε τις εντάσεις.

Την ίδια μέρα θα έχουμε και πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και θα επηρεάσει  το 2ο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων.  Όσοι έχετε πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια μπορεί να εκδηλώσετε έντονα  κτητικά συναισθήματα στο ταίρι σας , ζήλεια, πάθος, ανάγκη για έλεγχο, αλλά και μυστικοπάθεια.

Στις 11/11/17  ο Κρόνος θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει Τοξότες και Κριούς του 3ου δεκαημέρου. Αυτή η διέλευση φέρνει μια δημιουργική ισορροπία ανάμεσα  στο παλιό και στο καινούριο. Θα μας ωθήσει αυτή η όψη να κάνουμε αλλαγές οι οποίες θα είναι δημιουργικές , πρωτοποριακές και σύγχρονες, ανάλογα ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας επηρεάζει.

Στις  13/11/17  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεάσει  Τοξότες και Ιχθείς  που είναι γεννημένοι στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου. Προσέξτε στις συναλλαγές σας να μην εξαπατηθείτε αλλά και να μην εξαπατήσετε εσείς τους άλλους. Αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική η εμπορική συνδιαλλαγή γιατί τα πράγματα θα διέπονται από ασάφεια.  Αποφύγετε  στις επικοινωνίες σας το ψέμα, την υποκρισία και την απάτη, γιατί μπορεί να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους , ίσως και χωρίς να το θέλετε. Καλή μέρα για ονειροπόληση, αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Δία μέσα στον Σκορπιό .  Αυτή η όψη φέρνει αισιοδοξία, διάθεση για καινούριες γνωριμίες, φλερτ, διασκέδαση.  Είναι ωραία μέρα για να προγραμματίσουμε ένα γάμο. Ευνοούνται οι συναλλαγές με νομικά πρόσωπα, δασκάλους, καθηγητές, εκδότες, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες κ.λ.π.

Στις 16/11/17  η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεάσει Σκορπιούς και Ιχθείς που είναι γεννημένοι στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου.  Αυτή η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, και καλή διάθεση για να συγχωρέσουμε, να κατανοήσουμε και  να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Μην ασχοληθείτε με επαγγελματικές δραστηριότητες αυτή την ημέρα.

Στις 18/11/17  θα έχουμε Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Ευνοούνται τα καινούρια ξεκινήματα και ν’ αφήσουμε πίσω τις παλιές συνήθειες και συμπεριφορές και να αναζητήσουμε καινούριους τρόπους για να προοδέψουμε, μέσα από συνεργασίες  με ομάδες κι όχι εγωιστικά.

Στις 19/11/17  ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου. Αυτή η όψη είναι αρκετά δυνατή. Μας κάνει πολύ δυναμικούς, δημιουργικούς , φιλόδοξους και ανταγωνιστικούς. Είναι πολύ καλή όψη για αθλητές  αλλά και για όσους θέλουν να διεκδικήσουν πράγματα. Χρειάζεται όμως πολύ προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούμε τις διάφορες καταστάσεις γιατί μπορεί να γίνουμε πολύ σκληροί, εγωιστές, αδίστακτοι και να προκαλέσουμε εχθρότητες και δυσαρέσκειες. Προσοχή επίσης  χρειάζεται  και στα συναισθήματα γιατί μπορεί να εκδηλώσουμε έντονη ζήλεια, πάθος και ένταση που δεν είναι και ότι καλύτερο για το ταίρι μας. Ανάλογα βέβαια ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας επηρεάζει.

Στις 25/11/17  ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει το 3ο δεκαήμερο  Τοξότη-Κριού. Αυτή η όψη φέρνει πνευματική δραστηριότητα, πρωτοποριακές και απίθανες  ιδέες.  Ευνοείται η αστρολογία, η φιλοσοφία, η αστρονομία, τα μαθηματικά. Προσοχή  στα νεύρα και την ένταση.

Στις 28/11/17  ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο και θα επηρεάσει το 3ο δεκαήμερο του Τοξότη.  Αυτή την ημέρα  θα είμαστε  αρκετά  επιφυλακτικοί, σοβαροί και  μπορούμε ν’ ασχοληθούμε με πράγματα που απαιτούν υπομονή, επιμονή και  προσοχή στην λεπτομέρεια. Από την αρνητική πλευρά όμως πιθανόν να νοιώθουμε πιο απαισιόδοξοι, καταπιεσμένοι, δειλοί η και φοβισμένοι.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 30 -10 έως 5-11 -2017
Επόμενο άρθροΖωδιακές και Μουσικές σκέψεις για το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου…
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here