Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Μάιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που αναφέρω, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για προσωπικούς πλανήτες, έχει διάρκεια 2-3 μέρες πριν και μετά.

Ας δούμε πρώτα τις θέσεις των πλανητών γι’ αυτόν τον μήνα.

Ο Ήλιος αυτόν τον μήνα θα κινηθεί από την 11η μοίρα του Ταύρου έως την 10η μοίρα των Διδύμων.

Ο Ερμής από την 24η μοίρα του Ταύρου έως την 24η μοίρα των Διδύμων. Στις 29/5/21 θα γίνει στάσιμος στην24η μοίρα και μετά από δυο μέρες θα γυρίσει ανάδρομος.

Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 20η μοίρα του Ταύρου έως την 27η μοίρα των Διδύμων.

Ο Άρης από την 4η μοίρα του Καρκίνου έως την 23η μοίρα του Καρκίνου.

Ο Δίας από την 28η μοίρα του Υδροχόου έως την 1η μοίρα Ιχθύων.

Ο Κρόνος θα κινηθεί στην 13η. Στις 21/5/21 θα γίνει στάσιμος και μετά από 2 μέρες θα γυρίσει στην φαινομενική ανάδρομη πορεία του.

Ο Ουρανός από την 10η του Ταύρου έως την 12η .

Ο Ποσειδώνας από την 22η των Ιχθύων έως την 23η .

Ο Πλούτωνας όλο τον μήνα θα είναι στην 26η μοίρα του Αιγόκερου, όπου θα κινείται ανάδρομα.

2/5/21 Ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ( 26η μοίρα Ταύρου με 26η μοίρα Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Αιγόκεροι- Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 25,26,27, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει την ικανότητα της βαθειάς αυτοσυγκέντρωσης. Η διαίσθηση και η εσωτερική δύναμη βοηθούν να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα και κυρίως σωστά. Αποφύγετε να προσπαθήσετε να επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους, θα έχετε όμως την ικανότητα με διπλωματικό τρόπο να τους πείσετε για κάτι. Όσοι ασχολούνται με το γράψιμο μπορεί να έχουν επιτυχία και αναγνώριση. Σε ότι μας επηρεάζει μας δίνει μια ώθηση για να κάνουμε πράγματα, αρκεί να μην είμαστε απαιτητικοί και καταπιεστικοί.

3/5/21 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ( 22η μοίρα Ταύρου με μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 21,22,23, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια μέρα που μπορούμε να δεχτούμε αλλά και να προσφέρουμε στοργή και τρυφερότητα. Να μην τολμήσετε όμως να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο αν δεν είσαστε σίγουροι για τα αισθήματά του. Προτιμήστε να το κάνετε 2 μέρες αργότερα. Ασχοληθείτε με τα καλλιτεχνικά και την εμφάνισή σας.

3/5/21 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία ( 28η μοίρα Ταύρου με 28η μοίρα Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Υδροχόοι-Λέοντες-Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 27,28,29, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα υπάρχει αισιοδοξία, πολύ καλή διάθεση, καλή επικοινωνία. Όσον αφορά όμως υπογραφές συμβολαίων και κλείσιμο συμφωνιών, θα πρέπει να προσέξουμε γιατί η επιπολαιότητα, η αφέλεια, η απροσεξία η το να παραβλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες , οι οποίες όμως θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές, μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης μπορεί να καταπιαστούμε με πολλά πράγματα συγχρόνως η να κλείσουμε δύο ραντεβού την ίδια ώρα και να εκτεθούμε.

Αυτή η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, και καλή διάθεση για να συγχωρέσουμε, να κατανοήσουμε και να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Μην ασχοληθείτε με επαγγελματικές δραστηριότητες εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες. Αποφύγετε επίσης να μιλάτε πολύ γιατί θα γίνεστε κουραστικοί.

3/5/21 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (13η μοίρα Ταύρου με 13η μοίρα Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Υδροχόοι-Λέοντες-Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 12,13,14, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια δύσκολη όψη, όσοι επηρεάζεστε να προσέξτε την υγεία σας, ν’ αποφύγετε να είστε πολύ σκληροί, εγωιστές και καχύποπτοι με τους άλλους. Πιθανόν να έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και να νοιώθετε πολύ κουρασμένοι, με καταθλιπτική διάθεση. Θα έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι.

Ήρθε η ώρα να δείτε με περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα θέματα που θα επηρεαστούν απ’ αυτή τη διέλευση, σύμφωνα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθ’ ενός. Σίγουρα θα φέρει μια πίεση εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων και θα πρέπει να γίνετε πιο οργανωτικοί. Δεν θα λείπει το άγχος, η ανασφάλεια και κάποια σωματική κούραση. Μπορεί να προκύψουν και κάποια προβλήματα με την υγεία σας και ιδιαίτερα με τα κόκαλα η τα δόντια.

4/5/21 Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή είναι μια πολύ καλή θέση για τον Ερμή. Μας κάνει εύστροφους, επικοινωνιακούς, μπορεί να έχουμε νέες γνωριμίες και πολλές συζητήσεις μέσα από το διαδίκτυο. Ανάγκη για πολλές μετακινήσεις.

6/5/21 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα ( 26η μοίρα Ταύρου με 26η μοίρα Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Αιγόκεροι-Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 25,26,27, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά μας. Δημιουργούνται δυνατές ερωτικές σχέσεις με πάθος, ένταση, ερωτισμό και ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων και συνήθως νοιώθουμε μια πολύ δυνατή έλξη για τον άλλο άνθρωπο.

Είναι επίσης μια πολύ καλή όψη για τα οικονομικά μας, τα οποία βλέπουμε να ευνοούνται και ν’ αυξάνονται κάνοντας καλή διαχείριση αυτών. Πιθανόν να λειτουργούμε περισσότερο με την διαίσθηση.

Θα υπάρχουν βαθιά και έντονα συναισθήματα, ερωτικό πάθος, αξιοπιστία. Καλή όψη για σχέσεις, με έντονο το ερωτικό στοιχείο και το μυστήριο, καλός δείκτης για γάμο. Σ’ όλα αυτά μπορεί να υπάρχει κάποια καθυστέρηση, λόγω του ανάδρομου Πλούτωνα.

8/5/21 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία (29η μοίρα Ταύρου με 29η μοίρα Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Υδροχόοι-Λέοντες-Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 28,29,00, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Χρειάζεται πολύ προσοχή και αυτοπειθαρχία σε ότι αφορά τις σχέσεις μας και τα οικονομικά μας. Πιθανόν να έχουμε υπερβολική έκφραση συναισθημάτων, να συμπεριφερθούμε επιπόλαια, ν’ απατήσουμε η να μας απατήσουν, να κάνουμε υπερβολές με το φαγητό, γιατί θα έχουμε την ανάγκη να ικανοποιήσουμε το ΕΓΩ. Οι σπατάλες οι οικονομικές και οι επιπολαιότητες μπορεί να κάνουν τους άλλους να μας εκμεταλλευτούν η να σχολιαστούμε αρνητικά.

9/5/21 Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων. Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη θέλει να επικοινωνήσει, να φλερτάρει, να κάνει κοντινά ταξιδάκια, να ανταλλάξει απόψεις, να βρεθεί με κόσμο και να περάσει όμορφα. Τι θα καταφέρουμε να κάνουμε απ’ όλα αυτά, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

11/5/21 Θα έχουμε Νέα Σελήνη ( σύνοδος Ήλιου-Σελήνης ) στην 21η μοίρα του Ταύρου στις 21 μμ. Θα επηρεαστούν Ταύροι Σκορπιοί-Υδροχόοι-Λέοντες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 20,21,22, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα χαρακτηρίζεται από την επιρροή του Ποσειδώνα με μια όψη εξαγώνου που θα κάνει με τα φώτα.

Η ενέργειά μας θα εστιαστεί στο να βρούμε νέους τρόπους, ώστε να σταθεροποιήσουμε τα οικονομικά μας και τα συναισθηματικά μας. Και πάλι όμως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην προσπαθούμε να υλοποιήσουμε ανέφικτα όνειρα, λόγω της παρουσίας του Ποσειδώνα. Θα υπάρξει βέβαια και η ανάγκη να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε, σε όσους το έχουν ανάγκη.

12/5/21 Την επόμενη μέρα ο Άρης θα είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό ( 11η μοίρα Καρκίνου με 11η μοίρα Ταύρου). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ταύροι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 10,11,12, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δημιουργεί ευκαιρίες για δράση αλλά φέρνει και ένταση, εκνευρισμό και μια υπέρ κινητικότητα, μια βιασύνη. Οπότε χρειάζεται προσοχή στη συμπεριφορά μας με τους άλλους, προσοχή για ατυχήματα αλλά και το μεταφορικό μας μέσον μπορεί να παρουσιάσει κάποια βλάβη. Καλό θα ήταν να τα έχουμε υπ’ όψιν μας και να σκεφτόμαστε πριν δράσουμε.

12/5/21 Την ίδια μέρα ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο ( 13η Διδύμων με 13η Υδροχόου). Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Υδροχόοι-Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 12,13,14, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι μια πολύ καλή όψη, θα μας βοηθήσει να έχουμε συγκροτημένη σκέψη και να μπορούμε να πάρουμε σοβαρές και σωστές αποφάσεις. Ευνοεί στο να κάνουμε σοβαρές συμφωνίες, που θα έχουν διάρκεια. Οι ιδέες που θα έχουμε θα μπορούν να πραγματοποιηθούν γιατί θα είναι συγκροτημένες και θα έχουν δομή. Οπότε είναι ευκαιρία να υλοποιήσουμε κάποια πράγματα που δεν τολμούσαμε μέχρι τώρα.

13/5/21 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ( 22η μοίρα Ταύρου με 22η μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 21,22,23, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα υπάρχει η ανάγκη για φιλανθρωπία, θα νοιώθουμε ιδιαίτερα ρομαντικοί , ευαίσθητοι και ονειροπόλοι . Ας εμπιστευθούμε το ένστικτο μας, οι δε καλλιτέχνες θα έχουν έμπνευση και θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί.

14/5/21 Ο Δίας περνάει στο Ζώδιο των Ιχθύων. Από αυτή τη θέση ο Δίας θα είναι ευνοϊκός για τα ζώδια του νερού ( Ιχθύες-Καρκίνους-Σκορπιούς) αλλά και για τα ζώδια της γης ( Ταύρους-Παρθένους- Αιγόκερους). Ανάλογα από ποιόν οίκο σας θα περάσει, εκεί θα φέρει, εύνοια και ευκολίες, επέκταση.

17/5/21 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ( 26η μοίρα Ταύρου με 26η μοίρα Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Αιγόκεροι-Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 25,26,27, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει δύναμη, γοητεία, αυτοπεποίθηση, ενέργεια, σεξουαλικότητα, μαγνητισμό και πολύ έντονη ερωτική διάθεση. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές από τις οποίες θα επωφεληθείτε και υλικά και πνευματικά.

Επίσης θα μας κάνει να νοιώθουμε δυνατοί και ικανοί ν’ αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες μπορεί να μας παρουσιαστούν. Αναγνωρίζονται οι κόποι μας και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

20/5/21 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο ( 13η μοίρα Διδύμων με 13η μοίρα Υδροχόου). ). Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Υδροχόοι -Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 12,13,14, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη βοηθάει στο να υπάρχει αξιοπιστία και σταθερότητα στις σχέσεις. Είναι καλή για συνεργασίες και κλείσιμο επιχειρηματικών συνεργασιών γιατί θα έχουν σταθερότητα στο χρόνο. Είναι καλή μέρα για σοβαρές και ξεκάθαρες συζητήσεις γιατί θα βασίζονται στην αλήθεια. Οι σχέσεις που δημιουργούνται είναι συνήθως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας η διαφορετικής κουλτούρας. Είναι καλή μέρα για να ζητήσουμε τη συμβουλή δικηγόρου για θέμα που μας απασχολεί γιατί θα πάρουμε σωστές, σοβαρές και υπεύθυνες απαντήσεις.

Θα πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας και το τι λέει και ο γενέθλιος χάρτης μας γιατί δεν είναι όλα για όλους.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων. Ανάγκη να εκφραστούμε μέσα από την επικοινωνία μας με τους άλλους, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις. Προσοχή στο κουτσομπολιό!!! Θα είμαστε σε συνεχή κίνηση και θα καταπιανόμαστε με 2-3 πράγματα συγχρόνως.

21/5/21 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία ( μηδενική μοίρα Διδύμων με μηδενική μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Ιχθύες-Παρθένοι-Τοξότες που είναι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 0,1,2, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Οπότε όσοι ανήκουν σ’ αυτά τα ζώδια θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ν’ αποφύγουν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με θέματα νομικά , δικαστικά , σε σχέση με τα παιδιά και τα οικονομικά τους , γιατί λόγω υπεραισιοδοξίας, υπεροψίας και εγωισμού είναι πιθανόν να κάνουν λάθος και αυτό θα είναι εις βάρος τους. Προσοχή επίσης στα υπερβολικά έξοδα, τις σπατάλες και κάθε είδους υπερβολές. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός, συνειδητή προσπάθεια κι αυτοσυγκράτηση. Η σεμνότητα, η ταπεινότητα και η ευγνωμοσύνη για ότι έχουμε, είναι ότι καλύτερο. Αν βρεθούν κάποιοι και μας εκμεταλλευτούν η μας κοροϊδέψουν, σίγουρα δεν θα φταίνε αυτοί.

22/5/21 Ο Κρόνος στην 13η μοίρα του Υδροχόου θα γίνει στάσιμος και μετά από 2 μέρες θα γυρίσει στην φαινομενικά ανάδρομη πορεία του μέχρι 12/10/21 όπου θα ορθοδρομήσει στην 6η μοίρα του Υδροχόου.

23/5/21 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ( 22η μοίρα Διδύμων με 22η μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Ιχθύες-Παρθένοι-Τοξότες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 21,22,23, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε στις συναλλαγές σας να μην εξαπατηθείτε αλλά και να μην εξαπατήσετε εσείς τους άλλους. Αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική η εμπορική συνδιαλλαγή γιατί τα πράγματα θα διέπονται από ασάφεια, αστάθεια και επιπολαιότητα. Αποφύγετε στις επικοινωνίες σας το ψέμα, την υποκρισία και την απάτη, γιατί μπορεί να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους, ίσως και χωρίς να το θέλετε. Καλή μέρα για ονειροπόληση, αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση για φευγάτες δημιουργίες.

Μη δίνετε υποσχέσεις, γιατί δύσκολα θα είστε συνεπείς, επίσης αποφύγετε τις οποιεσδήποτε καταχρήσεις ( ποτό, ουσίες, κλπ).

26/5/21 Θα έχουμε έκλειψη και Πανσέληνο στην 5η μοίρα του άξονα Τοξότη/Διδύμων στις 13,13 μμ. Θα υπάρχει και η συμμετοχή του Δία που θα τετραγωνίζει την έκλειψη. Είναι Σεληνιακή έκλειψη και θα μας επηρεάσει περισσότερο σε συναισθηματικό επίπεδο.

Θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια ( Τοξότες-Δίδυμοι-Παρθένοι-Ιχθύες ) του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 4,5,6, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Εκεί που θα παρουσιαστούν τα προβλήματα και οι όποιες αλλαγές θα είναι στην επικοινωνία, την εκπαίδευση, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις. Όλα αυτά θα χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα, ανευθυνότητα, ανηθικότητα, ακραία συμπεριφορά, υπέρ αισιοδοξία και απογοήτευση.

27/5/21 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ( 22η μοίρα Διδύμων με 22η μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Ιχθύες-Παρθένοι-Τοξότες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 21,22,23, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μας κάνει να εξιδανικεύουμε καταστάσεις και ανθρώπους και μετά ν’ απογοητευόμαστε. Η σκέψη θα είναι μπερδεμένη και θα δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από τα ψέματα. Θα είμαστε ευκολόπιστοι και επιρρεπείς στο να εξαπατήσουμε η να μας εξαπατήσουν. Προσοχή να μην ξοδεύουμε απερίσκεπτα τα χρήματά μας κάνοντας λάθος επιλογές. Θα νοιώθουμε υπέρ ευαίσθητοι συναισθηματικά και θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας. Οι καλλιτέχνες θα έχουν έμπνευση και δεν θα λείπει η ρομαντική διάθεση. Αν προκύψει κάποια καινούρια γνωριμία πολύ πιθανόν αργότερα να μας απογοητεύσει.

31/5/21 Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ( 22η μοίρα Καρκίνου με 22η μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ιχθύες-Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 21,22,23, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι ωραίες μέρες για καλλιτεχνικές δημιουργίες, για πνευματικές αναζητήσεις, για να προσφέρουμε την βοήθεια μας, να ονειροπολήσουμε και να εκδηλωθούμε ερωτικά με περισσότερο αισθησιασμό. Προσοχή όμως χρειάζεται να μην παρεκτραπούμε σε καταχρήσεις ( αλκοόλ, ουσίες κ.λ.π.)

Αυτά για τον μήνα Μάιο και μας εύχομαι τα καλύτερα και καλή Ανάσταση να έχουμε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο 2021
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2021
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here