Widgets Magazine

 

Πως θα  επηρεάσουν τα  ζώδια οι πλανήτες ανά δεκαήμερο

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Την 1η μέρα του μήνα ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Κριού.

Θα επηρεάσει Κριούς-Ζυγούς-Καρκίνους και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου με αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Συγχρόνως θα έχουμε την σύνοδο Άρη-Κρόνου, στο ζώδιο του Αιγόκερου, επηρεάζοντας τα ίδια ζώδια.

Ο συνδυασμός αυτών των όψεων είναι αρκετά δύσκολος. Φέρνει πολλές εντάσεις, λειτουργούμε πολύ εγωιστικά, παρορμητικά. Μπορεί να πούμε σκληρές κουβέντες, να διαπληκτιστούμε με ανθρώπους από το φιλικό μας περιβάλλον η τον εργασιακό μας χώρο και να  χαλάσουμε τις σχέσεις μας. Μη δίνετε υποσχέσεις για τις οποίες δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις κρατήσετε. Λόγω του ανάδρομου Ερμή θα υπάρξουν πολλές παρανοήσεις και καθυστερήσεις.  Επομένως χρειάζεται πολύ προσοχή.

Στις 4 και 5 Απριλίου ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο.

Θα επηρεαστούν πάλι οι Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Οι δυσκολίες συνεχίζονται σε ότι αφορά την  επικοινωνία,  την δράση, τις διάφορες συναλλαγές μας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Θα είναι σαν να πατάμε φρένο και γκάζι συγχρόνως κι ενώ θα θέλουμε να δράσουμε, να ενεργοποιηθούμε, θα νοιώθουμε ότι κάτι μας μπλοκάρει.

Στις 7/4/18  η Αφροδίτη θα κάνει  τρίγωνο με τον Κρόνο.

Θα επηρεαστούν  Ταύροι- Αιγόκεροι- Παρθένοι και Ιχθείς στο τέλος του 1ου δεκαημέρου.

Είναι μια καλή όψη για να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας ,κάνοντας κάποιες καλές συμφωνίες. Αυτή η όψη βοηθάει να δημιουργήσουμε σταθερές ερωτικές σχέσεις και πιθανόν να πάρουμε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για τα οικονομικά και τα ερωτικά μας.

Στις 11/4/18 η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη.

Οι Ταύροι- Αιγόκεροι- Παρθένοι και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου  θα έχετε την δυνατότητα να ερωτευθείτε, και να περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας, δημιουργώντας ένα πολύ ερωτικό περιβάλλον με πάθος και ένταση.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Θα επηρεαστούν οι Κριοί- Αιγόκεροι- Ζυγοί και Καρκίνοι που είναι γεννημένοι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Θα υπάρχει η ανάγκη να επιβληθούμε στους άλλους, να υπερισχύσει η άποψή μας. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί θα λειτουργούμε πολύ εγωιστικά,  δεν θ’ ακούμε τι μας λένε οι άλλοι και πιθανόν να έρθουμε σε ρήξη με άτομα στον εργασιακό μας χώρο η στο οικογενειακό μας περιβάλλον  και να έχουμε πρόβλημα.

Στις 17/4/18 η Αφροδίτη (στον Ταύρο )θα κάνει αντίθεση με τον Δία (στον Σκορπιό), και συγχρόνως τετράγωνο με τον Πλούτωνα (στον Αιγόκερο).

Αυτές οι όψεις είναι ευνοϊκές για κλείσιμο  συμφωνιών, αρκεί να μην είμαστε υπέρ αισιόδοξοι και να ελέγξουμε τον εγωισμό μας και την τάση μας να επιβάλλουμε τις απόψεις μας.

Η ερωτική διάθεση θα είναι πολύ  τονισμένη και μπορούμε ν’ απολαύσουμε τις ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι μας.

Στις 18/4/18 ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει τους Κριούς- Αιγόκερους- Καρκίνους και Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου.

Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές κι αναπάντεχες ανατροπές στα επαγγελματικά, οικογενειακά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Θα έχουμε μια επαναστατική διάθεση και την ανάγκη  για ελευθερία, ανεξαρτησία και ν’ απαλλαγούμε απ’ ότι μας καταπιέζει.  Λίγη υπομονή χρειάζεται 2-3 μέρες, μέχρι να περάσει η επιρροή της όψης, για να μην κάνουμε κάτι και μετά μετανιώσουμε.

Στις 26/4/18  ο Ερμής ορθόδρομος (στον Άρη) θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο ( στον Αιγόκερο) και ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον (Αιγόκερο).

Θα επηρεαστούν Κριοί-Αιγόκεροι Ζυγοί-Καρκίνοι  που είναι γεννημένοι στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου και στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου

Προσέξτε να μην είστε  απόλυτοι στις απόψεις σας. Θα υπάρχει πολύ ένταση αυτές τις μέρες.  Θα λειτουργούμε πολύ εγωιστικά, η συμπεριφορά  μας  θα είναι ιδιαίτερα επιθετική. Η δράση μας θα προηγείται της σκέψης μας. Προσοχή  στα ατυχήματα γιατί τόση γρηγοράδα και βιασύνη δεν βγαίνει σε καλό.

Στις 29/4/18  ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και θα επηρεάσει Ταύρους-Αιγόκερους-Παρθένους που είναι γεννημένοι στο τέλος του 1ου με αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Μ’ αυτή την όψη μπορούμε να πάρουμε σοβαρές και σωστές αποφάσεις που θα έχουν διάρκεια. Να κάνουμε συμφωνίες στα επαγγελματικά μας η να κάνουμε πρόταση γάμου. Μπορεί ν’ αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες αλλά  θα μας διακρίνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Γυναίκα Μούσα μέσα από τα ζώδια
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31 Μαρτίου 2018 και προβλέψεις για τα ζώδια.
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here