Widgets Magazine

 

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Απρίλιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε! 

Στις   2/4/19  ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα , επηρεάζονται οι Ιχθύες- Παρθένοι- Τοξότες και Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου.

Παρ’ όλο που ο Ερμής έχει γυρίσει στην ορθή του πορεία, δεν παύει να είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει εξαπατήσεις, ασάφειες, ψέματα, απογοητεύσεις, ροπή στις καταχρήσεις, σωματική αδυναμία- εξάντληση. Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε ότι ακούμε γιατί θα υπάρχει η τάση της παραπληροφόρησης, των ψευδαισθήσεων και της σύγχυσης του μυαλού.  Μην υπογράφετε συμφωνίες  ακόμη κι αν έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα ανδρικά ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας. Επίσης μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο αυτό το διάστημα και αργότερα ν’ απογοητευθείτε. Οι καλλιτέχνες όμως θα έχετε έμπνευση και θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Προσέξτε τι τρώτε για τυχόν δηλητηριάσεις και αποφύγετε τις καταχρήσεις στα οινοπνευματώδη κ.λ.π.

 

Στις   5/4/19  θα έχουμε Νέα Σελήνη στην 15η μοίρα του Κριού, και επηρεάζει  Κριούς- Ζυγούς- Αιγόκερους και Καρκίνους, που έχουν πλανήτες κοντά σ’ αυτή τη μοίρα.

Επειδή αυτή η Νέα Σελήνη κάνει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, θεωρώ ότι είναι βοηθητική για νέα ξεκινήματα που όμως θα έχουν κάποιες δυσκολίες και αρκετές πιέσεις, αλλά θα έχουν και διάρκεια.

 

Στις   7/4/19  ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, Θα επηρεαστούν Ιχθύες-Αιγόκεροι- Καρκίνοι και Παρθένοι που έχουν πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Είναι καλές οι μέρες για σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις  σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά , τις συνεργασίες , το γάμο, την κοινωνική σας προβολή. Θα είναι πιο συγκροτημένη η σκέψη και μπορείτε να οργανώσετε πράγματα και καταστάσεις.

 

Στις   10/4/19  η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεάσει τους μεταβλητούς Ιχθύες-Παρθένους-Διδύμους και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Εδώ χρειάζεται   προσοχή γιατί ο Ποσειδώνας θολώνει τα πράγματα, μας μπερδεύει και μπορεί να εξιδανικεύσουμε ανθρώπους, να κάνουμε λάθος επιλογές και μετά να απογοητευθούμε. Να προσέχουμε τις καταχρήσεις, παντός είδους, γιατί θα έχουν επιπτώσεις στην υγεία μας. Προσοχή χρειάζεται  και με τα οικονομικά μας όπου μπορεί να υπάρξουν εξαπατήσεις. Σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτές τις μέρες, θα έρθει η στιγμή που θα μας απογοητεύσουν και θα μας πληγώσουν.

 

Την ίδια μέρα ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους παρορμητικούς Κριούς- Ζυγούς-Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν πλανήτες κοντά στη 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ήρθε η ώρα να δείτε με περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα θέματα που θα επηρεαστούν απ’ αυτή τη διέλευση .  Σίγουρα θα φέρει μια πίεση εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων  και θα πρέπει να γίνετε πιο οργανωτικοί.   Δεν θα λείπει το άγχος , η ανασφάλεια και κάποια σωματική κούραση. Μπορεί να προκύψουν   και κάποια προβλήματα με την υγεία σας και ιδιαίτερα με τα κόκαλα η τα δόντια.

 

Στις  12/4/19  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Δία και θα επηρεάσει τους μεταβλητούς Ιχθύες- Παρθένους- Τοξότες και Διδύμους του 3ου δεκαημέρου.

Θα υπάρχει αισιοδοξία, πολύ καλή διάθεση, καλή επικοινωνία.  Όσον  αφορά όμως   υπογραφές συμβολαίων και  κλείσιμο συμφωνιών,  θα πρέπει να προσέξουμε γιατί η επιπολαιότητα, η αφέλεια, η  απροσεξία  η  το να παραβλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες , οι οποίες όμως θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές,  μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης μπορεί να καταπιαστούμε με πολλά πράγματα συγχρόνως η να κλείσουμε δύο ραντεβού την ίδια ώρα και να εκτεθούμε.

Αυτή η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, και καλή διάθεση για να συγχωρέσουμε, να κατανοήσουμε και  να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Μην ασχοληθείτε με επαγγελματικές δραστηριότητες εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες. Αποφύγετε επίσης να μιλάτε πολύ γιατί θα γίνεστε κουραστικοί.

 

Στις   13/4/19  ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει Κριούς- Αιγόκερους- Ζυγούς και Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου.

Αυτές τις μέρες προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους γιατί θα είστε ιδιαίτερα εκρηκτικοί  και θα θέλετε να εξουσιάσετε και να ελέγξετε τους άλλους. Αυτό μπορεί να σας φέρει  σε ρήξη με άτομα που συνεργάζεστε, με τον σύντροφό σας, με  άτομα κύρους που δεν θα θέλατε να χαλάσετε τις σχέσεις σας. Θα υπάρχει πολύ έντονη  η επιθυμία για εξουσία και έλεγχο.  Θα θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους και  να υπερισχύσει η άποψή σας. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί θα υπάρχει η τάση να λειτουργείτε πολύ εγωιστικά,  δεν θ’ ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και πιθανόν να δημιουργήσετε δύσκολες καταστάσεις  στον εργασιακό σας χώρο η στο οικογενειακό σας περιβάλλον  και να έχετε πρόβλημα.

 

Στις   14/4/19 ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Δία και θα επηρεαστούν θετικά τα ζώδια της φωτιάς,  Κριοί-Τοξότες και Λέοντες του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη μας κάνει χαρούμενους, αισιόδοξους, μας δίνει μια πολύ καλή διάθεση. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα, να ξοδέψουμε για να περάσουμε καλά, να πάρουμε μια προαγωγή, να κλείσουμε μια συμφωνία, να προωθήσουμε τη δουλειά μας.

 

Στις   16/4/19  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Δία και θα επηρεάσει τους μεταβλητούς Ιχθύες- Τοξότες- Παρθένους- Διδύμους του 3ου δεκαημέρου.

Χρειάζεται  πολύ προσοχή με τις σχέσεις μας και τα οικονομικά μας. Πιθανόν να έχουμε υπερβολική έκφραση συναισθημάτων, να συμπεριφερθούμε επιπόλαια, ν’  απατήσουμε η να μας απατήσουν, να κάνουμε υπερβολές με το φαγητό, γιατί θα έχουμε την ανάγκη να ικανοποιήσουμε το ΕΓΩ.

 

Στις   23/4/19  ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στην 2η μοίρα του Ταύρου, θα επηρεαστούν τα ζώδια της γης Ταύροι- Παρθένοι- Αιγόκεροι, που είναι γεννημένοι τις 3 πρώτες μέρες των ζωδίων.

Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές κι αναπάντεχες ανατροπές στα επαγγελματικά, οικογενειακά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα έχετε μια επαναστατική διάθεση και την ανάγκη  για ελευθερία, ανεξαρτησία και ν’ απαλλαγείτε απ’ ότι σας καταπιέζει.  Λίγη υπομονή χρειάζεται 2-3 μέρες, μέχρι να περάσει η επιρροή της όψης, για να μην κάνετε κάτι και μετά μετανιώσετε.

Είναι γεγονός ότι μ’ αυτή τη διέλευση του Ουρανού από το ζώδιό σας, όπου θα βρίσκεται  για τα επόμενα 7 περίπου χρόνια, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στη ζωή σας οι οποίες θα σας δυσκολέψουν,  γιατί  εσείς έχετε ανάγκη από  σταθερότητα στη ζωή σας και δεν σας αρέσει να ξεβολεύεστε.

Στις 27/4/19   ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεαστούν οι μεταβλητοί Δίδυμοι- Ιχθύες- Παρθένοι και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Μ’ αυτή την όψη θα δυσκολευόμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που θα μας παρουσιάζονται κι αυτό θα μας ωθεί να χρησιμοποιούμε ύπουλες μεθόδους και να μην είμαστε τόσο ξεκάθαροι στις διαπραγματεύσεις μας.

Αυτό βέβαια ισχύει και για τους άλλους, ότι δηλ. θα έχουν την αντίστοιχη συμπεριφορά απέναντι μας.  Επίσης θα δυσκολευόμαστε να διακρίνουμε  το αληθινό από το ψεύτικο. Προσοχή αυτές τις μέρες να μην κάνουμε καταχρήσεις , όπως ( ποτό, ουσίες κ.α.)

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στον Ζυγό στις 21 Μαρτίου 2019.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 25 ως 31 Μαρτίου 2019
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here