Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Απρίλιο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Τις πρώτες μέρες του Απριλίου, είναι αλήθεια ότι θα πάρουμε μια ανάσα, αλλά από κει και μετά τα πράγματα δυσκολεύουν και πάλι.

Στις 4/4/20 η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Θα επηρεαστούν Δίδυμοι-Υδροχόοι-Ζυγοί που είναι γεννημένοι τις πρώτες-πρώτες μέρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή την ημέρα οι σχέσεις θα έχουν αξιοπιστία και σταθερότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για θέματα που μας απασχολούν και να βρούμε λύση γιατί η συζήτηση θα είναι σοβαρή και αξιόπιστη και από τις δύο πλευρές.

Αν κάνουμε κάποια επιχειρηματική συμφωνία, θα έχει σταθερότητα και διάρκεια.

Μπορεί να κάνουμε γνωριμία με μεγαλύτερο άτομο σε ηλικία αλλά και να πάρουμε συμβουλές από ηλικιωμένους, που είναι πιο ώριμοι από εμάς η να συμβουλευτούμε τον δικηγόρο μας για κάποιο θέμα που μας απασχολεί.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Επηρεάζονται Ιχθύς-Παρθένοι-Δίδυμοι-Τοξότες, που είναι γεννημένοι στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Η θετική πλευρά αυτής της όψης είναι ότι θα εκφραζόμαστε με μια ιδιαίτερη ευαισθησία και τρυφερότητα στους άλλους.

Η αρνητική πλευρά είναι ότι μπορεί να παραπλανηθούμε, να κάνουμε σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και γενικά να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από ένα ροζ συννεφάκι και να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Στην τελική μην πιστεύετε όσα σας λένε και μην δίνεται υποσχέσεις αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε.

Αποφύγετε ν’ αναζητήσετε ηρεμία και γαλήνη μέσα από ηρεμιστικά, ποτό κ.α.

Στις 5/4/20 ο Δίας θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 24 μοίρες του Αιγόκερο. Επηρεάζονται οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Σκοπός αυτής της όψης είναι να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε κάποιους παλιούς μας στόχους. Η κρυμμένη δύναμη του Πλούτωνα έχει την βοήθεια του Δία για να εκδηλωθεί και ν’ αξιοποιηθεί σε κάποιες δραστηριότητές μας. Έχουμε την δυνατότητα και την εύνοια να πετύχουμε κάτι επαγγελματικό. Επίσης είναι μια όψη που βοηθάει τις προσπάθειές μας για αυτοβελτίωση. Είναι όμως και η όψη που λέμε “ η του ύψους η του βάθους”, επομένως χρειάζεται και προσοχή.

Στις 7/4/20 ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.

Όσοι επηρεάζεστε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί θα επικρατεί μια εκρηκτική κατάσταση. Αυτή η όψη θα φέρει εντάσεις, φιλονικίες, εγωιστική διάθεση. Ο θυμός, τα ξαφνικά ξεσπάσματα, η επιθετικότητα και οι εκρηκτικές συμπεριφορές, θα είναι στο προσκήνιο. Προσοχή και στα ατυχήματα που έχουν σχέση με τον ηλεκτρισμό, τα μεταφορικά μέσα και τα αεροπλάνα. Μπορεί να έχουμε θέματα με φωτιές, σεισμούς και εκρήξεις.

Προσοχή με την πίεση και τους πονοκεφάλους, όσοι έχετε θέματα, αποφύγετε τους καυγάδες και τις εντάσεις, για να μην σας ανέβει η πίεση.

Στις 8/4/20 θα έχουμε Πανσέληνο στην 19η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού, στις 4,34 το πρωί. Αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί την έκλειψη που είχε γίνει στις 10/1/20 στις 20 μοίρες του Καρκίνου και ήταν μια δύσκολη εκλειψη.

Οπότε επηρεάζονται πάλι τα παρορμητικά ζώδια, Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι. Ανάλογα σε ποιον τομέα του ωροσκοπίου σας πέφτει εκεί θα έχετε τις δυσκολίες και τα προβλήματα.

Στις 14/4/20 ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεαστούν Κριοί-Αιγόκεροι-Ζυγοί-Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου.

Αυτές τις μέρες προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους γιατί θα είστε ιδιαίτερα εκρηκτικοί και θα θέλετε να εξουσιάσετε και να ελέγξετε τους άλλους. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με άτομα που συνεργάζεστε, με τον σύντροφό σας, με άτομα κύρους που δεν θα θέλατε να χαλάσετε τις σχέσεις σας. Θα υπάρχει πολύ έντονη η επιθυμία για εξουσία και έλεγχο. Θα θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους και να υπερισχύσει η άποψή σας. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί θα υπάρχει η τάση να λειτουργείτε πολύ εγωιστικά, δεν θ’ ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και πιθανόν να δημιουργήσετε δύσκολες καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο η στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να έχετε πρόβλημα.

Αγαπημένοι μου παρορμητικοί δεν φτάνει η όψη του Ήλιου Πλούτωνα,

την επόμενη μέρα, στις 15/4/20 θα έχετε τον Ήλιο να κάνει τετράγωνο με τον Δία και όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά που έγραψα στην προηγούμενη όψη, ο Δίας θα τα μεγεθύνει και θα πολλαπλασιάσει την συμπαντική ενέργεια της προηγούμενης όψης. Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα καταφέρετε να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας. Προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις, τις απερισκεψίες και τις υπερβολές.

Στις 21/4/20 ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Απ’ αυτή την όψη θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί, που είναι γεννημένοι τις πρώτες-πρώτες μέρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια δύσκολη όψη, όσοι επηρεάζεστε να προσέξτε την υγεία σας, ν’ αποφύγετε να είστε πολύ σκληροί, εγωιστές και καχύποπτοι με τους άλλους. Πιθανόν να έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και να νοιώθετε πολύ κουρασμένοι, με καταθλιπτική διάθεση. Θα έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι.

Ήρθε η ώρα να δείτε με περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα θέματα που θα επηρεαστούν απ’ αυτή τη διέλευση, σύμφωνα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθ’ ενός. Σίγουρα θα φέρει μια πίεση εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων και θα πρέπει να γίνετε πιο οργανωτικοί. Δεν θα λείπει το άγχος, η ανασφάλεια και κάποια σωματική κούραση. Μπορεί να προκύψουν και κάποια προβλήματα με την υγεία σας και ιδιαίτερα με τα κόκαλα η τα δόντια.

Στις 23/4/20 θα έχουμε Νέα Σελήνη στις 3 μοίρες του Ταύρου στις 4,25 το πρωί.

Αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζεται με τετράγωνο από τον Κρόνο και με σύνοδο από τον Ουρανό, γίνεται σε σταθερό ζώδιο και πιστεύω ότι θα είναι μια επαναστατική Νέα Σελήνη ενάντια σε κάθε είδους περιορισμό και έλεγχο.

Το όλο πλανητικό σκηνικό προμηνύει, την ξαφνική αλλαγή από μια παλιά κατάσταση σε μια καινούρια, μέσα από αναστατώσεις και ταραχές. Δείχνει ανταρσία και επανάσταση εναντίον του περιορισμού της ελευθερίας. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες οι οποίες όμως υπερπηδούνται μέσα από εξαιρετικά δύσκολες και επώδυνες προσπάθειες. Όλα αυτά προμηνύουν και ξαφνικές απώλειες. Στο παρελθόν υπήρχαν περιπτώσεις επιστράτευσης και φυλάκισης, διότι η εξουσία προσπαθεί να ελέγξει την αντίδραση, την επανάσταση, την ελευθερία.

Προσοχή με την υγεία, όσοι έχουν προβλήματα με την καρδιά, ας προσπαθήσουν να μείνουν ήρεμοι και να μην αγχώνονται.

Στις 25/4/20 θα έχουμε τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 26/4/20 ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Δία και

Στις 28/4/20 ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο.

Από τις δύο πρώτες όψεις επηρεάζονται Κριοί-Αιγόκεροι-Καρκίνοι-ζυγοί του 3ου δεκαημέρου και από την τρίτη όψη, Υδροχόοι-Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.

Θα είναι δύσκολες αυτές οι μέρες γιατί θα υπάρχει η τάση να επιβάλουμε η να μας επιβάλλουν απόψεις και ιδέες, με πολύ αυταρχικό και απόλυτο τρόπο, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν αν και κατά πόσο είναι σωστές η λάθος.

Από την άλλη θα υπάρχει ένα αίσθημα αισιοδοξίας και μια καλοπροαίρετη διάθεση για καλή επικοινωνία. Όσον αφορά όμως υπογραφές συμβολαίων και κλείσιμο συμφωνιών, θα πρέπει να προσέξουμε γιατί η επιπολαιότητα, η αφέλεια, η απροσεξία η το να παραβλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες , οι οποίες όμως θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές, μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης μπορεί να καταπιαστούμε με πολλά πράγματα συγχρόνως η να κλείσουμε δύο ραντεβού την ίδια ώρα και να εκτεθούμε.

Εξ’ αιτίας όμως του τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο θα είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί, σοβαροί και μπορούμε ν’ ασχοληθούμε με πρακτικά θέματα που απαιτούν υπομονή, επιμονή και προσοχή στην λεπτομέρεια.

Από την αρνητική πλευρά όμως πιθανόν να νοιώθουμε απαισιόδοξοι, απογοητευμένοι, καταπιεσμένοι, δειλοί και φοβισμένοι.

Όπως καταλαβαίνετε οι επιδράσεις είναι αλληλοσυγκρουόμενες, οι σκέψεις, η διάθεση και οι αποφάσεις θα διαδέχονται οι μεν τις δε.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλους μας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 9 έως 15 Μαρτίου
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Μάιο 2020
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here