Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Αύγουστο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που γράφω, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για προσωπικούς πλανήτες,  έχει διάρκεια  2-3 μέρες πριν και μετά.

 

1/8/20  Ο Ερμής από την 23η μοίρα του Καρκίνου θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα στην 23η μοίρα του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι που έχουν  πλανήτες στις 22,23,24 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι μέρες, θα έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με δικτατορικό τρόπο, ακόμη και εις βάρος των άλλων. Ο λόγος μας θα είναι σκληρός και απόλυτος. Θα μας διακρίνει ισχυρογνωμοσύνη,  φανατισμός και καχυποψία για τα λόγια και τις απόψεις των άλλων.  Νευρική υπερένταση θα μας διακατέχει και θα υπάρχει  ιδιαίτερος εκνευρισμός, θα προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε, θα έχουμε εμμονές, θα νιώθουμε μια ανασφάλεια, τάση για επιθετικότητα, δεν θα λείπουν οι συγκρούσεις. Προσοχή στα ατυχήματα  λόγω ανυπομονησίας και βιασύνης.

Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.

2/8/20  Ο Ήλιος από την 10η μοίρα του Λέοντα θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στην 10η μοίρα του Ταύρου. Θα επηρεαστούν Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι που έχουν  πλανήτες στις 9,10,11 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη προκαλεί αναστατώσεις, νεύρα,  ένταση, ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα στις σχέσεις μας και στις συναλλαγές μας με τους άλλους. Παρ’ όλο που μπορεί να είστε έτοιμοι για καυγά, φροντίστε να τον αποφύγετε αυτές τις μέρες,  για να μη χαλάσετε κάποια σχέση σας και μετά το μετανιώσετε.  Θα έχετε μια επαναστατική διάθεση και την ανάγκη  για ελευθερία, ανεξαρτησία και ν’ απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας καταπιέζει.

Προσοχή μεγάλη χρειάζεται για μην έχετε ατυχήματα με το ρεύμα, το αέριο, τις εκρήξεις, τα αεροπλάνα.

Καλό θα είναι  ν’ αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με αγάπη για να έχουμε την λιγότερο πιθανή επιρροή.

Πιστεύω ότι η γνώση, όταν την χρησιμοποιούμε, είναι πολύ καλός σύμμαχος.

 

3/8/20  Θα έχουμε Πανσέληνο, ( αντίθεση Σελήνης-Ήλιου) στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα στην 11η μοίρα, όπου θα συμμετέχει και ο Ουρανός σε τετράγωνο με τα δύο φώτα (Ήλιο- Σελήνη), από το ζώδιο του Ταύρου. Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί, που έχουν  πλανήτες στις 9,10,11,12 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η πανσέληνος θα φέρει πολλές ανατροπές, πολλές απρόσμενες αλλαγές και θα πιέσει πολύ ώστε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής μας. θα πρέπει να κλίσει ένας κύκλος πραγμάτων που δεν έχουν εξέλιξη, που δεν προχωράνε τα πράγματα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Είτε αφορά προσωπικές σχέσεις, επαγγελματικά, συνεργασίες, φιλίες, οικογενειακές καταστάσεις.

Είναι μια δύσκολη Πανσέληνος γιατί συμμετέχει ο Ουρανός, που είναι ένας πλανήτης που φέρνει απρόσμενες αλλαγές και μας ωθεί, μας ξεσηκώνει, να απομακρυνθούμε από ανθρώπους και καταστάσεις που νοιώθουμε ότι μας καταπιέζουν, μας περιορίζουν, μας δημιουργούν υποχρεώσεις τις οποίες δεν είμαστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε.

Την ίδια μέρα ο Ερμής από την 27η μοίρα του Καρκίνου θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στην 27η μοίρα του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι που έχουν  πλανήτες στις 26,27,28 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι μια όψη που μπλοκάρει την σκέψη, αναστέλλει την δράση και μας ωθεί να λειτουργούμε με στενομυαλιά και εμποδίζει την εξέλιξη σε θέματα που επηρεάζει στο ωροσκόπιο μας. Υπάρχει έντονη πίεση, άγχος, μελαγχολία, κάνουμε αρνητικές και καταθλιπτικές σκέψεις και βλέπουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις με μεγάλη απογοήτευση και καθόλου αισιοδοξία. Θεωρούμε ότι όλα αυτά μας τα προκαλούν οι άλλοι και δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που νοιώθουμε έτσι.

4/8/20  Ο Άρης από την 19η μοίρα του Κριού θα κάνει τετράγωνο με τον Δία από την 19η μοίρα του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι που έχουν  πλανήτες στις 18,19,20 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε τις υπερβολές σε ότι κάνετε, αποφύγετε τις σπατάλες, τις επιπολαιότητες και γενικά χρειάζεται περισσότερη σύνεση σε ότι κάνετε και ότι λέτε γιατί θα υπάρχει  υπέρ ένταση και πιθανόν να εμπλακείτε σε καυγάδες. Αν  παρουσιαστούν προβλήματα με τον νόμο, καλό θα είναι να μην  τα αψηφήσετε αλλά να μην είστε και πολύ άνετοι. Κάποιοι μπορεί να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και να κάνουν τους ήρωες. Δεν αποκλείονται και οι σεξουαλικές υπερβολές, οι οποίες όμως δεν προσφέρουν ουσιαστική ικανοποίηση. Οτιδήποτε υπερβολικό  μπορεί να  φέρει κούραση και σωματική εξάντληση.

5/8/20 Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Αυτή δεν είναι και τόσο καλή θέση για τον Ερμή. Θα υπάρχει μια υπεροψία, εγωισμός, επιμονή, σταθερότητα και ακαμψία σε ότι αφορά τις απόψεις μας και τις ιδέες μας. Δεν θα λείπει βέβαια η κοινωνικότητα και η χιουμοριστική διάθεση.

8/8/20 Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου.

Αυτή η θέση είναι καλή για την Αφροδίτη και δείχνει ότι θ’ ασχοληθούμε με την οικογένεια, οι δικοί μας άνθρωποι θα είναι η προτεραιότητα μας και θα δείξουμε ζεστασιά και τρυφερότητα.

10/8/20  Ο Ερμής από τις 10 μοίρες του Λέοντα θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 10 μοίρες του Ταύρου. Θα επηρεαστούν Λέοντες-Υδροχόοι-Ταύροι-Σκορπιοί που έχουν  πλανήτες στις 9,10,11  μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε  αυτό το διάστημα να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις , προσέξτε τι λέτε γιατί μετά μπορεί να μετανιώσετε, μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας γιατί θα είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείτε σε καυγάδες με το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και όχι μόνο. θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε  γιατί θα υπάρχει υπερβολική νευρική ένταση και το μυαλό σας θα είναι σκορπισμένο σε πολλές κατευθύνσεις. Επίσης θα υπάρχει  η τάση να εκφράσετε μια ωμή και ίσως επιθετική ειλικρίνεια. Το να μην υπερφορτώνετε το μυαλό σας αυτές τις μέρες θα σας βοηθήσει ν’ αποφύγετε  τυχόν πονοκεφάλους και ημικρανίες. Διαλογισμός και ξεκούραση θα είναι ότι καλύτερο. Προσοχή και στα ατυχήματα.

13/8/20  Ο Άρης από την 23η μοίρα του Κριού θα κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στην 23η μοίρα του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι που έχουν  πλανήτες στις 22,23,24  μοίρες αυτών των ζωδίων.

Πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις για θέματα επαγγελματικά-οικογενειακά-διαπροσωπικών σχέσεων-συνεργασιών. Επίσης χρειάζεται προσοχή στο πώς διεκδικούμε πράγματα, αλλά και πως συμπεριφερόμαστε σε ανωτέρους μας και σε άτομα κύρους γιατί θα είμαστε ιδιαίτερα επιθετικοί, απαιτητικοί έως και αυτοκαταστροφικοί. Δεν θα λείπει βέβαια και η έντονη σεξουαλική διάθεση, η ανάγκη να ελέγξουμε τους άλλους, να επιβάλουμε τις απόψεις μας και  να διεκδικήσουμε πράγματα. Αυτή η όψη είναι πολύ δυνατή, γίνεται και σε παρορμητικά ζώδια και μπορεί να λειτουργήσουμε με εμπάθεια, εγωισμό, αδίστακτα και να προκαλέσουμε εχθρότητες. Δεν θα λείπει και το παρασκήνιο.

15/8/20 ο Ουρανός θα γυρίσει ανάδρομος στην 10η μοίρα του Ταύρου. Θα κινηθεί ανάδρομα μέχρι 14/1/21, οπότε και θα ορθοδρομήσει στην 6η μοίρα του Ταύρου.

Οι πλανήτες όταν κινούνται ανάδρομα, γενικά μπαίνουμε στην διαδικασία να επανεξετάσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε αποφάσεις που έχουμε πάρει στο παρελθόν. Επίσης επανεξετάζουμε και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε σημαντικά θέματα, σε ότι βέβαια αντιπροσωπεύουν  οι πλανήτες καθώς και τον τομέα του χάρτη μας  που επηρεάζουν.

16/8/20  ο Ήλιος από την 24η μοίρα του Λέοντα θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη στην 24η μοίρα Κριού. Θα επηρεαστούν Κριοί-Λέοντες-Τοξότες που έχουν πλανήτες στις 23,24,25 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει ενέργεια, ζωτικότητα, σθένος, δύναμη. Μας  βοηθάει να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις , να έχουμε επαγγελματικές επιτυχίες και  τους αθλητές να έχουν καλές επιδόσεις. Θα υπάρχει ερωτική διάθεση, ευνοείται  η δημιουργία ερωτικών σχέσεων και οι εποικοδομητικές  δραστηριότητες με ομάδες.

17/8/20  ο Ερμής από την 24η μοίρα του Λέοντα θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη στην 24η μοίρα του Κριού.

Την ίδια μέρα θα έχουμε την σύνοδο  Ήλιου- Ερμή στην 25η μοίρα του Λέοντα.

Από αυτές τις όψεις θα επηρεαστούν Κριοί-Λέοντες-Τοξότες που έχουν πλανήτες στις 23,24,25 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτές είναι δύο θετικές όψεις, μας παρακινούν να δράσουμε, να δημιουργήσουμε και να έχουμε επιτυχία σε πνευματικά η πρακτικά θέματα.

18/8/20 Η Αφροδίτη από την 10η μοίρα του Καρκίνου θα κάνει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στην 10η μοίρα του Ταύρου. Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ταύροι-Ιχθύες που έχουν πλανήτες στις 9,10,11 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η όψη είναι θετική, επομένως είναι ευκαιρία να ξεφύγουμε από την ρουτίνα, να κάνουμε καινούριες και αρκετά εντυπωσιακές γνωριμίες με άτομα ¨αλλιώτικα¨ εκκεντρικά, πολύ φιλελεύθερα, που δύσκολα όμως δεσμεύονται. Ζήστε τις συγκινήσεις μιας τέτοιας σχέσης αλλά μην επενδύετε συναισθηματικά γιατί μπορεί να διακοπή ( η σχέση) χωρίς καμία προειδοποίηση.   Αυτές οι σχέσεις συνήθως δεν έχουν διάρκεια, είναι όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

19/8/20  Θα έχουμε Νέα Σελήνη στην 26η μοίρα του Λέοντα. Θεωρώ ότι θα είναι μια δύσκολη Νέα Σελήνη γιατί την ίδια μέρα ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα τετραγωνίζει με τους Κρόνο-Πλούτωνα-Δία.

Θα έχουμε την τάση να κάνουμε δυναμικά ξεκινήματα, αλλά θα υπάρχει και πολύ ένταση, θα δημιουργούνται διάφορα προβλήματα και πολλές δυσκολίες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι ότι είμαστε διατεθειμένοι ν’ αντιμετωπίσουμε ανυπέρβλητα εμπόδια. Όπως καταλαβαίνεται δεν είναι και η καταλληλότερη εποχή για να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να ευελπιστούμε ότι θα πάνε καλά χωρίς κούραση και αγώνα.

Αν προκύψουν νέες σχέσεις θα είναι με πολλές δυσκολίες, θα επικρατεί η ανάγκη για έλεγχο, η επιβολή απόψεων, παιχνίδια εξουσίας θα προκύψουν, επιπολαιότητες, υπερβολές, νεύρα, θυμός, ζήλια.

20/8/20 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της παρθένου.

22/8/20  Ο Ήλιος θα περάσει κι αυτός στο ζώδιο της Παρθένου.

Με τον Ήλιο και τον Ερμή μέσα από το ζώδιο της Παρθένου γενικά θα υπάρχει μια μεταβλητότητα στα πράγματα, θα κριτικάρουμε και θ’ αναλύουμε συμπεριφορές και καταστάσεις, θ’ ασχολούμαστε πολύ με την λεπτομέρεια. Η απασχόληση με θέματα υγείας και καθημερινότητας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας.

23/8/20  ο Άρης από την 26η μοίρα του Κριού θα τετραγωνίσει με τον ανάδρομο Κρόνο στην 26η μοίρα του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι που έχουν πλανήτες στις 25,26,27 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη θα φέρει εμπόδια στο να πετύχουμε τους στόχους μας, θα νοιώθουμε την ενέργειά μας μπλοκαρισμένη, θα θέλουμε να δράσουμε και θα παρουσιάζονται εμπόδια, σαν κάτι να μας κρατάει πίσω και να μην μας αφήνει να δράσουμε. Θα πρέπει να προσέχουμε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με τους άλλους, όπου φαίνεται να υπάρχουν ρίξεις αποστασιοποίηση. Επίσης αυτή η όψη φέρνει περισσότερο  εσωτερικές  συγκρούσεις, οι οποίες  θα μας κάνουν να νοιώθουμε άγχος, νευρικότητα, φοβίες και πολύ θυμό. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί θα είναι πολύ δύσκολο αυτό το διάστημα.

25/8/20  ο Ερμής από την 10η μοίρα της Παρθένου θα κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στην 10η μοίρα του Ταύρου. Θα επηρεαστούν Παρθένοι-Ταύροι-Αιγόκεροι που έχουν πλανήτες στις 9,10,11 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μας δίνει μια πνευματική εγρήγορση και την δυνατότητα να έχουμε καινούριες και πρωτοποριακές ιδέες, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την προηγμένη τεχνολογία. Δεν αποκλείονται απρόσμενες συναντήσεις, καινούριες γνωριμίες και απρόοπτα ταξίδια.

Την ίδια μέρα  η Αφροδίτη από την 17η μοίρα του Καρκίνου θα κάνει αντίθεση με τον Δία στην 17η μοίρα του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Ζυγοί-κριοί που έχουν πλανήτες στις 9,0,11 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η Αφροδίτη και ο Δίας όταν βρεθούν σε όψη αρνητική, όπως θα είναι τώρα, θα μας ωθούν ώστε να θέλουμε όλες μας οι αισθήσεις να νοιώσουν την απόλαυση στην υπερβολή. Άρα θα θέλουμε να φάμε πολύ, να ερωτευθούμε πολύ, να διασκεδάσουμε πολύ, να τεμπελιάσουμε πολύ, να σπαταλήσουμε χρήματα. Προσέχετε να μην μπλεχτείτε σε ερωτικά σκάνδαλα και γενικά να έχετε ένα μέτρο γιατί η επιπολαιότητα δεν βγάζει σε καλό.

27/8/20  Η Αφροδίτη από την 19η μοίρα του Καρκίνου θα κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στην 19η μοίρα των Ιχθύων. Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Ιχθύες-Παρθένοι που έχουν πλανήτες στις 18,19,20 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Οι αδέσμευτοι ερωτευθείτε, οι δεσμευμένοι περάστε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση για να δημιουργήσετε. Θα επικρατεί ρομαντισμός,  τρυφερότητα,  αλληλεγγύη,  πνευματικότητα,  ιδεαλισμός και  ευγενική έκφραση.

Αυτές οι μέρες  θα χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό και καλή διάθεση για να συγχωρέσουμε, να κατανοήσουμε και  να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Μην ασχοληθείτε με επαγγελματικές δραστηριότητες εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες.

Θα υπάρχει πολύ καλλιτεχνική έμπνευση, ερωτική διάθεση και ρομαντισμός .Θα έχουμε τη διάθεση να φροντίσουμε την οικογένειά μας ,να περάσουμε όμορφες και γλυκές στιγμές μαζί τους και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Μια ανάσα δροσιάς μέσα στην όλη ένταση.

29/8/20  Ο Ερμής από την 17η μοίρα της Παρθένου θα κάνει τρίγωνο με τον Δία ( που κάνει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του) στην 17η μοίρα του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν θετικά Παρθένοι-Αιγόκεροι-Ταύροι που έχουν πλανήτες στις 16,17,18  μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα υπάρχει αισιοδοξία, πολύ καλή διάθεση, καλή επικοινωνία. Ευνοούνται  οι υπογραφές συμβολαίων και το κλείσιμο συμφωνιών. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η επιπολαιότητα, η αφέλεια, η  απροσεξία  η  το να παραβλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες , οι οποίες όμως μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Επίσης μπορεί να καταπιαστούμε με πολλά πράγματα συγχρόνως η να κλείσουμε δύο ραντεβού την ίδια ώρα και να εκτεθούμε.

30/8/20  η Αφροδίτη από την 22η μοίρα του Καρκίνου θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στην 22η μοίρα του Αιγόκερου. Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί που έχουν πλανήτες στις 21,22,23 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε πως θα εκφράσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα νοιώθετε αυτές τις μέρες. Θα κυριαρχούν το πάθος, η ζήλεια, η κτητικότητα, η ανάγκη για να ελέγξουμε και να επηρεάσουμε τους άλλους, η έντονη  ερωτική διάθεση, ο ανταγωνισμός και τα παιχνίδια εξουσίας. Θα μας διακατέχει η τάση για  οικονομικό και ερωτικό έλεγχο απέναντι στους άλλους. Είναι μια όψη χωρισμού για όσους δεν προσέξουν. Μπορεί να υπάρξει συναισθηματική η ερωτική απομόνωση για κάποιους.

Την ίδια μέρα ο Ερμής από την 19η μοίρα της Παρθένου θα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στην 19η μοίρα των Ιχθύων. Θα επηρεαστούν όσοι έχουν πλανήτες στις 18,19,20 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε ό,τι ακούμε γιατί θα υπάρχει η τάση της εξαπάτησης του ψέματος και της  παραπληροφόρησης.

Ν’ αποφεύγουμε να δίνουμε υποσχέσεις που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσουμε. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε ότι συμφωνίες κάνουμε και σε ότι χαρτιά υπογράφουμε και καλό θα είναι να διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα. Μπορούμε όμως ν’ ασχοληθούμε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπου θα έχουμε πολύ έμπνευση.

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο 2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο 2020
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here