Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα ζώδια, τον μήνα Δεκέμβριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε κι όσοι δεν τον γνωρίζετε, αν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησή σας , στείλτε μου τα στοιχεία σας για να σας  πω που έχετε τον ωροσκόπο σας  (δωρεάν).

Στις 1/12/18  η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό και θα επηρεαστούν Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών του 3ου δεκαημέρου.

Όσοι επηρεάζονται μπορεί να ερωτευθούν, η να γνωρίσουν  άτομα εκκεντρικά, πολύ φιλελεύθερα όμως,  που δύσκολα δεσμεύονται. Αυτές οι σχέσεις συνήθως δεν έχουν διάρκεια, είναι όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γιατί  έχουν έντονο ερωτισμό. Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα είναι ασυνήθιστες, και πρωτοποριακές.  Υπό την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να συμβούν  ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα στα αισθηματικά μας και να μας αναστατώσουν.  Μπορεί να χαλάσουν κάποιες σχέσεις.  Η συμπεριφορά μας πιθανόν  να είναι απότομη η αδιάκριτη,  με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες. Θα έχουμε την τάση να ντυθούμε εκκεντρικά και προκλητικά.   Θα πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και σοβαρότητα για ν’ αποφύγουμε τις εντάσεις. Προσοχή επίσης χρειάζεται και με τα οικονομικά μας  όπου πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά  έξοδα .

Στις 3/11/18 ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Άρη. Θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια-Τοξότες-Ιχθύες-Παρθένοι και Δίδυμοι που έχουν πλανήτες στις 10-11-12 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει εντάσεις, καυγάδες, πείσμα, ισχυρογνωμοσύνη, βία και  απερισκεψία στη λήψη αποφάσεων. Προσοχή χρειάζεται γιατί μπορεί να προκύψουν  ατυχήματα με τη φωτιά η και με αιχμηρά αντικείμενα λόγω βιασύνης. Τα άτομα που επηρεάζονται  θα είναι πολύ  δραστήρια, δυναμικά,  ανταγωνιστικά, επιθετικά αλλά  και δημιουργικά.  Ευνοούνται όσοι ασχολούνται  με αθλήματα. Δεν θα λείπει όμως και η ανάγκη για επίδειξη και  αυτοπροβολή. Προσοχή  χρειάζεται και στο πώς θα  χειρίζεστε  το λόγο  γιατί  θα υπάρχουν νεύρα και εντάσεις .

Στις 5/12/18  ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Επηρεάζονται και πάλι οι μεταβλητοί, Τοξότες-Ιχθείς-Παρθένοι και Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου.

Είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει εξαπατήσεις, ασάφειες, ψέματα, απογοητεύσεις, ροπή στις καταχρήσεις, σωματική αδυναμία- εξάντληση. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα ανδρικά ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας. Μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο αυτό το διάστημα και αργότερα ν’ απογοητευθείτε. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση και θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Αποφύγετε να κάνετε κουραστικές δουλειές  και προτιμήστε να ξεκουραστείτε και να διαλογιστείτε. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε η εσείς να εξαπατήσετε άλλους . Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να υπογράψετε συμφωνίες . Μπορεί επίσης να δραματοποιείτε κάποιες καταστάσεις για να προκαλέσετε την λύπηση των άλλων.

Στις 7/12/18  θα έχουμε μια Νέα Σελήνη στις 9,20 το πρωί  στη 15η μοίρα του Τοξότη και θα κάνει τετράγωνο με  τον Άρη που θα είναι  σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στη 13η μοίρα των Ιχθύων. 

Αυτή η Νέα Σελήνη βοηθάει  για να κάνουν νέα ξεκινήματα τα μεταβλητά ζώδια (Τοξότες-Ιχθείς-Διδύμους και Παρθένους)  του 2ου δεκαημέρου. Αν είναι όμως να ξεκινήσει κάποιος κάτι καινούριο, καλύτερα να μην το κάνει , κατά την άποψή μου, γιατί δεν θα υπάρχει σταθερότητα και τα νέα ξεκινήματα θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια, ανισορροπία, σύγχυση  και  αβεβαιότητα.

Στις 16/12/18 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Ευνοούνται τα ζώδια της γης  ( Αιγόκεροι-Ταύροι-Παρθένοι)  και του νερού ( Σκορπιοί-Ιχθείς-Καρκίνοι) , που έχουν πλανήτες 8-9-10 μοίρες  σ’ αυτά τα ζώδια.

Υπό την  επιρροή αυτής της όψης οι συναλλαγές μας θα χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Στις κοινωνικές μας υποχρεώσεις θα είμαστε ιδιαίτερα συνεπείς.  Επίσης σήμερα μπορούμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που ίσως  κάναμε τις προηγούμενες  μέρες σε θέματα οικονομικά η συναισθηματικά. Θα προσπαθούμε να είμαστε ευγενικοί και καλοπροαίρετοι με όλους. Δεν θα λείπουν  οι ευκαιρίες για να σταθεροποιήσουμε τα οικονομικά και τα αισθηματικά μας.

Στις 17/12/18 ο Άρης θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Θα ευνοηθούν τα ζώδια της γης και του νερού  και όσοι  έχουν πλανήτες στις 19-20-21 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει την ευκαιρία να έχουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα στα θέματα που κυβερνούν αυτοί  οι δύο πλανήτες  στο ωροσκόπιό μας. Απαιτείται όμως να δουλέψουμε σκληρά και να σεβαστούμε τα δικαιώματα των άλλων. Μ’ αυτή την όψη δεν θα είναι εύκολο  να ολοκληρώσουμε κάποια σχέδιά μας, αλλά μας βοηθάει να γίνει  αποδεκτός ο τρόπος της δράσης μας.

Στις 20/12/18  ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Εύνοια θα έχουν τα ζώδια της φωτιάς (Τοξότες-Κριοί-Λέοντες)  και του αέρα ( Υδροχόοι-Δίδυμοι-Ζυγοί) του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη μας προδιαθέτει για ελευθερία, ανεξαρτησία, πρωτοπορία, εκκεντρικότητα.

Είναι μια μέρα που μπορείτε να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές στους τομείς που ενεργοποιούνται   απ’ αυτή την όψη. Μπορεί να τακτοποιηθεί και κάποια υπόθεση σας που ήταν από καιρό σε εκκρεμότητα. Αυτή η  όψη θα φέρει ξαφνικές ευχάριστες  εκπλήξεις και μπορείτε να επωφεληθείτε τολμώντας να  κάνετε αλλαγές  η να ξεκινήσετε  καινούρια  πρωτοποριακά  πράγματα.  Θα έχετε έξυπνες και προοδευτικές ιδέες και μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε ομάδες,  συλλόγους αλλά και στο φιλικό σας περιβάλλον. Βέβαια δεν θα σας λείπει η διάθεση  να ταξιδέψετε,  ν’ αποδράσετε από την καθημερινότητα και να χαρείτε σαν μικρό παιδί.

Στις 21/12/18  ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Δία στις 9 μοίρες του Τοξότη και η Αφροδίτη τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στα ζώδια του νερού (Σκορπιό-Ιχθύες).

Θα υπάρχει αισιοδοξία, πολύ καλή διάθεση, καλή επικοινωνία, ευνοούνται  οι υπογραφές συμβολαίων και το κλείσιμο συμφωνιών. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η επιπολαιότητα, η αφέλεια, η  απροσεξία  η  το να παραβλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες , οι οποίες όμως να είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Επίσης μπορεί να καταπιαστούμε με πολλά πράγματα συγχρόνως η να κλείσουμε δύο ραντεβού την ίδια ώρα και να εκτεθούμε.

Αυτή η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, και καλή διάθεση για να συγχωρέσουμε, να κατανοήσουμε και  να εκδηλώσουμε συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Μην ασχοληθείτε με επαγγελματικές δραστηριότητες εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες.

Θα υπάρχει πολύ καλλιτεχνική έμπνευση , ερωτική διάθεση και ρομαντισμός .Θα έχουμε τη διάθεση να φροντίσουμε την οικογένειά μας ,να περάσουμε όμορφες και γλυκές στιγμές μαζί τους και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Στις 22/12/18  θα έχουμε Πανσέληνο στην 0η μοίρα του Καρκίνου, που θα  κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό μέσα από το ζώδιο του Κριού.

Εδώ βλέπουμε ότι κλείνει ένας κύκλος ταλαιπωρίας  για Κριούς-Καρκίνους-Ζυγούς και Αιγόκερους.

Στις 25/12/18  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια (Τοξότες-Ιχθύες-Δίδυμοι και Παρθένοι)  του 2ου δεκαημέρου.

Είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει εξαπατήσεις, ασάφειες, ψέματα, απογοητεύσεις, ροπή στις καταχρήσεις, σωματική αδυναμία- εξάντληση. Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε ότι ακούμε γιατί θα υπάρχει η τάση της παραπληροφόρησης, των ψευδαισθήσεων και της σύγχυσης του μυαλού.  Μην υπογράφετε συμφωνίες  ακόμη κι αν έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα ανδρικά ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας. Επίσης μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο αυτό το διάστημα και αργότερα ν’ απογοητευθείτε. Οι καλλιτέχνες όμως θα έχετε έμπνευση και θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Προσέξτε τι τρώτε για τυχόν δηλητηριάσεις και αποφύγετε τις καταχρήσεις στα οινοπνευματώδη κ.λ.π.

 Στις 28/12/18  η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Θα επηρεαστούν τα ζώδια της γης και του νερού που έχουν πλανήτες στις 19-20-21 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα υπάρχει η τάση να ελέγξουμε και να επιβληθούμε στους άλλους. Μπορούμε όμως να κοντρολάρουμε τον εαυτό μας και να το κάνουμε με γλυκό και διπλωματικό τρόπο, ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε χωρίς να έρθουμε σε ρήξη με τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας η τον ερωτικό μας σύντροφο. Αν υπάρξει κάποια καινούρια γνωριμία, θα έχει πάθος, ένταση, αλλά ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί γιατί μπορεί να έχει μοιραία κατάληξη.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Δεκέμβριος 2018
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here