Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Δεκέμβριο, ανά δεκαήμερο!

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε!

Στις 3/12/19  η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη

 και ο Ερμής εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί -Αιγόκεροι-Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου καθώς και Σκορπιοί- Αιγόκεροι- Καρκίνοι,  που είναι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Θα υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση και  θα έλκετε ερωτικά τους άλλους. Θα υπάρξουν  ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα, αλλά μόνο αν δραστηριοποιηθείτε. Προσοχή στις επιπολαιότητες.

Αυτή την ημέρα δεχτείτε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις όπως έρθουν. Αν θέλετε να επανορθώσετε για ένα λάθος η μια παρεξήγηση που έγινε στο παρελθόν, κάνετε το πρώτο βήμα, θα έχει ανταπόκριση αυτή σας η ενέργεια και οι άλλοι θα σεβαστούν αυτή σας την κίνηση.

Στις 8/12/19  η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεαστούν Αιγόκεροι- Ιχθείς- Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου.

Είναι μια μέρα που μπορούμε να δεχτούμε αλλά και να προσφέρουμε στοργή και τρυφερότητα. Να μην τολμήσετε όμως να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άτομο αν δεν είσαστε σίγουροι για τα αισθήματά του. Προτιμήστε να το κάνετε 2 μέρες αργότερα. Ασχοληθείτε με τα καλλιτεχνικά και την εμφάνισή σας.

Την ίδια μέρα,  8/12/19   ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα επηρεαστούν  τα μεταβλητά ζώδια, (Τοξότες-Δίδυμοι-Ιχθύες και Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου).

Αυτή την ημέρα η διάθεσή σας θα είναι  υποτονική και θα νοιώθετε λίγο κουρασμένοι. Αποφύγετε να κάνετε βαριές δουλειές, ξεκουραστείτε. Προσοχή στις συναλλαγές σας με τους άλλους να μην τους εξαπατήσετε η να μην σας εξαπατήσουν εκείνοι. Επειδή θα νοιώθετε συναισθηματικά  ευάλωτοι, αποφύγετε να εκφράσετε τα προσωπικά σας παράπονά με σκοπό να προκαλέσετε τον οίκτο των άλλων γιατί θα δώσετε το δικαίωμα να σχολιαστείτε.

Στις 11/12/19  η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο και θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαημέρου.

Αυτές τις μέρες θα νοιώθετε μια συναισθηματική ψυχρότητα, δεν θα έχετε την διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Συνήθως η συμπεριφορά είναι αυταρχική, εγωιστική, απόμακρη, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι σύντροφοι μεταξύ τους.

Τα οικονομικά επίσης δεν ευνοούνται μ’ αυτή την όψη, οπότε μην περιμένετε να πάρετε χρήματα αυτές τις μέρες αλλά μπορεί να βγουν και κάποια οικονομικά έξοδα.

Σε θέματα δουλειάς απαιτείται οργάνωση, υπομονή και υπευθυνότητα. Στην καθημερινότητά σας μπορείτε να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, τα δόντια, τα νύχια, το δέρμα.

Στις 12/12/19  έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται πράγματα που ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 26/11/19.

Στις 13/12/19  η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα επηρεαστούν οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη φέρνει έντονες συναισθηματικές αντιπαραθέσεις, σεξουαλικότητα και εμμονές με τις σχέσεις και μέσα στην οικογένεια. Προσοχή  χρειάζεται με τα οικονομικά, να μην κάνουμε μεγάλα ανοίγματα και ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Προσέξτε πως θα εκφράσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα νοιώθετε αυτές τις μέρες. Θα κυριαρχούν το πάθος, η ζήλεια, η ερωτική διάθεση, ο ανταγωνισμός και δεν θα λείπουν τα παιχνίδια εξουσίας. Θα μας διακατέχει η τάση για  οικονομικό και ερωτικό έλεγχο απέναντι στους άλλους. Είναι μια όψη χωρισμού για όσους δεν προσέξουν. Όσον αφορά σε θέματα υγείας να  προσέχετε με τα γυναικολογικά. Μπορεί να υπάρξει συναισθηματική η ερωτική απομόνωση για κάποιους.

Την ίδια μέρα ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Ιχθύες- Καρκίνοι σε πρώτη φάση αλλά και Παρθένοι-Ταύροι- Αιγόκεροι, του δευτέρου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη βοηθάει να βρούμε διέξοδο μέσα από την τέχνη, την επικοινωνία με άλλα άτομα που έχουμε τα ίδια πνευματικά ενδιαφέροντα, την φιλανθρωπία και γενικά την προσφορά- την αλληλεγγύη.

Είναι ωραίες μέρες για καλλιτεχνικές δημιουργίες, πνευματικές αναζητήσεις, να προσφέρουμε την βοήθεια μας, να ονειροπολήσουμε  και  να εκδηλωθούμε ερωτικά με περισσότερο αισθησιασμό και πάθος.

Προσοχή όμως χρειάζεται να μην παρεκτραπούμε σε καταχρήσεις  ( αλκοόλ, ουσίες κ.λ.π.)

Στις 15/12/19  ο Δίας θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ταύροι-Παρθένοι και Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

Θα νοιώθετε την ανάγκη ν’ απομακρυνθείτε και να ελευθερωθείτε από καταστάσεις που μέχρι τώρα διστάζατε και δεν τολμούσατε. Μπορείτε να τολμήσετε να κάνετε καινοτόμα πράγματα εφ’ όσον υπάρχει η εύνοια, να ξεκινήσετε μια καινούρια δουλειά, να κάνετε ένα ταξίδι, μια επένδυση η να βγάλετε χρήματα. Είναι η εποχή της ανάπτυξης, της αύξησης, της διεύρυνσης, της επέκτασης. Καινούριες σπουδές, νέες γνωριμίες. Όλα αυτά βέβαια γίνονται όταν και ο γενέθλιος χάρτης μας έχει αντίστοιχες ευνοϊκές όψεις.

Στις 20/12/19  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα επηρεάζοντας Τοξότες-Ιχθύες-Διδύμους- Παρθένους του 2ου δεκαημέρου.

Προσέξτε στις συναλλαγές σας να μην εξαπατηθείτε αλλά και να μην εξαπατήσετε εσείς τους άλλους. Αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική η εμπορική συνδιαλλαγή γιατί τα πράγματα θα διέπονται από ασάφεια, αστάθεια, επιπολαιότητα.  Αποφύγετε  στις επικοινωνίες σας το ψέμα, την υποκρισία και την απάτη, γιατί μπορεί να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους, ίσως και χωρίς να το θέλετε. Καλή μέρα για ονειροπόληση, αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση για φευγάτες δημιουργίες.

Μη δίνετε υποσχέσεις, γιατί δύσκολα θα είστε συνεπείς, αποφύγετε τις καταχρήσεις ( ποτό, ουσίες, κλπ).

Στις 22/12/19  θα έχουμε τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεαστούν Σκορπιοί- Αιγόκεροι- Παρθένοι, που είναι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη φέρνει έντονη ερωτική διάθεση, δυναμισμό και καλά αποτελέσματα σε θέματα που εξουσιάζονται από τον Άρη και τον Πλούτωνα σε κάθε ωροσκόπιο.

Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Από αυτή τη διέλευση θα επηρεαστούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύροι-Υδροχόοι-Σκορπιοί-Λέοντες του 1ου δεκαημέρου.

Χρειάζεται προσοχή μ’ αυτή την όψη γιατί προκαλεί εντάσεις και απειλείται η ισορροπία στις ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να συμβούν  ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα στα αισθηματικά  και να φέρουν αναστάτωση.  Σχέσεις που δημιουργούνται αυτές τις μέρες πιθανόν να μην έχουν διάρκεια αλλά θα έχουν ηλεκτρισμό και ένταση . Η συμπεριφορά μας μπορεί να είναι απότομη η  αδιάκριτη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες. Θα πρέπει επομένως να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και σοβαρότητα για ν’ αποφύγουμε τις εντάσεις. Θα έχουμε επίσης την τάση να ντυθούμε εκκεντρικά και προκλητικά.

Στις 24/12/19  ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ταύροι και Παρθένοι των πρώτων ημερών.

Είναι μια μέρα που μπορείτε να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές στους τομείς που ενεργοποιούνται   απ’ αυτή την όψη. Μπορεί να τακτοποιηθεί και κάποια υπόθεση σας που ήταν από καιρό σε εκκρεμότητα. Αυτή η  όψη θα φέρει ξαφνικές ευχάριστες  εκπλήξεις και μπορείτε να επωφεληθείτε τολμώντας να  κάνετε αλλαγές  η να ξεκινήσετε  καινούρια  πρωτοποριακά  πράγματα.  Θα έχετε έξυπνες και προοδευτικές ιδέες και μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε ομάδες,  συλλόγους αλλά και στο φιλικό σας περιβάλλον. Βέβαια δεν θα σας λείπει η διάθεση  να ταξιδέψετε,  ν’ αποδράσετε από την καθημερινότητα και να χαρείτε σαν μικρό παιδί.

Στις 26/12/19  θα έχουμε μια Νέα Σελήνη και έκλειψη στις 4 μοίρες του  Αιγόκερω στην οποία θα συμμετέχει με σύνοδο ο Δίας.

Είναι μια θετική όψη σε σχέση με νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Θα δώσει εύνοια σε όποιον τομέα του ωροσκοπίου μας επηρεάζει. Οπότε κάνετε σωστές κινήσεις για νέα ξεκινήματα. Ότι ξεκινήσει αυτές τις μέρες θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 10/1/20.

Στις 31/12/19  ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν οι Αιγόκεροι-Ταύροι-Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη μας δίνει μια πνευματική εγρήγορση και την δυνατότητα να έχουμε καινούριες και πρωτοποριακές ιδέες, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την προηγμένη τεχνολογία. Δεν αποκλείονται απρόσμενες συναντήσεις, καινούριες γνωριμίες και απρόοπτα ταξίδια.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 18 έως 24 Νοεμβρίου 2019
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο 2020
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here