Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Δεκέμβριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που γράφω, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για προσωπικούς πλανήτες, έχει διάρκεια 2-3 μέρες πριν και μετά.

Αυτόν τον μήνα ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 21/12/20, μετά θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Όσο θα βρίσκεται μέσα στο ζώδιο του Τοξότη θα μας δίνει μια αισιοδοξία, θα μας κάνει χαρούμενους , καλόβουλους, ανεκτικούς με τους άλλους. Δεν θα λείπουν βέβαια οι επιπολαιότητες και οι υπερβολές.

2/12/20 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι 20/12/20 .

Αυτή δεν είναι ιδιαίτερα καλή θέση για τον Ερμή γιατί είναι στην αδυναμία του.

Παρ’ όλα αυτά όμως θα είμαστε πιο αισιόδοξοι, χαρούμενοι και με διάθεση να συγχωρέσουμε. Θα εστιάσουμε επίσης στην ανάγκη μας για αλήθεια και δικαιοσύνη.

Μέχρι 14/12/20 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η θέση δεν είναι και η καλύτερη για την Αφροδίτη.

Στις 15/12/20 Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι 9/1/21.

Όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα είμαστε πιο κοινωνικοί, θα έχουμε την ανάγκη να φλερτάρουμε, να ταξιδέψουμε να περάσουμε καλά, να χαρούμε και να διασκεδάσουμε.

Να δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε απ’ όλα αυτά. Οι πλανήτες πάντως μας βοηθάνε, από εμάς εξαρτάται πώς θα λειτουργήσουμε.

15/12/20 Ο Χείρωνας γυρίζει ορθόδρομος.

17/12/20 Ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει για 2 χρόνια και 3 μήνες περίπου, μέχρι 6/3/23

19/12/20 Ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο περίπου, έως 28/12/21 και μετά θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων.

21/12/20 Ο Ερμής και ο Ήλιος θα περάσουν στο ζώδιο του Αιγόκερου.

30/12/20 Θα έχουμε Πανσέληνο ( αντίθεση Ήλιου-Σελήνης) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 8,53 μοίρες.

6/12/20 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 18 μοίρες του Σκορπιού με 18 μοίρες των Ιχθύων. Είναι μεν μια θετική όψη αλλά…..

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Ιχθύες-Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους, τον Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, στις 17,18,19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Ας μην ξεχνάμε ότι η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό δεν είναι καλή, δημιουργεί έντονη σεξουαλικότητα, ανασφάλεια, εκδηλώσεις πάθους, έντασης, ζήλιας, καχυποψίας, θέλουμε να γίνουμε ένα με τον/την σύντροφο κι αντί να βγάλουμε θετικά συναισθήματα, να λειτουργήσουμε με αρνητικό τρόπο και να δημιουργηθούν προβλήματα.

Οι καλλιτέχνες βέβαια θα έχετε έμπνευση για να δημιουργήσετε.

9/12/20 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 18 μοίρες του Τοξότη με 18 μοίρες των Ιχθύων. Είναι μια δύσκολη όψη.

Θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια, (Τοξότες-Δίδυμοι- Ιχθύες και Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου) και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους, τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη, στις 17,18,19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή την ημέρα η διάθεσή σας θα είναι υποτονική και θα νοιώθετε λίγο κουρασμένοι. Αποφύγετε να κάνετε βαριές δουλειές και ξεκουραστείτε. Θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερη προσοχή στις συναλλαγές σας με τους άλλους για να μην σας εξαπατήσουν η να μην τους εξαπατήσετε εσείς.

Επειδή θα νοιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι, αποφύγετε να εκφράσετε τα προσωπικά σας παράπονα με σκοπό να προκαλέσετε τον οίκτο των άλλων γιατί θα δώσετε το δικαίωμα να σχολιαστείτε. Προσοχή με τις καταχρήσεις αυτές τις μέρες.

10/12/20 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, στις 23 μοίρες του Σκορπιού με 23 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Αιγόκεροι-Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο, τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη, στις 22,23,24 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει έντονη ερωτική διάθεση, την ανάγκη να γίνουμε ένα με τον/την σύντροφό μας και βγάζει πολύ έντονα συναισθήματα. Δίνει επίσης ευκαιρίες για να βγάλουμε χρήματα.

11/12/20 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη, στις 19 μοίρες του Τοξότη με 19 μοίρες του Κριού.

Θα επηρεαστούν Τοξότες- Κριοί- Λέοντες στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου η όσοι έχουν τον Ωροσκόπο, τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη, στις 18,19,20 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη δίνει ενέργεια, ζωτικότητα, σθένος, δύναμη. Μας βοηθάει να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις , να έχουμε επαγγελματικές επιτυχίες και τους αθλητές να έχουν καλές επιδόσεις. Θα υπάρχει επίσης έντονη ερωτική διάθεση και ευνοείται η δημιουργία ερωτικών σχέσεων.

13/12/20 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 18 μοίρες του Τοξότη με 18 μοίρες των Ιχθύων,

επηρεάζοντας Τοξότες-Ιχθύες-Διδύμους- Παρθένους του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν τον Ωροσκόπο, τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη, στις 17,18,19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Προσέξτε στις συναλλαγές σας να μην εξαπατηθείτε αλλά και να μην εξαπατήσετε εσείς τους άλλους. Αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική η εμπορική συνδιαλλαγή γιατί τα πράγματα θα διέπονται από ασάφεια, αστάθεια, επιπολαιότητα. Αποφύγετε στις επικοινωνίες σας το ψέμα, την υποκρισία και την απάτη, γιατί μπορεί να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους, ίσως και χωρίς να το θέλετε. Καλή μέρα για ονειροπόληση, αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση για φευγάτες δημιουργίες.

Μη δίνετε υποσχέσεις, γιατί δύσκολα θα είστε συνεπείς, επίσης αποφύγετε τις οποιεσδήποτε καταχρήσεις ( ποτό, ουσίες, κλπ).

14/12/20 Έχουμε Έκλειψη – Νέα Σελήνη στην 23η μοίρα του Τοξότη,

Θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια ( Τοξότες- Δίδυμοι-Παρθένοι-Ιχθύες) , του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο-Ήλιο-Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη- Άρη, στις 22,23,24 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Οι αλλαγές που θα συμβούν σ’ αυτά τα ζώδια θα έχουν να κάνουν ανάλογα ποιόν τομέα του ωροσκοπίου τους ενεργοποιεί.

Επίσης ο κυβερνήτης της έκλειψης, ο Δίας, θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο,( 28 μοίρες του Αιγόκερου) και εξάγωνο με την Αφροδίτη, ( 28 μοίρες του Σκορπιού).

Θα επηρεαστούν Σκορπιοί-Αιγόκεροι- Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν Ωροσκόπο-Ήλιο-Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη- Άρη, στις 27,28,29 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Τα συγκεκριμένα ζώδια πιστεύω ότι θα έχουν την ευκαιρία για θετικές αλλαγές ( σε σχέσεις κι συνεργασίες) που θα έχουν διάρκεια και σταθερότητα. Επειδή με τις εκλείψεις συνήθως, τελειώνουμε καταστάσεις που ήταν προβληματικές, πιστεύω ότι θα απαλλαγούν απ’ οτιδήποτε τους κρατούσε πίσω και δεν τους άφηνε να προχωρήσουν και να εξελιχθούν. Επίσης σ’ ότι αφορά τα οικονομικά τους μπορούν θα έχουν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιες καλές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

Μέχρι 14/12/20 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η θέση δεν είναι και η καλύτερη για την Αφροδίτη.

Στις 15/12/20 Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι 9/1/21.

Όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα είμαστε πιο κοινωνικοί, θα έχουμε την ανάγκη να φλερτάρουμε, να ταξιδέψουμε να περάσουμε καλά, να χαρούμε και να διασκεδάσουμε.

Να δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε απ’ όλα αυτά. Οι πλανήτες πάντως μας βοηθάνε, από εμάς εξαρτάται πώς θα λειτουργήσουμε.

15/12/20 Ο Χείρωνας γυρίζει ορθόδρομος.

Επίσης την ίδια μέρα, 15/12/20 ο Ερμής θα είναι σε τρίγωνο με τον Άρη , στις 20 μοίρες του Τοξότη με 20 μοίρες των Κριού,

Θα επηρεάσει Τοξότες-Κριούς-Λέοντες στο τέλος του 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν τον Ωροσκόπο-Ήλιο-Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη- Άρη στις 19,20,21 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Με το τρίγωνο Ερμή- Άρη, η σκέψη θα είναι σωστή, γρήγορη και συγκροτημένη. Θα έχουμε καινοτόμες ιδέες και μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Το μυαλό θα είναι σε εγρήγορση και η κρίση μας θα είναι σωστή. Θα υπάρχει αποφασιστικότητα, χρειάζεται όμως προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να κάνουμε κάποια λάθη. Να προσέχουμε όσον αφορά τις μετακινήσεις μας γιατί τα απρόοπτα δεν αργούν να συμβούν.

17/12/20 Ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει για 2 χρόνια και 3 μήνες περίπου, μέχρι 6/3/23

Σ’ αυτή τη θέση ο Κρόνος είναι δυνατός γιατί είναι παραδοσιακά ο κυβερνήτης του Υδροχόου, πριν ανακαλυφθεί ο Ουρανός και γίνει αυτός κυβερνήτης του Υδροχόου.

Θα λειτουργούμε αρκετά υπεύθυνα, συγκρατημένα και ψύχραιμα.

19/12/20 Ο Δίας περνάει κι αυτός στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο περίπου, έως 28/12/21 και μετά θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων.

Από αυτή τη θέση ο Δίας θα μας δώσει έμπνευση, θα μας ωθεί ώστε να λειτουργούμε για το γενικό καλό κι όχι μόνο για τον εαυτό μας. Θα είμαστε πιο δίκαιοι, θα παραμερίσουμε τις φυλετικές διακρίσεις και θα σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων.

20/12/20 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στην 29η μοίρα του Τοξότη, θα μας ωθούν να είμαστε πιο κοινωνικοί, να βγούμε έξω, να βρεθούμε με φίλους, να περάσουμε καλά και να χαρούμε. Προσοχή στις επιπολαιότητες λόγω υπέρ αισιοδοξίας.

21/12/20 Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου.

Θα επηρεαστούν Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί που είναι γεννημένη την πρώτη μέρα αυτών των ζωδίων και όσοι έχουν Ωροσκόπο-Ήλιο-Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη- Άρη στην μηδενική μοίρα αυτών των ζωδίων.

Η σύνοδος αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί ενώνονται ο ιδεαλισμός και τα οράματα, η σκληρή δουλειά για την πραγματοποίηση των οραμάτων. Η αισιοδοξία με την απαισιοδοξία. Η επέκταση με την στέρηση.

Θα θέλουμε να τολμήσουμε να ξεφύγουμε από κάποιες καθιερωμένες καταστάσεις αλλά θα φοβόμαστε και θα διστάζουμε γιατί θα απαιτείται κόπος και μεγάλη προσπάθεια για να πάμε σε καινούριες καταστάσεις.

Στον τομέα του ωροσκοπίου μας όπου γίνεται αυτή η σύνοδος, εκεί θα πρέπει να βάλουμε μια τάξη και μια σειρά. Οι προσπάθειες οι οποίες θα είναι συνειδητές θα αποδώσουν καρπούς, έστω και περιορισμένους. Όλο και κάποιος θα βρίσκεται κοντά μας για να μας βοηθήσει, όταν θα το έχουμε ανάγκη. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Την ίδια μέρα 21/12/20 Ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μας ωθήσουν να είμαστε σοβαροί, υπεύθυνοι, πρακτικοί και πρόθυμοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε.

23/12/20 Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 23 μοίρες του Κριού με 23 μοίρες του Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Κριοί-Αιγόκεροι-Ζυγοί-Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο-Ήλιο-Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη- Άρη στις 22,23,24 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή είναι μια πολύ δυνατή όψη και φέρνει εντάσεις μέσα στην οικογένεια και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Επίσης χρειάζεται προσοχή στο πώς διεκδικούμε πράγματα, αλλά και πως συμπεριφερόμαστε σε ανωτέρους μας και σε άτομα κύρους γιατί θα είμαστε ιδιαίτερα επιθετικοί, βίαιοι, απαιτητικοί, εμμονικοί και αυτοκαταστροφικοί. Δεν θα λείπει βέβαια και η έντονη σεξουαλική διάθεση, η ανάγκη να ελέγξουμε τους άλλους, να επιβάλουμε τις απόψεις μας και να διεκδικήσουμε πράγματα. Αυτή η όψη εκτός του ότι είναι πολύ δυνατή, γίνεται και σε παρορμητικά ζώδια και μας ωθεί να λειτουργήσουμε με εμπάθεια, εγωισμό, αδίστακτα και να προκαλέσουμε εχθρότητες. Δεν θα λείπει βέβαια και το παρασκήνιο.

Μεγάλη προσοχή επίσης χρειάζεται στις μετακινήσεις μας γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος των ατυχημάτων.

25/12/20 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 6 μοίρες του Αιγόκερου με 6 μοίρες του Ταύρου.

Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ταύροι-Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο-Ήλιο-Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη- Άρη, στις 5,6,7 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη μας δίνει μια πνευματική εγρήγορση και την δυνατότητα να έχουμε καινούριες και πρωτοποριακές ιδέες, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την προηγμένη τεχνολογία. Δεν αποκλείονται απρόσμενες συναντήσεις, καινούριες γνωριμίες και απρόοπτα ταξίδια, που θα έχουν σαν στόχο την σταθεροποίηση η την προώθηση των επαγγελματικών μας. Πολύ πιθανόν να θέλουμε να περάσουμε τις δικές μας ιδέες και να είμαστε πεισματάρηδες.

28/12/20 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό, από τις 6 μοίρες του Αιγόκερου στις 6 μοίρες του Ταύρου.

Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ταύροι-Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο-Ήλιο-Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη- Άρη, στις 5,6,7 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια μέρα που θα έχετε την τάση να κάνετε σημαντικές αλλαγές στους τομείς που ενεργοποιούνται απ’ αυτή την όψη. Μπορεί να τακτοποιηθεί και κάποια υπόθεση σας που ήταν από καιρό σε εκκρεμότητα. Αυτή η όψη θα φέρει ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις και μπορείτε να επωφεληθείτε τολμώντας να κάνετε αλλαγές η να ξεκινήσετε καινούρια πρωτοποριακά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα.

30/12/20 Πανσέληνος ( αντίθεση Ήλιου-Σελήνης ) στις 8,53 μοίρες, στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου.

Θα επηρεαστούν Καρκίνοι-Αιγόκεροι-Κριοί-Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο, τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη, στις 7,8,9 μοίρες αυτών των ζωδίων.

30/12/20 Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 18 μοίρες του Τοξότη με 18 μοίρες Ιχθύων .

Θα επηρεαστούν Τοξότες-Ιχθύες-Παρθένοι- Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο, τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη στις 17,18,19 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Επίσης θα ισχύει ακόμη η επιρροή της συνόδου του Κρόνου με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου.

Επομένως, όλοι εσείς θα πρέπει να προσέξετε τις παρανοήσεις και τις εξαπατήσεις σε θέματα οικονομικά, προσωπικά, επαγγελματικά. Αποφύγετε καινούρια ξεκινήματα. Οι καλλιτέχνες όμως, θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση. Κάποιοι δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να εξιδανικεύσετε το άλλο άτομο, μετά όμως έρχεται η απογοήτευση γιατί εσείς, δεν είχατε σωστή κρίση και βγάλατε λάθος συμπεράσματα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Νοέμβριο 2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο 2021
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here