Widgets Magazine

Δες πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Φεβρουάριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε κι όσοι δεν τον γνωρίζετε, αν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησή σας , στείλτε μου τα στοιχεία σας για να σας  πω που έχετε τον ωροσκόπο σας  (δωρεάν).

Στις  2/2/19  ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με Πλούτωνα, στις 21 μοίρες Κριού-Αιγόκερου και θα επηρεάσει Κριούς-Αιγόκερους-Ζυγούς και Καρκίνους που έχουν πλανήτες κοντά σ’ αυτές τις μοίρες.

Πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις μέσα στην οικογένεια ,  για θέματα ακίνητης περιουσίας . Επίσης χρειάζεται προσοχή στο πώς διεκδικούμε πράγματα, αλλά και πως συμπεριφερόμαστε σε ανωτέρους μας και σε άτομα κύρους γιατί θα είμαστε ιδιαίτερα επιθετικοί ,απαιτητικοί και αυτοκαταστροφικοί. Δεν θα λείπει βέβαια και η έντονη σεξουαλική διάθεση, η ανάγκη να ελέγξουμε τους άλλους, να επιβάλουμε τις απόψεις μας και  να διεκδικήσουμε πράγματα. Αυτή η όψη είναι πολύ δυνατή, γίνεται και σε παρορμητικά ζώδια και μπορεί να λειτουργήσουμε με εμπάθεια, εγωισμό, αδίστακτα και να προκαλέσουμε εχθρότητες. Δεν θα λείπει και το παρασκήνιο.

Στις 3/2/19  η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει Κριούς-Λέοντες-Τοξότες και σε δεύτερη φάση Ζυγούς-Υδροχόους και Διδύμους του 3ου δεκαημέρου.

Ευκαιρία να ξεφύγουμε από την ρουτίνα , να κάνουμε καινούριες και αρκετά εντυπωσιακές γνωριμίες με άτομα ¨αλλιώτικα¨.  Ζήστε τις συγκινήσεις μιας τέτοιας σχέσης αλλά μην επενδύετε συναισθηματικά γιατί μπορεί να διακοπή ( η σχέση) χωρίς καμία προειδοποίηση.

Στις 4/2/19  θα έχουμε Νέα Σελήνη στη 15η μοίρα του Υδροχόου. Θα έχουμε την τάση να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα, συνεργασίες, να συμμετέχουμε σε ομάδες, συλλόγους, να κάνουμε καινούριους  φίλους. Θα είμαστε περισσότερο  κοινωνικοί και θα δραστηριοποιηθούμε στο να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και τα όνειρά μας.

Στις 8/2/19  ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη και θα επηρεάσει τους Υδροχόους-Κριούς- και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

Η σκέψη θα είναι σωστή και  γρήγορη. Θα έχουμε καινοτόμες ιδέες και μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Το μυαλό μας θα είναι σε εγρήγορση και η κρίση μας θα είναι σωστή. Θα υπάρχει αποφασιστικότητα,  χρειάζεται  όμως προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να κάνουμε κάποια λάθη. Μην τρέχετε με ό,τι κι αν μετακινήστε, τα απρόοπτα δεν αργούν να συμβούν.

Συγχρόνως  ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Δία και θα επηρεάσει όσους έχουν πλανήτες στις 18-19-20 μοίρες των Υδροχόου-Τοξότη  και  Κριού.

Θα έχετε πολύ καλή διάθεση, αισιοδοξία και ανάγκη να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε.

Στις 10/2/19  ο Ερμής από την τελευταία μοίρα του Υδροχόου  θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό.  Θα επηρεαστούν Υδροχόοι- Κριοί και Τοξότες  που είναι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου.

Αυτή η όψη φέρνει πνευματική δραστηριότητα, πρωτοποριακές και απίθανες  ιδέες.  Ευνοείται η αστρολογία, η φιλοσοφία, η αστρονομία, τα μαθηματικά. Προσοχή  στα νεύρα και την ένταση.

Στις 13/2/19  ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στην 29η μοίρα του Κριού. Θα επηρεαστούν όσοι είναι γεννημένοι την τελευταία μέρα του Κριού.

Ο θυμός, τα ξαφνικά ξεσπάσματα , η επιθετικότητα και οι εκρηκτικές συμπεριφορές μέσα στην οικογένεια  θα είναι στο προσκήνιο . Προσοχή και στα ατυχήματα. Αυτή η όψη φέρνει εντάσεις, καυγάδες, ξαφνικά κι αναπάντεχα γεγονότα και  ανατροπές στα σχέδιά μας. Όσοι επηρεάζονται θα πρέπει να προσέχουν πολύ τα ατυχήματα με αιχμηρά αντικείμενα και με το ρεύμα. Πιθανόν να δούμε και αεροπορικά ατυχήματα.

Στις 14/2/19 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζοντας τα σταθερά ζώδια, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Θα δραστηριοποιηθούμε σε πρακτικά θέματα και στο να απολαύσουμε και να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας.  Δηλ. θα μας φέρει  έρωτες, δράση, αισθησιασμό και  καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργικότητα.

Στις 18/2/19   η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στις 17 μοίρες του Αιγόκερου. Αυτή η όψη φέρνει δυσκολίες στις σχέσεις, απομάκρυνση, ψυχρότητα και ανάγκη για απομόνωση . Θα είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι και δεν θα δείχνετε εμπιστοσύνη . Σε οικονομικά θέματα ,  μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες .

Ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στην 29η μοίρα Υδροχόου- Κριού και θα επηρεάσει Κριούς-Υδροχόους και Τοξότες που είναι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου.

Είναι μια μέρα που μπορείτε να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές στους τομείς που ενεργοποιούνται   απ’ αυτή την όψη. Μπορεί να τακτοποιηθεί και κάποια υπόθεση σας που ήταν καιρό σε εκκρεμότητα. Δεν θα λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις.

Στις 19/2/19  θα έχουμε Πανσέληνο στην μηδενική μοίρα των Ιχθύων και ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στην 15η μοίρα.

Θα πρέπει να προσέχουμε μ’ αυτή την Πανσέληνο γιατί εξ αιτίας της συμμετοχής του Ερμή-Ποσειδώνα  από  τα ψάρια, μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές, να πούμε ψέματα και γενικά να υπάρχει ένα κλίμα εξαπάτησης.

Στις 22/2/19  ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Δία και θα επηρεάσει Τοξότες-Ιχθείς- Διδύμους και Παρθένους που έχουν πλανήτες στις 20-21-22 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτές τις μέρες αποφύγετε να δώσετε σοβαρές υποσχέσεις γιατί πιθανόν μα μην τις κρατήσετε. Θα λέμε πολλά, θα θεωρούμε ότι εμείς τα ξέρουμε όλα και θα φαινόμαστε στους άλλους εγωιστές και αλαζόνες. Θα υπάρχει η τάση να υπερβάλουμε και να υπερεκτιμούμε τα πράγματα. Γενικώς θα υπάρχει μια επιπολαιότητα όσον αφορά τις σκέψεις μας και τις αποφάσεις μας.

Στις 23/2/19   η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στην 22η μοίρα του Αιγόκερου.

Αυτή η όψη φέρνει έντονες συναισθηματικές αντιπαραθέσεις, σεξουαλικότητα και εμμονές με τις σχέσεις και μέσα στην οικογένεια. Προσοχή  χρειάζεται με τα οικονομικά, να μην κάνουμε μεγάλα ανοίγματα και ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Προσέξτε πως θα εκφράσετε τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα νοιώθετε αυτές τις μέρες. Θα κυριαρχούν το πάθος, η ζήλεια, η ερωτική διάθεση, ο ανταγωνισμός και δεν θα λείπουν τα παιχνίδια εξουσίας. Θα μας διακατέχει η τάση για  οικονομικό και ερωτικό έλεγχο απέναντι στους άλλους. Είναι μια όψη χωρισμού για όσους δεν προσέξουν. Όσον αφορά σε θέματα υγείας να  προσέχετε με τα γυναικολογικά. Μπορεί να υπάρξει συναισθηματική η ερωτική απομόνωση για κάποιους.

Στις 28/2/19  η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει τους Κριούς-Αιγόκερους-Καρκίνους και Ζυγούς που είναι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου.

Πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά οικονομικά έξοδα αλλά και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις . Μπορεί να υπάρξει ψυχρότητα και απομάκρυνση από την σχέση η και να χαλάσει. Η όψη αυτή επίσης φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες με έντονο ερωτισμό αλλά το πιο πιθανόν είναι να μην έχουν διάρκεια. Προσέξτε με τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας να μην δημιουργηθούν εντάσεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Φεβρουαρίου- 2019
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here