Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Φεβρουάριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε!

Στις 2/2/20  η Αφροδίτη θα κάνει  πρώτα εξάγωνο με τον Πλούτωνα και  

στις 4/2/20 η Αφροδίτη θα κάνει και πάλι εξάγωνο  με τον Κρόνο όμως αυτή τη φορά. Και από τις δύο όψεις θα επηρεαστούν Ιχθείς-Αιγόκεροι-Ταύροι του 3ου δεκαημέρου.

Η πρώτη όψη δίνει πολύ ερωτική διάθεση, την ανάγκη να γίνουμε ένα με τον/την σύντροφό μας και βγάζει πολύ έντονα συναισθήματα. Δίνει επίσης ευκαιρίες για να βγάλουμε χρήματα.

Η δεύτερη όψη μας κάνει υπεύθυνους, υπομονετικούς, συνεργάσιμους και σταθεροποιεί σχέσεις, συνεργασίες και δίνει διάρκεια σε ό,τι κάνουμε.

Σχέσεις που θα δημιουργηθούν μ’ αυτές τις όψεις έχουν πολλές ελπίδες να κρατήσουν σε βάθος χρόνου.

Στις 5/2/20  ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν και πάλι Iχθείες – Tαύροι – Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου. Αυτή η όψη θα επαναληφτεί στις 29/2/20 λόγω της αναδρομής του Ερμή.

Αυτή η όψη μας δίνει μια πνευματική εγρήγορση και την δυνατότητα να έχουμε καινούριες και πρωτοποριακές ιδέες, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την προηγμένη τεχνολογία. Δεν αποκλείονται απρόσμενες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν και απρόοπτα ταξίδια..

Στις 9/2/20 στις 9,33 το πρωί θα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα.

Ότι ξεκίνησε με την Νέα Σελήνη στις 24/1/20 τώρα ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Στις 15/2/20 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στην 12η μοίρα των Ιχθύων και θα ορθοδρομήσει στις 11/3/20 στην 28η μοίρα του Υδροχόου. Η ανάδρομη πορεία του όμως θα μας επηρεάσει μέχρι να περάσει ο Ερμής στην 12η μοίρα των Ιχθύων και πάλι.

Αποφύγετε αυτό το διάστημα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, να υπογράψετε συμφωνίες, να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα, ν’ αγοράσετε κινητά τηλέφωνα και γενικά ότι απαιτεί να ξοδέψετε  πολλά χρήματα. Να ξέρετε πως ότι καινούριο κάνουμε με ανάδρομο Έρμη, δεν έχει διάρκεια. Οπότε είναι στην κρίση του καθ’ ενός να πάρει τις αποφάσεις του. Προσοχή  επίσης χρειάζεται  και στην επικοινωνία μας με τους άλλους, γιατί  θα επικρατεί μια ασυνεννοησία γενικώς. Αν είναι να ταξιδέψετε κοιτάξτε να είστε πιο νωρίς στο σταθμό η στο αεροδρόμιο για να μην χάσετε το δρομολόγιο. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να γυρίσουμε σε παλιές αγάπες η να συναντήσουμε άτομα που είχαμε πολύ καιρό δούμε η να επικοινωνήσουμε μαζί τους.  Είναι όμως ευκαιρία  να τελειώσουμε  πράγματα που έχουμε σε εκκρεμότητα και  να κλείσουμε παλιές υποθέσεις.Οπότε ας εστιαστούμε στο να τελειώσουμε ότι εκκρεμότητες έχουμε και ν’ αποφύγουμε να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα.

Στις 17/2/20  ο Άρης, ο θεός του πολέμου και της βίας θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου είναι μια πολύ καλή θέση για τον πλανήτη και θα βγάλει όλη του την δύναμη. Σε συνδυασμό όμως με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που θα βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο προμηνύεται μια δύσκολη περίοδος ιδικά τον Μάρτιο που όλοι αυτοί οι πλανήτες θα έρθουν πολύ κοντά μεταξύ τους.

Στις 20/2/20 ο Δίας θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Ιχθύες-Ταύροι του 2ου δεκαημέρου.

Καλοσύνη, συμπόνια, γνήσιος αλτρουισμός, πνευματικότητα, αρμονικές σχέσεις, πίστη, έμπνευση, επιτυχία, φώτιση. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης οπότε ας την χρησιμοποιήσουμε ανάλογα.

Την επόμενη μέρα στις 21/2/20  ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Θα επηρεαστούν Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Ταύροι-Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.

Θα είστε πολύ δραστήριοι και δυναμικοί, θα έχετε πολύ ενέργεια, πρωτοπόρες ιδέες που θα βιάζεστε να τις υλοποιήσετε. Πολύ καλή όψη για τους αθλητές που θέλουν  ν΄ αυξήσουν  τις επιδόσεις τους. Ανάγκη για ελευθερία , ταξίδια, περιπέτεια και σεξουαλικές εμπειρίες. Προσοχή με τα ατυχήματα γιατί αυτοί οι δύο πλανήτες ακόμη και σε ευνοϊκές όψεις δεν παύουν να είναι πολύ εκρηκτικοί.

Στις 22/2/20  ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει Ιχθείς-Ταύρους-Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Θα έχουμε ανάγκη για ελευθερία, ανεξαρτησία, αυτονομία. Ας μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις και να μην κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις αυτές τις μέρες γιατί εκ των υστέρων μάλλον θα μετανιώσουμε.

Στις 23/2/20  θα έχουμε Νέα Σελήνη στις 4 μοίρες των Ιχθύων στις 17,31 μμ. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Δία. Θα επηρεαστούν Κριοί-Αιγόκεροι-Ζυγοί-Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου.

Αυτή η Νέα Σελήνη θεωρώ ότι ευνοεί πολύ τους καλλιτέχνες γιατί τους δίνει έμπνευση σε υπερβολικό βαθμό και τους ερωτευμένους γιατί τους βοηθάει να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Όλοι οι άλλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην κάνουμε επιπολαιότητες, να μην κάνουμε οικονομικές σπατάλες και να μην λειτουργούμε υπερβολικά και απερίσκεπτα.

Στις 25 και 26/2/20  ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα κάνουν εξάγωνο με τον Άρη. Θα επηρεαστούν Ιχθύες-Αιγόκεροι-Ταύροι του 1ου δεκαημέρου.

Αυτές τις μέρες θα είμαστε δραστήριοι, δυναμικοί, ενεργητικοί, βιαστικοί, οπότε μπορούμε να πετύχουμε πράγματα αρκεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μια καθυστέρηση στην εξέλιξη των πραγμάτων θα υπάρχει, (λόγω ανάδρομου Ερμή).

Στις 29/2/20 ο Ερμής θα ξανά κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό λόγω της αναδρομής του και θα επηρεαστούν Ιχθείς-Ταύροι-Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Αυτή η όψη μας δίνει μια πνευματική εγρήγορση και την δυνατότητα να έχουμε καινούριες και πρωτοποριακές ιδέες, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την προηγμένη τεχνολογία. Δεν αποκλείονται απρόσμενες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν και απρόοπτα ταξίδια. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν ευνοεί καινούρια πράγματα. Όπως επίσης μην δίνετε υποσχέσεις που πιθανόν μα μην μπορέσετε να τις κρατήσετε.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα επηρεαστούν Κριοί-Αιγόκεροι-Ζυγοί-καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου.

Μ’ αυτή την όψη να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας στις σχέσεις μας. Μπορεί να γίνουμε πολύ απαιτητικοί από τους άλλους, να εκφράσουμε ζήλια, πάθος, κτητικότητα, ανάγκη για έλεγχο η εκδίκηση με αποτέλεσμα  να χαλάσουμε μια σχέση και μετά να το μετανιώσουμε. Γενικά τα συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα αλλά και η ερωτική μας διάθεση και η σεξουαλικότητα μας θα είναι στα ύψη. Επίσης μεγάλη προσοχή χρειάζεται και με τα οικονομικά μας, τα οποία μπορεί να ευνοηθούν η να έχουμε απώλειες.

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο 2020
Επόμενο άρθροHellenic Astrology Forum 2020: Στην δίνη των πλανητικών κύκλων
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here