Widgets Magazine

Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες όλα τα ζώδια, τον μήνα Φεβρουάριο, ανά δεκαήμερο.

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε.

Στις ημερομηνίες που γράφω, τότε η όψη γίνεται ακριβείας, να ξέρετε όμως ότι η επιρροή της κάθε όψης, όταν πρόκειται για προσωπικούς πλανήτες, έχει διάρκεια 2-3 μέρες πριν και μετά.

Ας δούμε πρώτα τις θέσεις των πλανητών γι’ αυτόν τον μήνα.

Ο Ήλιος μέχρι 18/2/21 θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, ξεκινώντας από την 12η μοίρα και μετά θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Σε όποιον τομέα του ωροσκοπίου μας θα βρίσκεται ο Ήλιος από διέλευση, θα φωτίσει τα θέματα του συγκεκριμένου οίκου.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από την 26η μοίρα του Υδροχόου μέχρι 22/2/21 , οπότε και θα ορθοδρομήσει στην 11η μοίρα του Υδροχόου. Μέχρι 13/3/21 όμως θα κινείται στη σκιά του και θα συνεχίζει να μας επηρεάζει.

Η Αφροδίτη από 2/2/21 θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι 25/2/21 και μετά θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα νοιώθουμε την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Οι σχέσεις και γνωριμίες θα είναι σε χαλαρό επίπεδο και πιθανόν να δημιουργηθούν μέσα από το internet.

Ο Άρης θα κινείται από την 12η μοίρα του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτή η θέση του Άρη θα μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε στο να κρατήσουμε τα κεκτημένα μας.

Ο Δίας θα κινείται από την 10η μοίρα του Υδροχόου έως την 16η μοίρα και όπως έχουμε πει θα παραμείνει στο ζώδιο του υδροχόου, για ένα χρόνο και θα ευνοεί τα θέματα του οίκου μας στον οποίο κινείται.

Ο Κρόνος τον Φεβρουάριο θα κινείται κι αυτός στον Υδροχόο ξεκινώντας αυτόν τον μήνα, από την 5η μοίρα και στο τέλος του μήνα θα έχει φθάσει μέχρι την 8η μοίρα. Όπως έχουμε πει θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια, περίπου.

Ο Ουρανός θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου από την 6η μοίρα έως την 7η. Όπως έχουμε πει, ο Ουρανός θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου, συνολικά 7 χρόνια και θα φέρει τις ανάλογες αλλαγές στον τομέα που επηρεάζει τον καθ’ ένα από εμάς.

Ο Ποσειδώνας θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων από την 19η μοίρα έως την 20η.

Ο Πλούτωνας θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου στην 25η μοίρα και στις 28/2/21 θα περάσει στην 26η.

1/2/21 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία και σε τετράγωνο με τον Άρη, ( 12η μοίρα Υδροχόου με 12η μοίρα Ταύρου).

Επηρεάζονται τα σταθερά ζώδια ( Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί ) του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 11,12,13 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι μια δύσκολη όψη που φέρνει εντάσεις, καυγάδες, πείσμα, ισχυρογνωμοσύνη, βία και απερισκεψία στη λήψη αποφάσεων. Προσοχή χρειάζεται και σε ατυχήματα, με φωτιά και αιχμηρά αντικείμενα. Όλα αυτά τα μεγεθύνει η παρουσία του Δία.

6/2/21 Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο, ( 5η μοίρα Υδροχόου) και τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Επηρεάζονται και πάλι τα σταθερά ζώδια, ( Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί), του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 4,5,6,7, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτές τις μέρες θα νοιώθετε μια συναισθηματική ψυχρότητα, δεν θα έχετε την διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Συνήθως η συμπεριφορά είναι αυταρχική, εγωιστική, απόμακρη, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι σύντροφοι μεταξύ τους.

Επίσης μπορεί να προκύψουν ξαφνικοί έρωτες, χωρίς μεγάλη διάρκεια, χωρισμοί, ανατροπές στα οικονομικά και συναισθηματικά. Ερωτικά θα μας έλκουν ασυνήθιστα και διαφορετικά άτομα. Μπορεί να κάνουμε σχέση με φιλικό μας άτομο. Θα υπάρχει το αίσθημα του ανικανοποίητου αυτές τις μέρες. Είναι καλή όψη για καλλιτεχνική και για δημιουργική έκφραση εντελώς πρωτοποριακή και ασυνήθιστη.

Πολλά νεύρα και ένταση θα υπάρχει και η ανάγκη για αποστασιοποίηση.

Τα οικονομικά επίσης δεν ευνοούνται μ’ αυτή την όψη, οπότε μην περιμένετε να πάρετε χρήματα αυτές τις μέρες αλλά μπορεί να βγουν ξαφνικά και κάποια οικονομικά έξοδα. Σε θέματα δουλειάς απαιτείται οργάνωση, υπομονή και υπευθυνότητα.

10/2/21 Ο κινούμενος φαινομενικά ανάδρομος Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη, (17η μοίρα Υδροχόου με 17η μοίρα Ταύρου). Θα επηρεαστούν τα σταθερά ζώδια, ( Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί), του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 16,17,18, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη φέρνει εκνευρισμό, ένταση και καυγάδες. Να προσέχουμε να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα και να μην προσβάλουμε τους άλλους, γιατί θα μιλάμε χωρίς να φιλτράρουμε αυτά που λέμε και μπορεί να πληγώσουμε αγαπημένα άτομα. Θα υπάρχει μια νευρικότητα και ανησυχία. Ας μην είμαστε αυταρχικοί και να ακούμε και τις απόψεις των άλλων. Είναι επίσης μέρα ατυχημάτων που αφορούν τα πόδια και τα χέρια, λόγω ανυπομονησίας και βιασύνης. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή.

11/2/21 Νέα Σελήνη στην 23η μοίρα Υδροχόου στις 9,05 μμ. Θα επηρεαστούν και πάλι τα σταθερά ζώδια, ( Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί), του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 22,23,24, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα επηρεαστεί από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία ( 12η μοίρα του Υδροχόου),

από το τετράγωνο του Άρη (18η μοίρα του Ταύρου) με τα φώτα, ( Ήλιο +Σελήνη)

καθώς και με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Δία, που είναι στον Υδροχόο. Επίσης θα έχουμε και το τετράγωνο του Κρόνου (6η μοίρα Υδροχόου) με τον Ουρανό (7η μοίρα Ταύρου), που θα πηγαίνει να γίνει ακριβείας στις 17/2/21. Όπως καταλαβαίνετε θα επηρεαστούν αρκετές μοίρες αυτών των ζωδίων.

Θα υπάρξουν πολλά ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές. Είναι μια δύσκολη Νέα Σελήνη. Να θυμάστε ότι κάθε φορά που έχουμε Νέα Σελήνη, ξεκινάει ένας νέος κύκλος πραγμάτων που εξελίσσονται και κορυφώνονται μέχρι την Πανσέληνο. Ανάλογα σε ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας γίνεται αυτή η Νέα Σελήνη εκεί θα ενεργοποιηθούν και τα αντίστοιχα γεγονότα.

14/2/21 Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, (19η μοίρα Ταύρου με 19η μοίρα Ιχθύων). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Ιχθύες-Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 18,19,20, μοίρες αυτών των ζωδίων.

14/2/21 Ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον Δία στην 13η μοίρα του Υδροχόου. Θα επηρεαστούν ( Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί), του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 12,13,14, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Είναι ευνοϊκές μέρες για να ξεκινήσουμε την συγγραφή πχ ενός βιβλίου, να κάνουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο, μια καλή συμφωνία, να παρακολουθήσουμε ένα σεμινάριο, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας μέσα από την μάθηση. Μπορούμε να κάνουμε διαλογισμό η ν’ ασχοληθούμε με καλλιτεχνικά.

17/2/21 Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό, (7η μοίρα Υδροχόου με 7η μοίρα Ταύρου). Θα επηρεαστούν ( Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί), του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 6,7,8, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Πολλές ανακατατάξεις και αναστατώσεις θα μας συμβούν υπό την επιρροή αυτής της όψης, ειδικά σε κάποιους που δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν τις αλλαγές που ζητάει ο Ουρανός και τους περιορισμούς που επιβάλλει ο Κρόνος. Υπό την επιρροή αυτής της όψης αναγκαζόμαστε από την πίεση του περιβάλλοντος μας να πάρουμε κάποιες αποφάσεις που θα μας ξεβολέψουν.

Ουσιαστικά ωθούμαστε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα που δεν μας ικανοποιούσαν μέχρι τώρα αλλά δεν τολμούσαμε να κάνουμε, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Είτε αυτό έχει να κάνει με την απόλυση από μια δουλειά, ( που ουσιαστικά δεν ήμασταν ευχαριστημένοι), είτε μ’ ένα χωρισμό από μια σχέση που είχε βαλτώσει και δεν είχαμε το σθένος να την τερματίσουμε.

20/2/21 Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη, ( 23η μοίρα Υδροχόου με 23η μοίρα Ταύρου). Θα επηρεαστούν ( Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί), του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 22,23,24, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η όψη αυτή θα φέρει έντονο ερωτικό πάθος, αλλά και πολλές ερωτικές συγκρούσεις, διαπληκτισμούς, προβλήματα στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά μας, όπου θα πρέπει να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις γιατί μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές και να χάσουμε χρήματα.

Θα είμαστε επιρρεπείς στο να «ξενοπερπατήσουμε», γιατί η ερωτική διάθεση θα είναι πολύ έντονη καθώς και η τάση για απιστία. Οπότε χρειάζεται περισσότερη προσοχή για να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας από κάποια επιπολαιότητα.

Σε θέματα υγείας καλό θα είναι να προσέξουμε το γεννητικό μας σύστημα και οι άνδρες και οι γυναίκες.

21/2/21 ο Ερμής ορθοδρομεί αλλά όπως είπαμε μέχρι 13/3/21, θα κινείται στη σκιά του. Πάλι την μεγαλύτερη επιρροή θα δεχτούν ( Υδροχόοι-Λέοντες-Ταύροι-Σκορπιοί).

25/2/21 Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, (25η μοίρα Ταύρου με 25η μοίρα Αιγόκερου). Θα επηρεαστούν Ταύροι-Σκορπιοί-Υδροχόοι-Λέοντες, του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 24,25,26, μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η όψη φέρνει πολλές σημαντικές και δυνατές αλλαγές, ανάλογα σε ποιόν τομέα του ωροσκοπίου μας πραγματοποιείται. Μας κάνει να νοιώθουμε δυνατοί, ατρόμητοι, ενεργητικοί, δημιουργικοί, έτοιμοι να πετύχουμε σε επαγγελματικό επίπεδο κι όχι μόνο, για πράγματα που κοπιάσαμε αρκετές εβδομάδες πριν και τώρα βλέπουμε τ’ αποτελέσματα των κόπων μας.

Μ’ αυτή την όψη δεν θα πρέπει να κοιτάμε μόνο το προσωπικό μας συμφέρον, να μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας, να μην πιέζουμε τους άλλους, αλλά να δουλεύουμε συλλογικά για το καλό όλων.

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό θα έχουν ιδιαίτερες επιδόσεις, γιατί αυτή η όψη δίνει γενικά καλή υγεία, σωματική ευρωστία και μας κάνει να διεκδικούμε την διάκριση και την πρωτιά.

Θα υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα με τη σχέση μας. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν και να ζήσουν όμορφες ερωτικές στιγμές.

27/2/21 Έχουμε Πανσέληνο, ( αντίθεση Ήλιου-Σελήνης) στην 8η μοίρα Παρθένου-Ιχθύων, στις 10,17 πμ. Θα επηρεαστούν Παρθένοι- Ιχθύες-Δίδυμοι-Τοξότες του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους η προσωπικούς πλανήτες ( Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στις 7,8,9 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτή η Πανσέληνος θα δέχεται ένα τρίγωνο (ευνοϊκή επιρροή), από τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Θα ολοκληρωθούν κάποια γεγονότα που αφορούν τον τομέα στον οποίο γίνεται η Πανσέληνος, για τον καθ’ ένα ξεχωριστά, με θετική εξέλιξη.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο 2021
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Μάρτιο 2021
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here